|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
8.8.2010 21:00:21   
girl79
čao mamice user posted image ,

evo mi smo bili spet na Gorenjskem, tokrat je moja babica praznovala 70, tako da je naša Nežka cel dan uživala po naročjih vseh možnih tet user posted image user posted image ...je tanajbolj priden otrok na svetu, samo če jo ima nekdo v naročju user posted image user posted image ,

Za v torek v Domžalah se vam mogoče pridružim, sem mislila it v službo malo Nežko pokazat, pa še nek papir rabim, ampak če se dobimo relativno zgodaj grem še vedno lahko potem v službo

Imam pa eno vprašanje: Nežki sem zdaj že 2x dala kuhan korenček pretlačen z vilico, obakrat je pojedla vse skupaj mogoče eno žličko ampak potem ko je kakala je korenček bil popolnoma neprebavljen, je prišel ven v čisto istih koščkih in barvah kot je šel noter...A je to normalno?user posted image

Sicer pa jaz tudi kar nekaj štrajkam z uvajanjem goste hrane, se mi kar nekako ne da še, se mi zdi da je še čisto zadovoljna z mojim mlekom, ampak bom tudi jaz počasi začela....

Nič, lepo se mejte, upam da boste imele lepo noč user posted image , jessy - res se mi smiliš ko se ti tako zbuja ponoči, vem kako se počutiš, je bilo tudi pri nas parkrat tako in vem da se potem zbudiš čisto zmešan user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.8.2010 21:14:07   
Jessy
Girl79, hvala za tople misli! user posted image  Prejšnji dan sem dobila eno povezavo neke zdravnice, ki je govorila ravno o teh koščkih in je rekla, da je to normalno, ker otrok v začetku še slabo prebavlja hrano in da bo v kakcu tudi še neprebavljena. Kmalu bo to izzvenelo.

Tudi jaz upam, da bomo danes bolje spali, predvsem z manj podoji. user posted image  Sicer zaenkrat dvomim, saj mi je zaspal že ob 19.40 (res je čez dan spal le 3x po pol ure, kar je najmanj do zdaj) in do pred kratkim se je že 2x oglasil, kar ni v njegovi navadi. Prvič, ker je bil brez dude in je takoj nehal, drugič pravkar in ko sem prišla do njega, je spal naprej in zgleda, kot bi jokcal v spanju. user posted image  Sicer pa, dokler se ne začne pogovarjati sam s seboj in vriskati, sem jaz zelo vesela, ker če joka, potem takoj nazaj zaspi, ko pa se pogovarja, je pa hitro, če zaspi v eni uri. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.8.2010 21:14:41   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

čao mamice user posted image ,

evo mi smo bili spet na Gorenjskem, tokrat je moja babica praznovala 70, tako da je naša Nežka cel dan uživala po naročjih vseh možnih tet user posted image user posted image ...je tanajbolj priden otrok na svetu, samo če jo ima nekdo v naročju user posted image user posted image

Neži se pa godi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.8.2010 21:19:55   
branka81
nisem hotla neki pametvat,sam povedla sm kar sm slišala....itak pa je vsak otrok drugačen in vsaka mamica ve kaj njenemu otročku paše a ne.....jz poznam eno k je svoji pikici že pri treh mesecih rinla GH,ma dej to je pa res prezgodaj,ampak pač ona že ve...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.8.2010 21:36:09   
lucika
branka 81, jaz se strinjam s tabo. sicer sem pa itak mal drugačnim nazorov, pa ok. se trudim, da se zadržujem.

nove smernice pri uvajanju hrane res priporočajo zgodnjejše uvajanje kot prej. alergologi in who pa še vedno, če se otrok doji, priporočajo izključno dojenje do 6. meseca. drugače pa od 17 tedna pa najkasneje do 6,5 meseca. 17 tedni so polni 4. meseci. meni se zdi, če se otrok rodi 3 ali več tednov pred rokom, bi se moralo tudi to upoštevati.
jaz že več tednov računam in se čudim, mislim, da se je tole uvajanje začelo že pri treh mesecih ali še manj. sploh ne razumem fore, kaj se s tem dobrega naredi, če se pa ve, kaj vse se lahko slabega.

