zoey
|
Čer! Joško je omagal, mama pa ata pa vsak za svojim kompom, romantika na višku Bi bilo najbolj pametno, da se poberem spat, ampak ne znam Včeraj sva generalno zabluzila. Šla samo do trgovine, potem pa pristala na 3 pijačah, med drugim tudi z NM in Niko. Joj, kak cukr je mala Sva pa izgubila crazy zebro, sva šla danes sicer po včerajšnjih stopinjah, pa je nihče ni srečal Potem sem se pa tako naspidirala, kljub 4h spanja, da sem šla še v hiter šoping zvečer in pritovorila kup kašic takšnih in drugačnih domov. A je to šlo enih evrčkov. Samo sem pa oborožena za celo in večdnevne pohode, kadar ne bom mogla sama skuhat. Pa tele za z mlečkom sem še kupla, mu kar grejo v rito. Ven pa malo težje Ni panike, ampak ga pa malo zavija in se potem napenja kot profesionalec. Ima pa čisto goste kakce, precej lažje za pucat. Sem pa spet kupila BioGaio, če mu bo kaj pomagala. Kupila sem tudi stekleno strgalo in mu danes že servirala jabolko (+ banana) in je bil zadovoljen Čez dan ima kar težave, da zaspi, pa cmerica je, pa ful histerično si tlači stvari v usta, pa maha z roko, pa ne pogruntava, kaj ga daje. Zobki se mi zdi, da še ne, ker nima nič napeto, a ga zavija al kaj ... Ko pa omaga, ima pa zdaj daljše seanse, in je prejle spal 1,5h, do 19.15, sva se skopala, pojedla in je po dobri uri spet zaspal. Naj traja vsaj do 5h Gluten pa - no comment. Jaz bom šla najprej vso zelenjavo čez, potem pa uvedem še to. Kljukec - ponedeljek ob??? S predlogi na plano Tjaša - držim pesti, da se čimprej pozdraviš Jessy - vsaj ti zdrži do prihoda, pa lepo praznujta