Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 15:05:12
|
|
|
|
3jeMi
|
spet dež ... ej, dopoldan sva se z neboglasnico samo pol minutke pogovarjale... evo... evoooooooo... pa imamo takle potlej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 15:11:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 15:25:20
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi spet dež ... ej, dopoldan sva se z neboglasnico samo pol minutke pogovarjale... evo... evoooooooo... pa imamo takle potlej Nehta se vidve pogovarjat . Jaz sem pa dons že ob pol enih letela iz službe in šla v BTC. Sem Timu kupila trenirkice. In to od 4-5 let . Sem jih doma primerjala s temi ki jih ima in mislim, da mu bojo glih prov. Pa dolžina mi sploh ni nikol panika, ampak vse so vedno ful široke, pol je pa k en Kekec. Evo, sem prej rekla grem samo domov odložit stvari in po Nino v vrtec. Sem samo stopila v stanovanje in se je ulilo k pr norcih. Zdej pa čakam, da se vsaj malo umiri, da grem lahko po otroka. Bert Sotlar - vsakič ko ga vidim v kakšnemu filmu, se vedno na očija spomnem. Mu je bil full podobn . Almera - ime na P za punčko , kaj naj rečem. Men je Petja ful lepo ime, ampak ne vem zakaj imam občutek, da svoje male ne bi tko poimenovala . Majuska, pri nas bi Nina tud rada čekerala, kaj sem naredila v školjko Evo, pa mamo že skor poplavo na balkonu
< Sporočilo je popravil tims -- 6.8.2010 15:26:27 >
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 15:28:31
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška rebeca..lahko pa narediš spidermana oblečenega v princesko hahahahaha..hec hec
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 15:31:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi spet dež ... ej, dopoldan sva se z neboglasnico samo pol minutke pogovarjale... evo... evoooooooo... pa imamo takle potlej pri nas trenutno delno jasno V Lj za Bežigradom uliva ko pri norcih ... in še slikajo nas -> bliska se sploh se mi ne da ven
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 15:44:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 16:03:19
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi spet dež ... ej, dopoldan sva se z neboglasnico samo pol minutke pogovarjale... evo... evoooooooo... pa imamo takle potlej pri nas trenutno delno jasno čak mal da pride do vas....pr nas je vse črno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 17:05:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 17:46:03
|
|
|
|
glugluglu
|
majuska, za počitnice, to bo pa res uživancija netki, super za službo skupne sobe: našima dvema smo takoj naredili ločeni sobici, od začetka ko smo se preselili sta spala in se igrala v isti sobi, sedaj pa že slabo leto ne več, ju je minilo, še ne pustita si, da drug drugemu v sobo hodita, sedaj sta ko pes in mačka, prej sta bila pa vedno kot rit in srajca.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 17:48:08
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Takle nastavek za na WC imamo mi, ni nič fensy točno tega imamo tudi mi, važno je, da se lepo prime wc-ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 19:27:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 19:39:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 20:07:57
|
|
|
|
3jeMi
|
evo, da ne bodo kmetje rekl, da je suša... mi smo pa zgleda končali s flaško ... torej nas čaka samo še projekt pleničko stran... to imam v planu na dopustu, samo majčko pa gatke, pa kahlco v roke, pa gasa... tims... ja, kakšen drobižek je pa Tim... p.s. o, je bil pa tvoj oče fejst dečko potem ... ko smo ravno pri podobnosti, moj oče je full podoben svojemu očetu... obadva črne lase in sivo brado... in ko Lovro gleda sliko mojega dedka, sploh ne vidi razlike in vpije zravn: Oti, oti... (p.s. našemu očetu ne rečemo dedi, ampak oti )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:07:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:12:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:21:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:45:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:46:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:52:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 21:56:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 22:00:15
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Juhu babike, kaj počnete na petkov večer? Midva sva hotela v kino, Laro pa k babici ampak bomo to enkrat drugič , je tak kislo vreme, da ni za nikamor. Bravo Tarikq za kakanje v kahlico . Almera: ime za punčko na P - Patricija nič ne počnem, sva sama s Tianom in se ne morem odločit ali je dolgčas ali je fajn. Almera meni je všeč Pia, Petra, Pika, Patricija Pri nas je pa duda še vedno, ne vem kdaj bo to končano, v vrtcu je že zdavnaj brez, ampak odkar je v vrtcu brez, bi rad doma imel večkrat dudo. Saj čez dan poskušam , da pozabi, ampak problem je, ker hoče dudo takoj ko iz vrtca pridemo. Poleg dude je pa še dekca. To mora biti v kompletu. Danes je imel dudo v ustih ravno ko je šel kakat in ko se je pokakal v kahlico ter vstal in povedal, da je kakal, mu je v tistem trenutku ko je usta odprl, duda v kahlico med kakanje padla. Potem sem govorila, da je duda zanič, blek,..., ampak on bi jo kar imel. Na koncu sem jo šla umit in prekuhat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 22:01:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 6.8.2010 22:02:40
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Pa Petrina je bila ena v paralelki in se mi je zdelo da ima ful hudo ime, sebe sem hotela pa preimenovat, mi ni bilo ime nikol všeč, ker em bila deina pa še take rime in prispodobe so ble na Lučka ,da te prime nekam, travma iz otroštva. Meni je hotela mami dati ime Franja, to bi bil šele poraz, ker je že moj dekliški priimek bil v tistih časih dostikrat tarča posmeha.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2010 22:21:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......