ampak, ok, vsak ima svoja načela, jaz bom pač počakala.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.8.2010 21:37:48   
Anonimen
ma dobro eni nimajo nekih mej pri uvajanju GH. Poznam dva skrajna primera: moja kolegica je obema začela ful zgodaj dajat. Me je skor kap, ko sem videla da pri še ne štirih mesecih mali je čokoladouser posted image halo pa dajaj mu zelenjavo zarad mene pri treh mesecih ne pa čokolade in takih for. No, drugi primer je pa moja sorodnica ki je tamalo do 8. al 9.meseca samo dojila, ker se ji pač ni dalo s GH ukvarjat-pa je bla tamala ful slabokrvna, posledično kasneje shodila, jemala zdravila in tako sranje. Tko kot si rekla branka81, vsak starš sam vidi kdaj in kako njegovemu otroku paše, sej verjamem, da bi če bi jim ponujali čokolado vsi jedli, dobro pa itak niuser posted image

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.8.2010 21:42:35   
branka81
lucika-kokr se jz spomnem so nas mamice dojile čim dlje,in smo vsi zdravi...jz tko sama pr seb razmišljam..ma ne more dojenček star 3,4,5,mes jest isto k odrasel človek..je le še dojenček..ma ne vem mogoče sm staromodna..jepa res da ti vsak pediater pove drugač...jz vem,da bom še počakala,ker imam še full mleka,ji pa občasno kej tko dam kakšno kašico,da mal sprobava okuse

lepo in mirno nočko.....moja pikica že spančka od 20h,bomo pa vidl kak bo od srede naprej ko bomo na dopustu....user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.8.2010 21:53:16   
lucika
me kje, mamice včasih pa res niso dojile. sploh takrat ko so samo par mesecev bile doma na porodniški...in take največkrat najbolj bedaste ideje širijo.
največja bedarija mi je to, da bi dojenčki naj dlje spali po gosti hrani. zakaj, zarad polnega želodčka? ker je bolj močna hrana? po moje men sama smetana teče, ker ima mali krepko čez 8 kil, pa že pri rojstvu in njegovih 4,5 so mi v bolnici sestre trobile, da bo potrebno dodajanje, ker je pretežek in bo lačen. ma ja, jaz zaupam v sebe in svoje mlekarne:)

je pa fino, ko se nekaj dogaja, in je vse popackano in špuka ven prve žličke in vsi okoli delajo iiiiiii. saj bomo mi tudi, čez slab mesec.

pa nisem nek fanatik, jabolka in breskvice sem že dala malo za polizat. za jest še pač ne...

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.8.2010 22:09:32   
7lina7
čer!!

smo že nazaj iz dpusta... user posted image

dočakali smo prvi zobek!!

..drugače pa so bili prvi 3 dnevi katastrofa  user posted image  - sem mislila,če bo cel dopust tak , grem domov!  mali ni prav jedel,ni spal, jokal v eno,sitnaril.. samo čaj je hotel,o zizi ni bilo govora.. kupovala sem mlečne kašice, aptamil,... za znoret! ob 4.30 sva že bila z vozom naokrog..user posted image  groza!  no, pol pa se je le navadil na okolje in prostor in ni bilo več problema! kopal se je kot vlki - v bazenčku- brcal in polival - prava ribica. user posted image

me je bilo malo strah kako bo ko pridemo domov pa HB ni bilo problemov.

no, en problem je -  že na morju se je začelo - ne spimo več od 20.00 pa do 6.00 in pol po zizi še do 8.00 AMPAK - od 20.00 pa do (v najboljšem primeru!!) 3.00. pa pol do 6.00 oz. 6.30!! user posted image   na morju se je ponoči hotel hranit tud na 2h..
ne vem kaj to je! do zdaj je skor 3mesece spal tak kot treba,zdaj pa take finte..

