Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 5.8.2010 22:30:13
|
|
|
|
cori
|
witch: super za ažuriran seznamček Megi20: čestitke in lepo ter mirno nosečnost ti želim! Joj, kako je lepo pogledat tako roza seznamček! Mi smo "pridni", samo kaj ko mi nek notranji občutek pravi, da ne bo nič ta mesec .....za vse močnoooooo navijam, da bodo sami pluski!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 10:01:36
|
|
|
|
MEGi20
|
No ko ima hudič mlade jih ima veliko...včeraj sem prejela obvestilo o nameravani odpovedi pogodbe az nedoločen čas svojega delodajalca in itak pri meni nastane panika ker smo noseči... G je do konca avgusta na dopustu jaz pa bom morala delodajalcu dostaviti zdravniško potrdilo o nosečnosti. Ne smem pa zamuditi odpovednega roka . Sem kar malce zmedena ker nevem kam naj se obrnem kaj naj naredim! Mal sem se morala spucat Kako ste kaj druge??
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 11:19:04
|
|
|
|
Nitkica11
|
MEGi20 imas pa res smolo. Vretno more kaksen G nadomescati tvojega no upam da se dobro iztece.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 11:48:06
|
|
|
|
MEGi20
|
Ja velikoooo in hudo mi je ker sem v taki situaciji ... ni mi lahko in iščem pomoč vsepovsod.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 14:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
MEGI20-upam ,da se uredi vse tebi v prid. Pri meni je danes 3 dan od kar se je pojavil rjavi izcedek.Upam da so znaki ,ki se pojavljajo znak da se res nekaj dogaja tam spodaj.Sicer sem imela zadnjo m 29.6...ja smotana je ko kura in zato nikoli ne vem kdaj imam O.Če pa sklepam ,da je bilo to vgnezditev potem se je lahko prijelo tam okrog 27 dalje -----testek delam v nedeljo zjutraj. Upamm ,da bo avgust samo roza barve...no vsaj večina lp bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 16:42:12
|
|
|
|
jacki
|
Megi20 upam,da se vse uredi v tvoje dobro! Pri meni nobenih sprememb. O ni ne duha ne sluha, zato sem zeeeelo zeeelo dobre volje . Kupila FS, tako da jutri lulam (upam da +!!!)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 17:39:33
|
|
|
|
coris
|
megi uaaaaaaaaaa jupiiiiiiii spet ena ki je olepšala seznam moja napoved se uresničuje...v avgustu jih je bilo tako malo ker vse čakamo na avgust da se skupaj selio k aprilčicam jupiiii jacki močno stiskam pesti zate za jutri upam da ugledaš magični + bravo punce avust je kar čaroben že sedaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 17:59:28
|
|
|
|
*viva*
|
Megi, držim pesti, da se bo tudi v službi odvilo pozitivno. Jaz se selim med navijačice in pa v september. je prišla v vsem svojem sijaju danes zjutraj. Navijam za vse vas punce, da bo še veliko in da bomo vse skupaj v drugem letu stiskale štručke in vozičkale. Lp
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 19:04:28
|
|
|
|
TEDIGO
|
EJLA PUNCE! SEM VAM LAHKO PRIDRUŽIM???? KONEC DRUGEGA TEDNA-14.08. HOČEM ZAGLEDAT IN NE . doma imam že lepo 1,5 leta staro sončico....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 22:03:30
|
|
|
|
lily32
|
MEGi20, jaz bi šla na tvojem mestu na samoplačniški pregled in prosila še za potrdilo. Upam, da se bo stvar odvila v pravo smer. Jaz imam močan občutek, da nam je ta mesec uspelo. Že drugi dam čutim neko napetost, napihnjenost v spodnjem delu trebuha in na wc hodim vsakih pet minut. Če se bodo zanaki nadaljevali še v prihodnjih dnevih bom sredi naslednjega tedna delala test. Držim pesti, da ni to samo moja psiha in da ni niti , ki prehiteva 100/h. jacki, lulaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 6.8.2010 22:56:21
|
|
|
|
Ula33
|
Megi držim pesti, da se bo v službi uredilo! Jacki močno upam, da tudi ti ugledaš !!! JUPI, jaz pa jutri za en teden na morje !!! Če pridem iz dopusta brez bo to res dober znak. Sem si pa rekla, da bom test delala sele, ko se vrnem... Punce DRŽIM PESTI za vse!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 7:14:36
|
|
|
|
MEGi20
|
IZVIRNO SPOROČILO: jacki Megi20 upam,da se vse uredi v tvoje dobro! Pri meni nobenih sprememb. O ni ne duha ne sluha, zato sem zeeeelo zeeelo dobre volje . Kupila FS, tako da jutri lulam (upam da +!!!) kaj si na lulala??
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 8:19:53
|
|
|
|
smeška83
|
megi, držim pesti, da bo s službo vse ok...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 9:11:29
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! megi in ostale, ste že kaj nalulale?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 9:30:00
|
|
|
|
jacki
|
AAAAAAAAAA bejbe, noseča sem!!!!!! Zjutrej sem šla lulat in tadruga črtica tolk ven seka, da ni dvoma (men se zdi, da je še bolj vidna od prve). Z možem sva presrečna in ja, skačeva do STROPA WIIIIIIIIIIII
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 11:11:27
|
|
|
|
lily32
|
jacki, čestitke krasno da si tudi ti polepšala seznam se že kaj počutiš ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 11:57:40
|
|
|
|
jacki
|
Lily32-hvala za čestitke. Hmmmm, trenutno se še ne počutnim kot nosečka ...mogoče imam mal boleče prsi, tko kot pred M, za ostalo imam še čas Se mi pa že celo dopoldne smeji
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 12:43:20
|
|
|
|
lily32
|
jacki, ti se samo smej še celih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 13:30:03
|
|
|
|
ajtak
|
Ja kok super!!! Jacki- iskrene čestitke!!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 18:25:00
|
|
|
|
ribica88
|
Čestitke vsem avgustovskim nosečkam!!! Bi se vam pridružila tudi jaz... pričakujem 28.8. (3.krog). V tretje gre rado
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 18:35:28
|
|
|
|
sarar
|
jacki, čestitke tudi od mene! in kot je napisala že ena pred mano- naj se ti smeji še celih mesecev . pa čim manj nosečniških tegob, na koncu pa enga zdravga otročka ostale ji pa kar lepo sledite, zmenjeno? lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 18:47:53
|
|
|
|
Nitkica11
|
jacki cestitke pa lepo Res tale avgust se je prav lepo zacel upam da se v tem tempu tudi nadaljuje
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 7.8.2010 20:44:58
|
|
|
|
mladika
|
bravo punce in (fantje) za tak roza začetek!!Jst srčno upam da vam vsem nosečkam tudi ostale sledimo v čim večjem številu!!Čestitke vsem avgustovskim nosečkam!!Aja pa upam da nav roza barve zmankal,za nas ko smo bolj konec meseca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?