khurde
|
ok, sva prebrali, je odbrzela dalje ploha, za selitev in vse, kar je potegnila za sabo zdaj se pa probaj bolj oglašat x-y-z, jaz sem jo vzela, ker je navdušena nad avti, avtobusi, traktorji, bagerji... pa nej ima eno avto-knjigo doma drugače je pa krokodil veliko bolj simpatičen, pa un medved viktor ji je sploh fajn - zarad živali. ta kmetija bi ji pa tut bila ful všeč - traktor, ovce... to je že zagotovljen uspeh aja za službo, super, res!!! tko, imam kofi tajm, I je nesla knjigo atiju, zdej gledata disneyeve pravljice, sta na sneguljčici ena velika modra knjiga, k se mi zdi, da smo jih skor vsi moje starosti imeli doma jancci, dobra je meta s prepovedmi tok mali, pa taka komanda ja, tamala pa ful čveka, meni je tok smešna. in včas je ne morem "utišat", kar govori in govori zanč sem jo spat dajala, kak teden, dva nazaj, pa je cel čas govorila "moja mami. kje je mami? aja mami. tukaj. ane?" men se je pa že bledlo in se mi zdi, da sem dvakrat zakinkala vmes in zdej je pobrala besedo "ane" in jo prav zavleče pri izgovorjavi "aneeeeeeeee" in skor vedno konča stavek z njo, pa če kdo kaj reče, vmes butne in velikrat zadane trenutek... npr. zanč, že en čas nazaj, reče kolegica "sam ji res paše! karkol na glavo navleče, luštna zgleda", I pa njej nazaj "aneeeeeeeeeee" zvezdica, za P rubica, z avionom nimam izkušenj