GH-  sva še kr na zizi večinoma. imava 1 obrok GH,ki ga kombinirama z zizo. jeva 6x na dan ( po novem spet) gosti obrok pa je opoldanski.  ful rad ima zelenjavo - seveda z jogurtom!! sadje je pa druga reč - vse kar je kislo je njami,kar pa je fejst sladko pa ne gre dol - take face poka da tja padeš.kr trese ga zraven..

kar zadeva gluten in take podobne "alergene" zadevice - se ne obremenjujem s tem. hčera je jedla vse, tud jagode pri 6m - ker pač pred 17 leti niso nič trobli o alergijah in podobno.. se mi zdi da se vedno bolj komplicira! pa itak, da se vsake tolko vse menja - nasvete mislim..
tako da jemo testenine, žitarice, ovsene kosmiče... paradižnik, vso sadje ( vsaj poskusim..),ki je na razpolago. zelenjava je itak sezonska... čim manj komplicirat pa bo!!

sem se odločila . zdaj ko vidim, kako že vse pšridno dajete GH v večih obrokih,da bova tud mi2 mal pohitela.. me pa nekaj zanima - za 1x bi naj naši user posted image  spili /pojedli še od 500-600ml mleka - kako vam ta količina rata pri vsej tej hrani??  to me najbolj skrbi.. ker če mu bom dala ziz- ne bo hotel GH in obratno.. če uvedem 3 obroke Gh mi ostanejo 3 za na zizo - tolk pa ne poje, da bi zneslo skor 600ml ?!? user posted image

kakanje - ko je bil samo na mleku je kakal tudi po 5x na dan. zdaj pa z dodatkom GH kaka 2 do 3x na dan. včasih celo več.

oblačila  -  se mi zdi, da se je spet potegnil in zredil .. v večino 68 bodijev in majčk ge že na silo tlačim... joj joj.. se bo atiju kravžlalo, ko bo mama uživala z nakupovanjem...

Lin@

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.8.2010 22:10:07   
vekybel
Čer!

Po zelo dolgem času se vam javljam. Kako so vaši sončki in sončice?
Mi smo na morju pri meni doma in se ju3 vračamo domov.
Drugače pa bomo stari 5 mesecev v sredo. Tudi mi jemo GH, skorjico od kruha da žveka pa juhico in zelenjavo seveda pa sadje, sokove delam sama ker imamo sokovnik. Zvečer zaspi okrog 21 ure in se zbudi okrog 6 ure, poje flaško mleka in zaspi naprej. Zelo rad sedi pa tudi hodil bi on, ker se kar sam dviga na noge ko ga držim pa smeje se full rad. V torek imamo posvetovalnico pa javim podatke za tabelo. Ostali pa so za 3mesec 5590g, 59cm, za 4mesec 6720g, 61,5cm.
Drugače pa se pripravljamo za krst in poroko ki se bo odvijalo 28 avgusta.
Zdej pa še ena slikica od Marsela.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.8.2010 22:10:48   
Tjasa27
oj!

kljukec - ma dejmo pol rečt drug teden, če ste vse za, da se ne bomo neki gužvo delale.pa da se vse dobimo.  jz ne vem v bistvu kdaj točno bi jutri lahko, ker obiskov ne morem glih ven metat user posted image

GH - men je pediatrinja rekla, naj začnem ko bo star 6 mesecev, jz sem začela točno 10 dni prej, ker mi je bilo lažje na morju packat. je pa bil korigirano čez 4 mesece.  mi bi bilo pa ful lažje še naprej flašo furat, sam kaj naj. cel življenje ne bo mogel po flaši jest, a ne. začela pa naj bi tako "pozno" ker je pač bani pri tamočnejših in je rekla da se ne bi še bolj redil.

je pa prijateljici pediatrinja rekla da lahko začne pred 4 meseci, ker je njena pupa zavračala vse vrste mleka - od dojenja do vseh adaptiranih. in ker neki je pač mogla jest ji je P rekla naj ji kar daje gh. je pa res, da je njena pupa manekenka (pri skoraj 7 mesecih ima 6 kilc).

