|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
6.8.2010 20:58:01   
majabar
sasadejan, res ni dvoma, da je fantek, zelo lepe slikice:)!
Roberta, super izgledate!!
Danes sem docakala paket od mojihuser posted image . Potoval je 2 dneva manj kot en mesec. Jeeeeee:). In vceraj sem se narocila na pregled : 11.8.user posted image -KONCNO!!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
6.8.2010 21:08:23   
sasadejan
majabaruser posted image  za pregled. Sej 11.08. bo pa kmalu.

Ja zdej pa lahko začnem v modrem kupovati. Lulček ne bo odpadel user posted image

Roberta69 - lušnega škratka imaš

alkohol - jaz ne vem, če sem od kar sem noseča spila deci vinčka. Drugega alkohola pa itak ne pijem.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
6.8.2010 22:11:34   
Pokora
Roberta, sej maš jole večje k trebuh user posted image  Se mi ne zdi tako velik trebušček - se od spredaj ne vidi tako kot od strani.

Mi2 sva glede imena tako na izi (sploh moj), da me skrbi da bi bla tudi naša deklica po porodu še nekaj časa brez. Šumniki tudi pri mojemu ne pridejo v poštev, mene pa ne motijo.

Tudi meni zdaj v nosečnosti nenormalno pivo diši. Sem mojemu že ene 2x sunla dva požirka, kaj več pa raje ne naredim. Sem si pa pred kratkim privoščila en Panache, ki ima samo 1 promil alkohola. Ma je seduuser posted image

Ja sej jaz tudi perilo zložim za pol urce in ga šele potem obesim, če ga ne dam v sušilca. Kisa namesto mehčalca pa po mojih izkušnjah ni potrebno dodajati, če cunje susiš v sušilcu.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
6.8.2010 23:01:27   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Najkasneje 3 mesce po porodu pa moram javit še za dopust za nego in varstvo otroka.

a je to ziher? ker se mi zdi da tisti prvi porodniški dopust traja 3m, začne cca mesec pred porodom, se pravi ima user posted image okrog 2m ko je treba javit? da ne bomo prepozneuser posted image

majabar dej mi mal Gorenjkeuser posted image
tale 11.8. bo hitro, zdej pa ja! G si sama izbirala al kako to tam gre?

ja, mulček je domauser posted image tako sem bila neučakana, ko pridem domov pa spi, ma takoo lepouser posted image
sva šla zaležt še mi2, se je zbudu in prišu na sredo in smo spali do 19!
sam moja mama se je pa v tako slabo voljo spravla, da nisem niti vprašala kako in kaj. ah, kdo ji kaj hoče?! so tudi vaše mame kdaj grozne?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
6.8.2010 23:27:36   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Pa se to, nekaj slikic iz zadnjih dni sem dala v album. Zmerila sem si tudi obseg trebuscka, meri 82cm. Ne vem pa, s koliko sem zacela:).

Hvala za slikice!!!  Zelo,zelo je lepa ta tvoja Kolumbija,a ne???? Majabar,po resnici povej,kje je lepše v SLO ali v KOL.?????user posted image

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
6.8.2010 23:31:43   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

caroline, tako je, odprla sem samo eno stran in hitro nehala brati. Nima smisla.
Jaz kar mislim, da bom rodila prej, ne vem, zakaj. Moj pravi, da bo 20.10.2010 (rok imam po nuhalni in morfologiji 29.10., a mi v knjizici pise se vedno 2.11.), jaz pa mislim, da bo se prej. Tiste z zacetka mesecavbosta pa zacele res zdaj zdaj porocati svoje porodne zgodbe. Komaj cakam:)!! A naj pocakajo se nekaj tednov, da bo vse OK!

Aha majabar,tudi jaz ciljam na 20.10 user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker je tko lep datum,ajmo še 10.10.10.  a??????

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
7.8.2010 0:10:06   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Nosečnost in alkohol:  a kaj spijete med nosečnostjo? Jaz sem bila do sedaj zelooo proti (vsaj zase in res ne vem, če sem v prejšnji nosečnosti + dojenju (kar je trajalo skoraj do sedaj user posted image )) spila vse skupaj deci vina (po moje da sem parx spila požirek user posted image .) Vem pa, da marsi katera nosečnica, dojilja pa sploh kar rada spije kakšen pirček na dan, ali malce vina... Meni je pa na morju zadišal Smirnoff Ice (šveps z vodko) .

