|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
7.8.2010 16:34:58   
Roberta69
Pa ne da se bo res megla začela, to je pa šele zimska "neradost", a ni? Ko jaz pravim, da je jesen, takoj za pomladjo, moj najljubši letni čas, imam pred očmi zmerne temperature, pisano listje, vrvež malih šolarčkov (pa še v vrtec gremo user posted image ) in še kaj bi se našlo... Poleti je pa tako vroče, da si lahko čez dan edino kje notri na hladnem, do poležavanja notri ali na plaži mi nikoli ni bilo, kakšne aktivnosti lahko izvajaš pa res le v kakšnem gozdičku, zato mi takole vreme (ampak brez dežja, ker potem spet skoraj vse aktivnosti odpadejo) paše - čeprav jaz bi sončne žarke skos, samo previsoke temperature mi niso všeč... drugače pa nujno stanovanje na J, nič zaves, skratka svetloba, svetloba in še enkrat svetloba (že soba, ki gleda samo na Z, mi je čist pretemna)...

Datum poroda: ja moj je presneto blizu dneva mrtvih in imam kar tak občutek, da bo spet malo kasneje... ampak kaj čem se sekirat in sploh razmišljat o tem, če pa na tisti dan pade, pa tudi prav - nekdo se mora roditi tudi takrat, a ne user posted image . Mogoče je v otroštvu in mladosti edino malce neposrečen datum (je pa enako z 31.12 ali 1.1., poletnimi datumi in še kakšnimi), ko pa prerasteš praznovanja, ti pa še prav pride user posted image . Drugače je bilo pa zanimivo, da ko sva se z user posted image odločila, da bova imela še enega user posted image in prvi mesec ni bilo nič in sem jaz zagnala celo paniko, da naj gre pa kar vse v rit, pa kar na user posted image sem se jezila, ker je mal starejši (češ, da so počasnejši plavalci user posted image ), tako da me je začetniško veselje kar minilo in mi je bilo vedno bolj vseeno user posted image , no user posted image je pa že na začetku rekel, da bo user posted image itak škorpijonček (in glej ga zlomka, v bistvu je res zadel user posted image ).

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
7.8.2010 17:54:53   
majabar
anju, v kraju, kjer zivim, je en center, kjer je vec ginekologov. Moj je klical in so mi dodelili eno ginekologinjo. Za porod lahko sam izberes in tudi nekaj placas, ce se ne motim. V Medellinu je vec porodnisnic kot v celi Sloveniji. Lahko gres tudi privat. Se bom se pozanimala.
BLOOM, ja, je lepa. Mesto Medellin ni nic posebnega, ko gres malo ven, pa je cudovito. Povesod tritisocaki polni palm, vse zelenom lepe hiske. Vsec mi je tudi to, da uporabljajo barve, ni tako monotono,kot v Sloveniji. Sicer mi je pa lepse doma:), stvar navade verjetno. Ja, 20.10. bi bil super,tudi 10.,a raje ne, ker ima od dragega starejsa hcerka takrat rojstni dan. Pa uzivajte na morju!!
Imena,midva sva spet na zacetku. Nic ne veva, bova sla v novo iskanje.

< Sporočilo je popravil majabar -- 7.8.2010 17:55:22 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
7.8.2010 19:26:59   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Najkasneje 3 mesce po porodu pa moram javit še za dopust za nego in varstvo otroka.

a je to ziher? ker se mi zdi da tisti prvi porodniški dopust traja 3m, začne cca mesec pred porodom, se pravi ima user posted image okrog 2m ko je treba javit? da ne bomo prepozneuser posted image

Anju, mislim, da imaš prav!¨Pa saj je logično, če malo bolj pomislim user posted image .

Majabar - super, da ti je ratalo se tako hitr dogovorit za pregled user posted image

Bloom1 - uživajte na user posted image !

