|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
6.8.2010 14:19:22   
anju
sasadejan kakšne slikce! so spodbudile moj firbec kakšen je naš user posted image .

marendo + pecivo ja, najstarejši majstr ga bo pol pojedel samuser posted image

3x mami lep vikend tudi tebi.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.8.2010 14:23:52   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

IZVIRNO SPOROČILO: anju

Aja pa naš fant ima za 3 tedne preveliko glavco. user posted image   

kolkokrat izmerjeno? dej upoštevat napako, da se ne boš brezveze dodatno poroda prestrašila!

V materinsko je napisala 290

a to je mišljeno 29cm obsega?
mah, glej meni je po roku 2x delal UZ. prvič je bila teža čez 3300, drugič samo še 3100, ko so ga dali na vago sm pa tako vneto čakala da gre kazalc čez tri a ni šel 2900user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.8.2010 14:27:32   
sasadejan

Aja pa naš fant ima za 3 tedne preveliko glavco. user posted image   

kolkokrat izmerjeno? dej upoštevat napako, da se ne boš brezveze dodatno poroda prestrašila!

V materinsko je napisala 290

a to je mišljeno 29cm obsega?
mah, glej meni je po roku 2x delal UZ. prvič je bila teža čez 3300, drugič samo še 3100, ko so ga dali na vago sm pa tako vneto čakala da gre kazalc čez tri a ni šel 2900user posted image

Ja pomoje da je mišljeno 29 cm.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.8.2010 14:37:19   
tinaaleks
sasadejan-user posted image  za slikce in pregled!

Moj zadnji delovni dan pade tudi na petek, tako da bom kar pico naročila,... vsaj ne bo treba jest tuki v menziuser posted image . Pa še kokakolo zravnuser posted image ....uh, še 2 tedna službe!user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.8.2010 15:06:01   
smarnca
zdravo, klepetulje.
kok se men čist nč ne da danes. sam kopalnico sm spucala pol sm šla pa mal počivat nazaj kr sem tko vremenso utrujena.

upam, da bo jutri lepo vreme, ker smo se odločili, da malega peljemo v ZOO, ker ma tko rad živali, da se jih ne more nagledat, ko jih vidi. sam glasove začudenja spušča vn iz ust pa ja rački tut reče ga ga, pa prašička tut zna že oponašat. ma 16 mesecev.

sasadejan kok fajni fajntek. se pa res v nulo vidi. midva namreč nisva šla na 3D pa sploh nism vedla, da to tko fajn zgleda...
morm ti pa rečt, da se ne sekiraj zaradi glavice, ker meritve res niso 100% točne. tk, da je res treba vzet z rezervo.

tudi sama sem šla urejat na csd papirje ta teden, tako, da naslednji teden že nesem izpolnjene. sm jih tut iz službe že dobila, vpisane kar je potrebno. meni tudi ni blo treba nobenega potrdila dat. sm se pa prej pozanimala pa poklicala, da slučajno ne bi hodila zastonj.

napotnice za P pa tut jst še nism dobila.

pixiem uživjata na dopustu maksimalno!

mah jst pa ne vem kako bom glede pogostitve, po vsej verjetnosti bom potem, ko bova z dojenčkom že stara par mesecev šla na obisk pa takrat nesla kej za pojest al pa pice naročla takrat, ker zdej sm tko v bolniški sam zarad tega se mi pa ne splača tok daleč vozit. razen, če ne bom imela kake poti tja. pol bom pa obvezno neki naročla..ponavad tut pr nas kar pice naročmo pa kej za nazdravt.

tinaaleks ta dva tedna ti bosta šiblna k strela, pol pa res celo leto fraj..kok bo lepo.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.8.2010 17:24:30   
Roberta69
Mi smo nazaj z morčka in mi prov paše, da v LJ ni nobene vročine (poletje ni glih moj letni čas in komaj čakam na jesen, ki je za pomladjo naslednji najlepši letni čas) user posted image .

Debate sem bolj preletela...

CSD: meni so rekli, da moraš papirje oddati najmanj 1 dan pred nastopom porodniške, ki je po zakonu 28 dni pred PDP-jem, nim apa to veze s prijaznostjo ali neprijaznostjo delavk na CDS-ju, to je tvoja pravica, se pa lahko pri seštevku pozna za eno plačo (pri informativnem izračunu na strani CDS-ja, zadnej plače ne upošteva, ker gre za približni izračun).

