|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
6.8.2010 9:52:40   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ej, če si noseča, in če to vejo, te ne smejo odpustit - razen če ti poteče pogodba. če je pa za nedoločen čas, pa ne...

115. člen zakona o delovnih razmerjih...
115. člen
(starši)

(1) Delodajalec ne sme odpovedati pogodbe o zaposlitvi delavki v času nosečnosti ter ves čas, ko doji otroka, in staršem, v času, ko izrabljajo starševski dopust v obliki polne odsotnosti z dela in še en mesec po izrabi tega dopusta.

(2) Delavcem v času iz prejšnjega odstavka ne more prenehati delovno razmerje zaradi odpovedi delodajalca.

(3) Če delodajalec ob izreku odpovedi oziroma v času odpovednega roka ne ve za nosečnost delavke, velja posebno pravno varstvo pred odpovedjo, če delavka takoj oziroma v primeru ovir, ki niso nastale po njeni krivdi, takoj po prenehanju teh, vendar ne po izteku odpovednega roka, obvesti delodajalca o svoji nosečnosti, kar dokazuje s predložitvijo zdravniškega potrdila.

(4) Ne glede na določbe prvega in drugega odstavka tega člena delodajalec lahko odpove pogodbo o zaposlitvi in delavcu lahko preneha delovno razmerje, po predhodnem soglasju inšpektorja za delo, če so podani razlogi za izredno odpoved ali zaradi uvedbe postopka za prenehanje delodajalca.

(http://www.mddsz.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/veljavni_predpisi/zakon_o_delovnih_razmerjih/#c16822)

Moja pogodba je za nedoločen čas in jaz sem včeraj prejela papir oz. obvestilo v roke o njihovi nameri. Pričakujem pa odpoved z njihove strani 31.8 pregled pa imam v 2tednu septembra.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.8.2010 10:03:58   
vesna_b
Moja pogodba je za nedoločen čas in jaz sem včeraj prejela papir oz. obvestilo v roke o njihovi nameri. Pričakujem pa odpoved z njihove strani 31.8 pregled pa imam v 2tednu septembra.

hm, povej jim, da si noseča - če bo potrebno, pa pokliči G in prosi za pregled prej...
škodit ne more, a ne? držim pesti.

aja, če že imaš obvestilo, lahko že danes dobiš odpoved, in jutri ti začne teči odpovedni rok...
sicer pa - lahko prineseš dokaz tudi v trajanju odpovednega roka (sam povedala bi pa jaz takoj) - pa tale člen si sprintaj, in jim ga pokaži :)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.8.2010 10:21:35   
MEGi20
vesna_b hvala res si mi pomagala...vendar sem tako v strahu saj sem dec.09 imela SS in se bojim, da nebi bilo to še enkrat user posted image  

Nisem vedela, da če imam obvestilo lahko dobim odpoved že danes ... imam pa v mislih zadnji teden v avg. bom šla na bolniško saj zaradi slabosti ne morem delati in v tem času opravila pregled ter dostavila potrdilo. Obvestila bom pa šefa v ponedeljek ko pride z dopusta.

Kr živčna sem malo ker kot sem že rekla : ko ima hudič mlade jih ima veliko user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.8.2010 10:55:14   
vesna_b
verjamem, da ti ni lahko. sploh zaradi SS. ampak držim pesti, da bo vse ok, in da boš čez slabih 9 mesecev k sebi stisnila svojo bebiko.user posted image

ja, po obvestilu lahko dajo odpoved kadarkoli. ampak ni vrag, da ne bi razumeli tvoje situacije in da ne bi ukrepali v skladu z zakonodajo.

drugače pa ne bit živčna, saj se bo vse rešilo.

no, me veseli, da sem ti malo pomagala, sedaj pa le do šefa, ko pride nazaj.

srečno in uživaj v user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 12:15:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
8.8.2010 10:40:00   
cukr07
Ojla!

Mi smo z morja.........za nazaj vas nisem še nič brala, ker še ni blo časa, bom nadoknadila, obljubim. user posted image  Bilo je super, Lenart je bil priden, v vodi je užival maksimalno. Bom prlimala kakšno slikco gor, ko jih spravim na računalnik.
Dobili smo prva dva zobka, tretji je pa tudi že na vidiku.
Sedajle šibamo babico in dedka pozdravit, ker imajo že malo abstinenčne krize. user posted image

Uživajte v sončku!

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 12:15:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 12:36:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3833
8.8.2010 15:13:40   
majch
ojla

no, mi smo tudi z morja. Končno po nevemkolikem času smo se končno spet na morje  spravili. Je blo fajn. Tako kot vidim da tudi drugim. Lepo, lepo. Zdaj pa nazaj v realnost, kaj? Jaz bom še kak teden malo bolj na izi, potem gre pa malčica spet v vrtec, pa bom malo poprijela za delo.

