zoey
|
Čer! Mama se sestavlja, ker je trpežna, sinko pa rabi še kak dan Sva šla z babami na morje za 3 noči, pa je blo večinoma zelo lušno, je šla še ena 1,5 meseca starejša prijateljica od Arneja, tako da je bilo zelo dojenčkasto in kuhalno in previjalno Najprej smo bile 3 + 2 dojenclna. Pozno zvečer je prišla še ena, zaradi katere smo vzeli tavelik apartma in naj bi bila do konca. Pa je šla naslednji dan domov, ker nekaj depro fura in nima obstanka A ne bi tega že prej povedala? Sta prišli še 2 sodelavki za 1 noč, potem pa so skupaj s 1. odšle in potem sva mamici ostali sami v app za 4-6 oseb in ga posledično hudo mastno plačali, bi se lahko gostili za ta dnar v kakem hotelu, za nameček je pa še v petek scalo in sva se samo spokali domov, tako da je bila to ena draga in brezvezna nočitev. In potem sva se še vozili 6h domov, vsaka v svojem avtu, za pop*** Je bil pa malček ful priden, ga moram pohvalit Je pasal odklop. Ata je pa v miru slikce štimal, tako da smo vsi zadovoljni. Sem rekla, naj nama za ta teden pa on kaj časti, da bo imel spet mir, pa škrtica noče Pol smo imeli pa še včeraj dogajanje in bi ata spet rabil mir, ampak ga pač ne bo imel Je mali precej fertik. Tako da bo mami zdaj pridno malo doma, da bo otrok v miru rastel Smo pa dobili na morju 1. zobek. Jaz sem mu vsak dan pustila, da me malo pogloda, potem ga pa prijateljica 1. začuti Imamo enkico desno spodaj. Ni ga nekaj extra matralo, da bi bil dlje časa siten, je pa ene 2x nenormalno kričal, 1x med dojenjem, 1x pred spanjem, ne vem a zaradi zobka ali česa drugega. Sem upala, da bodo kaj kasneje tele zobki napadli, ampak nimamo kaj. Je pa že zdrajsal žličke spodaj, pa ne zagrabi žličke, bol sesa dol, tako da res ne vem, kako mu je to uspelo Še zmeraj ga pa nisem postrigla, kar dolašam, itak ga je težko dobiti pri miru, razen ko spi, pa tiste, ki sem mu postrigla zadaj, zdaj nič ne rastejo in so bolj ščetinasti postali. Bo še kar malo dolgolasi umetnik Hojice so meni čisto sfaljene, stajica je pa kul, samo jaz je ne bom imela, ker imam prenosno posteljico in jo ima kar za eno izmed igralnic. Baje se v stajici počutijo varne, pa vidijo dogajanje ven in so dovolj vključeni. Kopamo se še v čebričku, ker je suhec ni težav, noge mu pa itak ven molijo in mu je špasno Ko bo pa sedel, bomo šli pa pod tuš, sem kupila un nastavek za sedet, upam da mu bo ok. Danes sem ga dala v stolček za hranjenje, pa ni bil ok moment, ker je bil zaspan in je glasno protestiral. In potem moja baka takoj pametna, da to pa že ne bo v redu Samo poskusila sem, itak ga še ne mislim dajat sedet, čeprav je stolček ful oblazinjen in je precej fiksiran notri, ker je še preveč gumijast. Lupinica je pa še ok, samo ne vem za koliko časa bo, ker je dolg kot ponedeljek. Je pa tista do 13 kg, ma če zdrži do 10 kg notri, bom Jemo pa zelo radi. 1. žlička je vedno zabavna zame, ker naredi tako faco da je joj, potem pa odpira usta in protestira, če nisem dovolj hitra Joška je tudi še zakon, tako da imamo 2 globji gubici na stegnih Reda še nimamo, je vse bolj okvirno +/- ura do ura in pol, ko se mi zdi, da je lačen, mu pač dam, še najbolj fixno je kosilo in večerna kašica. Dopoldne in/ali popoldne dobi sadje, ostalo pa mlekomatki. Kar nekajkrat