Jaz pa čisto nič ne pijem alkohola,res !!! Ampak zdaj (groza!!!!) sem tko nora na pivo user posted image ,ej nemorem mimo.Vsaj en požirek!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede imena,tudi mi imamo že izbrano za našega fanta: naš bo NATAN.

Majabar,no končno,tvoj prvi pregled v Kolumbiji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Poročaj!!!!!

Roberta,lep buši!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce,jaz sem pa tko nora,jaz še vedno likam!!!! In to vsak dan,nekje eno uro imam za polikat.Zdaj ko so počitnice,ja,neki izpustim,gda se pa začne šola user posted image .

Jana,no hvala bogu,kje si tko dolgo hodiš???
Daj,prosim,porihtaj naš seznamček user posted image .Jaz sem neki probala,ampak nevem ga porihtat user posted image .

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 7.8.2010 0:25:20 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
7.8.2010 2:25:48   
BLOOM 1
Evo,pa je prišel ta dan ko tudi mi gremo na MORJE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še eno uro pa gremo....

No,jaz sem tko,tko glede bolečin pa pritiska,pa bla,bla,bla.....Ampak moram biti O.K. že zaradi otrok. Morje-to je eno doživetje (pri nas),komaj so zaspali...user posted image user posted image user posted image

Imam celo apoteko z sabo user posted image .

Starejši sin,pa kuža ostaneta doma,bosta čuvala bajto user posted image .Moja taščica pa niva2user posted image .

Punčke moje,lepo se imejte!!! Čuvajte bušije.Upam da bom prišla nazaj 2v1 user posted image .

O.K. Pozdrav !!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
7.8.2010 8:16:01   
M&A
BLOOM1, uživajte na morju! Bi se šla tudi jaz še mal pogret, to danes zjutraj izgleda prav jesensko user posted image Mogoče nam znese še en podaljšan vikend nekje konec avgusta. Se nočem prehitro veselit!

anju - moja mama je tudi včasih prav nemogoče grozna, sploh ne vem, kaj jo piči in se kar drži, noče pa povedat, kaj ji fali. Ponavadi takrat, ko je na obisku tudi brat z družino (s svakinjo se ne razumeta glih preveč). Čeprav ko ima mulčka, je pa čisto blažena. 

alkohol
- to rundo skoraj abstiniram, sem pa tja kakšen požirek, mi ne paše pa zdi se mi, da se me takoj prime (sem spila pol radlerja in sem bila kar matasta). Prvi dve nosečnosti in med dojenjem sem si sem pa tja privoščila kakšen deci vina. Mislim pa, da alkohol v nekih normalnih mejah (npr. kozarec vina pri nedeljskem kosilu, malo pivo na teden, ...) ne škodi user posted image . Kaj vse pojemo, popijemo, podihamo ,namažemo, ... pa se sploh ne zavedamo!

imena - uh, to bo pa še težka user posted image ko smo pričakovali fantka, sem imela ideje za punčko, zdaj pa je obratno - rezervo za user posted image imava, za user posted image pa se sploh ne strinjava! Verjetno bo odločitev padla kakšen teden pred porodom, kot ponavadi user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
7.8.2010 9:12:12   
čebeli
Hoj!

Že dolgo me ni bilo na spregled- mislim, da sem že vsaj 2 pregleda vmes dala skozi...Ko smo imeli morfologijo, sem takoj ko sem prišla not zinila: spola nočem vedit! Pa je ženska zafrknila- je bila čist preveč natančna in je zinila: Joj, zdele se je pa polulala. No, pa sem ob presenečenje.

Alkohol- ga ne pijem. Res mi včasih zapaše kak požirek piva, ko je ravno odprt, ampak to se zgodi redko. Se pa strinjam, da kak kozarček rujnega po obilnem kosilu ne more škodit. Samo si vseeno ne upam.

Danes mi je spet teklo iz jozik...a ima še katera tko zgodej kolostrum?

Lepo bodite!