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.8.2010 22:13:16   
vekybel
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148405#imageShow][/link]

...ups ne gre... user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 8.8.2010 22:14:58 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.8.2010 22:36:03   
Tjasa27
lina - čestitke za prvi zobek!!!

Drugač pa tudi urban neki štrajka ponoč s spanjem - iz petka na soboto se je celo noč zbujal (pa glih ko je bil moj "dežuren" user posted image ) včeri je bilo mal bolš ampak še vedno sem vstala ene trikrat - glavni razlog je bil ta, da je bil obrnjen na trebuh al pa se je nekam zrinil, enkrat pa popolnoma brez razloga in je čez 10 min zaspal nazaj. kr neki. pa je spal v kosu od 20 do 6 30 par mesecev, zdej pa tole.

a je možno da imajo spet kakšne zagone rasti al kako se že temu reče?

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.8.2010 23:36:43   
7lina7
preverila.. poskok rsti :    18-20t   25-27t  36-40t   44-48t in  53-57t

hm..user posted image ..naš je v 23t!  bo nekaj drugega..

Lin@

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
9.8.2010 9:01:42   
Anonimen
lucika...ne vem če je povezano ampak naš se je do uvajanja GH striktno zbujal ob 4h, pa sva potegnila z muko potem do mal pred 5, po uvedbi GH je kot bi odrezal spal do 6h brez raznih zbujanj vmes-verjetno je potem nekaj na tem.

7lina7: naš še vedno popije čez 600 mleka vsak dan, ker GH poje le kakšne par žličk in še zdaleč ne nadomešča enega obroka, zmeraj zraven GH še mleko popije.

Ja itak je dojenje najbolj komot, sej zato sem pa pravila, da je moja teta tamalo kr dojila in dojila pa nič GH dajala tja do 8. meseca ker je bila prelena  in je bilo dojenja takooooo komot-pol je pa imela letanje po ZD in podobne zadeve.

branka: zdravi smo tudi tisti ki smo na aptamilu ali kravjemu mleku gor zrasli in ki smo že pri treh ali štirih mesecih jedli GH.

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
9.8.2010 9:05:12   
Jessy
Uuuu, krasna noč je za nami!!! Sicer se je kar pogosto dojil, nekje na 2,5 uri ali 3 ure, ampak buden pa ni bil nič in smo vstali ob 7h!!! user posted image user posted image user posted image

Vekybel, sem pogledala tvojega Marsela v albumu in moram rečt, da se je tvoj otroček popolnoma spremenil v teh mesecih!!! Postal je pravi lepotec in pol, pa tako velik se mi zdi!!!! Super je!!! user posted image user posted image user posted image

7lina7, ko sem brala vaše težave s spanjem se mi je zrcalilo naše stanje, saj je skoraj identično! user posted image  Uuuu, pa že en zobek imate!!!! Je imel kaj rdeče dlesni pred tem?
Glede mleka me ne skrbi, da ga moj ne bi spil tiste pol litra, saj je celo noč na joški in vleče...user posted image  No, pa čez dan mu tudi kar ponudim ene 3x ali 4x, pa tudi rad zagrabi. user posted image

Rožca, a ti ji kar skorjo kruha že daješ? Tudi mene mika, a se bojim, da se mu odlomi kak večji košček, da bi se zadavil z njim. user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
9.8.2010 10:24:03   
Tjasa27
spanje???? kaj je to???? user posted image user posted image user posted image

obupna noč!!!!

