|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:24:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:26:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2302
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:35:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:40:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2304
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:42:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2305
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:45:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2306
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 23:14:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2307
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ...
6.8.2010 23:15:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;super za Djerbo, to bi jaz tud šla ful rada, pa se naš rajš 20 ur z avtom pelje kot pa 2 uri z letalom.

hecno, naš oči nima težav s tem ... midva se trenutno ukvarjava s tem, kako bo naš otrok zjutraj dobil svojo flašo mleka user posted image   o poletu niti ne razmišljamo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.8.2010 23:18:04   
Majuska
Sem malo prej prišla z drinka s prijateljico. Toooolk paše po žensko počvekat, sploh ker je bila bejba 2 tedna v Maroku in je imela dogodivščin za polno malho user posted image

Zdaj sem pa zmatrana, grem kar v posteljo. Jutri gremo urejat še dokumente, upam da čim več porihtamo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
6.8.2010 23:21:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

skupne sobice...uff, ne predstavljam si, da bi ju ločila. mogoče kasneje, ko bosta že sama želela...v OŠ, zdaj pa niti pod razno.

pa veš, da si ena redkih. se mi zdi, da dons vsi tuhtajo, kako bi otroke ločili po sobah

sestrina dvojčka sta imela 8 let skupno sobo. Vsak svojo sta dobila pred nekaj meseci, ko so se preselili user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.8.2010 23:22:43   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

mi smo pa zgleda končali s flaško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... torej nas čaka samo še projekt pleničko stran... to imam v planu na dopustu, samo majčko pa gatke, pa kahlco v roke, pa gasa... user posted image

tims... ja, kakšen drobižek je pa Tim... user posted image
p.s. o, je bil pa tvoj oče fejst dečko potem user posted image ...user posted image

1. Bravo za stran vrženo flaškouser posted image . To smo mi mel pa kr srečo. Ne en ne drugi je nista imela.

2. Tim je res en drobižek. Ima ene sp. bokserce od 1-2 let in so mu še vedno provuser posted image .

3. A ne? Jest tud pravim tko user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za uspešno opravljanje na wc-ju in kahlici.

Ostalim pa..... sej bouser posted image . Še noben ni šel v službo s plenicouser posted image

Almera - v Zari imajo ful lepe stvari. Pa niti ne drage. Po 9,95€, pa 14,95€. Ampak mal bol dodelane, ne sam raven kroj, pa elastika v pasu. Men so ble luškane. S tem da za punčke pa nikjer nisem nič dobila. Povsod imajo samo kavbojke, al pa pajkice. Pajkic pa kr neki ma.

Rebeca, Populis, Glu, se čist strinjam glede imenuser posted image . Sej potem, ko si starejši, ni več take panike, ampak ko si v puberteti, je pa katastrofa. Jaz sem imela 2 sošolki soimenjakinji, v paralelki pa še dve. Se pravi da nas je bilo 5user posted image user posted image user posted image . V sosednjem bloku pa je živela par let starejša punca od mene z istim imenom in priimkom. Itak da mam pa enega najbolj tipičnih slovenskih priimkov. Zanimivo, kokr mi ime ni bil všeč, sem pa vedno bila ponosna na priimek. Sem pa zdej res radovedna kako sta se Rebeca in Glu pisaliuser posted image

Gluglu, a pa si že probala, da Tianu enostavno nisi dala dude? Da jo je muca odnesla?
Naš Tim je prišel domovuser posted image . Se mu je uno vnetje zaenkrat kr pozdravilo. Zdej mormo samo še z Bepanthenom mazat, drugač se je pa kar lepo zacelilo, tko da gre lahko v kolonijo.

Grem spat.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.8.2010 23:27:19   
tims

skupne sobice...uff, ne predstavljam si, da bi ju ločila. mogoče kasneje, ko bosta že sama želela...v OŠ, zdaj pa niti pod razno.

pa veš, da si ena redkih. se mi zdi, da dons vsi tuhtajo, kako bi otroke ločili po sobah

Pri nas bosta tud skupaj.  Nimava niti možnosti, da mata vsak svojo. Da bi bila pa midva v dnevni sobi, nama je pa tud mal mim. Mogoče pol čez 15 let.

Majuska,spočij se, da boš lahko jutri urejala papirjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.8.2010 6:49:11   
Majuska
Jutro,

evo že grejem flaško ... sem danes čisto zmešana, sem ob 6:15 mislila, da smo zaspali za v službo in da moram dirkati ... user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.8.2010 8:02:57   
glugluglu
Dobro jutro,user posted image user posted image user posted image

naš Tian še spi, ampak se je ponoči tudi zbudil in pil, jaz pa hitro eno kavico, potem jo pa pičiva v LJ., kjer pobereva Marka in Nino.

tims, super za Tima, da se mu je pozdravilo, bom nekaj poskusila s to dudo, najprej za zaspat omejit, saj enkrat jo bo res mogla muca odnestiuser posted image
glede priimkov pa se rebeca najbrž še vedno tako piše, jo imaš na FB, jaz sem bila pa piška, pišuka, piščanc, iz piškur-ka.