PDP: se spomnim, da sem v prvi user posted image tudi jaz, predvsem zadnji mesec, skos nekaj sanjala, da bom rodila takrat, pa takrat, pa večinoma kakšne mame, tete, itd. pristavijo, da itak, da boš rodila na določen datum, itd., danes pa vem, da je najbolje, vsaj kar se zdravja otročka tiče, da ne rodiš nič prej (lahko pride do kakšnih zapletov), je pa vse od 14 dni pred ali po PDP-ju sprejemlnjivo, hočem samo reči, da je bolj fajn kasneje, kot prej, pa čeprav si tok firbčna in morda naveličana, da bi raje rodila že kak mesec prej user posted image . Zdrava nosečnica pa načeloma res rodi okrog PDP-ja.

Gnezdenje: mene že v prvo ni pretirano grabilo, pa tudi časa ni bilo, tako da sva zadeve za otročka pripravila bolj zadnje dni. Zdaj pa itak ni nobene panike, ker v bistvu že vse imamo user posted image . Septembra bomo edino naročili še zibko in moram se pozanimat, če mi bo easyfix za lupinico soseda, ki ima lanskoletnega oktobrčka, prodala ali ga bom kupila drugje. Cunjice od malega bom zvlekla ven najbrž šele oktobra, morda tudi prej, oprala in vrgla v sušilca (jaz sem se pa za malega tako "razvadila" ali kaj, da njegovih oblačilc nikoli ne sušim na zraku - si sploh več ne predstavljam, da bi obešala toliko majhnih kosov user posted image in ker ne uporabljam mehčalca, so posušene na zraku obupno trde (sem zadnjič slučajno ene dve majčki sušila na zraku)... je pa precej neekološko, vem, ampak imamo pa vsaj kolikor toliko ekološki sušilec user posted image . Likamo pa pri naši hiši ne user posted image , morda si user posted image ene 2x na leto kakšno srajco sam in potem poslušam, kako super gospodinja sem user posted image , ampak meni je likanje res čisto mimo in v bistvu je nepotrebno - mi ne likamo, pa nihče ne hodi pomečkan naokrog user posted image . Pri prvem user posted image sem se prvi mesec celo potrudila in likala, ker so me "poneumili", da je treba nekaj "rakuževat", no, to bo šlo tokrat mimo user posted image . Kakšne nove cunjice pa jaz itak nabiram že od začetka, v bistvu me je za cunjice tudi v prvi user posted image bolj grabilo na začetku (saj sem rekla, da imam tokrat celo vrečo prekrasnih oblačilc za punčko user posted image ), takole proti koncu, mi je pa najbrž že trebuh dovolj realen opomnik in nakupi zbledijo user posted image .

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.8.2010 17:50:50   
Pokora
Sasadejan kere hude fotke!!! user posted image

Jaz častila ne bom nič, ker sem itak na bolniški in ne smem okol skakat. Bo pa moj mrožek nesel ko rodim kake piškote ali pecivo.

Vidim da nisem edina ki ne likam. Me majo navadno za ful čudno, samo meni je to čisto zapravljanje časa. Res pa je, da je treba perilo sproti zložit, da se ne vala po kupih, ker potem pride zmečkano.

