|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
11.8.2010 9:33:32   
zvezdan
anonimna bm...a potem očitno ni vse v tej sluzi. Sem se zelo zasekirala. Sama sem jo imela vedno zelo veliko. Točno sem vedela kdaj imam o. že po tej sluzi. No sedaj pa par mesecev sploh nobene sluzi. Se bojim da to pomeni, da nimam ovulacije. Čeprav user posted image je točen vsak mesec kot urca.

Zdaj pa ne vem večuser posted image Očitno ta sluz ni tako pomembna ali kakouser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.8.2010 9:34:05   
zvezdan
aja pa čestitam in ti želim lepo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.8.2010 9:54:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

anonimna bm...a potem očitno ni vse v tej sluzi. Sem se zelo zasekirala. Sama sem jo imela vedno zelo veliko. Točno sem vedela kdaj imam o. že po tej sluzi. No sedaj pa par mesecev sploh nobene sluzi. Se bojim da to pomeni, da nimam ovulacije. Čeprav user posted image je točen vsak mesec kot urca.

Zdaj pa ne vem večuser posted image Očitno ta sluz ni tako pomembna ali kakouser posted image

Jaz te sluzi že zdaj ene 3 mesece nisem imela nikoli veliko.Bi rekla ,da od zadnjega ss v februarju vsak mesec manj in zadnji mesec nič.user posted image Ne vem,jaz sedaj itak nisem nič pričakovala ,ke me je M tako zezala in če nebi imela prejšnjo sredo tisti rjavi izcedek sploh pomislila nebi ,da sem slučajno zanosila...no edino možu so bile sumljive moje prsiuser posted image

bm

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
11.8.2010 10:23:16   
zvezdan
ali misliš da je potem povezano...v kolikor imaš menstruacijo moraš imeti tudi ovulacijo.ne vem res vedno sem imela ogromno te sluzi...zdaj pa nič več. po ss sem jo imela kake pol leta se mi zdi še več potem je pa kar usahnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.8.2010 10:38:17   
coris
jacki in anonimna user posted image user posted image user posted image  supeeeer juheeeeej jupiiii in bravo user posted image user posted image user posted image

ravno sem nekje brala, da je v poletnem času tudi statistično največ uspešnih umetnih oploditev user posted image  najbrž zato k se mamo poleti tok luštn user posted image

pri meni je vse čudno. prsa-bradavice me pečejo in bolijo, samo ne vem če ne že od tega k se skos šlatam in preverjam če me kaj bolijouser posted image . drugače pa me je danes ponoči ful začel boleti trebuh spodaj(nekako neprijetno in kot bi pritiskalo in erahlo peklo). tok me je bolel proti jutru da sem ustala že 2 uri pred službo. zdej je stanje sicer malo bolje, še vedno pa me na trenutke tako peče tišči. utrujena sem kar precej samo to je posledica službe in selitve. danes pa sem tudi lulala na BC mini in po 3 minutah se je izrisala zelooo zelooo bleda druga črtica user posted image . itak vem kako rati tele bc mini nagajajo zato še nič ne verjamem in delam clear blue navadni v soboto in če v nedeljo še ne bouser posted image  ponovim test z digitalnim cb. sej bi vam prilimala slikico iz mobitela pa res ne znam. a mi katera pove kako to lahko nardim, k tega še nikoli nisem počela.

aja pa mojega sem kar prijavila k dr. rešu na samoplačniški spermiogram, da še to lahko izključimouser posted image . ima ga 17. avgusta, tako da samo molim bogeca da so njegovi user posted image v dobrem stanju.

zvezdan kako si? maš morda kake znake?

