|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
6.8.2010 8:12:16   
Jancci
Jancci, a jo kam mahnete čez vikend?

Mi smo imel namen it ju3 v Bohinj, moj + še eni s kolesom čez Pokljuko, eni z avtom, eni naj bi tam laufali, ker je nek tek okoli jezera, eni bi ritke namakali... samo je odvisno od vremena. Baje je lepša napoved za nedeljo, tko da bomo verjetno prestavili. Drugače je pa men tut ful lepo kolesriti po dolini Radovne. Pa pol tam kaj dobrega popapcat. Mogoče to?

Isa je faca ko že tok govori. So face! Meta se včasih kar razpriča in nekaj žlubudra in me prav modro gleda in kima zraven, jest se pa delam, da vse razumem in kimam nazaj in pol se na koncu obe smejeva. Ma res je tak srček. Včeraj smo šli vsi skupaj spat in pol moj nekaj pleza tam po meni in se ona dvigne iz posteljce in se zadere ooooccciii NE!!! AJAT!! Tko da me ni smel tikat! user posted image

Khurde hvala za kavico!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.8.2010 8:13:20   
Zvezdica
Vsem skupaj dobro jutro.

Te petke so tako sranje no. Skoz jamra, pa dlesen ima otečeno, pa bl tekoče kaka...joka in jamra. In spet pokonci od ne vem kdaj...
Bo bolje čez vikend, ker ko je še moj doma je bistveno lažje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.8.2010 8:15:56   
Zvezdica
Včeraj smo šli vsi skupaj spat in pol moj nekaj pleza tam po meni in se ona dvigne iz posteljce in se zadere ooooccciii NE!!! AJAT!! Tko da me ni smel tikat! user posted image

user posted image user posted image user posted image

tega se spomnim od L. Je rekel ati,to je kak. user posted image In se nisva mogla niti objet, da ne bi prifrčal zraven in godrnjal.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.8.2010 8:21:17   
khurde
ok, sva prebrali, je odbrzela dalje user posted image

ploha, user posted image user posted image user posted image  za selitev in vse, kar je potegnila za sabo user posted image  zdaj se pa probaj bolj oglašat user posted image

x-y-z, jaz sem jo vzela, ker je navdušena nad avti, avtobusi, traktorji, bagerji... user posted image  pa nej ima eno avto-knjigo doma user posted image  drugače je pa krokodil veliko bolj simpatičen, pa un medved viktor ji je sploh fajn - zarad živali. ta kmetija bi ji pa tut bila ful všeč - traktor, ovce... to je že zagotovljen uspeh user posted image  aja user posted image user posted image user posted image  za službo, super, res!!!

tko, imam kofi tajm, I je nesla knjigo atiju, zdej gledata disneyeve pravljice, sta na sneguljčici user posted image  ena velika modra knjiga, k se mi zdi, da smo jih skor vsi moje starosti imeli doma user posted image

jancci, dobra je meta s prepovedmi user posted image  tok mali, pa taka komanda user posted image user posted image user posted image  ja, tamala pa ful čveka,  meni je tok smešna. in včas je ne morem "utišat", kar govori in govori user posted image  zanč sem jo spat dajala, kak teden, dva nazaj, pa je cel čas govorila "moja mami. kje je mami? aja mami. tukaj. ane?" men se je pa  že bledlo in se mi zdi, da sem dvakrat zakinkala vmes user posted image user posted image  in zdej je pobrala besedo "ane" in jo prav zavleče pri izgovorjavi "aneeeeeeeee" in skor vedno konča stavek z njo, pa če kdo kaj reče, vmes butne in velikrat zadane trenutek... npr. zanč, že en čas nazaj, reče kolegica "sam ji res paše! karkol na glavo navleče, luštna zgleda", I pa njej nazaj "aneeeeeeeeeee"

zvezdica, user posted image user posted image user posted image  za P

rubica, z avionom nimam izkušenj

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.8.2010 8:22:03   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Včeraj smo šli vsi skupaj spat in pol moj nekaj pleza tam po meni in se ona dvigne iz posteljce in se zadere ooooccciii NE!!! AJAT!! Tko da me ni smel tikat! user posted image

tega se spomnim od L. Je rekel ati,to je kak. user posted image In se nisva mogla niti objet, da ne bi prifrčal zraven in godrnjal.

joj, so face!!!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.8.2010 8:31:36   
sonček33
kolesriti po dolini Radovne

JAAAAAAAAAAA.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.8.2010 9:45:07   
farfala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isa je tud prava facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha sem vesela, da si veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

imena - sem včeraj slišala za ime Tjuš - mi je všeč

Kiara user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe

Včeraj sva bila v posvetovalnici, malo je še slišala šum na srčku, pravi, da ni za skrbet, ampak napotnico za  kardiologa je vseeno napisala.