Sam tole vreme je pa že čisto jesensko. Ma nej bo še malo poletja, se mi zdi da je itak pol leta zima.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.8.2010 17:58:52   
Roberta69
Nosečnost in alkohol:  a kaj spijete med nosečnostjo? Jaz sem bila do sedaj zelooo proti (vsaj zase in res ne vem, če sem v prejšnji nosečnosti + dojenju (kar je trajalo skoraj do sedaj user posted image )) spila vse skupaj deci vina (po moje da sem parx spila požirek user posted image .) Vem pa, da marsi katera nosečnica, dojilja pa sploh kar rada spije kakšen pirček na dan, ali malce vina... Meni je pa na morju zadišal Smirnoff Ice (šveps z vodko) in user posted image je imel s sabo (smo se sprehajali po kempu in šli v trgovino) en Radler s švepsom ali nekaj takega (pa skoraj nikoli ne pije piva in dnevno ne uživa alkohola, se ga pa vsake toliko pošteno naseka user posted image ) in mi reče, da pa ni panike, in res je v tistih slabih 3 deci manj alkohola kot v enem pivu. In jaz sem si ga privoščila, pa mi je prav pošteno sedel user posted image . Čez par dni mi je user posted image , ko je spet prišel na morje, prinesel kar par dotičnih flašk user posted image (zdaj so doma v hladilniku) in zdaj sploh ne vem, ali si lahko vsake toliko brez slabe vesti privoščim kakšno user posted image No, itak je to stvar posameznika in alkohol, po moje, v nobeni obliki ni pozitiven (sploh med nosečnostjo in dojenjem), marsi kdaj je celo nedopusten, pa vendar user posted image ... sploh ne vem, kako to, da me je to prijelo user posted image - drugače sem glede prehrane in vnosa v telo res zelo precizna (kar se zdravja mene in otročkov tiče). In najbrž bi še vedno postrani gledala vsako nosečnico, dojiljo, ki bi vase zlivala kak pirček user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.8.2010 18:14:10   
BRinME
Likanje - se vam pridružujem...namesto likanja raje počnem kaj drugega, bolj pametnega...user posted image
Me je pa tega naučila tašča, ker moja mama je likala vse, no glih spodnjic ne no user posted image
Ko pa sem prišla k mojemu user posted image in se mu od začetka likala majce, mi je rekla tašča, da jih ni treba likat, če jih lepo obesiš in pol takoj pospraviš...in res....user posted image Kdo pa bo likal poln stroj delavskih majic, včasih tudi 20 kom (moj se ful poti), ki se jih nabere vsako soboto..user posted image
Še bolj komot je pa sušilec, ki ga koristimo bolj čez zimo in ko je slabo vreme...pobereš takoj ven, pospraviš in je...user posted image
Tetra plenice - prej je blo neki govora o tetra plenicah. Jaz sem kupila take in mi je bilo takoj žal in bi jih najraje nazaj neslauser posted image Nevem a so vse tako mrežaste, da se dobesedno skoz vidi??? A to sploh kaj vpija? Katere so po vašem mnenju najboljše?

pixiem - uživajta še na zadnjem dopustu v dvoje...user posted image

Alkohol v nosečnosti -
pomoje ni noben problem, če vsake tolk časa popiješ malo piva ali pa kozarček vina...jst včasih pri mojemu naredim par požirkov piva in res fuuul paše. Pa tudi bovle se ne branim, pač jo pojem pol šalčke namesto cele, pa še to pri nas malo vode damo not, da ni tko močna...pomoje ne more škodovati...user posted image

< Sporočilo je popravil BRinME -- 6.8.2010 18:19:45 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.8.2010 19:16:50   
mamamajča
alkohol- meni se v tej nosečnosti nenormalno lušta piva.  Samo ga ne morem spit niti četrt, kak požirek in konec. Pa si potem z dragim prijateljsko razdelivauser posted image

Al pa ta novi radler mi paše. Zelo. Cocacole se nekak izogibam, čeprav bi je v normalnih okoliščinah lahko spila hektoliteruser posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.8.2010 19:18:46   
mamamajča
IMENA?

Imate že izbrana? Oziroma v ožjem izboru že sigurno, ne?

Hb, da imamo fantka, ker mam ene tri imena tako v ožjem izboru, za punčko mi pa, razen Mia, na kraj pameti kaj drugega ne pade.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.8.2010 19:28:47   
BRinME
Midva imava že zbrano ime...jaz sem zbrala za punčko, on za fantka...zdaj pa samo še počakajmo, da vidimo user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.8.2010 19:39:47   
missD
tudi midva že imava zbrani imeni. in jih tudi nagovarjava z njunima imenoma. sploh sedaj ko vem v katerih položajih sta :)

alkohol...včasih paše kakšen deci cvička spit...zmešanega z radensko. drugače pa niti ne :)

