|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
6.8.2010 12:45:20   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

a lahko dam že jušne krogljice ji za jest? Kruha vem da še ne ene 14 dni tko da napolni 6 mesecev, kok je pa s krogljicami? Da bi se saj mal bl najedla.

Zakaj pa kruha ne sme? Gluten se uvaja od 4. meseca dalje in kruh je gluten, prav tako jušne kroglice. Tako, da lahko daš oboje.

P mi je tko svetovala, čeprou dobiva že skor 1 mesec piškote z glutenom user posted image user posted image user posted image Sej si itak nikol ne bojo na istem kdaj s čim zače.
Ma ji bom dala kr mal kruha not, kroglce so res mal premastne se mi zdi, že zame kaj šele za njo. Kaj ji pa dam od kruha rajši skorjico?

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 6.8.2010 12:46:35 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.8.2010 13:36:53   
branka81
vse najboljše tudi tvojemu sončku!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.8.2010 13:47:27   
plamen
Tole z glutenom je res čisto mim. Prej je bil strah in trepet, zdaj pa kar začnimo takoj ko je možno. Po moje ji lahko daš mal v juhico, vidve sta itak že ekspertki na področju GHuser posted image

Tristi je včeraj probal bučko z mojim mlekcom in malo olivnega oljčka sem dala. Prvo žlico je ven butnil, pol ni hotu več ust odpret, čez pol minute pa je začel na polno lomastit in je kar nekaj pojedel. Sicer ima še kar močan refleks jezička, a vaja dela mojstrauser posted image

tjaša - če se zmenimo bom jaz vstala, Tristi pa bom videla. Če se ob 6h zbudi, bo spal dalje, če pa okol 7.30, ga bom pa kar previla in preoblekla. Če bo pa spal, bova pa v miru imeli zajtrk, za Banija bom pripravila igrače na tla, pa bo. Tokrat jaz poskrbim za zajtrkuser posted image , da ne boš spet kaj nosila. Potem pa lahko tudi kosilce za malčke narediva, imamo zelenjavo na vrtu, pa bo sveže. Vzemita si čas skratkauser posted image
Bi še katera v torek prišla v Domžale?
V Kljukca prideva, če ne dobiva obiska, mogoče pa bova dopoldne že blizu Dobrave in bova samo podaljšala ali pa nazaj grede šla tja.

Zdajle bi morala jest, pa je Tristi na jošku odsanjal v sanje in sem ga kar v posteljo nesla, je imel trden spanec. Tako da bučke bodo počakale na malo kasneje.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.8.2010 15:09:24   
Jessy
Hvala za voščila!!! Sicer praznuje res moj sonček, ampak ta velik - moj možek! user posted image  Je bil zelo vesel kosila in darila, ki mu ga je dala Neja! user posted image  Zdaj ga pa spet ne bova videli. Neja najbrž šele jutri, ker je šel na službeno pot in bo v poznih urah doma. Ehhh...pa tak roj. dan!