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.8.2010 10:48:37   
zvezdan
hej coris. kar nekaj časa te ni bilo tule na RR. Si bila na dopustku ali kakouser posted image Mogoče tista bleda črtica pa pri tebi vseeno nakazuje na user posted image joj prou pesti držim, da vama rata potem tvojemu tudi na testuser posted image ne bo trebauser posted image

pri meni ni nič novega, ker ta mesec mojega user posted image ni bilo pravi čas domain niti ne upam na user posted image .  Drugače pa coris tudi sama skos probavam ali me prsi bolijo tako da ne vem od česa me potem res bolijo na koncuuser posted image user posted image

Močno močno držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.8.2010 11:03:42   
coris
ne zvezdan še nisem bila na dopustu, vendar mamo v službi sledenje in beležijo vsak klik na računalniku in si enostavno ne upam na internet. user posted image

se bom potrudla dat fotko gor da vidiš in mi poveš svoje mnenje...držim pesti zate prihodnji mesecuser posted image user posted image user posted image  in upam da nama tako kot tudi vse tudi ratauser posted image user posted image user posted image  pa še enega user posted image  za srečo user posted image  

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.8.2010 11:18:04   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jutrooooooo

user posted image user posted image user posted image

Zame se je današnje jutro kljub glavobolu začelo zelo veselo.Namreč danes en teden po tisti krvavitvi sem še enkrat naredila testek in .....ja dobili bomo 8 člana naše družinice.Fulllll sva hepi z možekom.

bm

UAAAAU user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T K E !!!

lepo in mirno user posted image  ti želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.8.2010 11:23:09   
RAKICA2007
Vsem novim user posted image  iskrene čestitke... user posted image user posted image user posted image
lepo in mirno nosečnost vam želim user posted image user posted image

upam, da se vam kmalu pridružim... in seveda vsem ki še čakamo... upam, da bo ta mesec več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.8.2010 11:41:44   
ajtak
Anonimna bp- ISKRENE ČESTITKE!!! Tale naš seznam je pa res super, vse roza!! Matr bo spet kriza za vrtce user posted image

Lily, a 14 dni mora bit BT povišana, vidš to pa nism vedla ker glede na ostale cikle bi mogla met jutr user posted image . Sem imela pa šele 1.8. O, tko da bom mogla očitno do 15.8. počakat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.8.2010 12:19:41   
lily32
Pravzaprav je tako: prvi del cikla je pri ženski različno dolg, drugi del, ko je povišana BT, pa praviloma traja 12-14. Če je BT povišana 16 dni ali več, je velika verjetnost, da gre za nosečnost. Zato ženskam, ki imajo neredne M priporočajo, da počakajo 16 dni povišane BT, preden delajo test.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 11.8.2010 12:20:00 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.8.2010 19:30:09   
TEDIGO
četitam vsem user posted image ....user posted image user posted image user posted image
meni je tudi premamila radovednost in sem naredila baby chek, neka rahla senčka je, samo se ne preveč veselim, ker prejšnji mesec ja bila rahla črtica (dosti bolj vidna) drugi dan pa user posted image ....
Punce kateri test uporabljate? Danes sem v Goriškah lekarnah po FIRST SIGN DUO, so me čudno gledali?? Kje ga kupite? Prejšnji mesec me je baby check prav razočaral (saj veste lažno upanje....)
Drugači pa nekaj časa se mi zdi, da imam znake za user posted image , nekaj časa pa za user posted image !!! GROZA!!!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.8.2010 20:03:03   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

Punce kateri test uporabljate? Danes sem v Goriškah lekarnah po FIRST SIGN DUO, so me čudno gledali?? Kje ga kupite? Prejšnji mesec me je baby check prav razočaral (saj veste lažno upanje....)

V DM-u. 

user posted image user posted image user posted image Navijam, da bo jutri še kakšna nalulala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 413
12.8.2010 8:00:25   
Nitkica11

Jutrooooooo

Zame se je današnje jutro kljub glavobolu začelo zelo veselo.Namreč danes en teden po tisti krvavitvi sem še enkrat naredila testek in .....ja dobili bomo 8 člana naše družinice.Fulllll sva hepi z možekom.

bm

cestitke user posted image user posted image in lepo user posted image user posted image user posted image

no in danes kaksna nova rozika? Ta seznam mi je res vsec user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
12.8.2010 12:14:33   
Anonimen
Pri meni se je danes žal pojavila user posted image , tako da se selim v naslednji krog :(

Čestitke vsem ki vam je uspelo pa čim več sreče za ostale.....