2x bil lačen, 4x težil ker bil narobe obrnjen, 2 x imel pol nos, 3 x težil za brezveze tako da sem spala samo od 5 do 8 30. mašina sem celo noč prežurala!!!!

lina ja zgleda da tu pri nas ni zagon rasti, smo tud korigirano v 23 tednu (če sem prav preštela) pa tud če ne korigiram ne padamo not user posted image  ah najbrž bo luna.

jessy - super za dobro noč!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
9.8.2010 13:05:24   
plamen
Naš sonček spet spi. tjaša - danes je imel pripravo na jutri, je bil 8:10 že budenuser posted image . Edin če ni dneve zamešaluser posted image .
Sva bila v BC v Domžalah in sem ugotovila, da je bolje založen od tistega na Rudniku. Sem mal nabavljala darilca za novi dojenčici.

Lina - čestitke za pri zobek!user posted image user posted image

Dva dni Tristi ni kakal, danes pa za prav, je napolnil plenico, je bilo tudi malo koščkov vmes. Girl - tut meni je patronažna rekla, da je normalno če bo kaj koščkov v kakici.

Danes ponoči smo super spali, samo 1x sem šla, ker se je zakopal v ograjo postelje, pa pol neki stokal, ob 6h sva pa jedla.

Ali ste že dvignile naslon v šprotnem delu?

Predolgo dojenje (samo dojenje) ni OK, ker mamino mleko nima železa in so taki otroci pogosto slabokrvni. Zato so zdaj dali meska prej na seznam, predvsem žrebička priporočajo. Moj bi ga kar takoj na horsa peluuser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
9.8.2010 13:17:24   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Ali ste že dvignile naslon v šprotnem delu?

Ja, jaz sem ga za 1 stopnjo. Je dečko zadovoljen! user posted image

Tjasa, sranje za slabo noč!!! Te čisto razumem, kakšna si! Pa upam, da si nocoj premisli.

Meni je bil prej Tobija tako hecen. user posted image  Sem mu dajala zelenjavno juhco in je vmes postal takooooo utrujen, da mi je skoraj zaspal na ležalniku med hranjenjem. Ko sem se mu začela smejat, se je stresel in "zbudil". Sem ga nesla nato v posteljo in je v pol sekunde zaspal, še preden sem ga pokrila. user posted image  ko bi le bilo vsakič tako lepo. user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
9.8.2010 15:10:44   
lunka1
Lep pozdrav od gospe S. user posted image user posted image user posted image

Naša Julia je potuhtala nekaj novega... in je vsa vesela in zadovoljna. In to je - ČAJ user posted image user posted image user posted image  Je prav navdušena, ko ga pije in stekleničko sama drži, mamica pa je tudi vesela, ker bo zdaj lahko končno malo zmanjšala število podojev na dan. Zdaj sva se dojili po 9x dnevno (od tega samo 1x ponoči - tam okoli 3h), in glede na to je moja mula spila dnevno skoraj liter mleka user posted image ... Zdaj pa bova počasi prešle na 8x in potem upam (vsaj) na 7x dnevno...

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
9.8.2010 16:25:06   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

ojla...še dva dni,pol pa tri tedne dopusta jupiiiiiiiiiiiii
ej mamice nočem pametovat kr vsaka ve zase,ampak al ne dajete GH že mal zdodaj,ko berem kaj vse dajete,sploh meso se kr mal čudim,ker mi je to vse prezgodaj za otroćka..jz moji dam sadno kašico glih tok mal za okus...drugače pa dojim....ne vem no,sm se dans pogovarjala z mojo teto,ki je zdravnica in sem omenla da kaj vse že dajete svojim malčkom in da kok jamrate,da ne spijo ponoč in se je sam smejala,je rekla da ni čudn,ker se otročku raztegne trebušček in najbrž ga tud kej zvija od vse te hrane...
vsaka ve zase in kaj je najboljš za otročka,jz bom še mal počakala z vsemi dobrotami,itak ima šele 5 mes in imamo še časa..