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
7.8.2010 10:01:39   
katis
Jutro punce, koncno je spet mal sončka, pa čeprav je hladno.

Bloom1, uživaj na morju!user posted image  Jaz ga tud že prov pogrešam letos, ko ne morem nikamor user posted image

Alkohol? No moram rečt, da se kake deci vina 1-2x na mesec res ne branim (če je kak rostni dan ali podobno). Ampak pivo mi pa zelo paše. Moja rešitev - doma imam skoz brezalkoholno pivo user posted image . Zdej so se še obiski navadli, da dokler sem noseča bo pivo 0% na mizi! Sicer mi ni glih ravno enako dobrega okusa, vseeno pa boljše kot pa nič. Sej včasih ga pa s kakim schwepsom al pa kaj bolj limoninega zmešam, pa je še bolj okusno. Pa še brez slabe vesti ga pijem user posted image .

Jaz sem pa včeraj končno spet iz omare potegnila nosečniške hlače iz 1.user posted image . In me je skor vrglo, ker sem jih spet čez rit in noge dobila. Glede na mojih minus 14kilv nosečnosti, sem dosedaj še vedno nosila svoja prednosečniška oblačila, ampak hlače počasi postajajo problem. Ne da bi tiščale, ampak oblika. Sicer sem si kupila 1 nove nosečniške ( H&M, nakj na pol med trenirko in lahkimi poletnimi hlačami), ki so komot, da bi še enga user posted image  lahko nosila user posted image . Ampak fajn, da imam zdej, ko je mal hladnej tudi moje stare kavbojke in hlače. Sicer so mal tesne čez ritko, ampak me ne briga. Važno, da je buši čist na frejuser posted image . Sicer pa, sam še slabe 3 mesece, pa bo mali itak zunaj in mi družbo na sprehodih delal.

Ajde, gremo na sprehod. Pa te 'tesne' kavbojke si bom oblekla, da stestiram, če bo kakega soseda na rit vrglo, ko me bo zagledal user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
7.8.2010 12:59:52   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Roberta, sej maš jole večje k trebuh user posted image  Se mi ne zdi tako velik trebušček - se od spredaj ne vidi tako kot od strani.

Ha, ha... saj so res kar velike (so se pa po kakšnem letu dojenja ful zmanjšale (mi je bilo čist kul user posted image ), zdaj je pa nosečnost spet naredila svoje) in zato se posledično trebuh dolgo časa, če nisem imela glih oprijete majice, ni videl user posted image , zdaj jih pa prekaša, čeprav se od spredaj morda res ne vidi...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
7.8.2010 13:16:28   
Pokora
Me je zjutraj kar stisnilo, ko je že prav po jeseni dišalo. Vlaga, mraz... user posted image user posted image

Bloom, uživaj, uživaj, uživaj!!!!! Jaz bom pa drugo leto vse nadoknadila. kar ne morem verjet, da ga letos ne bom nič morja videlauser posted image

Čebeli, mi2 s Pixie tudi že puščava. Pa mislim da je še ena nekaj v tej smeri govorila. To ni nič narobe - se pripravljamo na dojenje.

Vse te, ki si mešate pivo s Schwepsom. Raje vzemite kaj drugega (Sprite, Fanto, Colo), ker Schweps vsebuje kinin. Sicer verjetno ni v velikih količinah, ampak vseeno raje ne. Sem pa že pozabila zakaj kinin v nosečnosti ni ok, samo vem da niuser posted image

Katis, a ti hočeš rečt da se ti trebušček še ne vidi al kaj? Hočem slikico user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Pokora -- 7.8.2010 13:17:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4588
7.8.2010 13:20:53   
Roberta69
Imena: ma, meni se zdi, da imajo vsi starši imena, še preden sploh razmišljajo o otrocih, že izbrana user posted image . Zanimivo, kako lahko ena črka čisto vse spremeni... Anju, a veš, da če Leander postane Leandro, mi sploh ni več všeč user posted image in isto je pri moških/ženskih oblikah imen... omenjeni Brin, mi je recimo nekako v redu, ženska oblika pa nikakor ne (je pa bila od mojega pokojnega starega ata ena najljubših kužik ravno Brina). Je pa tudi res, da komu kakšno ime še prav posebej paše...