Hja, to vreme ga pa zdaj res že biksa - danes sem perilo cel dan prestavljala not in ven user posted image . Zdaj si pa tud jaz želim že malo več sonca in topline!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
7.8.2010 19:49:19   
caroline1
Ojla.

Uživajte dopustnice, dobrodošle nazaj tiste, ki ste ble na dopustih! user posted image

ALKOHOL- jaz sem se februara nažingala na enem koncertu...bila sem pa že noseča, pa nisem znala, no ja, spila sem 4 male pire v celem večeru...od takrat pa sem ga spila 1 dcl (vina), na rd mojih staršev. Mi niti ne paše. Če bi mi, pa bi brez slabe vesti spila kak požirek, sem ter tja. Se mi zdi podobno kot s cigareti. Čeprav alkohol dokazano škoduje plodu, cigareti pa ne. Kaj pa vem...ista debata je bla z barvanjem las, pa s školjkami, pa še s čim...Vse po pameti!

COTKE- moram oprati še odejico, blazino in kengurujčka, ki smo ga dobili. Vse ostalo je oprano, zlikano, zloženo v škatle in vrečke...moje detece me skoz nekej heca, pa tudi cajta imam na pretek. Se mi zdi, da lažje zdaj kot čez en mesec, ko se bom komaj obračala! Likanje se mi zdi pri otroških oblačilcih smiselno. Pri pranju na 60°ne škodiš nobeni bakteriji. Jaz likalnik samo peljem čez, se ne trudim likat likat, da ne bo robov, črt itd...Likam pa tudi najine majce, pa lubijeve šihtne srajce...ostalega pa ne.

CSD_ meni je rekla, da največ avgustovsko nakazilo lahko še počakam (torej julijsko plačo). Res pa da imam 10.10 rok, nakazilo plač pa 18-20.

VPRAŠANJE- za vse tiste, ki imate večje trebuščke...a ima katera občutek, da jo trebuh boli???Vse, koža...jaz se ga dotaknem in mi grejo mravljinci!!!celega imam nabuškanega, mali povsod nekej tišči...sem danes prav gledala če imam modrice, ker me res boli, sploh tam kjer se premika in mi napenja kožo!!! A je to normalno??

SPANJE- jaz ponoči sploh ne spim več...ne spim niti čez dan...zbudim se ponoči in po dve uri bedim, berem, razmišljam...itak me vse boli, sploh ledvice....lulanje na eno uro!!! Ma sem danes kar zjamrana...najbrž vreme!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
7.8.2010 21:40:47   
anju
Pokora js sm skuhala manjšo dozo robidničeve in zadnjič (ko so mi mulčka odpeljaliuser posted image ) breskovo-marelično, samo sem obe premalo cukrala. sem delala brez recepta in kuhala dokler se  mi je še dalo bit pokonci in to ni to. se priporočam za babičin recept za marelično marmeladouser posted image

Roberta69 vtrec ste dobili?!user posted image
a kar po prvem mescu si zagnala panikouser posted image

caroline mene boli. ne tako zelo ampak ze na malo močnejši otip. in se mi zdi da je vsepovsod trdo petke ritka hrbet. čudi me, ker se tako napolnjenega trebuha in bolečine od prvič ne spomnim, samo mulčkova glava me je nekje notri zelo motila. zdaj glave (še) ne čutim. in pod trebuhom me boli, kot bi bile mišice, ki ga držijo. pomaga, če me moj tam nežno zmasira, je tako prijetno, da se lepo sprosti.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
7.8.2010 22:11:07   
Pokora
Anju, če je marmelada premalo sladka sploh ni problema. V eno posodo daj sladkor, malo vode, potem pa to lepo vri, da se sladkor začne gostiti. Odpreš marmelado, jo streseš h sladkorju, prevreš, pomiješ kozarce in na novo napakiraš. Mal packanja, ampak je rešitev :-)
Jaz marmelado vedno delam po občutku. Je pa moja babica delala to marelično tako, da je en večer prej narezala marelice, jih posula s sladkorjem (ona je dala 1:1, jaz dam manj sladkorja), pred spanjem parkart premešala, potem pa naslednje jutro skuhala (nimam pojma zakaj tako). Aja, jo je pa kuhala kar neklaj časa, tako da se je res lepo zgostila. Je pa fino da jo daš v čim širši pisker, da voda lepo hlapi. Je pa babi pustila notri še te lupinice od marelic - da so pol taki koščki. Jaz sem jo deloma naredila tako, del sem jo pa s paličnim zmiksala.

