|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
7.8.2010 22:16:06   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)user posted image
user posted image 2.8. *viva* (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 14.8.TEDIGO (?)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 26.8.smeška83 (8.krog)
user posted image 28.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 28.8 ribica88(3.krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image

NOSEČK: __5__

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
8.8.2010 10:08:15   
Anonimen
Jutro

Punce eno vprašanje ..če lahko???

Kot sem že enkrat napisala sem imela v sredo zjutraj čisto malo rjavega izcedka,potem pa nič več.<in če je slučajno to bila vgnezditvena po kolikem času bi bil test pozitiven.Danes smo 8,izcedek pa je bil 4.Malo sem brala ,da je v 3-4 dneh po vgnezditvi pozitiven šele krvni test in nekaj dni po njem šele urinski test.Je to prav ali bi lahko že kaj pokazalo.Danes sem naredila CB in ni bilo nič.kdaj bi ve spet poskušale?

Hvala punce zlate ste

bm 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
8.8.2010 11:25:11   
jacki
bm...počakaj do datuma predvidene M...saj vem da je težko, samo je pa najbolj sigurno, da boš zagledala plusek-če si noseča.

Jest sem še kar v rozcah user posted image user posted image user posted image Sem slikala z mobijem črtici...res da je čist bedna slikca, samo user posted image se pa dobr vidjo.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Držim pesti še za ostale...aja, nč bat, roze barve imamo na pretek tako da lahko prv vse Avgustovke pobaramo v to najlepšo barvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.8.2010 11:28:24   
Anonimen
Ja Jacki,saj vem da naj bi čakala do M,samo mene vedno zeza in nikoli ne vem kdaj bo prišla.Zadnjo sem imela 29.6...tako da res ne vem kako najprej.....

Slikica je pam ful lepauser posted image

bm

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
8.8.2010 11:36:14   
jacki
Bm- ponavadi je vgnezditvena okol 10 dni po O... pa kolkor se spomnin, naj bi okol enga tedna (ali celo manj) rabila, da začneš oddajat nosečniškehormone...to pomeni da počakej še par dni,  pa še enkrat delej testek user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image jest ti pa pošiljam par pikapok za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.8.2010 11:41:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Bm- ponavadi je vgnezditvena okol 10 dni po O... pa kolkor se spomnin, naj bi okol enga tedna (ali celo manj) rabila, da začneš oddajat nosečniškehormone...to pomeni da počakej še par dni,  pa še enkrat delej testek user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image jest ti pa pošiljam par pikapok za srečo.

hvala,zlata si.....sej vem da sem nestrpna,ampak res že dolgo čakam (no ene še več(14 mesecev)da bi zagledala šestič magični plusek.Prej nikoli nisem imela vgnezditvene in tudi M sem imela kar redne.....sedaj pa...kr neki...bom počakala do srede ali četrtka pa spet probam

bm

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
8.8.2010 12:14:57   
jacki
Bm...sej te čist zastopimuser posted image kot da bi sebe poslušala...edino, midva sva v peto uspela user posted image . Najhuše je res čakanje, ko ne veš a je tokrat uspelo, al ne... Glede na to, da se hormoni na 2 dni povečujejo, bi blo najboljš da v sredo al pa četrtek delaš, če dons ni še nič pokazalo. DRŽIM PESTI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.8.2010 14:08:08   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala,zlata si.....sej vem da sem nestrpna,ampak res že dolgo čakam (no ene še več(14 mesecev)da bi zagledala šestič magični plusek.Prej nikoli nisem imela vgnezditvene in tudi M sem imela kar redne.....sedaj pa...kr neki...bom počakala do srede ali četrtka pa spet probam

bm

Anonimna, si ti tista k je mela malo vnetja??
Me zanima kako je, a si se že pozdravla?? Js sm zdej že 3 dni na canestenu pa ni nč boljš... Joške bolijo za umret, danes je že moj nekaj komentiral, da če mam nov modrc, da je nekam bol poln ko ponavadi...
No js lulam 12.8.
Zate pa držim pesti!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.8.2010 14:14:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

bm

Anonimna, si ti tista k je mela malo vnetja??
Me zanima kako je, a si se že pozdravla?? Js sm zdej že 3 dni na canestenu pa ni nč boljš... Joške bolijo za umret, danes je že moj nekaj komentiral, da če mam nov modrc, da je nekam bol poln ko ponavadi...
No js lulam 12.8.
Zate pa držim pesti!!

Nisem jaz tista.Jaz zaenkrat nimam vnetja,le veliko izcedka,kot beli tok.Pa tudi moj je meni rekel,da sigurno je nekaj,ker mam joškice ful polneuser posted image jim bo kar treba verjet.user posted image No potem pa skupaj lulajva 12.8.......upam,da nalulava en velikkkkk +.......no pa ostale tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bm

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
8.8.2010 14:50:55   
lily32
Sovražim čakanje, sovražim čakanje, sovražim čakanje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.8.2010 15:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

user posted image user posted image Enakooooooooo!!!!!!

bm

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
8.8.2010 15:48:14   
Anonimen
Pozdravljene!

ajtak - Evo jaz sem tista ki je imela vnetje en teden pred user posted image in sem takoj pomislila na user posted image in še res je tako bilo. Vnetje je bilo kmalu pozdravljeno, Canesten je pomagal po cc 5 dneh.
jacki - upam da nisi huda če te popravim - hormoni se povečujejo vsak dan ne le vsak 2 in pa vgnezditvena je okoli 5-7 dne po O ne šele 10.

