|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
2.8.2010 13:42:19   
Alex01
O potty, lepo, da si mal pokukala k nam user posted image . Kako tvoji fantje?

štrumfek - user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za Tajo in njeno hojouser posted image user posted image user posted image user posted image . Naš Nejček je naredil par samostojnih korakov, se mu nikamor ne mudiuser posted image . Po štirih pa šiba ko strelauser posted image

princesi - en kup user posted image   da se prebava uredi vaši punčkiuser posted image . Pa taščo na "ignor"!!!!!!

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.8.2010 14:19:24   
potty
Aja, Aljaž pa že hodi. Mu gre že kar dobro. Sicer je še včasih mal težka rit, ampak načeloma je več ali manj na dveh.user posted image Pa velikadva ful oponaša. Zadnjič je gledal Jakoba, ki je njegovo polulano pleničko nesel v koš...in glej ga zlomka, čez čas je bilo en kup čistih plenic v košu....se je Aljaž odloču, da bo še on mal počistil. Pa običajno mene opazuje, ko zlagam čiste in zložene cunje v omaro, pol mi pa če mu le uspe( trenutek mamine nepazljivosti) vse ven zloži. Pa lonci tut lepše zgledajo v dnevni sobi, kot v kuhinji v omari. Sladkor, moko in podobno ,,razsipno robo sem pa itak na ,,varno,, dala (beri: v zgornje omarice). Uh....ni mi dolgčas.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
3.8.2010 8:31:25   
MEGi20
Ojla punce... včeraj sem na hitro preletela temo in zasledila, da potrebuje ena izmed forumovk nosečniška oblačila.... jaz imam od popka jeans (dolge) hlače na naramnice, ki jih sigurno nebom več nosila ... saj mi že v prvi nosečnosti niso bile všeč.

Hlače so št. 38 in so bile nošene nazadnje leta 2007 v mesecu maju od takrat mi stojijo v omari; če bi si jih naša nosečka zaželela z veseljem dostavim in če so ji všeč podarim.

LP;MeGi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
3.8.2010 8:55:33   
Alex01
potty - user posted image user posted image user posted image  tudi za vašega fanta, ki je shodil user posted image user posted image user posted image

megi - 5ra8  je spraševala za nosečniška oblačila, trenutno je pa na morjuuser posted image

Mi pa že odštevamo, še 4x gremo spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
3.8.2010 12:20:22   
MEGi20
Alex01  več al manj ste že vse odšle ali pa še boste na morje jaz letos vrjetno decembra v Egipt; saj sem imela toliko opravkov v mestu, ki mi niso dopuščali odhoda na morje ... je pa bil moj zakladek skoraj en mesec in to v dveh rundah ... pa še to z Egiptom je vprašanje saj mi ej danes testek CB pokazal švoh + user posted image  in mislim da je to to .... ampak hlače vseeno odstopim user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
3.8.2010 12:23:20   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

saj mi ej danes testek CB pokazal švoh + user posted image  in mislim da je to to ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in en koš user posted image . SREČNOuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
3.8.2010 12:24:20   
Alex01
Evo, pa se je pri dolenjskah spet začelo  "dogajat" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
4.8.2010 12:15:18   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

saj mi ej danes testek CB pokazal švoh + user posted image  in mislim da je to to ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in en koš user posted image . SREČNOuser posted image

user posted image user posted image  še iz moje strani.
pri nas ni ratalo. gremo v nove boje, se tolažim s tem, da bo še luštno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
4.8.2010 12:16:26   
kaminek
potty, bravo za korake. vrum, vrum, zdej drvim in se mamici smejim user posted image user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 12:57:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
4.8.2010 15:19:09   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

user posted image user posted image  še iz moje strani.
pri nas ni ratalo. gremo v nove boje, se tolažim s tem, da bo še luštno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRŽIM PESTI in EN KUP user posted image . Pa veselo "na delo" user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
4.8.2010 15:19:53   
Alex01
lee ann - Kaka lepotička je mala Amber user posted image  user posted image user posted image user posted image .  Hitro gre čas in eno leto se obrne, da sploh ne veš kdaj. Pa pike poke, da čimprej sporočiš veselo novičkouser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.8.2010 15:20:45 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.8.2010 8:18:30   
Alex01
Princesi - HVALA user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.8.2010 23:07:25   
Mala_princeska

Alex01 malenkost, vi samo uživajte na morčku. :-)))

Drugače pa sem še med vami, me kdo pogreša???user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem al naj se smejem al jokam, ker sem lahko čez teden dni brez službe.....(kljub pogodbi za nedoločen cajt)
ena bo letela.....sej veste "recesija"

Nčččč naum vam morila...

Mejte se....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.8.2010 23:08:53   
Mala_princeska
Čestitke Taji za eno leto user posted image user posted image user posted image - sorry za zamudo

Kaminek, plus bo pa ko boš pozabla, da delaš na tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.8.2010 7:18:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Drugače pa sem še med vami, me kdo pogreša???user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem al naj se smejem al jokam, ker sem lahko čez teden dni brez službe.....(kljub pogodbi za nedoločen cajt)

Nčččč naum vam morila...