3Sonček3, sem presenečena, da ti je odsvetovala kruh, ker meni je rekla, da naj od glutena pa s kruhom začnem. user posted image  Saj so čist odštekani ratali, odkar so spremembe!!! Jaz delam čisto po svoje. Ko so rekli, kako je z glutenom, ga pač dajem in to tistega, ki ga imam pri roki.
Se mi vsekakor zdi kruh boljša izbira v primerjavi s kroglicami. Od kruha bi jaz raje dala sredico, ker je bolj mehka in gre lažje narazen, edino, če boš miksala, potem je vseeno, če je skorja notri.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.8.2010 15:54:42   
branka81
ups....hehe...no voščilo še vseen velja,pa čeprav atiju.....lepo praznujte 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.8.2010 21:19:31   
zoey
Čer!
Joško je omagal, mama pa ata pa vsak za svojim kompom, romantika na višku user posted image Bi bilo najbolj pametno, da se poberem spat, ampak ne znam user posted image
Včeraj sva generalno zabluzila. Šla samo do trgovine, potem pa pristala na 3 pijačah, med drugim tudi z NM in Niko. Joj, kak cukr je mala user posted image Sva pa izgubila crazy zebro, sva šla danes sicer po včerajšnjih stopinjah, pa je nihče ni srečal user posted image Potem sem se pa tako naspidirala, kljub 4h spanja, da sem šla še v hiter šoping zvečer in pritovorila kup kašic takšnih in drugačnih domov. A je to šlo enih evrčkov. Samo sem pa oborožena za celo in večdnevne pohode, kadar ne bom mogla sama skuhat. Pa tele za z mlečkom sem še kupla, mu kar grejo v rito. Ven pa malo težje user posted image Ni panike, ampak ga pa malo zavija in se potem napenja kot profesionalec. Ima pa čisto goste kakce, precej lažje za pucat. Sem pa spet kupila BioGaio, če mu bo kaj pomagala.
Kupila sem tudi stekleno strgalo in mu danes že servirala jabolko (+ banana) in je bil zadovoljen user posted image
Čez dan ima kar težave, da zaspi, pa cmerica je, pa ful histerično si tlači stvari v usta, pa maha z roko, pa ne pogruntava, kaj ga daje. Zobki se mi zdi, da še ne, ker nima nič napeto, a ga zavija al kaj ... user posted image Ko pa omaga, ima pa zdaj daljše seanse, in je prejle spal 1,5h, do 19.15, sva se skopala, pojedla in je po dobri uri spet zaspal. Naj traja vsaj do 5h user posted image
Gluten pa - no comment. Jaz bom šla najprej vso zelenjavo čez, potem pa uvedem še to.
Kljukec - ponedeljek ob??? S predlogi na plano user posted image
Tjaša - držim pesti, da se čimprej pozdraviš user posted image
Jessy - vsaj ti zdrži do prihoda, pa lepo praznujta user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.8.2010 22:58:06   
NM
Čer mamice in upam, da speči user posted image !

Nika je nocoj kar pozno zaspala, ampak sama. Se navajava, da se na postelji pocartava, jo dam v posteljico in pol še pobožam, polupčkam in nočka. Zaenkrat ratuje, je pa res, da je čist uničena vsak večer, ker podnevi vedno manj spi.

Danes smo pa šopingirali, malo novih pajackov in majčka samo za hranjenje. Tolko sva že papcali in packali, da bom kr majčko za papcanje uvedla. Zaenkrat sva probali korenček, bučke in kolerabo (to pa je blo bljak), pa nisem mogla, da ji ne bi ponudla breskve in jabolka. N prave polne obroke bo pa še malo počakala.
Si nisem zapomnila - ali dajete kaj svežega?

Včeraj mi je pa končno uspelo videt enega marčka - Arne je res cukr in dolg kot pondelk. Bo treba žogo za košarko kupituser posted image . Če se bova midve mal ustavle v dirkanju naokol, upam, da spoznam še kero izmed vas in Nika pozdravi vaše user posted image .
V pondelk pa bomo že spet v Nadiži, tako da Kljukec meni ni usojen.
Komentiranje pride na vrsto naslednjič, se grem mal k možeku stisnt.

Lepo in mirno nočko.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.8.2010 8:02:06   
Jessy
Jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že od 5.45 budna. Sicer je Tobija potem zaspal še do 6.30, jaz pa nisem mogla in kot nalašč je še Neja prišla do mene, da naj vstanem. user posted image  Če eden spi, pa drugi robanti in to ona, ki sem jo morala buditi ob 10h, da ni spala do kosila! Je morala še malo pri nama poležat, tolk, da se je Tobija razkuril in je bilo treba v momentu vstat.
Nočnih podojev sploh nisem več štela. Se mi zdi, da je kar naprej nekaj vlekel. Nekaj je tudi pri meni spal, ker sem zaspala. Se mi zdi, da je tako kot prvi mesec, ko je prišel iz porodnišnice.

Včeraj sem začela razmišljati, če morda ob GH spije premalo mleka in potem hoče čez noč to nadoknaditi. Zato sem ga včeraj pogosto pristavljala in skenslala en obrok GH. Danes ni bilo zato nič boljše ponoči, a čez kak dan ali dva morda bo.
Tudi dlje sem ga imela budnega zvečer, da je zaspal ob 21h, pa tudi ni imelo učinka. user posted image

Ne vem, res ne vem kaj naj.

NM, sadje se daje sveže. Sicer sem mu jaz vseeno ene 2x skuhala jabolko, potem pa ne več.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.8.2010 11:25:14   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

NM, sadje se daje sveže. Sicer sem mu jaz vseeno ene 2x skuhala jabolko, potem pa ne več.

