|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 11:23:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
6.8.2010 11:46:24   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

še to sem pozabla dodat, da ne vem kak bomo skombinirali, "princess in spidermana", namreč zaenkrat imata sobico skupaj user posted image user posted image user posted image  to bo še hec.

Zato sva pa midva mal bol klasično sobo naredila, pa ma Nina na svoji strani rumeno rdečo kombinacijo, Tim pa modro zeleno.

Neposredna povezava do sporočila: 2227
6.8.2010 11:48:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

še to sem pozabla dodat, da ne vem kak bomo skombinirali, "princess in spidermana", namreč zaenkrat imata sobico skupaj user posted image user posted image user posted image  to bo še hec.

pol-pol, nimaš kaj user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2228
6.8.2010 12:01:13   
netki
babe sej ne morem verjet....dobila sem službo in to čist zares user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pestke, zlate ste ble in zgleda da je nucal

mogoče mi brez vez ne bi ratal ker mam kao previsoko izobrazbo (to so mi odgovarjali nekateri) tko pa sem not in reku mi je da bom mogoče celo lahko delala z žlahtn`co.....ta direktor je res car
uglavnem u pondelk zalaufam, vrtec sem si zrihtala, tko da ni ovir

jeeeeeeeeeej.....mogla sem zaupituser posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
6.8.2010 12:03:40   
tims
Bravo Netki, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
6.8.2010 12:15:21   
nanka
Netki user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, zdaj pa samo še hiška, pa ste na konju...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
6.8.2010 12:20:53   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Netki user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, zdaj pa samo še hiška, pa ste na konju...user posted image

ja iz tvojih ust v........

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:24:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2234
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:27:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2235
6.8.2010 12:43:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

babe sej ne morem verjet....dobila sem službo in to čist zares user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pestke, zlate ste ble in zgleda da je nucal

mogoče mi brez vez ne bi ratal ker mam kao previsoko izobrazbo (to so mi odgovarjali nekateri) tko pa sem not in reku mi je da bom mogoče celo lahko delala z žlahtn`co.....ta direktor je res car
uglavnem u pondelk zalaufam, vrtec sem si zrihtala, tko da ni ovir

jeeeeeeeeeej.....mogla sem zaupituser posted image user posted image

itak da je nucalo, menda nisi dvomila v julijke? user posted image   Čestitam Netki!! user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
6.8.2010 12:49:46   
3jeMi
ojla!

sem bolj na off zadnja dva dni... bi rekla prisotna, prisebnost pod vprašejem, volja pa v malori... ka pa vem... user posted image

netki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam...
lušne fotke user posted image ... rebeca, sem oni dan malo gledala fotke tvojih dveh na FB... user posted image user posted image user posted image  tam male štručke tule velika mala človečka... samo kavč je isti user posted image ... ej, Iraya ima pa očke user posted image user posted image

madoniš... tisti trio adio (Lara, Bor in Staš)user posted image ... lumpi mali... se mi je zdela okolica full znana user posted image ... važno, da ste uživali user posted image ... neboglasnica, sem gledala napoved za drug teden... ugani kaj... sami sončki in 30 stopinj... user posted image

HD... lepa soba, za znort lepa!!!!!!!! user posted image

majuska... bravo za dopust... ej, kako pa kaj priprave na RD našega Aleksandra? kaj boste počeli?

a je kdo rekel kahla, WC?... ne slišmo dobr!!!!!!... našga ne zanima spljoh... zdaj se vahta pri moji mami in ji sicer reče kakou, ampak zakaj... ker ona ga da na WC in križanke v roke in rešujeta križanke... bolj žur, kot pa kakanje... user posted image ... menda je pa tak požerušček...

