|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ...
7.8.2010 13:29:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Join the club . jaz sem tudi pikice dobivala - tašča me je celo kar ubogala in mu samo eno knjigico kupila, svak in svakinja sta mu pa ful veliko škatlo še zravne prinesla. Meni je glupo, ker če se zmenimo nič kupit, bomo skupaj eno stvar dobili, bo tudi Bor čez par let grdo gledal tiste, ki ne bodo zraven nič prinesli, ker kao oni nič ne kupijo. Potem se pa pejt vzgojo o zmernosti in skromnosti

ma saj to je to ... dokler je tako majhen, res ni nobene potrebe po razmetavanju z denarjem, itak še ne razume koncepta obdarovanja user posted image

No, Glu - sedaj je tudi v LJ lepo sončno. Mi smo ravno nazaj s tržnice, kupili meseka, pa ribico za jutri (naj ima mož malo užitka pri hrani), rožice za mamo - meni so super take družinske sobote na tržnici

zato jih imejte čim večkrat user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
7.8.2010 13:30:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Eh majuska user posted image si dala iz sebe, zdaj pa kr nr razmišljaj več, drugače res torta ne bo to, kar bi naj bila.

saj vem ... upam, da bom zvečer boljše volje user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2327
7.8.2010 19:08:09   
Majuska
Kaj vam je pa dans????? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
7.8.2010 20:18:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kaj vam je pa dans????? user posted image

kar nč nam ni user posted image

mi smo šli končno spet malo nosečka maja family pogledat... joj, so lušni user posted image ... Lara je pa tudi že taka bejba... gre na stranišče pa malo v hlače, in ko je šla Lara na stranišče sedet je potem hotel še Lovro user posted image ... pa Lara je naredila kaj, Lovro je pa afne guncal... user posted image

majuska... user posted image , saj bo šlo... jutri se pokni dol, pivičko (oz. tvojo omiljeno pijačko) v roke in praznuj svoj praznik user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 20:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 21:03:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 21:45:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2332
7.8.2010 21:54:06   
Majuska

majuska...torta se že dela?

na-a ... nič noče slišat o tem, da bi se sama naredila user posted image

zdele jo grem user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 22:03:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
7.8.2010 23:21:25   
Majuska

majuska...torta se že dela?

na-a ... nič noče slišat o tem, da bi se sama naredila user posted image

zdele jo grem user posted image

zdaj? uf, boš šla pa hitro v postlo dans/jutri user posted image  vso srečo, upam da si dobre volje? user posted image

sem se odločila za hitro varianto ... pa očitno sem mal zadeta (namesto dragega), me je "zanašalo" pri imenu user posted image   jaoo, že vidim, kako mi bo sine čez leta očital, da sem se premalo potrudila user posted image

tkole zgleda

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.8.2010 7:03:56   
Majuska
Dobro jutro,

šibam k mojemu fantiču ... user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.8.2010 7:46:05   
neboglasnica
Aleksander, vse najboljše! user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
8.8.2010 8:00:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Nisem mogla pisat do zdej, nekaj je štrajkalo...

Tudi mene nekaj zezea comp, moram kmalu nekaj narediti.

Netki: user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za službo! Zelo, zelo sem vesela zate.

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Ajme, mi2 bova doktorirala iz imen za našega baby no.2. Spet nimava imena za punčko

Ne sekiri se saj bo fantek

Midva ga nisva imela pri obeh puncah, čeprav sva bila trdno prepričana, da bo fant.

Mojcek: ena, dve tri....Ok, vidim, da si že rešila.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

spet dež ... ej, dopoldan sva se z neboglasnico samo pol minutke pogovarjale... evo... evoooooooo... pa imamo takle potlej

Najbolje, da samo še pisno komunicirava.

Dober večer!

Smo se odpotepali - lepo popoldne smo preživeli na pikniku v Dragomlju - zakon prostor - ful velik pokrit del, igrišče za beach volley in košarko, igrala manjša in velika, v bližini kozice in veliko,veliko prostora za raznorazne aktivnosti.

Hvala, ker si prišla še k nam na kavo. Drugače pa ja, tale plac je full cool, zaseden od maja do septembra, cena 100 €. Baje še ni toliko drago.

