glugluglu
|
flower, WB glede daril za naše male sem hotela še reči: nič, po 10 letih sem obupala , folku dopovedat (to in vse kar bom povedala se pri nas gre za sorodnike, babice, dedke,...s katerimi imamo redno praznovanja), da bi raje kupili kakšno večje skupno darilo je - zastonj porabljen čas. Vsega skupaj mi je to uspelo to 2x pri Nini. in še to komaj in s polsušanjem raznih pripomb. Vedno se je naletelo na neodobravanje kot: ja nekaj je treba prinesti, ja a ne bo malo čudno, da dobi samo eno stvar, ja mi smo ji že en mesec nazaj nekaj kupili, ko smo bili......, ej brezveze. Sedaj sta pa že ta večja dva tako velika, da imata na žalost najraje denar, ki ga lepo data na svoje račune in šparata, vežeta denar, da bi si potem nekaj večjega kupila, ampak spet enim to nikakor ne potegne (kljub temu, da povem). Ne bom nikoli pozabila ko je bila Nina ne vem ali za 3 ali4. RD in sem rekla, da naj kaj za dojenčka kupijo, ker ji bomo mi kupili dojenčka in sem dobila odgovor: a ni premajhna za dojenčka? Potem taisti so svojemu mlajšemu otroku mislim, da že pri dveh letih kupili vse za dojenčke..... Uf, bolj ko pišem, bolj me jezi. tako, da majuska, brezveze se sekirat, mene so tale darila itak že stokrat v slabo voljo spravila in sem obupala, če me kdo vpraša kaj želijo povem, če se držijo, se držijo, če ne pa ne. Skupnih daril se pa ne grem več, ker itak niso za, sem poskusila pri Tianu in tudi ni šlo. Pa ne bom več. Bova pač večja darila sama kupila, kaj čem. Pa še to: do sedaj smo pa mi vedno upoštevali želje drugih, jaz vedno vprašam kaj si želi kdo.
|