otroška soba... naš jo ima od Malega princa... modro-marelične barve... na steni one nalepke od Medvedka Puja, ki so bile zanimive samo, ker se jih je dalo lepo dol potegnit, in pa one svetleče zvezdice, planeti... ima pa že polimane omare in nekaj na steni... ponavadi, če kupimo kakšen balon (s helijem), ko se sprazni, ga lepo nalepimo na steno ali omaro, ali mu pa sprintam trenutno aktualnega junaka... recimo, nesquikov zajček, pa Mala kraljična in seveda obvezno Ribič Pepe... in menjavava, ko ga mine... tako je pravzaprav soba polepljena res po njegovem okusu... user posted image

almera... naš je tudi prejšnji vikend v Moravskih nekam udaril (nisem videla kam, sem pa slišala)... pa mi je pokazal samo na prstke, da ga bolijo... potem pa nič... pa je malo začel šepat, pa zdaj tudi še kar šepa... sem ga pretipala, pa nič ne zajavka... tudi zjutraj kar nekaj časa rabi, da zavergla in zaštarta... se je pa kar precej potegnil zadnje časa, zato sumim, da ga noge bolijo zaradi tega... a niso punce že govorile o tem?

miting... bom videla... imam takrat sicer v planu malega pustit pri mami, da prespi, ker bi rada vmiru spakirala za dopust in če se mi bo ljubilo zvečer kam, bi bilo zelo fajn...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2237
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:55:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:56:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2239
6.8.2010 12:57:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ojla!

sem bolj na off zadnja dva dni... bi rekla prisotna, prisebnost pod vprašejem, volja pa v malori... ka pa vem... user posted image

user posted image   bejbi, glih malo prej sem mislila nate ... se mi je zdelo, da zadnje čase nisi veliko tu user posted image

majuska... bravo za dopust... ej, kako pa kaj priprave na RD našega Aleksandra? kaj boste počeli?

V nedeljo bomo imeli družinski piknik, sicer brez sestrine familije, ker grejo na Nizozemsko. Nič posebnega, malo druženja, torta in to je to user posted image

a je kdo rekel kahla, WC?... ne slišmo dobr!!!!!!... našga ne zanima spljoh...

našega tudi ne. ga ne zanimata ne kahla ne nastavek za WC. pa sicer hodi gledat v školjko, kadar vidi, da je en od naju bil gor user posted image

miting... bom videla... imam takrat sicer v planu malega pustit pri mami, da prespi, ker bi rada vmiru spakirala za dopust in če se mi bo ljubilo zvečer kam, bi bilo zelo fajn...user posted image

kdaj pa greste? kam šibate tokrat?

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 12:59:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 13:03:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2242
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 13:03:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2243
6.8.2010 13:03:44   
3jeMi
almera... user posted image user posted image user posted image  Lovro tudi ne en tak način hodi... vse počne, pa niti nič ne jambra... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

V nedeljo bomo imeli družinski piknik, sicer brez sestrine familije, ker grejo na Nizozemsko. Nič posebnega, malo druženja, torta in to je to user posted image

a je kdo rekel kahla, WC?... ne slišmo dobr!!!!!!... našga ne zanima spljoh...

našega tudi ne. ga ne zanimata ne kahla ne nastavek za WC. pa sicer hodi gledat v školjko, kadar vidi, da je en od naju bil gor user posted image

kdaj pa greste? kam šibate tokrat?

1... uživajte!!!!

2... naš gre očita gledat, meni pa, ko rečem, da grem lulat, teče in dvigne pokrovko in reče: Lula. ... in gre ven... user posted image

3... gremo na ta prav dopust... je že cajt ne?... gremo pogledat, če mi je GR pustila kakšno čokoladico kje... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 13:06:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2245
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 13:18:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2246
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 13:24:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2247
6.8.2010 13:29:03   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Srečanje - lahko gremo v Romeo ali pa tam zraven je kao Kraška hiša ali podobno, pa imajo take prigrizke, ne prav cele večerje - v stari LJ je itak ful izbire

1. Neboglasnica
2. Populis
3. Zimska
4. Majuška
5. Tims
6. Nanka 
7. Almera
8. Metuljček (a bo takrat že z morja)

Kdo še, kdo še?

Todi tudi user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2248
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del, Summ...
6.8.2010 13:30:19   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ajme, mi2 bova doktorirala iz imen za našega baby no.2. Spet nimava imena za punčkouser posted image user posted image user posted image

Ne sekiri se saj bo fantek user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 13:38:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......