Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 10:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Punce eno vprašanje ..če lahko??? Kot sem že enkrat napisala sem imela v sredo zjutraj čisto malo rjavega izcedka,potem pa nič več.<in če je slučajno to bila vgnezditvena po kolikem času bi bil test pozitiven.Danes smo 8,izcedek pa je bil 4.Malo sem brala ,da je v 3-4 dneh po vgnezditvi pozitiven šele krvni test in nekaj dni po njem šele urinski test.Je to prav ali bi lahko že kaj pokazalo.Danes sem naredila CB in ni bilo nič.kdaj bi ve spet poskušale? Hvala punce zlate ste bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 11:25:11
|
|
|
|
jacki
|
bm...počakaj do datuma predvidene M...saj vem da je težko, samo je pa najbolj sigurno, da boš zagledala plusek-če si noseča. Jest sem še kar v rozcah Sem slikala z mobijem črtici...res da je čist bedna slikca, samo se pa dobr vidjo. Držim pesti še za ostale...aja, nč bat, roze barve imamo na pretek tako da lahko prv vse Avgustovke pobaramo v to najlepšo barvo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 11:28:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Jacki,saj vem da naj bi čakala do M,samo mene vedno zeza in nikoli ne vem kdaj bo prišla.Zadnjo sem imela 29.6...tako da res ne vem kako najprej..... Slikica je pam ful lepa bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 11:36:14
|
|
|
|
jacki
|
Bm- ponavadi je vgnezditvena okol 10 dni po O... pa kolkor se spomnin, naj bi okol enga tedna (ali celo manj) rabila, da začneš oddajat nosečniškehormone...to pomeni da počakej še par dni, pa še enkrat delej testek ... jest ti pa pošiljam par pikapok za srečo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 11:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jacki Bm- ponavadi je vgnezditvena okol 10 dni po O... pa kolkor se spomnin, naj bi okol enga tedna (ali celo manj) rabila, da začneš oddajat nosečniškehormone...to pomeni da počakej še par dni, pa še enkrat delej testek ... jest ti pa pošiljam par pikapok za srečo. hvala,zlata si.....sej vem da sem nestrpna,ampak res že dolgo čakam (no ene še več(14 mesecev)da bi zagledala šestič magični plusek.Prej nikoli nisem imela vgnezditvene in tudi M sem imela kar redne.....sedaj pa...kr neki...bom počakala do srede ali četrtka pa spet probam bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 12:14:57
|
|
|
|
jacki
|
Bm...sej te čist zastopim kot da bi sebe poslušala...edino, midva sva v peto uspela . Najhuše je res čakanje, ko ne veš a je tokrat uspelo, al ne... Glede na to, da se hormoni na 2 dni povečujejo, bi blo najboljš da v sredo al pa četrtek delaš, če dons ni še nič pokazalo. DRŽIM PESTI!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 14:08:08
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: jacki Bm- ponavadi je vgnezditvena okol 10 dni po O... pa kolkor se spomnin, naj bi okol enga tedna (ali celo manj) rabila, da začneš oddajat nosečniškehormone...to pomeni da počakej še par dni, pa še enkrat delej testek ... jest ti pa pošiljam par pikapok za srečo. hvala,zlata si.....sej vem da sem nestrpna,ampak res že dolgo čakam (no ene še več(14 mesecev)da bi zagledala šestič magični plusek.Prej nikoli nisem imela vgnezditvene in tudi M sem imela kar redne.....sedaj pa...kr neki...bom počakala do srede ali četrtka pa spet probam bm Anonimna, si ti tista k je mela malo vnetja?? Me zanima kako je, a si se že pozdravla?? Js sm zdej že 3 dni na canestenu pa ni nč boljš... Joške bolijo za umret, danes je že moj nekaj komentiral, da če mam nov modrc, da je nekam bol poln ko ponavadi... No js lulam 12.8. Zate pa držim pesti!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 14:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: jacki Bm- ponavadi je vgnezditvena okol 10 dni po O... pa kolkor se spomnin, naj bi okol enga tedna (ali celo manj) rabila, da začneš oddajat nosečniškehormone...to pomeni da počakej še par dni, pa še enkrat delej testek ... jest ti pa pošiljam par pikapok za srečo. hvala,zlata si.....sej vem da sem nestrpna,ampak res že dolgo čakam (no ene še več(14 mesecev)da bi zagledala šestič magični plusek.Prej nikoli nisem imela vgnezditvene in tudi M sem imela kar redne.....sedaj pa...kr neki...bom počakala do srede ali četrtka pa spet probam bm Anonimna, si ti tista k je mela malo vnetja?? Me zanima kako je, a si se že pozdravla?? Js sm zdej že 3 dni na canestenu pa ni nč boljš... Joške bolijo za umret, danes je že moj nekaj komentiral, da če mam nov modrc, da je nekam bol poln ko ponavadi... No js lulam 12.8. Zate pa držim pesti!! Nisem jaz tista.Jaz zaenkrat nimam vnetja,le veliko izcedka,kot beli tok.Pa tudi moj je meni rekel,da sigurno je nekaj,ker mam joškice ful polne jim bo kar treba verjet. No potem pa skupaj lulajva 12.8.......upam,da nalulava en velikkkkk +.......no pa ostale tudi bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 14:50:55