Srečno punce, seznamček lepo roza barvamo, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
8.8.2010 17:02:49   
jacki
user posted image ni panike, ti me kar popravi...men so tko nekako razložili, jest sem pa naprej povedalauser posted image

Tud jest sem najbolj user posted image čakanje. GRRRR...ampak pol je pa vse poplačano, ko zagledaš magični user posted image . user posted image user posted image user posted image jest kar vidim, da mi bo dogajal teh 9 mescovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.8.2010 17:14:33   
smeška83
Sem ful vesela zate in za vse nosečkeuser posted image Me pa pogumno naprej v nove boje... Fajn navijajte za nasuser posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.8.2010 21:37:20   
ajtak

Pozdravljene!

ajtak - Evo jaz sem tista ki je imela vnetje en teden pred user posted image in sem takoj pomislila na user posted image in še res je tako bilo. Vnetje je bilo kmalu pozdravljeno, Canesten je pomagal po cc 5 dneh.
jacki - upam da nisi huda če te popravim - hormoni se povečujejo vsak dan ne le vsak 2 in pa vgnezditvena je okoli 5-7 dne po O ne šele 10.

Srečno punce, seznamček lepo roza barvamo, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image  Evo če sm js takrat tebe razveselila, da je možno da maš vnetje zarad user posted image , si ti mene še toook bolj ko praviš da je blo res to-to!!! Jaz še kar čakam magični user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
9.8.2010 6:45:55   
ajtak

user posted image user posted image Enakooooooooo!!!!!!

bm

Jst tuuuuuuuuuuud. Se komaj zadržujem, da ne nardim kakega testa...

Me bomo vse 12.8. lulale, ne??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
9.8.2010 7:19:44   
MEGi20
jacki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.8.2010 8:12:11   
lily32
ajtak, jaz bom verjetno lulala že 11. 8., saj bi bila takrat moja običajna dolžina ciklusa, čeprav mi ga user posted image občasno zagode in pride 5 dni prej ali pozneje user posted image
Zato sem si na seznamu vzela malo lufta, a vem, da ne bom zdržala do konca tedna.user posted image

Držim pesti, da tudi danes kakšna zagleda user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 9.8.2010 8:13:01 >

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.8.2010 14:14:25   
TEDIGO
punce imam vprašanje? Par dni nazaj me je ful bolel popek-taki pekoč občutek-neprijeten občutek.... potem pa so me par dni joški boleli in pri jačnikih me je špikalo.... tisto pa okrog popka sem imela tako bolečino ko sem bila noseča (4, 5 mesec)....

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.8.2010 14:42:15   
lily32
TEDIGO, in vprašanje je? user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.8.2010 15:17:58   
TEDIGO

TEDIGO, in vprašanje je? user posted image

user posted image  JA sem malce zafilozofirala.... ko je človek pred čakanjem tistega dne ina upa, potem analizira vse čudne in nečudne stvari...
če vam povem, imam punčko staro leto in pol, še prej sem imela splav-to se pravi bi morala točno vedet kake znake sem imela???
Ma se jih ne spolnem niti malo...
Vem, da to je moj 2 krog in prejšnji mesec sem točno čutila, da me čaka tečka user posted image . Ta mesec sem pa kar nekaj....ČUDNA. Tudi trebuha nimam zaenkrat napihnjenega (običajno pred user posted image  sem ko balon -že teden prej)....
No sej ne bo nakladala....user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.8.2010 15:55:37   
ajtak
Tedigo, nažalost ti nobena ne more rečt- Punca noseča si, pa če si to še tok želiš. Kdaj pa ne pričakuješ user posted image ? Jaz je ne pričakujem 12.8. in tud že vidim vse možne znake user posted image , da sem user posted image  seveda.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.8.2010 15:56:34   
lily32
user posted image Te popolnoma razumem. Sem v enakem položaju kot ti in ravno danes sem razmišljala, da se iz prve nosečnosti več nič ne spomnem, ali so me preden sem naredila test bolele prsi, ali sem kaj čutila napihnjenost ... Vem le, da sem ves čas hodila na stranišče.

Se bojim, da tako tebi kot meni ne ostane nič drugega kot čakanje user posted image na dan, ko bova lahko delali testek in po rezultatu bova ugotavljali, kaj so pomenili vsi "znaki".

Držimo pesti za user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.8.2010 17:10:08   
TEDIGO
user posted image  JA MAŠ PRAV NAPISAT PA SI MORAMO VSE PODROBNE ZNAEK, DA NE BO SPET POZABILEuser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.8.2010 17:11:43   
TEDIGO
ČE SEVEDA ZNAMO ŠE RAZOSODIT KATERI SO ZNAKI IN KAJ JE V NAŠI DOMIŠLIJI???user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?