Caroline, tudi mene boli trebuh. Se mi včasih zdi,da bo mala kar kakšno roko, al pa nogo ven pomolila. In tudi jaz se tega od prvič ne spomnimuser posted image  Je pa res, da mala leži na prednji steni, mogoče je tukaj vzrok.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
8.8.2010 7:20:36   
caroline1
Še dobro, da nisem edina! JA Pokora tudi jaz nosim odspredaj. In ANju glava najbolj tišči!!! Sej, ko ga božam, se ponavadi odmakne, včasih sicer v še bolj čuden položaj, da še bolj boli. user posted image  Najhujše, ko se spravi pod želodec. Če je na drugi strani je še ok. ZAdnjič sem šla zobe prat in sem se sklonila, pa kar bruhala. Brez česarkoli, ker tak tišči v želodec. In tudi na desni strani popka me najbolj boli. No, tako vsaj vem, da je notri in da je v redu...Ker imam pa ogromen trebuh, ima placa, zato se skoz obrača! Včasih, ga/jo je pravo veselje gledat!

Ste pridne s temi marmeladami. Jaz se je najbrž ne bi lotila. Kaj pa vem user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
8.8.2010 7:31:30   
anju
jutrouser posted image

tole je kar 2 uri več od mojega medtedenskega spanca, kljub temu da sem spala tudi včeraj popoldne. res rabi več telo. še avgust...

Pokora hvala za nasvet in recept.

Neposredna povezava do sporočila: 4608
8.8.2010 7:36:23   
caroline1
Ojoj...se mi je kar začelo zehat!!! user posted image  Grem nazaj spat!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
8.8.2010 7:46:25   
anju
user posted image js pa ne caroline, ker potem ne bom več sama, ker potem ne bo več tišine. sej že čakam tiste male korakce, da prilaufajo iz sobeuser posted image

user posted image eno vprašanje. nimam globoke košare pri vozičku in da si ne bi sposojala vozička od kolegice, ki bo imela še kakega otročka (se malo bojim obrabit) (evo korakci caroline, ma zdej grejo nazaj v sobo h mojmu:))) no, kaj menite o zimskih vrečah za voziček? bi blo dovolj? imamo pa močno burjo na tem območjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4610
8.8.2010 7:51:34   
tinaaleks
jutro!

Jaz imam pa 10 minut miru, ker je ravno Nodi!user posted image

anju-jaz sem mojo košaro prodala, tako da bom tudi user posted image  dala kar v športni del in kakšno zimsko vrečo. ALi pa še to ne, ker imam veliko dekuser posted image .

Kar se pa CSD-ja tiče. Meni ni treba  potem nič javiti. Saj se že na obrazcu, ki ga sedaj oddate prijavite tudi za nego in varstvo otroka. Tako da avtomatično pošleju drugo odločbo. Ni treba nam nič skrbeti. Je pa res, da je včasih odvisno od CSD-ja!