Ojla!
Upam, da hitro minejo ti nočni podvigi, da boš lahko spala. Nika je mela take podvige par dni na dopustu, se mi je kr rolal.

O, hvala. Eni kuhajo, eni ne. Jaz sem dala po občutku kr sveže, pol pa še bereš pa si zmeden.

Jaz pa pripravljam za na mini dopust, pa mala kr noče sama zase poskrbet. Če bi jaz spala, bi tud ona vlekla do enajstih, dons pa kr ne.
Je pa ta naša taka cartika, tako se stiska in lupčka. Pravi srček moj.

Lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.8.2010 15:34:24   
Čmrlika
Hojla punce moje, sploh vas nimam časa brat,...imam pa eno prošnjo... evo link

http://www.ringaraja.net/forum/m_5288907/mpage_1/key_/tm.htm#5288907

Pozdrav vsem vam pa user posted image , drugače smo ok... Hb za fb tam vas nekaj vidim, bo jeseni upam več časa, ko gre Taja v vrtec...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.8.2010 20:55:49   
lunka1
Zdravo punce moje!!

Malo brskam o gosti hrani in me kar nekaj stvari zanima... Najbrž bo še komu prav prišlo, lahko pa bi naredile tudi tabelo, kaj ste že uvajale in pri kateri starosti...

- MESO s katerim začeti, kdaj začeti in kako ga pripraviti (kako ga otrok poje, najbrž se ga ne da spasirat kot sanje in zelenjavo,...)

- POLENTA (a jo pripravite kot zase.. torej voda + maslo)

- SADJE (kuhano, surovo?!?)

- ZELENJAVA (katera surova? katera kuhana??)

- RIŽ (ste ga tudi kuhale kot ga kuhate zase? ali ste delale mlečni riž, torej z AM?!)

- SOL (sem brala na med.over.net, kjer odgovarja ena pediatrinja, da ni nič narobe, če hrani dodamo tri zrnca soli,...)

- JUHICE (kakšne, s čim narejene - je dovolj voda z zelenjavico, ali so to mišljene juhe ala goveja juha?)

- KRUH (kako ga dajete, sredico? namočenega?)

itd, itd...

Ker ste nekatere že precej uvajale, nekatere pa smo šele začetnice, bi bilo ful lepo, če bi lahko tiste, ki ste že prave profesionalke, pomagale nam ostalim s kakšnim nasvetom. Jessy, zate vem, da s Tobijo že precej jesta, mogoče napišeš kakšen referat...

Saj pravim... sem že zgoraj napisala, da bi mogoče naredile kakšen seznamček... STAROST, HRANA, PRIPRAVA,... No, bom jaz začela, čeprav skoraj nič še nisva poskusili v primerjavi z nekaterimi...

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 7.8.2010 21:04:46 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.8.2010 21:01:48   
lunka1
UVAJANJE GOSTE HRANE

user posted image  JULIA - 17.3.2010
- 4. meseci:
KORENČKOV SOK (nariban korenček, zalit s prekuhano vodo)
BUČKA (kuhani koščki olupljenih bučk brez pečk, pretlačeni z vilico)
PIRE KROMPIR (kuhan krompirček, pretlačen in zalit z mojim mlekom)
JABOLČNI SOK (naribano jabolko, zalito s prekuhano vodo)
BANANA (pretlačena banana)
LUBENICA (pretlačena z vilico)

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 7.8.2010 21:05:44 >

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.8.2010 22:22:47   
Anonimen
meso: za začetek samo belo meso, jaz sem dala majhen košček piščanca, sem ga na ponvi popekla in potem sem tisti dan imela polento in sem ga s paličnim mešalnikom zmešala zraven-bila je čisto lepa redka kašica, meso se je lepo zmiksalo-jedel je kot da bi se šlo za življenjeuser posted image
polenta: nisem še slišala da bi se delala z maslom...mi smo jo vedno delali samo na vodi in osoljeno, malemu jo naredim isto na vodi brez soli in redkejšo.
sadje: naš je že jedel, oziroma je domače ringlo slive, domača zgodnja jabolka, banano, grozdje, melono, lubenico...vse surovo zmiksano v kašice, oz. naribano.
zelenjava: bolj ali manj jo kuham, surovo sem mu ponudila samo korenček in korenčkov sok, potem kuhano pa ponavadi delam kombinacije...najraje ima bučke s krompirjem, koleraba s krompirjem, brokoli+korenček,
riž: še nisem prakticirala, bom jutri in ga bom skuhala na vodi, ga spasirala in zraven še kako zelenjavo kuhano.
sol: ne bom mu je dajala ker ni še potrebna
juhice: še nisem prakticirala, bom pa delala zelenjavne spasirane s paličnim mešalnikom brez začimb, govejo bi dala samo ne še zdaj, bom malo počakala...pomoje bi bila boljša kaka kurja juhica brez začimb.
kruh: zaenkrat ga nisem še dala in ga še nekaj časa ne bom