Sušilni stroj: jaz v sušilcu v bistvu sušim brisače in Liamova oblačilca, kaj drugega pa zelooo redko, ker se mi zdi, da potem vse ful smrdi user posted image . Sicer imam pa jaz z vonjavami skos ene težave - voham po moje bolje kot pes user posted image , tako da mi vsaj parkrat na dan (na žalost) kaj zasmrdi user posted image , pa ne pretiravam, samo me velikokrat drugi gledajo postarni, ko omenjam kakšen smrad... Jaz perem z ekološmimi praški in za naju uporabljam tudi ekološki mehčalec, ki vseeno krasno diši, ampak recimo črna oblačila mi nikoli prov zares ne dišijo, nikakor pa ni primerjave med tem, kako dišijo npr. bela ali barvasta ali pa črna. Potem je pa še tako, da v istem stroju ene majice skoraj smrdijo (meni), ene so pa recimo ok (spet je problem edino pri črnih oblačilih) user posted image . Je pa tudi res, da ko se človek določenega vonja navadi, postane nanj kar imun (ampak samo, če diši user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 4589
7.8.2010 13:25:55   
Roberta69
Mislim, da kinin povzroča splav, ampak najbrž je bojazen bolj na začetku nosečnosti. Saj jaz drugače sploh nobenih gaziranih pijač (Radenska izvzeta) ne pijem, pa tudi v Smirnoff Iceu ne vem, če je glih Šveps... Drugače so pa po moje pri alkoholu sigurno bolj problematični visoko koncentrirani alkoholi (vodka, viski, rum, itd.), pivo in vino pa niti ne... Še najbolje je pa vseeno, da se ga med nosečnostjo in dojenjem vzdržiš... drugače pa itak, da ljudje v telo vnesemo vse sorte (ful sladkarij ali cvrtja in podobno ima tudi ful negativen vpliv...), samo alko je spet malo bolj specifičen...

Neposredna povezava do sporočila: 4590
7.8.2010 14:11:04   
katis
Ej Pokora, do pred 3 tedni se trebuh res še ni videl. Vsak je lahko mislil, da sem pač itak okrogle sorte. Šele sedaj se resnično vidi, da imam nosečniški trebuh in ne zimsko zalogo user posted image . So mi pa kile verjetno dol letele zaradi sekiracije ob krvavitvah na začetku, pa zaradi več manjših obrokov na dan (slabosti ter bolniška in posledično konec malicanja v službi, kjer smo imeli samo ''močne'' obroke). Aja, pa še moje telo je verjetno samo poštudiralo, da s toliko kilogrami viška, kot sem jih imela ob spočetju, verjetno ni najbolj pametno it rodit. In ker me je ''pobiralo'' povsod, se je do pred 3emi tedni prostor zaradi izgube kil ravno zapolnjeval z rastjo dojenčka user posted image . Sedaj pa mali prehiteva in se kaže v vsem sijaju user posted image . Itak pa se mi zdi, da bom na koncu imela veliko večji trebuh kot prvič, saj ga nosim ful spredaj. No, morda se opogumim in se slikam, a nič ne obljubimuser posted image

Roberta69, tole zaradi kinina tud jaz vem, da ni pametno pretiravat. Ampak si ga dam tako malo noter, da samo okus spremeni (cca 3,5 brezalkoholnega piva + 0,5 švepsa), pa še to samo občasno. Imam že nasplošno odpor do sladkih pijač. Še navaden sok ali nektar si razredčim vsaj s pol vode. Morda sem pa zato tako mahnjena na pivo user posted image .