Zdaj moram pa it, ker je risanke konec.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
8.8.2010 8:02:27   
caroline1
Jah, jaz si lahko še privoščim tole jutranje poležavanje...še nekaj časa! Potem se bo pa itak za vse nas končalo user posted image

Kar se tiče globoke košare...nekje čist na začetku smo imele debato o tem in se mi zdi, da jih je 90% zagovarjalo, da jo moraš imeti. Jaz sem mnenja, da je ne rabiš, če imaš voziček, ki se fajn poleže. Ob straneh zadekaš, malega daš pa v vrečo. Zato sem jaz iskala voziček, ki bi bil samo voziček, ampak ga nisem našla! Lupinico imam namreč od nečakinje. Najbrž se bom odločila za istega kot nekaj punc, ki ima košaro in športni del. Vendar sem mnenja, da je res ne rabiš. Naša ta mala je ni imela in je bila pogosto zunaj, pa čist normalno preživela!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
8.8.2010 9:16:06   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

ZAdnjič sem šla zobe prat in sem se sklonila, pa kar bruhala. Brez česarkoli, ker tak tišči v želodec.

Draga moja, to se meni tudi dogaja. Sicer ne bruham, mi pa obrne želodec tako, da me hudo boli in se prav zjočem zraven...
Drugače mi pa malček zdaj že nogico tako potisne kam, da jo lahko vidimuser posted image
Najlepše pa je, ko mu potrkam po trebuhu, in takoj reagira nazaj. "igra s še nerojenim malčkom"user posted image

Še malo, pa bo....Jaz sem po prvem porodu te brcike prav pogrešala, ker je to verjetno nekaj najlepšega kar ima ženska možnost doživet.

Neposredna povezava do sporočila: 4613
8.8.2010 9:17:24   
M&A
Se na hitro oglasim, preden gremo na nedeljski izlet user posted image

caroline1 - pri quinny freestyle in pri moji teutoniji se športni del popolnoma poleže, tako da ne rabiš košare. Jaz je nikoli nisem imela in tudi zdaj bom kombinirala le z zimsko vrečo. 

Roberta69 - meni se tudi zdi ,da perilo iz sušilca smrdi! Imam pa kombiniran pralno-sušilni stroj, ponavadi dam sušit le za 20-30 min, da se perilo raztegne in zmehča. Katere praške pa uporabljaš?

likanje
- to navado sem opustila med 1.porodniško user posted image Malo sušilca, takoj obesit in takoj zložit, pa je! Izjema so seveda srajce od mojega za službo, pa  včasih tudi sam lika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4614
8.8.2010 11:49:11   
caroline1
M&A- tudi nečakinja je imela Quinnya Freestyla. Ampak mi samo rokovanje z njim ne sede. user posted image

Smrdeče perilo po moje ne pride iz sušilca pač pa iz pralnega stroja. Smo imeli podobne težave. Ta neprijeten vonj je posledica umazanega stroja. V Mullerju dobiš eno sredstvo, ki niti ni poceni, pa z njim opereš vse dele pralnega stroja. Predvsem je problem notranji del gume ob vratih, kjer se nabirajo dlake, laski itd...to začne gnit in smrdet. Pomembno je pa tudi, da vse cunje pereš s predpranjem. Kar pomeni, da tekočega praška direkt v boben sploh ne moreš uporabljati. In seveda po pranju stroj obvezno pustit odprt, da se posuši, ker tudi postana voda smrdi!   

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
8.8.2010 12:19:25   
Pokora
Mamamajča, najprej se moram tebi opravičiti. Sem včeraj tako grdo odgovorila, ko si me spraševala če bom slučajno na Ptuju rodila. Nisem nič slabega mislila, samo sem tako napisala da je prav grdo izpadlouser posted image   Oprosti!