rebeca, a veš, da prej sploh nisem pomislila, da bi tvoj priimek bil kaj čuden, šele včeraj ko si rekla mi je kapnilo.

majuska
, ja naša dva sta tudi ravno po 8 letih skupnega bivanja šla vsak v svojo sobo

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.8.2010 8:05:01   
glugluglu

midva do OŠ nisva razmišljala, ampak šele ko smo se preselili, ker je bila možnost in sta že bila v OŠ

Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.8.2010 8:09:47   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;super za Djerbo, to bi jaz tud šla ful rada, pa se naš rajš 20 ur z avtom pelje kot pa 2 uri z letalom.

hecno, naš oči nima težav s tem ... midva se trenutno ukvarjava s tem, kako bo naš otrok zjutraj dobil svojo flašo mleka user posted image   o poletu niti ne razmišljamo.

tole je pa res smotano, še s seboj ne moreš najbrž vzeti mleka, a je navajen na toplega? Potem treba še to nekaj pogruntat, samo, če imate AI, najbrž ne bo panike, bo to stalno na voljo in si zvečer pripravita za zjutraj. Drugače je pa dobra prilika, da se odvadi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.8.2010 8:15:04   
glugluglu
A imate v LJ res meglo (kaže mi na internetu)? Sploh ne vem kako naj se oblečeva, ali dolge hlače, ali kratke, da ne zmrzneva in, da naju ne zebe.

Tian se zbuja....

Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.8.2010 8:58:11   
tims
Dobro jutro,

mi smo tud že pokonc. Je bila pa noč mirnauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

A imate v LJ res meglo (kaže mi na internetu)? Sploh ne vem kako naj se oblečeva, ali dolge hlače, ali kratke, da ne zmrzneva in, da naju ne zebe.

Tian se zbuja....

Definitivno dolge hlače. Jest bi dala majčko kr.rok. pa jopčko čez. In, ja, megla je fuluser posted image . Upam, da bo kej sončka dons.

Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.8.2010 9:11:32   
glugluglu
pri nas je ful sonce, že za kratke rokave zgoraj

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.8.2010 9:19:08   
3jeMi
jutro!

kot sem rekla... cel teden sva ga budila, danes pa po starem... 5.50... Očiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image  joj sine... pa vrtec in vzgojiteljico full pogreša... vedno zjutraj reče: Babaji? (K Barbari?)... ne, sine, Barbara je na dopustu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za kakanje in lulanje... midva sva prej poskusila, pa jo je kar hitro podurhal dol...

ej, ko ste ravno pri skupnih sobah... zdaj našim sosedom s 5 otroki zalivam rože in sem itak malo poškilila kako imajo... par kvadratov manj kot mi... in s tem tudi pol sobe manj (skratka tista polovička je kabinet)... zdaj pa ta najstarejši itak živi pri starih starših, 4 otroci in oni so pa tu... dva v eni sobi in dva plus oče in mama pa v drugi sobi in ni več prostora... zgleda full gužva, samo jaz sem začutila tisto pravo toplino doma... na eni strani računalnik, resne knjige, potem pa risbice in igračke... na kuhinjskem oknu na veliko napisano voščilo za rojstni dan za najmlajšega... user posted image

Lolo tika še (Lovro tipka še)... gffff ćkkk

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.8.2010 9:28:03   
3jeMi

pri nas je ful sonce, že za kratke rokave zgoraj

nam kaže 14 stopinj, ven pa raje ne gledam, ker je nikakvo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.8.2010 11:58:57   
Majuska
Takole,

nič nismo opravili ... prišli do Tobačne, se ustavili pri foto kotičku in se Aleksander nikakor ni hotel slikati. Je bil jok, sitnarjenje, lezenje k očiju v naročje - šli vmes ven in kasneje nazaj, nič ni pomagalo. Tako da bo treba it en drug dan user posted image

Sem pa nekaj slabe volje. Jasno sem povedala, da otrok ne rabi celega kupa daril, ampak vidim da že bluzijo vsak po svoje. Ne zdi se mi prav, da ne upoštevajo mojega mnenja, sem ja menda otrokova mama. Pa še moj spet bluzi danes.

Se bojim, da ne bom pri volji niti za torto delat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 12:21:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 12:53:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.8.2010 13:25:38   
Majuska

tole je pa res smotano, še s seboj ne moreš najbrž vzeti mleka, a je navajen na toplega? Potem treba še to nekaj pogruntat, samo, če imate AI, najbrž ne bo panike, bo to stalno na voljo in si zvečer pripravita za zjutraj. Drugače je pa dobra prilika, da se odvadi.

Hm ... razmišljala sem že o varianti, da vzamem nekaj malih 2dl mlekcev sabo ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

katero ime
ljupka

Katero ime vam je bolj všeč!

Marko (33%)

Luka (67%)

Število vseh glasov: 605

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!