< Sporočilo je popravil katis -- 7.8.2010 14:12:05 >

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

Neposredna povezava do sporočila: 4591
7.8.2010 14:23:09   
Pokora
Katis, dobra si!Se pa le opogumi in prilepi kako slikico.user posted image

Anju, jaz z mojo mami kar velikokrat pridem navzkriž. Me tako pojezi ko vidim da me ne posluša.Ravno ta teden, ko ni moža doma, sem ji naročila naj mi prinese breskve in marelice. Pa govoriva po tel in mi pove da mi je kupila breskve. Ja kaj pa marelice? Pa ona: ja sej sem ti breskve kupila. Pa ji kot 2 leti staremu otroku razložim da hočem oboje, breskve in marelice. Pa reče: ok, bom šla pa še po marelice. Nakar pride h meni in mi prinese samo mareliceuser posted image user posted image user posted image  Pa dobr!!!! Al pa ko mi pamet začne solit, kr pike dobim... Tako da jaz te čisto razumem. Je pa po drugi strani s tamalim tako dobra in super da ji nimam kaj očitat.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
7.8.2010 14:48:22   
anju
so prednosti in slabosti mam, verjetno nisem izvzeta...  samo moja je tremenda! odločam se da ignoriram njeno obnašanje, če mi bo uspelo, saj sem obupala, da bi "slišala" kaj ji hočem sporočit. danes je premirjeuser posted image

Pokora a do zdaj te je sonček že segrel?user posted image

Roberta
jp, ena črka menja dosti. Leander se zarad e-ja pred r-jem tudi precej drugače izgovori kot Leandro. tud Rika Riva Rina Rija ... nemsto Rite niso kar je meni Rita. samo prav danes sem spoznala eno starko Rino. ženski se tako iskrijo očke, da mi je postalo njeno ime takoj všeč! mulčka mi je speljala na sprehod z vsega dvema bombončkoma, pa on sploh ni nek sprehajalni tip:))

katis le dej slikco gor.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
7.8.2010 14:51:51   
anju
BLOOM upam da se že namakaš in da dopust mine brez težav!

čebeli čestitke za user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
7.8.2010 14:55:31   
mamamajča
aaaa Roberta, ti maš Liama doma? Kak lepo.... Mojemu pa sploh ne....
On bi Jan-a, mali bi Žan-a, nikak, da se uskladimo :)

Za Brina se še nekak strinja, pa Žak mu je tud fajn.... Tak da eno od tega bo.

Mah, karkoli rečem, do oktobra si bom še itak kaj premislila :))

Bloom, uživaj na morjuuuu

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
7.8.2010 14:56:11   
Pokora
Ja, ja zdej je že bolš ko je sonček. Samo po mojem nekega pravega poletja ne bo več - se že začenjajo jesenske jutranje oblačnosti oz. megla.

Sem bila pa danes že pridna. Sem skuhala marelično marmelado. Itak da sem jo mogla tut že sprobat in je odlična user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
7.8.2010 15:03:33   
anju
a zato si rabla marelice? pa nisi mogla tako povedat?!user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
7.8.2010 15:22:51   
mamamajča
Pokora, mama pa na isti dan rok :) Jaz bom rodila na Ptuju, če se odločiš za tja, me pocukaj, da te spoznamuser posted image

(ne... jaz BI rodila na Ptuju, upam, da mi uspe prit do tjauser posted image )

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
7.8.2010 15:24:12   
mamamajča
In to.... vsaka čast vam, ki kuhate marmelade..... Jaz kar nimam energije, še k pecivu se komaj spravim. Pešačim pa s tamalim 100 na uro. hočeš nočeš sicer, ampak ajd... pešačim pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4599
7.8.2010 16:19:14   
Pokora
Anju, ma ne, nisem zato rabila marelic user posted image  user posted image  Te mi je učeri oči pripeljal prav zato, da sem marmelado skuhala. Sej mi jo je hotla mami, pa ji nisem pustila, ker sem jo hotela narediti po babičinem receptu...

Mamamajča, pa mava res na isti dan rokuser posted image  No jaz na Ptuju definitivno ne bom rodila. Sem precej ležečki - od kar sem bila 14 dni nazaj v P tudi na sprehod ne grem več, tako da je res minimalna verjetnost da bi me na Ptuj zaneslo. Si ti prav iz Ptuja, al kje iz okolice? Jaz imam žlahto na Ptujski gori, pa v Lovrencu ndp in v Stogovcah...

Mene so pa letos tele marmelade čisto obsedle (je to kaj povezano z gnezdenjem?). Sem skuhala že rabarbarino, pa malinovo, pa ribezevo, pa mešano rabarbara - ribez, pa zdaj še marelično. Ne glede na to, da smo veliki potrošniki marmelade, jo bomo po mojem jedli 2 letiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?