Meni je grozno smrdelo perilo, sem 2x klicala serviserja dokler je bil stroj v garanciji. Je nekaj spucal in je bilo ok. Ko sem klicala pa tretjič, mi je pa ena prijazna gospa na servisu dala nasvet. Me je vprašala kolikokrat dam na kuhanje, pa sem rekla da zelo redko. In mi je svetovala, da naj dam vsaj enkrat na teden cunje na 95 stopinj. Če pa nimam nič primernega, da naj pa kar prazen stroj zalaufam. In je res od takrat mir (tok tok tok). Zdaj ko bomo za dojenčka s5 kuhali stvari pa itak ne bo problema.
Pri kombiniranih strojih je pa problem ker ostanejo pri sušenju uni mucki v stroju, se potem ko pereš zmočijo in se to packa...
Caroline, a mogoče veš kako se tej stvari za čišenje stroja reče? Verjetno ne bi bilo slabo, če bi, predno začnem te tamale cunjce prati, očistila s tem čistilom...

Mi bomo imeli košaro, ker se mi zdi zelo praktična. Tako bom vsaj vedela da mrzel veter ne pride do dojenčice. Anju, če imate pa burjo, potem jaz sploh ne bi razmišljala ali košara ja ali ne. Pa saj si lahko voziček sposodiš samo toliko dokler bo košara aktualna, potem ga pa vrneš. V tem času ga pa tudi ne boš toliko obrabila.

Jaz sem tudi danes, ko je nedelja, imela izlet.user posted image Sem si privoščila in šla ven. Sem porezala sivko, kar je bil že skrajni čas. Bi jo morala že takrat ko sem bila v bolnici. Ko sem prišla pa domov, sem pa res skos počivala, sivka je pa že skoraj gnit začela. Upam da ga s temle dones nisem s5 kaj pobiksala. Bom zdaj cel dan lepo ležala... Ampak si res nisem mogla pomagati, ko je pa tako lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4616
8.8.2010 12:20:13   
Roberta69
A nisem povedala, da smo dobili vrtec user posted image user posted image user posted image . Sicer ni bilo vse tako rožnato, ker sva vmes, pred kakšnima dvema mesecema poskusila z enim privatnim s koncesijo in je bila totalna tema (mali škrat še vedno govori, da vrtec ni dober, ni dober, ampak močno upam, da mu slaba izkušnja ne bo preveč ostala v spominu...). No, potem so začuda v javnih vrtcih ugodili moji prošnji, tako da jeseni štartamo user posted image , sem bila pa najprej ful vesela, pa potem malo manj, ker mi ni bila všeč dodeljena enota, po uvodnem sestanku sem pa ugotovila, da ima obilo prednosti in imam super občutek in se prav veselim prvega septembra user posted image (pa še všeč mi je pristop, če otrok ne spi, mu ni treba, ampak se takrat bolj potiho igra, ven hodijo ob vsakem vermenu, poskrbeti moramo edino za palarine in škorenjčke, uvajajo nek samopostrežni zajtrk, igrače so skos na dosegu otrok, odelek je sicer bolj star, ima pa zato nek tak prijeten domačnostni pridih user posted image , uvajalo se bo še 5 drugih novincev, je pa starostno mešana skupina, tako da bo 6 otrok letnik 08, ostali pa 07).

Anju, a ti si bila pa pred kratkim prvič brez malega škratka? Mene je letos mami "prepričevala", da naj ga pustim z njo na morju, ker sem morala vmes za par dni domov, pa se nekako kar nisem odločila zato... pa je drugače moja mami krasna (jaz imam celo to srečo, da res ni čisto nikoli grozna, še tiste muhe, ki jih ima zelo poredko, so, v primerjavi z recimo mojimi, kar nevidne user posted image ) in tudi Liam jo obožuje, ampak se mi kar zdi še "premajhen". Bomo počakali do takrat, ko bo res jasno in glasno povedal, kaj hoče, ko bo razumel, kaj pomeni, da potem mamice in očija zvečer res ne bo, ko bo malce bolj ubogljiv (ker zdaj jo zelo rad kam stisne - čeprav se je od konca dojenja zgodba obrnila na glavo za 360 stopinj, zdaj vsake toliko slišim, besedo mama, prej nikoli niti slučajno, pa ne gre glih več čisto v svojo smer...) in bomo rabili kaj počitka user posted image (saj to bi ga ob našem škratku res kdaj, ampak nič ne de...).

