|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.8.2010 21:54:13   
sonček33
joooj, a veš da tole si me dobla res sem skos doma, ma po eni strani nimam časa kam hodit,...skos nekaj pucam, pečem...dons sm nardila eno goro piškotov (ki so sicer vidt klavrno, ker sem imela meto budno) in pa eno torto, čist na izi (pa mal dekoracije gor) pa celo bajto zglancala, pomila na roke (kljub pomivalcu) eno goro posode pralca sploh nimam cajt probat, k mi ga je medved včer prklopu...ma sej me bo minilo...

te čist razumem....tii kar uživaj....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.8.2010 21:55:00   
sonček33
ok, po pa neč! pa glih dons, k sem tak pripovedno razpoložena.....

ulla, evo, ti pa lahko ...user posted image  kako je mali?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.8.2010 21:56:27   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta a sračkota sta :) .... za pižamasto jutro sem vam pa fovš...Lovra kar katapultira iz postelje zjutraj ....

ja milo rečeno sračkota.user posted image  No saj Tinej tud ne zdrži ves čas pri meni in knjigicah, vmes malo z dragim "norita" po stanovanju, jaz pa ju gledam iz postelje in se zavedam kakšno srečo imam.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.8.2010 21:57:36   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ploha kdaj bojo kake slikice nove hiške???????

jutri user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.8.2010 22:08:23   
Ulla80

ok, po pa neč! pa glih dons, k sem tak pripovedno razpoložena.....

ulla, evo, ti pa lahko ...user posted image  kako je mali?

user posted image mali je ok, dons je bil k nov že, pa čist naspidiranuser posted image

dons sma ful delala, pridejo v pon. okna menjat, pa sva mogla vse prštimat in tko...ful dela, ne morš verjetuser posted image
tamala dva pa skoz kresala tam okol, sej ne morš nič narest k je njima treba skoz neki pedenat....pa najboljša sta mi, k pride ula pa reče mami žejna sem, tamal pa cvili za njo piilaaaa boooom user posted image user posted image

zmatrana smuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.8.2010 22:08:59   
Ulla80
aja plohaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za (končno!!) selitev!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.8.2010 22:11:43   
marta82
Aja Tinej malo zameša podobne besede in sedaj ima med nogami luno.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.8.2010 22:18:40   
Zvezdica

Da ne bi slučajno katera kaj napisala!!!!!

a dej no user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.8.2010 22:20:00   
kiara24
čer,....

Zvezdica- a veš da nimam nobenega izkušenega recepta za rdečo peso, ker sem jo vedno dala v skrinjo, tao da bom mogla probat.

Mi smo bili zunaj cel dan, no jaz sem malo štrajkala, ker sem šla spat za dve uri popoldan, mi je pasalo. POl pa ven pa malo na sprehod, pa polno letanja za tamalo.

Kupila sva ji novo kahljico, ki poje ko se polula in se ji ful fletno zdi.user posted image

Ploha- super, za peko, pa tole tvoje gloncanje, no saj te bo minilo počasi.

Marta- super za tako igračkanje, mi bi bili pa samo zunaj pa nič noče bit notri, jo komaj not spravimo....

Ulla in Marta
- sta me pošteno spravili v smeh v teh izjavah

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.8.2010 22:20:46   
Zvezdica
Tkoale,mismo se potepali, otroka izmučena zaspala.

Mene pa zanima naslednje: kako narediti dobro marmelado (slivovo) brez nekih dodatkov. Nimam želirnega sladkorja, mam navadnega, imam uno zadevo za marmelado delat, slive in voljo. Rada bi pajedla un ta dober džem, ki so ga naše none pripravljale. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.8.2010 22:24:21   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Marta- super za tako igračkanje, mi bi bili pa samo zunaj pa nič noče bit notri, jo komaj not spravimo....

Ja saj pri nas so taki dnevi tudi zelo redki. Pač po sili razmer. Je pa tudi po navadi jok, ko je treba it noter.