(odgovor članu Nitkica11)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
12.8.2010 14:27:50   
ajtak
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)
user posted image x.8. smehec81 (x. krog)
user posted image x.8. anonimna bm (x. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image  1.8. Florecita (3. krog)     user posted image user posted image  user posted image
user posted image 1.8. LeJo (x. krog) user posted image user posted image user posted image

user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)user posted image
user posted image 2.8. *viva* (x. krog) user posted image
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image 9.8. twetka ( x.krog) user posted image
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog) user posted image
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 14.8.TEDIGO (?)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 20.8. cori (x. krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image 26.8.smeška83 (8.krog)
user posted image 28.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 28.8 ribica88(3.krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image

NOSEČK: __6__

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

< Sporočilo je popravil ajtak -- 12.8.2010 14:33:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
12.8.2010 14:31:10   
ajtak
 A katera kaj ve kaj je z latko, smehec81,Meba, Arual, anonimnaD, mojamuro, bučkabb ???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 417
12.8.2010 17:42:41   
ajtak
Lily, že kaj novic od tebe?? user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 418
12.8.2010 18:01:38   
lily32
user posted image Nič pametnega. Sem, seveda, baba nepotrpežljiva user posted image , naredila še en test. Je bil negativen. Tako da očitno nisem noseča in samo user posted image malo zamuja.

Zdaj, hvalabogu, nimam nobenega testa več in glede na to, da sem na dopustu in doma na vasi,  mi ne preostane nič več drugega, kot da čakam tečko. Vsaj denarja ne bom več zapravljala! Sem prav jezna sama nase, ker kar se teh zadev tiče si ne znam prav nič ukazat in se obnašam, kot otrok.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 419
12.8.2010 18:30:49   
smeška83
Lily, sem čisto ista in te popolnoma razumemuser posted image Želim ti, da kmalu zagledaš user posted image , jaz pa držim pesti, da bo plusek čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 420
12.8.2010 19:57:37   
jacki

Jutrooooooo

bm

bm čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ste pa pridni, da boste "naredili" 8 člana. Ful občudujem velike družine za pogum. Res, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.8.2010 20:02:22   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: coris

jacki in anonimna user posted image user posted image user posted image  supeeeer juheeeeej jupiiii in bravo user posted image user posted image user posted image

pri meni je vse čudno. prsa-bradavice me pečejo in bolijo, samo ne vem če ne že od tega k se skos šlatam in preverjam če me kaj bolijouser posted image . ... lulala na BC mini in po 3 minutah se je izrisala zelooo zelooo bleda druga črtica user posted image .

Hvalauser posted image
Ti bom že kr čestitala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mene tud bradavičke pečejo in sem user posted image , tko da se bo črtica sigurno zdebelila čez par dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.8.2010 21:10:17   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

V DM-u. 

user posted image user posted image user posted image Navijam, da bo jutri še kakšna nalulala user posted image user posted image user posted image

hvala!!!!
Sem šla takoj po službi iskat, ma jim je zmanjkalo, jutri grem ponovno (naj bi jih dobili)...
Drugače pa prej sem imela občutek,  da sem user posted image , zdaj da bom dobila user posted image ...
sem polna mozoljev, joški me bolijo za vmret, se mi ne da nič -bi kar spala....
TO ČAKANJE PRAV UBIJA!!!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.8.2010 21:13:50   
TEDIGO
aja danes zjutraj sem ponovno naredila test (baby chek) in je bila črtica malo manj bleda.(ma še vedno bleda)..samo mu ne zaupam preveč...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.8.2010 5:29:00   
ajtak
TEDIGO user posted image
čez kake 2 dni boš že prepričana, da si user posted image !

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?