Mere: 13600 g in 86 cm

Cepljenje: nič jokal, ampak popoldan ga je tako nogica bolelauser posted image , da ni mogel hodit in je samo jokal in cmerkal, zvečer sme mu dala svečko in je hitro prišel k sebi, se igral, smejal... in zelo dobro spal - niti enkrat se ni zbudil od 22 do 8user posted image . Se mi pa zdi, da ima danes malo vročine, bom šla kar prej domov.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.8.2010 9:47:37   
farfala

Vsem skupaj dobro jutro.

Te petke so tako sranje no. Skoz jamra, pa dlesen ima otečeno, pa bl tekoče kaka...joka in jamra. In spet pokonci od ne vem kdaj...
Bo bolje čez vikend, ker ko je še moj doma je bistveno lažje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,revež mali,  a mu daš kaj proti bolečinam?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.8.2010 10:20:09   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

sej ne vem, kaj mi je všeč user posted image  za fanta skor nimam idej

mi je všeč en kup imen, ki ne pridejo v poštev, ker se vedno najde kak prijatelj/sorodnik/whatever, da je moj pol proti user posted image  mi je prej dal predlog - aljaž - pa takoj dodal, da niti ne ve, če mu je všeč user posted image user posted image user posted image

zdej iščem po raznih seznamih, pa sta mi trenutno v oči padla vit in jalen... samo za jalen ne najdem pomena, obe imeni sta staroslovanski, predkrščanski. pa izak nama je obema všeč, sam to ne pride v poštev.

kup dela... user posted image

Vit je pa tudi meni všeč.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 10:38:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
6.8.2010 11:07:38   
sonček33
Voranc in pa France
  jaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.8.2010 12:25:03   
sonček33
Čakejte, katero cepljenje je zdaj to?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.8.2010 12:56:22   
kiara24
 o punce....

Plohca-WB, čaki če pol prav razumem je sedaj prav obrnjenuser posted image . Mal te ima na preizkušnjiuser posted image . Ful dobr da vama je ratalo vse poštimat in da sta sedaj na svoje....

****- sem bolje, ni pa še kul imam prepovedane še vedno kar nekaj stavri. Ampak bo že. Hvala za skrb.

Khurde- ali ima I rada knjigice? Naša jih obožuje jih lahko listava in bereva kar nekaj časa, najraje ima pa od Meda Jaka, te preprosto obožuje.

Zvezdica- joj, upam, da bo kamlu bolje, to naš še vse čaka.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.8.2010 13:11:02   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Čakejte, katero cepljenje je zdaj to?

davica, tetanus, oslov.kašelj, h.influenca b, otroška paraliza

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.8.2010 17:59:35   
Zvezdica

Mere: 13600 g in 86 cm

Cepljenje: nič jokal, ampak popoldan ga je tako nogica bolelauser posted image , da ni mogel hodit in je samo jokal in cmerkal, zvečer sme mu dala svečko in je hitro prišel k sebi, se igral, smejal... in zelo dobro spal - niti enkrat se ni zbudil od 22 do 8user posted image . Se mi pa zdi, da ima danes malo vročine, bom šla kar prej domov.

supe mere

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,revež mali, a mu daš kaj proti bolečinam?

ja daleron sirup, pa ne vem kolk ne pomaga. prej ni zaspal do pol štirih, pol jezaspal in zdaj je k sova. Bog ve kaj bo ponoči user posted image

Niia, hvala. Kako kaj zobki pri O?

khurde, imena. Men tole France nekak ne gre v uho.Nisem tip človeka, ki bi doma imela Francetauser posted image .Voranc ja, ta je ok.

Moje moško ime Tilen, Luka, Gašper, Žiga ali Miha. Poleg Liama je bilo to vse v Ožjem izboru ampak ko se je Tamal rodil je pač bil enostavno Liam. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.8.2010 19:43:22   
sonček33
pa dobro no, kje ste?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.8.2010 20:08:38   
Zvezdica

pa dobro no, kje ste?

tukaj, sva bila s p na sprehodu oz sva imela skakanje po lužah (sveda k je najbolj lilo).