BE NICE!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.8.2010 22:25:12   
Zvezdica
Kupila sva ji novo kahljico, ki poje ko se polula in se ji ful fletno zdi.user posted image

jo imamo še od liama, ampak njemu(P) je cel žur ko zacinglja tista kraljevska glasba.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.8.2010 22:27:12   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Tkoale,mismo se potepali, otroka izmučena zaspala.

Mene pa zanima naslednje: kako narediti dobro marmelado (slivovo) brez nekih dodatkov. Nimam želirnega sladkorja, mam navadnega, imam uno zadevo za marmelado delat, slive in voljo. Rada bi pajedla un ta dober džem, ki so ga naše none pripravljale. user posted image

jst dam kilo cukra na kilo sadja, pa neki jabolk naribam, zaradi pektina, če ne dam nič želirnega, limonino lupino in kako žlico rumauser posted image zakon!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.8.2010 22:28:47   
Zvezdica
jst dam kilo cukra na kilo sadja, pa neki jabolk naribam, zaradi pektina, če ne dam nič želirnega, limonino lupino in kako žlico rumauser posted image zakon!

Ja tega ruma ne štekam, ga povsod dajejo (v vseh receptih je ). Dej ti to men bolj podrobno opiši, step by step, k jast tega še nikol nisem delala. Če se ti da seveda user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.8.2010 22:31:34   
kiara24
zvezdica- jaz delam kilo sadja in malo manj sladkorja, ker mi je drugače presladka, pa kako jabolko... drugače pa dam tudi želirni sladkor emak ponavadi samo enega....
jaz ne dam nobenega ruma notriuser posted image
Ponavadi jaz tako naredima da dam oprano narezano sadje notri v posodo in pa čez sladkor pol pa itaq sladkor se lepo počasi topi, sadje se pa itaq kuha in čmari.... če hočeš cele češnje jih potem kar pustiš, drugače jih pa nekatri zmikasajo, samo meni so bolj cele oz. preprezane samo na pol. Pol pa dodoaš še jabolko. In ko daš v kozarce jih moraš na koncu obniti na galvo in počasi ohlajati.

Joj mi pa nimamo letos skoraj nič sliv, pa bi jaz tudi nareedila marmelado ali pa cmoke.

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 7.8.2010 22:35:39 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.8.2010 22:34:31   
Ulla80

Ja tega ruma ne štekam, ga povsod dajejo (v vseh receptih je ). Dej ti to men bolj podrobno opiši, step by step, k jast tega še nikol nisem delala. Če se ti da seveda user posted image

a ni ti všeč rum al kajuser posted image sej tud če ga ne daš, ni nobene drameuser posted image
a podrobno...ja hm, razkoščičiš slive, flikneš v lonec, zraven sladkor, naribana jabolka ( jaz dam ene dve srednje veliki na kilo sliv - približno) in kuhaš, kuhaš, mešaš, aja pa rum sm pozabla, še tistga maluser posted image šit, pa še limonino lupino...pa še kuhaš in kuhaš, poa mešaš, mal pokoštatš, mmmmm je dobra, mal po ašporhertu nasvinjaš, matr smrdi k se žge, pa kdo be zdej to strgal dol...pa še kr kuhaš in mešaš in kuhaš...pol k že zgleda da bi znalo bit, vliješ eno žličko marmelade na hladen krožnik in počakaš da se ohladi, tko preveriš kolk se zgosti...če se premal, še kuhaš....če je ok, je pa okuser posted image naliješ v vroče kozarce( jst jih v pečici pogrejem, če maš pomivalca so ok topli iz pomivalca, pokrovčke gor, zaviješ v kako rjuho, deko kozarce, da se to pol počasi ohlaja.....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.8.2010 22:34:39   
Zvezdica
Hijacinta in sonček, mi smo tud hoteli v ZOO, pa je bil dan prekratek.

Ulla, super za tamalčka. A jemlje AB?

Marta za vaju s tvojimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se pa khurde skriva?