|
|
|
|
lily32
|
Sovražim čakanje, sovražim čakanje, sovražim čakanje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 15:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Sovražim čakanje, sovražim čakanje, sovražim čakanje! Enakooooooooo!!!!!! bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 15:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! ajtak - Evo jaz sem tista ki je imela vnetje en teden pred in sem takoj pomislila na in še res je tako bilo. Vnetje je bilo kmalu pozdravljeno, Canesten je pomagal po cc 5 dneh. jacki - upam da nisi huda če te popravim - hormoni se povečujejo vsak dan ne le vsak 2 in pa vgnezditvena je okoli 5-7 dne po O ne šele 10. Srečno punce, seznamček lepo roza barvamo, kar tako naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 17:02:49
|
|
|
|
jacki
|
ni panike, ti me kar popravi...men so tko nekako razložili, jest sem pa naprej povedala Tud jest sem najbolj čakanje. GRRRR...ampak pol je pa vse poplačano, ko zagledaš magični . jest kar vidim, da mi bo dogajal teh 9 mescov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 17:14:33
|
|
|
|
smeška83
|
Sem ful vesela zate in za vse nosečke Me pa pogumno naprej v nove boje... Fajn navijajte za nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 8.8.2010 21:37:20
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! ajtak - Evo jaz sem tista ki je imela vnetje en teden pred in sem takoj pomislila na in še res je tako bilo. Vnetje je bilo kmalu pozdravljeno, Canesten je pomagal po cc 5 dneh. jacki - upam da nisi huda če te popravim - hormoni se povečujejo vsak dan ne le vsak 2 in pa vgnezditvena je okoli 5-7 dne po O ne šele 10. Srečno punce, seznamček lepo roza barvamo, kar tako naprej Evo če sm js takrat tebe razveselila, da je možno da maš vnetje zarad , si ti mene še toook bolj ko praviš da je blo res to-to!!! Jaz še kar čakam magični
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 6:45:55
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Sovražim čakanje, sovražim čakanje, sovražim čakanje! Enakooooooooo!!!!!! bm Jst tuuuuuuuuuuud. Se komaj zadržujem, da ne nardim kakega testa... Me bomo vse 12.8. lulale, ne??
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 7:19:44
|
|
|
|
MEGi20
|
jacki
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 8:12:11
|
|
|
|
lily32
|
ajtak, jaz bom verjetno lulala že 11. 8., saj bi bila takrat moja običajna dolžina ciklusa, čeprav mi ga občasno zagode in pride 5 dni prej ali pozneje Zato sem si na seznamu vzela malo lufta, a vem, da ne bom zdržala do konca tedna. Držim pesti, da tudi danes kakšna zagleda
< Sporočilo je popravil lily32 -- 9.8.2010 8:13:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 14:14:25
|
|
|
|
TEDIGO
|
punce imam vprašanje? Par dni nazaj me je ful bolel popek-taki pekoč občutek-neprijeten občutek.... potem pa so me par dni joški boleli in pri jačnikih me je špikalo.... tisto pa okrog popka sem imela tako bolečino ko sem bila noseča (4, 5 mesec)....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 14:42:15
|
|
|
|
lily32
|
TEDIGO, in vprašanje je?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 15:17:58
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 TEDIGO, in vprašanje je? JA sem malce zafilozofirala.... ko je človek pred čakanjem tistega dne ina upa, potem analizira vse čudne in nečudne stvari... če vam povem, imam punčko staro leto in pol, še prej sem imela splav-to se pravi bi morala točno vedet kake znake sem imela??? Ma se jih ne spolnem niti malo... Vem, da to je moj 2 krog in prejšnji mesec sem točno čutila, da me čaka tečka . Ta mesec sem pa kar nekaj....ČUDNA. Tudi trebuha nimam zaenkrat napihnjenega (običajno pred sem ko balon -že teden prej).... No sej ne bo nakladala....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 15:55:37
|
|
|
|
ajtak
|
Tedigo, nažalost ti nobena ne more rečt- Punca noseča si, pa če si to še tok želiš. Kdaj pa ne pričakuješ ? Jaz je ne pričakujem 12.8. in tud že vidim vse možne znake , da sem seveda.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 15:56:34
|
|
|
|
lily32
|
Te popolnoma razumem. Sem v enakem položaju kot ti in ravno danes sem razmišljala, da se iz prve nosečnosti več nič ne spomnem, ali so me preden sem naredila test bolele prsi, ali sem kaj čutila napihnjenost ... Vem le, da sem ves čas hodila na stranišče. Se bojim, da tako tebi kot meni ne ostane nič drugega kot čakanje na dan, ko bova lahko delali testek in po rezultatu bova ugotavljali, kaj so pomenili vsi "znaki". Držimo pesti za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 17:10:08
|
|
|
|
TEDIGO
|
JA MAŠ PRAV NAPISAT PA SI MORAMO VSE PODROBNE ZNAEK, DA NE BO SPET POZABILE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 9.8.2010 17:11:43
|
|
|
|
TEDIGO
|
ČE SEVEDA ZNAMO ŠE RAZOSODIT KATERI SO ZNAKI IN KAJ JE V NAŠI DOMIŠLIJI???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?