Dam sva prišla premočena in premražena. sva preživela zdaj  pol ure v topli kopeli in pijeva čajuser posted image . L je imel igričarske urice. Ker jest igric ne dovolim vsak dan, ozirom zdaj mes počitnicami so dovoljene 2x na tedenuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.8.2010 20:13:16   
sonček33
tukaj, sva bila s p na sprehodu oz sva imela skakanje po lužah (sveda k je najbolj lilo).

zvezdica, enako ...on je nor na vodo ...sem mu dala palerino pa škornje in kapo s šiltom, da mu ne bi na obraz kapljalo ...on pa direkt pod kap in galvo gor..lilo mu je po obrazu, za ovratnik....moker čist ..on pa vriskal, cepetal z nogami ...kakšen užitek

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.8.2010 20:15:07   
sonček33
L je imel igričarske urice. Ker jest igric ne dovolim vsak dan, ozirom zdaj mes počitnicami so dovoljene 2x na teden

ah, kdaj pa kdaj ...

L. je čist nor na Kekca ...zdej mu moram zjutraj dat dvd gor (sej vem, to ni ok), ampak sej on sploh ne gleda...on se igra z igračami na tleh in ko mu je kaj simpatičnega gor pogleda...npr. ko kekec poje pesem, pa ko krava zamuka, pa ko medved spleza na drevo ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.8.2010 20:29:15   
Ulla80

jastnisem niti filma gledala, kaj šele da bi knjigo brala

tudi jaz ne ...ne maram fantastike

ooo kk sta čudneuser posted image jst bi umrla brez fantastike, mojo domišljijo je treba skoz filat s takimi in drugačnimi pravljicami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

kje je pa kaj ulla?

na fejsbuku zihr

ne na yutubu musko posluša  - še dobr da naju ne vid ko jo opravljava

ulla is vačing ju

ooooccciii NE!!! AJAT!!

faca mala

ma čist sm hin, tamal je bolan,angina menda.....kr neki....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.8.2010 20:31:16   
sonček33
Neo pikapoke

ma ulči, sej v moji glavi je tut marsikaj neverjetnega...sam še zmerej bl verjetno kot HP ali GP

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.8.2010 20:37:03   
Ulla80
user posted image harry mi ni potegnil, kaj pa vem no...gospodar je pa fantastičn!!

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.8.2010 20:42:36   
Zvezdica

zvezdica, enako ...on je nor na vodo ...sem mu dala palerino pa škornje in kapo s šiltom, da mu ne bi na obraz kapljalo ...on pa direkt pod kap in galvo gor..lilo mu je po obrazu, za ovratnik....moker čist ..on pa vriskal, cepetal z nogami ...kakšen užitek

Ja, jast sem mu pa klobuček gor dala (tak k palerina) pa dežni plašček, pa škorenjčke (klobuček sem kupila v vrtnem centru ko je bil l majhen)
Itak, da je kljub vsemu imel vodo v škornju, pod plaščkom... Sploh pami2 z lsva imela cele obrede ko je deževalo, priprave, kuhanje čaja,tek po lužah....noro je bilo. user posted image

L. je čist nor na Kekca ...zdej mu moram zjutraj dat dvd gor (sej vem, to ni ok), ampak sej on sploh ne gleda...on se igra z igračami na tleh in ko mu je kaj simpatičnega gor pogleda...npr. ko kekec poje pesem, pa ko krava zamuka, pa ko medved spleza na drevo ...

ja z igrcami je tako, da je po igranju vedno malček razdražljiv, če mukaj ne rata in mene to moti. Raje vidim, da se vsede in kako risanko pogleda ali filmček, ampak leta so ravno prava da samo igrcah razpravljajo.

Osebno nisem mnenja, da mu kakšna risanka škodi, ker če ne drugega si medrisanko otrok in mamica odpočijeta, napolnita baterije in potem uživata dalje.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.8.2010 20:44:40   
Zvezdica

ma čist sm hin, tamal je bolan,angina menda.....kr neki....

Neo user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj je to letos? Odmoje znankeoba tamalazbolela, angina, vsi okol neki AB jemljejo. Bog ve kaj je spet v zraku user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.8.2010 21:01:40   
kiara24
No evo jaz sem tudi tle.... pa ni nobene.... kje ste vseuser posted image

Mi smo zunaj uživali dopoldne ko še ni bilo dežja, pol pa nič več.

Pri nas so še vedno najbolj aktualni telebajski, drugo ji ni zanimivo, no raazen kake pesmice otrotške, Haidi, pa take.... da ona pol lahko ploska, in pleše se vrti v krogu, jaz se ji prav semjim ker zelooo zadane ritem....user posted image

O Ulla- to je pa nekam za zapisat..... Za nEa pa pikepoke....

A ni čudno da so bolani ko pa so tako gorzni prehodi iz 30 na 15 in podobno.....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!