zaenkrat mu dajem samo osnovno zelenjavo in sadje, ker še niti 5 mesecev ni star. Sicer pa vidiš otroka kako sprejema GH in veš kako hitro lahko greš. Nejc na začetku ni ful nekej dobro sprejel, zdej pa se je super navadil in poje vedno več  GH in vedno manj mleka na obrok. Recimo: prvi obrok je ob 6h jutraj=mleko, ob 9h dobi tudi mleko, ob 12h mu dam sadno kašico+mleko, ob 3h je kao kosilo in dobi zelenjavno kašico s polento ali krompirjem+mleko, potem pa sta še obroka ob 6h ko spije samo mleko, preden gre spat ob pol 9h pa mu dam mleko in vanj primešam par žličk riževih kosmičev. To je to.

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 7.8.2010 22:23:36 >

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.8.2010 22:48:54   
3Sonček3
Živjo punce, končno sm se odločla da bom šla danes mal kasnej spat, da vas preberem kr če bom še dougo odlašala se mi nebo dalo tolk za nazaj brat.

Tjasa27 tut naša se je znala že iz trebuščka na hrbet obrnt ko je pa pogruntala iz hrbta na trebuh (tudi samo v levo stran) je pa prvo vajo pozabila user posted image user posted image user posted image ma bo že glavno da napredujejo.
Js sm uvedla gluten z piškoti, ki sm jih kupila v lekarni in gor piše od 4. meseca dalje, pa zdejle dva dni dobi v zelenjavno juhico mal kruha.

branka81 prosm da "nikoli" več ne napišeš kej podobnega (uu se mi kr smilite mamice,moja punčka pa pridno aja od 21-7h brez prebujanja) ker sm skorej mogla po robčke v kopalnico. Kdaj bom js mela to srečo ...
plamen  in girl79 za vaju isto velja user posted image user posted image user posted image

Mi se po tanovem spet zbujamo 2x na noč, zjutraj pa od 6-ih do 7-ih (1x je celo uspelo do 7.20) obvezno ustat, se previt, mal poigrat pojest in nazaj spat za kakšno urco, urco in pol. KATASTROFA!!!

lunka1 js sm na začetku buče samo skuhala in zmiksala, so buče domače in mlade in majo tko mehka semena da se ti ne splača vn praskat, zdej ko ji hrane več ne miksam jih pa vn poberem pa pol skuham ja.

WTF nosečka24 a vaš princ pa kr že tko lepo sedi user posted image user posted image user posted image pa tolk velik lask ma, naša Sanja jih je ob rojstvu mela za izvoz zdej je pa skor gola user posted image user posted image user posted image

Eto nebo mi uspelo use prebrat kr mi baterija crkuje pa ne najdm pouniuca, bom jutr nadaljevala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 23:36:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.8.2010 8:06:46   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

- MESO s katerim začeti, kdaj začeti in kako ga pripraviti (kako ga otrok poje, najbrž se ga ne da spasirat kot sanje in zelenjavo,...) PERUTNINA, PURANJE MESO (VSE BELO), MESO OD ŽREBIČKA

- POLENTA (a jo pripravite kot zase.. torej voda + maslo) JA - pri nas dajamo olje

- SADJE (kuhano, surovo?!?) SUROVO

- ZELENJAVA (katera surova? katera kuhana??) SUROVA TISTA HRANA, KI JO TUDI TI SAMA JEŠ SUROVO (korenček, paradižnik, kumarice), VSE OSTALO KUHANO. TI SVETUJEM, DA PRI UVAJANJU BROKOLIJA IN CVETAČE KOMBINIRAŠ S KROMPIRJEM, KER IMATA ZELO MOČAN OKUS. PA SVETUJEM TI, DA JU KUHAŠ NA PARI IN TAKO NE POTREBUJEŠ SOLITI.