M&A: zdaj že nekaj časa za pranje uporabljam izdelke znamke Mana (pri izdelavi sodeluje en kolega) in sem super zadovoljna, pa še čisto eko so, edini minus je, da so tele eko zadevice vedno malce dražje od navadnih user posted image . Mislim, da jih prodajajo tudi na kakšni spletni strani (meni ji hmalce ugodneje prinese kolega).

Košara/športni del: jaz se sicer nikoli ne bi odločila, da bi bila brez in če je zdaj ne bi imela, bi jo spet kupila, se pa sigurno da priti skozi čisto lepo brez košare, ampak je pa res važno, da se voziček čisto poleže, zaradi otročkove hrbteničke. Če je varianta, bi si jo jaz, Anju, na tvojem mestu vseeno sposodila, saj je ne moreš bog ve kaj obrabit - naša košara je res kot nova, kar za ostalo opremo ne morem reči user posted image , marelo sem na morju zribala in zdaj izgleda kot nova (recimo), prej je bila pa taka, kot da smo jo vzeli na prvem smetišču (jaz pač otroku pustim, da s čevlji paca po vozičku (tudi če so blatni), da po njem teče sladoled, itd.), športni vozek imamo HB črne barve in ni nobene krize, smo pa izgubili sprednje varovalo (že zelo na začetku in ga do sedaj, ko sem ga šla kupit, nismo imeli in sem ga privezovala s paskom samo čez noge, čez ramena ga nikoli nisem, morda edino na začetku, se niti ne spomnim), pa pri strehici smo polomili en zatič (tko da je zdaj improvizorično "fiksno" privezana") in malce je skrivljena, guma se nam itak vsake toliko predre, ker rinemo po vse mogočih terenih user posted image , ampak jo dragi zaflika (to stane manj kot 2 evra), nova zračnica bi nas pa prišla 15 eur... v glavnem košara je pa bež barve in še čisto lepa, mi je pa fajn, ker je pri košari otroček res zaščiten, v smislu, da je zelo dobra obramba pred vetrom, dežjem, itd. - jaz se pač zelo rada sprehajam in si ne predstavljam, da bi morala biti zaradi "smotanega" vremena notri... sem pa tudi jaz, kolikor se spomnim, na začetku malce komplicirala v smislu, da sem se ful bala, da se ne bi prehladil in ne vem kaj še vse, če bi bil pa tak micen otroček v pozni jeseni in pozimi samo v zimski vreči, bi se pa najbrž skos bala, da ga ne bo zeblo... tko pač jaz mislim, zato se mi zdi košara ful priročna in "nujna" zadeva (se pa na ta račun z lahkoto odrečem ležalniku, stajici, slinčkom, flaškam, dudam, baby fonu in še čemu (in ziher že prišparam user posted image )). Aja, pa jaz se spomnim, da smo dali našega fuuul kasneje, kot recimo ostale aprilčice v športni del, smo res počakali čisto do konca, dokler ni sedel...