Nič..mejte se... se še oglasim kaj, če bo čas.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3834
8.8.2010 22:28:20   
rea27
kako lepe slikice imate živka..superca!!!

ja, jaz sem bolje, čeprav v trenutku ko tole pišem me boli grlo..smo se včeraj nekaj nahladili. Tudi Mark in Eva kihata, pa oči tut..no, ja...bo treba po kake vitaminčke :)
Mastitis je minil - Hvala Bogu - s pomočjo homeopatije, kateri sem resnično hvaležna, saj je tisti Lekadol, ki sem ga vzela znižal temperatuto iz 40 na 39 in to je bilo to. Mislm, pomagalo v iber, kaj čmo...
Tako, otroci spijo, Mark tako fino pančka, v kosu tut po 8 h, tako da se mami odpočije. Nam ga pa neki Eva sračka -se zbuja ponoči okoli 3 h in začne jokat, da jo mora mož odnest v drugo sobo, da Marka ne zbudi. Če jutri ne bo bolje, bom kar malo našega P vprašala, kaj bi to bilo, ker se nam že kak mesec vleče..Mislim pa, da je tole vse psihičnega izvora, ker je Mark veliko po rokah zaradi krčev in morda to Evica podoživlja kot travmo, da za njo nihče ne ostane in da je ne maramo..Ne vem..kar srce se mi para...Tak moj sonček je...

okidoki, mami je že sentimentalna ratala, grem kar pančkat...se tipkamo pomorščakinje..

lahko noč

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 22:54:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
8.8.2010 23:02:45   
5ra8
čir bejbe,

pa sem z morja nazaj user posted image

prebrala sem vse za nazaj...ste ble kr pridne user posted image
Mareda je še zmeraj istA, vod je bla super, čista, edin dva popoldneva ko so bli ful valovi je malo trave naneslo...drgač pa super user posted image

Zdaj pa odštevamo dneve do drugega morja user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.8.2010 7:26:09   
MEGi20
5ra8 nevem če si videla ampak če še potrebuješ kake nosečniške hlače ti lahko odstopim ene od popka tiste iz jeans-a z naramnicami.. meni niso bile nikoli všeč in od leta 07 stojijo v omari. Vem da lahko komu še prav pridejo kajti jaz se ne počutim ravno dobro v njih...

Če boš za javi.

živka hvala za čestitke...kako je kaj na Pagu. Jaz letos žal nisem mogla nikamor iz našega NM ampak še tist Egipt konec leta odpade user posted image  Kje točno si pa bivala ?? Jaz sem šla vedno tam v Novaljo v tisto naselje pa še plaža je bila vedno blizu.

Punce mene pa zanima a je katera pacientka dr. Franca Presker?? Namreč moja mama pravi da je zelo grob - danes pa imam pregled popoldan za potrditev nosečnosti zaradi službe in imam kar cmok v grlu user posted image

No gremo oddelat šiht, da bomo 15.-ga dobili kaj din din user posted image

LP;MeGi

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 9.8.2010 7:40:25 >

mamica in očka...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 8:11:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.8.2010 8:21:17   
MEGi20
Lee Ann moja G je drugače dr. Kostanjškova a je na dopustu jaz pa potrebujem to potrdilo.
Zdaj upam, da mi bodo računali le izdajo potrdila in en pregled ter UZ, ker nanese kar 60 € user posted image  ampak sam da bo z user posted image  vse ok oz. da mi ga potrdi user posted image

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.8.2010 8:44:27   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Lee Ann moja G je drugače dr. Kostanjškova a je na dopustu jaz pa potrebujem to potrdilo.
Zdaj upam, da mi bodo računali le izdajo potrdila in en pregled ter UZ, ker nanese kar 60 € user posted image  ampak sam da bo z user posted image  vse ok oz. da mi ga potrdi user posted image

Megi20, ne vem če mi bodo tvoje hlače prav, ker praviš da je št. 38. Jst mam normalne ponavad 40 al pa kakšne 42, tko da....hvala useen.

Jst mam tud kostanjškovo in mam v sredo pregled, pa me je naročila h klaričevi, ker jo ona nadomešča. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 8:45:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.8.2010 9:11:14   
vesna_b
ojla pupe user posted image

evo, vikend je minil, in mi smo se namakali na Krku. full je blo dobr, tamala se je pa tud nanorela. edin... v soboto in včeraj dopoldne smo bili s prijatelji, ki imajo fantka, od naše starejšega 1 mesec. ker on noče v vodo - kar je nad kolenom, bognedaj da pride kak val in ga pošprica, ne mara rokavčkov... jih včeraj tud naša ni hotla met, pa v vodo tud ne bi šla. no, smo jo nahecala, pol je pa ven nisva dobila...user posted image
ma ker je full "plavala" prej (brca in šiba po vodi...), mi je blo full čudno. no, se potrjuje najina teza, da dopust je naš in da gremo sami... jej
drug teden nas ni doma :)

megi - upam, da bo na pregledu ok, in da bo s tvojo pikico vse ok.

petra - kako bušek?

živka, jaz pa tvojih slikic ne vidim...

čauči, uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3843
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 15:52:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
10.8.2010 7:47:08   
vesna_b
živka - ne, še vedno jih ne vidim. Svojega profila ti pa ne želim razkriti - tole mi napiše

drugače je pa na Pagu meni najbolj všeč Novalja. sem tam že čisto domača. sam sedaj pa iščemo mal nižje. kak predlog? imamo ene bone za izkoristit, 300€ na last minute centru, pa... ej, čisto nič pametnega na agenciji...
najbolj me jezi, ker bi mogla za tamalo plačat polovično ceno (celo polovično takso), a niti svoje postelje ne bi imela. mislim... pa tud, kaj pa poje 2 leti star otrok???

joj, kaj sem se razpištolila. sem rekla, da pa ne gremo. ma rajši bone stran vržem...

Neposredna povezava do sporočila: 3845
10.8.2010 7:49:01   
vesna_b
aja, Megi - tud s trebuščkom lahk greš na kak dopust... jaz sem bla za 1. maj na pagu, 22. maja sem mela pa rok. so me sicer vsi debelo gledal, če sem normalna, ha ha ha, ampak... sem se imela tako fajn... na easy...

al pa toplice... sam da mal greš, da zamenjaš okolje...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 7:52:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3847
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 7:54:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 7:59:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3849
10.8.2010 13:26:52   
cukr07
Tukaj so obljubljeni utrinki z morja user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?