Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 21:20:01
|
|
|
|
kiara24
|
ok, če ni nobene za čveekat, grem pa pred TV zdet itaq bo kmalu moja nanizanka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 22:25:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pa dobro no, kje ste? tukaj! pa film o dveh kavbojih, ki se imata rada, gledam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 22:26:47
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ma čist sm hin, tamal je bolan,angina menda.....kr neki.... Neo pa kaj je to letos? Odmoje znankeoba tamalazbolela, angina, vsi okol neki AB jemljejo. Bog ve kaj je spet v zraku a, veliko je te angine zdaj , neo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 22:36:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
tukaj!user posted image pa film o dveh kavbojih, ki se imata rada, gledamuser posted image mi pa baby tv gledamo .Našmali ponavadi zaspi tamokoli osmih, danes je papopldne zaspal ob 15.30 paso 17.30. posledice so tu. Ne vem,če se nam je 3x zgodilo, da ni zaspal do 20.30. Kako ve uspavate vaše malčke? Mi smo sicer nekaj mesecev pridno sami zaspali v posteljici, zda ga dajem v voziček, sam kaj ko takoj ven spleza. Spi v svoji sobi, ob meni noče zaspat. Ker če se stisnem k njemu je to zanj ultra žur in se mu odtrga. Kakšna ideja?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 22:37:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
Farfala kako je Samo? Je imel vročino?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.8.2010 22:49:24 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.8.2010 22:52:55
|
|
|
|
Ploha
|
naša pa sploh noče gledat tv-ja...dobr pokuka če je kaj zanimivega, sam za par sekind, pol pa gre stran...tud igrače niso zanimive, če se jest ne igram zravn....no se zamoti, sam odkar smo tukaj mam pospravljeno kot iz škatlice, ker ona pogleda kako igračo pol jo pa nazaj v škatlo nese in ni nikjer nobene igrače, kot da nimamo otrok dons sm mela mal čistilne, pomoje že v ta pete ta teden in je za menoj hodila s cunjo in pomagala pucat, to pa dela ure in ure pa včeraj mi je med klopjo in mizo padla, k se zvira, pa je padla direkt vmes, nič hujšega, sam veliko joka... jutri imam spet dan za peko...smo vse piškote pojedl, da morm nove narest, pa še en peciv, ker dobimo v nedeljo obiske... za vse bolančke!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 11:26:49
|
|
|
|
kiara24
|
jutro.... pa kje ste vse? A ste vse na dopustu, k ni nikjer nobene. Jaz in moja mami sva pridni in vlagava papriko za ozimnico. Ko končam je treba pobrati še rdečo peso v vrtu in jo bom tudi kar vložila, ker mi je boljša kot pa če jo dam v skrinjo. Klara se pa potepa po KR za očijem.... Spali smo pa bolj tako tako, najbrž zobki.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 14:15:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jaz in moja mami sva pridni in vlagava papriko za ozimnico. Ko končam je treba pobrati še rdečo peso v vrtu in jo bom tudi kar vložila, ker mi je boljša kot pa če jo dam v skrinjo. pridni :) Maškak dober recept,ker bi jo tudi jaz vložila. :) Mi2 s patrikom sva se potepala, mal šopingirala, zdaj pa kuham.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 14:27:57
|
|
|
|
sonček33
|
Bili v Zoo-ju in v Mc-u ...L. spi v avtu, dragi ga čuva, jaz pa kukam sm gor.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 20:58:36
|
|
|
|
sonček33
|
Da ne bi slučajno katera kaj napisala!!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:30:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Da ne bi slučajno katera kaj napisala!!!!! Ja pa bom...zanalašč!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:31:20
|
|
|
|
marta82
|
Pa ne bit huda sonček...škodi lepoti.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:36:36
|
|
|
|
Ploha
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:37:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha Mater si gostobesedna.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:40:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha Mater si gostobesedna. anede si komej do besed pršla Kak ste delal dons? kakšno je vreme pri vas?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:42:27
|
|
|
|
sonček33
|
marta in ploha ...da ne bi .... marta, kej ste se potepali? ploha se itak zdej še kakšn let ne bo spravl kam...ker se ma preveč luštn doma
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:44:45
|
|
|
|
marta82
|
Drugače pa jaz po doooooolgemmmm času berem en roman (zadnje čase sem bila samo na strokovni literaturi pa knjigah o negi in vzgoj otrok) - kriminalko od Pattersona (1. umor) in me je potegnila. Ga bom še brala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:47:34
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, meni pa kriminalke ne grejo ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:48:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 marta, kej ste se potepali? ploha se itak zdej še kakšn let ne bo spravl kam...ker se ma preveč luštn doma A veš da smo bili cel dan doma. Dopoldan smo namenoma lenarili (risanke, knjigice ipd. vse iz postlelje - pasalo sto na uro ), popoldan pa smo imeli namen razdelit - vsak bi šel posebej s Tinejem ven, ker se moram jaz učit, Boštjan pa delat pa ni šlo skozi, ker sva se izmenjevala na wc-ju (konkretne prebavne težave).
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:48:28
|
|
|
|
Hijacinta
|
Čer, bom še jst ene 2 besedi napisala a prou Plohca ja super duper za selitev Je bilo res ekspresno. A pa si že vse sobice v tvoji graščini prehodila Sonček mi smo bili tud v Zooju zjutri Moj ima dopust ta teden, bi mogli mal na morje, pa je tako bedno vreme tako da zgleda da nič nou
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:50:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 marta in ploha ...da ne bi .... marta, kej ste se potepali? ploha se itak zdej še kakšn let ne bo spravl kam...ker se ma preveč luštn doma joooj, a veš da tole si me dobla res sem skos doma, ma po eni strani nimam časa kam hodit,...skos nekaj pucam, pečem...dons sm nardila eno goro piškotov (ki so sicer vidt klavrno, ker sem imela meto budno) in pa eno torto, čist na izi (pa mal dekoracije gor) pa celo bajto zglancala, pomila na roke (kljub pomivalcu) eno goro posode pralca sploh nimam cajt probat, k mi ga je medved včer prklopu...ma sej me bo minilo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:51:59
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Da ne bi slučajno katera kaj napisala!!!!! ok, po pa neč! pa glih dons, k sem tak pripovedno razpoložena.....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:52:11
|
|
|
|
sonček33
|
Marta a sračkota sta :) .... za pižamasto jutro sem vam pa fovš...Lovra kar katapultira iz postelje zjutraj .... Hijacinta, zihr smo se srečali.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:52:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, meni pa kriminalke ne grejo ... meni pa ful - vse te razne forenzične, CSI ipd. zadeve. Pa take lahkotne humoristične (bolj ženske) mam tud rada - zdaj mam doma Popolnega idiota. V glavnem da knjige ne morem odložit, da je berljiva, ne maram zateženih zadev, da se moram skoraj silit brat. Pa ne maram zgodovinskih romanov (niti filmov) in znanstvene fantastike.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.8.2010 21:52:49
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ploha kdaj bojo kake slikice nove hiške???????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......