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.8.2010 19:43:52   
Roberta69
Imena: mi smo ta pravi naslov za to user posted image . Najin sinček je bil dobre tri tedne brez, tako da mu ga je skoraj občina dodelila user posted image . Ma nimaš kaj, če ti ni nič preveč všeč, se ne potrudiš najbolj, da izbereš, in čakaš, da te bo kar prešinilo (kot ti večina pravi, da ko rodiš, takoj veš user posted image ), potem je pač brez imena - in nama se je zdelo to totalno nepomembno (če drugi ne bi toliko težili, bi znalo še trajati :)) Potem ga je pa dobil v mojih sanjah user posted image . Gledajo pa različne kulture čisto različno na dajanje imen, nekje ga otroku nikoli ne določijo ob rojstvu, ampak šele potem, ko se pokaže njegov karakter. No, tokrat se bova mi2 malce bolj potrudila user posted image . V igri je celo že user posted image eno ime, ki mi je bilo ob predlogu dragega čisto mimo, zdaj mi pa postaja všeč in morda ga prihajajoči član celo dobi user posted image . Drugače je pa meni ene par imen všeč že iz prve nosečnosti: Kalist, Leander in Tobias, pa user posted image pravi, da bi se ob prva dva marsi kateri otrok spotaknil, zadnji mu je pa čisto preveč nordijski, meni se zdijo pa še vedno krasna, sploh prva dva sta mi tako lepo spevna... 

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
6.8.2010 19:50:32   
BRinME
Moj user posted image si je zbral pa tuje ime in to z y...mi ni bilo všeč sploh...ime ja, ampak brez y...sva se nekaj časa pogajala da bi dal j...pa noče...in sem popustila...konc koncev sva se zmenila, da bova izbirala jaz za punčko on za fantka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4565
6.8.2010 19:57:06   
anju
user posted image čist sm srečna zdej! prej kot v trenutku ste me prepričale da ne bokm kupila likalne deske in se ne bom ponovno učila likat!!! jeeeeuser posted image
imamo ime za našega pimpija. prav čudno, včasih sem se vprašala, če bova imela še enega sina, da sploh ne bo konkurenčnega imena Tigranu. Roberta prav Tigran je moj takrat celo nosečnost govoril in mi sploh ni blo, ko so naju vprašali pa sva se samo spogledala in niti ne vem kdo od naju je potem rekel kaj naj napišejo, ampak sva mislila istouser posted image je blo pa tako, da sva se en večer zmenla da se lotva imen. jaz z eno knjigo čakam, moj se ni odlepu od računalnika in takrat sem se odločla da se o imenu za prvega ne pogovarjam več in se nisem.
zdaj sem predlagala in mu je blo. tako da že mulček govori v imenu, vsekakor ne reče več Bine (Pokora nono še neki prova hecat, ma ga mulčk popravi:)))
alkohol v nosečnosti - ne! če se mene hitro prime bi se še koga. med dojenjem pa sem tud malo pivo, samo kasneje tako ko sem imela nekaj ur lufta med podoji, da se je spucalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.8.2010 19:59:16   
mamamajča
O tem, da te kar prešine, ko vidiš otroka- jaz sem celo prvo nosečnost fantazirala, da bo Filip. Pa se mi je v porodni nekaj zgodilo, hecno, ampak danes, ko ga gledam, mu to ime, ki ga nosi, prav paše. Zakaj sem si v porodni premislila, ne vem. Najbrž zato, ker nas takrat preplavijo vsa možna čustva, in mene so, do atija, ki je pa bolj navijal za drugo ime. Tako da je takrat njegova obveljala. Tokrat bo po mojeuser posted image

Moj sin je v celi občini edini nosil to ime, do lani. Potem se je pa rodil en fant, ki sem ga imela letos v jaslih in sem izjavila, da bom začela verjet, da ime s seboj prinese karakter, ker sta pa enaka. Podobnost prevelika, da bi bilo naključje, resuser posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
6.8.2010 20:02:04   
smarnca
likanju se tut sama grozno izmikam, samo kaj ko moram dragemu vsak dan speglat srajco za v službo. jst pa speglam sam tistve stvari ki so res nujne. jst pa cunje še mokre takoj iz stroja položim na stroj in jih lepo raztegnem. pol pustim kako urco in pol dam sušit. jst sm kdaj sve likala, sam ko sm taščo vidla kaj dela sem takoj začela tut sama to prakticirat.

sm se pa odločla, da za drugega ne bom likala, sam oprala bom pa namest mehčalca bom dala alkoholni kis pa v sušilca. pa je to to. ne da se mi. za prvega sončka sem mela več energije in sm vse skupi speglala.

tetra plenice sem tudi sama nabavla v tosami sam se tut meni zdi, da so starejše boljše tut že na otip. jih je pa fajn met mal več, jst jih ponavad dam na previjalno mizo navrh podloge, da dojenček ni neposredno na tisti plastiki.