Majuska: lepo praznovanje vam želim in tudi torta zgleda njami.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 9:40:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.8.2010 9:42:59   
glugluglu
Aleksander vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mamici čestitkeuser posted image user posted image user posted image

pa lepo praznovanje vam želim, pa čimmanj nepotrebnih daril, pa lepo se posladkajte!user posted image

Torta pa res zgleda zanimiva, kje si dobila črke?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.8.2010 9:44:27   
neboglasnica
Hmmmm, pri prejšnjem postu mi je pojedlo smejkote user posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.8.2010 9:49:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Aleksander vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mamici čestitkeuser posted image user posted image user posted image

pa lepo praznovanje vam želim, pa čimmanj nepotrebnih daril, pa lepo se posladkajte!user posted image

pr najboljšem sosedu ... so čokoladne user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.8.2010 9:58:50   
glugluglu
Ja včeraj sva s Tianom sonce s seboj v LJ. prinesla, ampak sva ga potem skoraj tudi tam pustilauser posted image . No danes je spet pri nas.user posted image
Smo šli pa okoli poldneva v McDonalds, Mark je pojedel en mcchicken, ponfri in še vse mcnugce od Tiana, potem pa izjavil, da je to zanj predjed kot, da bi samo juho pojedel pri kosiluuser posted image .
Tako, da sem potem popoldan doma itak še kosilo skuhala, no že zaradi Tiana, ki je prej samo nekaj ponfrijev pojedel in so vse pojedli. Včeraj smo še majčkeno letali po City parku potem pa domov. v HM so mi na srečo sprejeli še en bon od City parka, ki ga je Tian malo počečkal s flomastrom. Nismo nič takega kupili, še malo spodnjic zanj in eno trenirko. Tam trenutno sploh nimajo nobenih pametnih trenirk, spodnjih delov.

Aja, predno sva s Tianom pobrala Marka in Nino pa sva šla v Muelerja v BTC-ju, na srečo je imel Tian še plenico gor, ker sem mu jo dala za vsak slučaj za v avto (jaz pač ne reskiram, da ga na avtocesti lulat prime, po možnosti v kakšni počasni koloni, ki je bila včeraj in ne moreš nič). Sredi Muelerja, ko sem imela še kar pol voziček in še ne vsega nakupla je Tiana namreč prijelo lulat.user posted image In tam jaz ne vem kje je WC?!user posted image A katera ve, kje v BTC-jevem Mulerju je wc? Mogoče zgoraj? Mislim, prav nerodna reč.

Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.8.2010 10:01:12   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

pr najboljšem sosedu ... so čokoladne user posted image

najbrž v Šiški? Ker pri nas, niti na Šmartinski v hipermarketu jih nisem videla, sem pa že gledala ravno prejšnji teden, ker bo Nina imela RD. U pa še čokoladne, super.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 10:02:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 10:03:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.8.2010 10:21:30   
glugluglu
flower, WBuser posted image

glede daril za naše male sem hotela še reči: nič, po 10 letih sem obupalauser posted image , folku dopovedat (to in vse kar bom povedala se pri nas gre za sorodnike, babice, dedke,...s katerimi imamo redno praznovanja), da bi raje kupili kakšno večje skupno darilo je - zastonj porabljen čas. Vsega skupaj mi je to uspelo to 2x pri Nini.user posted image in še to komaj in s polsušanjem raznih pripomb.
Vedno se je naletelo na neodobravanje kot: ja nekaj je treba prinesti, ja a ne bo malo čudno, da dobi samo eno stvar, ja mi smo ji že en mesec nazaj nekaj kupili, ko smo bili......, ej brezveze.
Sedaj sta pa že ta večja dva tako velika, da imata na žalost najraje denar, ki ga lepo data na svoje račune in šparata, vežeta denar, da bi si potem nekaj večjega kupila, ampak spet enim to nikakor ne potegne (kljub temu, da povem).

Ne bom nikoli pozabila ko je bila Nina ne vem ali za 3 ali4. RD in sem rekla, da naj kaj za dojenčka kupijo, ker ji bomo mi kupili dojenčka in sem dobila odgovor: a ni premajhna za dojenčka? user posted image Potem taisti so svojemu mlajšemu otroku mislim, da že pri dveh letih kupili vse za dojenčke..... Uf, bolj ko pišem, bolj me jezi.

tako, da majuska, brezveze se sekirat, mene so tale darila itak že stokrat v slabo voljo spravila in sem obupala, če me kdo vpraša kaj želijo povem, če se držijo, se držijo, če ne pa ne. Skupnih daril se pa ne grem več, ker itak niso za, sem poskusila pri Tianu in tudi ni šlo. Pa ne bom več.
Bova pač večja darila sama kupila, kaj čem.
Pa še to: do sedaj smo pa mi vedno upoštevali želje drugih, jaz vedno vprašam kaj si želi kdo.

Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.8.2010 10:34:28   
nanka
Aleksander vse najboljše za tvoj drugi rojstni dan. user posted image user posted image user posted image Aleksander lepo praznujte.

Tako pa je naš zadnji julijček zaključil naš mesec, drugo leto pa ponovimo.

Tudi mi imamo danes praznovanje Zojinega 5. rojstnega dne, tako da sem v pripravah...

Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.8.2010 10:54:56   
tims
user posted image user posted image user posted image Aleksander, vse najboljše za tvoj 2.rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 8.8.2010 10:55:48 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 10:55:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!