Plohca, da ne bo user posted image ven prišel pa reku PIŠKOTKA BI? user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.8.2010 22:37:52   
Ulla80
Ulla, super za tamalčka. A jemlje AB?

ne, ker ni nič bakterijskega, samo virusna, kao anginauser posted image mu je vzela kri, tko da...je pa boljš sam od sebe, tko da hb...

aja, če daš pa želirni sladkor, je pa dost bl simpl, slive, pa sladkor, lupinico, rum, mal pokuham, pa kr s paličnim zdruzgam, tko da koški ostanejo, kuham kakih 10 minut in v kozarceuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.8.2010 22:38:24   
Zvezdica
rum al kajuser posted image sej tud če ga ne daš, ni nobene drameuser posted image
a podrobno...ja hm, razkoščičiš slive, flikneš v lonec, zraven sladkor, naribana jabolka ( jaz dam ene dve srednje veliki na kilo sliv - približno) in kuhaš, kuhaš, mešaš, aja pa rum sm pozabla, še tistga maluser posted image šit, pa še limonino lupino...pa še kuhaš in kuhaš, poa mešaš, mal pokoštatš, mmmmm je dobra, mal po ašporhertu nasvinjaš, matr smrdi k se žge, pa kdo be zdej to strgal dol...pa še kr kuhaš in mešaš in kuhaš...pol k že zgleda da bi znalo bit, vliješ eno žličko marmelade na hladen krožnik in počakaš da se ohladi, tko preveriš kolk se zgosti...če se premal, še kuhaš....če je ok, je pa okuser posted image naliješ v vroče kozarce( jst jih v pečici pogrejem, če maš pomivalca so ok topli iz pomivalca, pokrovčke gor, zaviješ v kako rjuho, deko kozarce, da se to pol počasi ohlaja.....

izčrpno in uporabno. Ekola, po tvojem receptu bom nardila. Če bo pa moj otrok še bolj na spidu zarad tega ruma, ga pa tebi dostavimuser posted image

okvirno pa lohka prišeneš kolk časa se to kuha? Da ne bom divjala po kuhinji do jutra. Pa ta voda, kolk približno?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.8.2010 22:38:45   
kiara24
Plohca, da ne bo user posted image ven prišel pa reku PIŠKOTKA BI? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izjava dneva

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.8.2010 22:39:17   
Zvezdica

aja, če daš pa želirni sladkor, je pa dost bl simpl, slive, pa sladkor, lupinico, rum, mal pokuham, pa kr s paličnim zdruzgam, tko da koški ostanejo, kuham kakih 10 minut in v kozarceuser posted image

Jutri bom šla po ta cukr. Da bo simpl :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.8.2010 22:40:52   
Ulla80
Če bo pa moj otrok še bolj na spidu zarad tega ruma

nič bat, alkohol med kuhanjem izpari, ostane samo ona fina aroma po rumuuser posted image

a kolk časa? dolgo user posted image kaka vodauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.8.2010 22:42:19   
Ulla80

Jutri bom šla po ta cukr. Da bo simpl :)

tk nared, ja, sej je okuser posted image pa jabk kle ni treba, lohk pa vseen če hočeš...sam če daš jabke, pol dej manj tega cukra, da ne boste s štemerjem pol marmelado iz kozarcev spravljaliuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.8.2010 22:43:43   
kiara24
grem spat sem zmatrana......

želim vam lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.8.2010 22:44:53   
Ulla80
jst sm si pa prej nardila piling z olivnim oljem in morsko soljo in mam tolk mehko in krasno kožo, da se skoz božam kle po nogahuser posted image user posted image
pa da poročam o podvigu depilacija pazduh - enkratno, dons sem si jih tretjič, absolutno nobene bolečine, dlake so itak čist tanke pa sam tu in tam katera, koža božanska, mehka, nič več krast....pa v življenju več nikdar si ne grem z britvicami tam čohatuser posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 7.8.2010 22:45:44 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......