imena....joj midva še nimava zbrano ime, no neki ožji izbor je že, sam ni pa nč še dokončnega. sicer spola še ne veva, pa morva zarad tega met oba imena...za prvega otročka je dragi tk čist by the way prašu ka pa Lenart....in sm brez pomislekov rekla. ja, ker mi je res ful všeč ime. zdej je pa bl težko kot v prvo...sam tut v prvo sva ime zbrala že na poročnem potovanju...sam pol sva se konc leta premislila, k nama je ta full sedel.

alkohol, men tut ne paše kaj preveč, kak požirek al dva....za prvega otročka sem pa kar deci vinčeka vsake tolko popila, spomnim se,da sem ga še večer preden sva šla v porodnišnico ruklna, pa ne zarad tega, takrat še nisem vedla, da se bo začelo čez 2 urci.
je pa tut men všeć ta nov radler ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
6.8.2010 20:02:24   
Roberta69
Sem glih naletela na ene fotke od majebar in sploh ne morem verjet, da res skoraj ni trebuščka user posted image . Spodaj sva pa mid2 z mojim škratom na morčku in rastoči trebušček user posted image .

user posted image

Aja, jaz imam škrata v varstvu, ker imam ful dela, ampak si takole vmes malce preganjam monotonost user posted image user posted image user posted image , pa ne nikomur povedat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.8.2010 20:02:26   
anju
meni je lepo Leandro Roberta. pravzaprav isto kot Leander.
za punčko pa Rita samo ne gre v naše okolje nikakor. mogoče je pa zato nimam, punčke v trebuhu ker ne more bit Ritauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.8.2010 20:07:49   
smarnca
tut sama sem sem po rojstvu otroka spila kak glaž piva, pravijo, da za je za mleko dobro, da se raj dela...bog ve al je to res al ne, sam jst nism mela problema z dojenjem...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.8.2010 20:07:59   
anju
lušni 3 ste Roberta!user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
6.8.2010 20:12:44   
Roberta69
O, kok sem imela jaz dela z likanjem plenic user posted image , potem sem pa ugotovila, da če jih lepo strkaš in obesiš, dobiš še večji izdelek, morda edino malce trd, ampak mene nič ne moti, je pa res, da so zdaj večinoma v uporabi na previjalni (čeprav upamo, da bodo plenice pri sinu kmalu preteklost), pa na morju so delale občasno senčko na vozičku (čez nogice - nam je ratalo 0 kreme za sončenje porabit user posted image ). Tetra plenice so pa res ene ful "prozorne" in na začetku se mi je zdelo, da so ene čist mim (ne vem, katera znamka), sčasoma mi je bilo pa vseeno. Barvaste oz. z motivčki sem na začetku iskala kot nora (potem sem jih dobila v Depoju Rutarja in videla sem jih še v Kiku), zdaj mi pa niso tok všeč, ker so bolj ozke kot navadne, pa še moti me, ker ponekod ne pašejo zraven user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
6.8.2010 20:14:22   
filisa
Danes sem bila na CSD in dvignila vse potrebne papirje. V službi so mi že izpolnili za zadnjih 12 plač, tako da jaz samo izpolnim še tist obrazec in fotokopiram 1. stran materinske in tisto stran, kjer je PDP. Najkasneje 3 mesce po porodu pa moram javit še za dopust za nego in varstvo otroka.
Očetovstvo bova uredila na upravni enoti, kjer si bom tud spremenila priimek. Za očetovski dopust pa če prav razumem je dovolj, da se vroči na tisti dan, na katerega ga oče želi nastopiti. user posted image . Kaj dost prej skoro tega ne morš urejat, ko pa ne veš, kdaj boš rodil?!
Sem poleg porodniškega in očetovskega dopusta, paketka za novorojenčka in priznanja očetovstva še kaj pozabila?
Midva bova namesto paketka vzela denar, a ima katera izkušnje, kako je z nakazilom?

Likanje - tud midva z user posted image  ne likava pogosto. Tu in tam kakšno srajco, pa še to si jo sam zlika user posted image  (moram priznat da tud lepše, kakor jaz user posted image ).

Z imeni pa sva si midva bila na jasnem, še preden je bil user posted image  spočet, čeprav pa moram priznat, da sva se Za Brino odločila naknadno, ko sva izvedela za spol...

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
6.8.2010 20:23:57   
mamamajča
iiii, filisa, kak lepo ime. Če bo moja obveljala,  bo naš škratek Brinuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?