- RIŽ (ste ga tudi kuhale kot ga kuhate zase? ali ste delale mlečni riž, torej z AM?!) NAVADEN RIŽEK. ČEPROV PRI VIDU SEM GA DALA ŠELE KASNEJE, DA GA NISEM PASIRALA.

- SOL (sem brala na med.over.net, kjer odgovarja ena pediatrinja, da ni nič narobe, če hrani dodamo tri zrnca soli,...) GA MALO DODAJAM - ZARADI OKUSA

- JUHICE (kakšne, s čim narejene - je dovolj voda z zelenjavico, ali so to mišljene juhe ala goveja juha?) ZELENJAVNE JUHICE (IZ ZELENJAVE, KI JO ŽE JE), KASNEJE PA LAHKO TUDI ŽE GOVEJO JUHICO (JEST SEM JO VIDU PRVIČ DALA PRI 8 MESECIH)

- KRUH (kako ga dajete, sredico? namočenega?) KRUH JE ENA FAJN STVAR ZA ŽVEČENJE. PREDVSEM TAKRAT KO ZAČNEJO RASTI ZOBKI.

/quote]

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.8.2010 12:32:24   
branka81
ojla...še dva dni,pol pa tri tedne dopusta jupiiiiiiiiiiiii
ej mamice nočem pametovat kr vsaka ve zase,ampak al ne dajete GH že mal zdodaj,ko berem kaj vse dajete,sploh meso se kr mal čudim,ker mi je to vse prezgodaj za otroćka..jz moji dam sadno kašico glih tok mal za okus...drugače pa dojim....ne vem no,sm se dans pogovarjala z mojo teto,ki je zdravnica in sem omenla da kaj vse že dajete svojim malčkom in da kok jamrate,da ne spijo ponoč in se je sam smejala,je rekla da ni čudn,ker se otročku raztegne trebušček in najbrž ga tud kej zvija od vse te hrane...
vsaka ve zase in kaj je najboljš za otročka,jz bom še mal počakala z vsemi dobrotami,itak ima šele 5 mes in imamo še časa..

lep dan

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.8.2010 13:47:15   
lenčy
končno spet tuki po dolgem časuuser posted image
mi še vedno nismo začeli z GH in niti ne vem, s čim naj začnem. čez dva tedna gremo na morje pa bi tam začeli uvajati, ko bo že skor 5 mesecev star. začnem torej z zelenjavo in eno uvajam po 3 dni al kako že? moram patronažno poklicat, da bo kaj razložila... sicer me pa tudi te riževe kašice mikajo, a dam to preden začnem z zelenjavo? pa še ne vem ,katero se z mlekom meša... joj koliko vprašanj, se vidi da me ni nič tukajuser posted image

no ena se je pohvalila, da ima svojega otročka v eni reviji, tudi moj lupček je v naši regijski reviji pod rubriki Novi novomeščaniuser posted image  in so vsi klicarli, češ a je to vaš Aleksuser posted image  pa tako lep jeuser posted image  pa kako bo lep na osebni...imamo tako lepo slikico!

no punce lepo se imejte, se oglasim takoj ko lahkouser posted image

aja še to-a ima še katera košaro na vozičku? mi še kar ležimo, pa bo že 5 mesecev star počasiuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.8.2010 14:08:17   
branka81
moja princeska bo konec meseca v mojmu malčku aaaaaaaaaaaa kok smo veseli
user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.8.2010 18:22:53   
Anonimen
branka81: moj mali je na AM in kolikor sem brala in še P mi je svetovala, se takim dojenčkom začne uvajati po 4. mesecu. In sploh ni res da slabše spi sedaj- ravno obratno- spi bolje in predvsem dlje, kakat je začel bolj redno in lažje, skratka njemu paše GH. Kot sem rekla mu dajem samo domačo zelenjavo in sadje, polento in mini košček mesa pa je do zdaj dobil 2x in samo kakšno žličko. Kaj pa je bilo včasih ko so še bolj zgodaj uvajali GH, pa razni piškotki in podobne fore, pa smo vsi preživeli in smo zdravi ko dren. Danes so vsi nekej pametni, še pediatri se ne znajo zedinit kako in kaj glede uvajanja GH, zato je najbolje da delaš po občutku in seveda vidiš otroka kaj mu paše in kaj ne.