Napihnjen trebuh: moj sicer ni neki extra velik, ampak če se zelo najem (kar se mi velikokrat dogaja user posted image ), je zdaj včasih res kriza (odvisno sicer kaj jem, ampak če so take zadeve, ki še nekako nabreknejo), se mi zdi, da res ni nobenega prostora in da me bo kar razneslo oz. najhuje je, če sedim, ker potem mi od zgoraj nekako joške pritiskajo in se počutim čist utesnjeno... Kdar pa ven skoraj pogleda nogica, rokica ali kar koli že, sicer res malce "zaboli", ampak to je čisto normalno.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
8.8.2010 13:03:44   
Roberta69
SEZNAM: a bi vas mamice motilo oz. bi bile zato, da na seznam dodamo (če bo urejevalka sploh sprejela dodatno delo user posted image ), še obstoječe otročke, da bi zraven recimo pisali letniki (04, 06 08) otrok... ker jaz velikokrat kaj tuhtam, hočem kaj vprašat, pa pozabim, koliko ima kdo otrok, pa koliko so stari...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
8.8.2010 13:03:52   
mamamajča
Pokora.............. hehe, meni ni blo tam nič grdega. ampak, ok, sprejmem opravičilo, če že ponujašuser posted image
Ne, saj ajz nisem s Ptuja. Včasih sem bla tam blizu. Samo, ker sem prvič tam rodila in imam od tam eno super izkušnjo, bi rada šla v drugo tudi tja.
Zdaj sem pa bliže Celju domauser posted image
Pa nasplošno sem kar dosti mamic od tu odloča za Ptuj, bratranec je svojo punco celo z Dobrne peljal tja. Vsaka jima čast, bi rekla, ker to je pa kar daleč!

Jaz pa nimam sušilnegauser posted image Sem ga imela, zdaj smo pa brez in mi kar manjka. Oziroma nekako razvadli smo se, ko smo ga imeli. Nisem nikoli likala, ampak še vroče perilo zložila in je blo super!

khm..... moj sine (3) mi je pravkar, ho ho ho, prinesel darilo za božička, in ker ni mel trakca za lepo zavit, je kar s čigumijemuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4619
8.8.2010 13:04:28   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

SEZNAM: a bi vas mamice motilo oz. bi bile zato, da na seznam dodamo (če bo urejevalka sploh sprejela dodatno delo user posted image ), še obstoječe otročke, da bi zraven recimo pisali letniki (04, 06 08) otrok... ker jaz velikokrat kaj tuhtam, hočem kaj vprašat, pa pozabim, koliko ima kdo otrok, pa koliko so stari...

Jaz sem za!

Neposredna povezava do sporočila: 4620
8.8.2010 13:18:50   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

khm..... moj sine (3) mi je pravkar, ho ho ho, prinesel darilo za božička, in ker ni mel trakca za lepo zavit, je kar s čigumijemuser posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  neverjetni so mulčki user posted image

Roberta, jaz sem tud za, da se še letnice otrok dopišejo na seznam. Sam uboga Jana se, od kar je prišla iz dopusta, še ni prebila čez vse kar smo načvekale. Jaz se seznama raje ne lotim, ker bi po mojem vse samo zdrekala.

Neposredna povezava do sporočila: 4621
8.8.2010 13:26:58   
caroline1
POkora- tole sredstvo je iz skupine Dr. Beckmann...so tudi za različne madeže, pa za porumenele cunje itd...eno je pa za stroj prat! Ja pa tudi pranje na 95 pomaga! Ampak iskreno jaz zlo redko kdaj perem na taki temperaturi. Ko bo dojenček seveda bom, sem tudi zdaj kuhala plenice pa majčke, bodije, bele žabice itd...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
8.8.2010 14:50:21   
Pokora
Caroline hvala. Si itak že delam seznam kaj vse rabim iz Mullerja, pa sem še to dodala. Bom mojega takoj ko pride dam poslala po nakupih. To bo vesel :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4623
8.8.2010 15:53:50   
mamamajča
Jaz sem pa pravkar posušila prvo rundo majčk, pajackov, hlačik.... jooojuser posted image
Druga runda je pa v pralnem.
Zdaj malo likam pa sem cela raznežena zravnuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
8.8.2010 16:34:03   
caroline1
pokora- meni bi se zmešalo, če ne bi mogla sama do trgovine...nikoli ne bi dobila tistega, kar bi želela kljub 1000im telefonskim klicem iz trgovine user posted image

mamamajča- te cotke tudi mene čist zmedejo...jih kar gledam, prelagam...mi je vse tak ljubko...potem pa pomislim, da v nekaj mesecih vse preraste user posted image  in rata mali razbojnik user posted image  je pa res užitek!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?