Mejte se....

user posted image user posted image user posted image  Vse se bo uredilo. Vem, da je težko ostat brez službe, ampak vzemi to tako - vsak stvar je za nekaj dobra. Sigurno boš našla še boljši posel, pa bljižje doma! En kup user posted image  in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.8.2010 7:18:36   
Alex01
VSE NAJBOLJŠE TAJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.8.2010 7:19:21   
Alex01
Jutri pa na MORJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak vreme je pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.8.2010 7:30:56   
MEGi20

Nčččč naum vam morila...

Mejte se....

Princeska sva na istem ker konec avgusta naj bi bila tudi jaz brez službe, sedaj pa še nosečka in kar nevem kako naj se spopadem z problemom; kajti user posted image  naj bi bila zaščitena. Tudi jaz imam pogodbo za nedoločen čas pa mi nič ne pomaga če nimajo volje,da me dajo na drugo delovno mesto rajši podaljšajo nekomu pogodbo kot mene obdržijo.user posted image user posted image user posted image

Drži se ... ni lahko vem kako se počutiš ampak glavo pokonci vse bo OK!

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.8.2010 8:17:38   
vesna_b
ej, če si noseča, in če to vejo, te ne smejo odpustit - razen če ti poteče pogodba. če je pa za nedoločen čas, pa ne...

115. člen zakona o delovnih razmerjih...
115. člen
(starši)

(1) Delodajalec ne sme odpovedati pogodbe o zaposlitvi delavki v času nosečnosti ter ves čas, ko doji otroka, in staršem, v času, ko izrabljajo starševski dopust v obliki polne odsotnosti z dela in še en mesec po izrabi tega dopusta.

(2) Delavcem v času iz prejšnjega odstavka ne more prenehati delovno razmerje zaradi odpovedi delodajalca.

(3) Če delodajalec ob izreku odpovedi oziroma v času odpovednega roka ne ve za nosečnost delavke, velja posebno pravno varstvo pred odpovedjo, če delavka takoj oziroma v primeru ovir, ki niso nastale po njeni krivdi, takoj po prenehanju teh, vendar ne po izteku odpovednega roka, obvesti delodajalca o svoji nosečnosti, kar dokazuje s predložitvijo zdravniškega potrdila.

(4) Ne glede na določbe prvega in drugega odstavka tega člena delodajalec lahko odpove pogodbo o zaposlitvi in delavcu lahko preneha delovno razmerje, po predhodnem soglasju inšpektorja za delo, če so podani razlogi za izredno odpoved ali zaradi uvedbe postopka za prenehanje delodajalca.

(http://www.mddsz.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/veljavni_predpisi/zakon_o_delovnih_razmerjih/#c16822)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.8.2010 8:33:45   
Alex01
megi - user posted image user posted image user posted image  in en koš user posted image  tudi zate

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.8.2010 9:06:43   
Mala_princeska
Hvala za lepe želje.

Problem je v tem, da je od uradno treh (neuradno štirih) zaposlenih ena (oz. dve) preveč user posted image . Ker gre za "sezonsko" delo smo čez zimo nasrkali oz. da bi ostala, se moram do petka izkazat s s svojo vizijo kako glede plana,......blaaa blaaa blaaaa......
Tako da petek 13. avgust bo prinesel odločitev ali najkasneje ponedeljek 15.8. Skratka pestro.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.8.2010 9:14:04   
vesna_b
ojoj, mala princeska - držim pesti, da ti bo uspelo...

Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.8.2010 9:46:50   
kaminek

Problem je v tem, da je od uradno treh (neuradno štirih) zaposlenih ena (oz. dve) preveč user posted image . Ker gre za "sezonsko" delo smo čez zimo nasrkali oz. da bi ostala, se moram do petka izkazat s s svojo vizijo kako glede plana,......blaaa blaaa blaaaa......
Tako da petek 13. avgust bo prinesel odločitev ali najkasneje ponedeljek 15.8. Skratka pestro.....

vse se bo uredilo, ampak to so samo želje in predvidevanja. kruta realnost nas pa udari, ko moramo plačat račune, it po fasungo ipd. ni denarja. in to vse bolj se dogaja.
verjamem pa, da si sposobna in iznajdljiva, da si boš to tako uredila, da bo zate najboljše. ker, kdor išče, ta najde. ni nujno, da takoj, pa čez čas. user posted image user posted image

pri nas se ne ve niti za ju3, tako pač je. plač ne bomo dobil, tko da evo, si lohk mislm, kaj bo. pa tud pr nas se gremo "rezanje" stroškov, tko da jesen ne bo kej dobra.user posted image

drži se, vse se da, če je volja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.8.2010 9:48:15   
kaminek

Kaminek, plus bo pa ko boš pozabla, da delaš na tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda bo enkrat +, lepo počasi pa z užitkomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?