...no ko smo že ravno pri pediatrih me moti ena stvar. Zmeraj ko pridem v posvetovalnico mi uturi eno reklamo za kremo, mleko, kapljice...skratka ko en akviziter ne pa pediater. Ko je imel moj mali nekaj zamašen nosek mi je napisala recept (bel) za eno fiziološko raztopino ki je bila 10€, pa je imela isto funkcijo kot tista za par €. Ko sva imela s tamalim težavo pri dojenju in AM, mi je sforsirala novalac, zadnjič ko sem bila mi je pa na roke mazala kremo od cosmerbe za sončenje za malega in zame (krema stane ful...mislim da okoli 40€). Me samo zanima, če se še kateri to dogaja?
user posted image user posted image user posted image Ne morem pomagat, mene to ful moti, ker se tako veliko služi na otrocih in že prej na celi nosečnosti, ko je podobne fore izvajala moja G z raznimi samoplačniškimi pregledi.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.8.2010 18:44:49   
lenčy
http://www.novimedij.si/novi-novomeani.html

evo našega sinkotauser posted image

glede pediatrov pa tudi jaz mislm, da niso ne vem kaj... pa tudi v bolnici niso vsi na isti črti, čist vsak je imel drugačno mnenje tko da sm bla ful razočarana.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.8.2010 19:53:56   
Tjasa27
oj!

u plamen to pa je ponudba! me boš čisto scrkljala user posted image   če ti res ni prezgodaj, pridem. si bom pa vzela čas user posted image

rožca, girl, mata čas v torek za tortico?

jz sem v glavnem bolš, sem imela ta vikend malo krepčilnega spanca, pa eno generalko smo usekali, seveda dec ni pretirano sodeloval user posted image user posted image  ampak bo že. važn da je mali dec sodeloval in bil priden user posted image

kaj je zdej s kljukcem jutri? jz lahko po 13, so se mi eni obiski dopoldne najavili.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.8.2010 20:09:16   
Jessy
Tjasa, pravkar sva z Zoey mal kontaktirali, oz. me je ona, ker ni bila danes nič na compu (tudi jaz ne), da kako je jutri s Kljukcem, pa sem ji napisala, da če se dobimo, da bi jaz lahko okrog 3h ali 4h, da je bolj v miru. Nazaj mi še ni odpisala, tako da ne vem.

Glede GH se popolnoma strinjam z Nosečko.user posted image Meni se tudi po uvedbi GH zbuja kot se mi je prej. user posted image Meni GH dobro prenaša in zelo pridno papca.user posted image Danes je jedel korenje in krompir, stisnjen skozi prešo za krompir v tisto vodo, v kateri se je kuhalo, da je bilo kot juha (jaz sem rekla ,da je kar juha), potem sem dodala še nekaj žličk kuskusa in je jedel kot ta velik.user posted image Tudi Tobija lepo kaka odkar je na GH in sploh nimam občutka, da bi ga kdaj kaj črvičilo, niti ga ni prej.
Ko se ponoči moj zbudi, se ne zbudi v joku, ampak začne čebljati in vriskati. user posted image  Močno dvomim, da bi bilo to zaradi želodčka, ker če bi bilo, bi se zvijal in jokal.
No, sicer pa kakor komu paše, jaz samo zagovarjam svojo odločitev in mislim, da sem se dobro odločila. user posted image   Sicer sem pri Tobiji začela 3 tedne prej kot pri Neji, ker mi je tako polival, ampak lepo napreduje. Zdaj mu nobene stvari več ne miksam s paličnim (edino meso, kadar ga dobi) in ga koščki sploh ne motijo.

Aleks je pa cuker od cukra! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.8.2010 20:45:21   
zoey
Čer, samo na hitro. Jutri imam čas do 16h, takrat bi morala biti že na V., če se uspemo dobit npr. ob 14h, je ok, drugače pa ne morem. V torek grem pa na morje, tako da bi potem lahko spet naslednji teden. Imamo pa ju3 eno fešto za 2 rd, tko da ne vem, če se je smiselno že prej s cukrom nabutat user posted image Jessy in Tjaša, povejta kaj vama bolj ustreza. Zdaj pa šibam, pa bom prišla še kaj pogledat.

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.8.2010 20:50:04   
Jessy
Zoey, potem pa raje prestavimo, oz. jaz ne morem tako hitro, lahko se pa ve dobite, pa pridem jaz kdaj drugič. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?