lep dan

hm, dovoljeno je uvajanje GH od 4. meseca. Zdej pa če enim ne paše še uvajat, je pa to njihova stvar. Je pa tak, da če se otrok hrani z adaptiranim mlekom, je potem bolje, če se začne prej uvajati GH. Tak so nas poučile tetke v laktariju. Zakaj - najbrž zato, ker je tisto res mleko; materino mleko ma pa različne primesi (beri mogoče čokolado ... user posted image )
Pa glede spanja - mislim, da ni ravno povezano s tem. Vsaj če na svoje otroke gledam - ne Vid ne Ela nista mela težav s spanjem pri uvajanju

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
9.8.2010 16:41:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

nove smernice pri uvajanju hrane res priporočajo zgodnjejše uvajanje kot prej. alergologi in who pa še vedno, če se otrok doji, priporočajo izključno dojenje do 6. meseca. drugače pa od 17 tedna pa najkasneje do 6,5 meseca. 17 tedni so polni 4. meseci. meni se zdi, če se otrok rodi 3 ali več tednov pred rokom, bi se moralo tudi to upoštevati.

Tukaj se pa žal motiš: Uvajnje goste hrane ima tudi veliko povezavo z zrelostjo otroških črevc in te naj bi bile zrele pri 4. mesecih. Zrelost pa ne vpliva na to ali je otrok prej rojen ali ne. Enostavneje - po 4 mesecih hranjenja naj bi bila otroška črevca nakako prilagojena na gostejšo hrano. Zdej pa če se je otrok rodil 3 mesece prezgodaj, pa nima nobenega vpliva - starši takšnih otrok bi lahko že brez skrbi uvajali GH. No, pustimo to, da pri 1 mesecu so otroci še premajhni.
Pa ne mislite, da neki pametujem. Sem se o tem uvajanju zelo natančno pozanimala zaradi našega Vida, ki je imel poleg nedonošenosti še krvavitve iz želodčka. In če je smel on začeti z gosto hrano pri 4 mesecih (takrat je bil uradno star 2,5 meseca), mislim, da 3 tedni res niso problem.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
9.8.2010 21:02:59   
zoey
Ojla mamke!
Tudi če ni blo Kljukca, je moja rit trenutno predozirana s sladkorjem user posted image Smo zdajle popraznovale 2 rojstna dneva in ne morem reči, da sem lačna user posted image Tako da, ne samo da ne gre nič dol, gre gor user posted image Pa ne od zdajle user posted image
Sem čisto leteča in bom en dan sebe ujela user posted image V soboto sva nekaj fotkala na Dolenjskem, jaz sem potem domov letela, lubo je šel naprej, včeraj smo šli na Štajersko na en rojstni dan in so vsi malega crkljali in ga je vsak po svoje premetaval, pa se ni nič pritoževal, zvečer sva imela pa tako sr*** za zaspat, čist je bil znerviran, revček. Pozno zaspal, zgodaj vstal user posted image To je ob pol 7h, mmm, mama ni bila srečna user posted image No, sva bila pa že ob 9h na kavi, pa je bilo lušno user posted image In potem sem poskušala pakirat in mi je uspevalo približno 5 minut na uro, brez repa in glave in sploh ne vem, česa še nimam. Prejle sem se recimo spomnila na kopalke. No, saj mene ne moti, če sem brez, bi pa tam verjetno druge user posted image Ju3 gremo 4 bejbe in 2 dojenclna na morje do petka. Vmes prideta še 2 bejbi. To bo dežja user posted image Grem še kaj v kufre vržt, lepo se imejte.

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
9.8.2010 21:36:15   
branka81
pa smo le dočakal dopust jupiiiiiiiiiiiiiii...vse stvari so že v avtu,mami sam še nohtke namaže,pod tuš in ajat,zjutraj pa na pot in nas do 1. septembra niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

lepo se imejte mamiceuser posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.8.2010 8:08:27   
lunka1
lina - čestitke za zobek user posted image user posted image user posted image  Me pa zanima, če te kaj moti pri dojenju???

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?