|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
26.7.2010 9:18:56   
vesna_b
evo, vikend je mimo - ohlajen, meni pa se danes takooo spi oz se mi nič ne da. je mela včeraj tašča fešto, pa sem celo dopoldne pekla, pa še popoldne okol skakala, tako da...

živka - upam, da bo tvoja bejba čim prej boljša, zdrava
alex - tudi za Nejca isto. sem tudi jaz pogledala tvoje slikice. kako sta luštkana. oba, ampak mali je pa totalno sladek. hm, škoda, ker je naša starejša... ha ha ha (mal se hecam...) user posted image

petra - lepo, da se dobro počutiš. pa itak da si vesela nosečnica, če smo vse me vesele s tabo...user posted image
ampak kako hitro mine teh 9 mesaecev...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
26.7.2010 9:25:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

petra - lepo, da se dobro počutiš. pa itak da si vesela nosečnica, če smo vse me vesele s tabo...user posted image
ampak kako hitro mine teh 9 mesaecev...

men se pa zdi da se bo takooooo vleklo user posted image
morm še diplomirat prej user posted image

odštevam dneve do morjaaaa....še jutri delaat....user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 9:35:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
26.7.2010 9:35:53   
vesna_b
ne, ne bo se vleklo... user posted image
ko enkrat tiste brcike čutiš. pa sploh na koncu gre hitro, ko začneš že pripravljat, pa prat, pa likat... ah, ja. no, vsaj meni se ni vleklo, je prehitro minilo.
joj, na morje greš. lepo... mi gremo - če bo vse ok, v petek popoldne, pa do ponedeljka...
uživajte

joj, kaminek, sem prej pozabila napisat - sem bila čisto paf, ko sem prebrala za tvojo Patricijo. ja pismo, no. mi smo lani imeli dvojčici, ki sta grizli in praskali, sam naša jo je kar dobro odnesla. se vidi, da je raje sama, kot v tavečji gužvi...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
26.7.2010 11:08:46   
5ra8
ej bejbe, a je ktera od vas hodila na kakšno telovadbo za nosečnice tle v okolici NM ali pa NM? user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 11:38:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
26.7.2010 23:51:32   
Mala_princeska
Čer,

mi pa spet sobo otroško (pre)urejamo user posted image user posted image user posted image
ker bo treba pisalno mizo nekam vtaknit za našo šolarko in na vsak način navija še za pograd -

a rabi kdo od vas otroško posteljo - skoraj nova, res lepo ohranjena Iles Idrija - Mali princ - medvedek, seveda za tavečje otroke user posted image user posted image user posted image  ne vem kako jo prodat, ker hoče princesa pograd? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kaminek grozno to z grizenjem, boga Patricija - veš kaj je problem pri otrocih? Rivalstvo in ljubosumje,...vidim ko mene Manca skoz grize.....
Tej punčki starši ne smejo dovolit, da grize druge otroke in nekako bi tud varuška morala posredovat, če je že druge grizla....user posted image za Patricijo.....

Jutr kaj več napišem.....

Nočko......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.7.2010 7:16:44   
kaminek
princesi, mah sej ne vemo, kaj je vzrok; lohk je res tko, kot si napisala, da starši tamali pustijo, da grize in se ji zraven še smejejo ter jo s tem spodbujajo. lahko, da ker ni v središču pozornosti, grize in s tem doseže to. lahko se doma starša na podoben način "pogovarjata", lohk pa je čist ena druga stvar ozadje.
sej naša patricija tud grize, ampak poredko in to tko nežno. pa vseeno ji rečemo, da to boli in se tega ne dela. in pali. sej če otroku lepo dopoveš, dosežeš svoj namen, a ne?

u glavnem ja opeet na svom radnom mjestu.user posted image user posted image  nič novega. mi pa paše tale ohladitev, tko spimo, kot hrčki. prau fajn.

a prodajaš postlo? hmm, mi jo bomo tud kupl, sam ne še zdej. najbrž spomladi, v beli barvi, pa še eno veliko omaro za cune. kako pa to, da se je zapičila v pograd???sej bo pol mogla delit sobo. a jo bojo mele skupej ali vsak svojo??mi imamo dve otroški sobi, tko da če bo pa kej več, bo pa zihr pograd pršu u poštevuser posted image user posted image

nič, lepo uživajte v lepem vremenu. se še slišimo občasnouser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.7.2010 7:59:31   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

a rabi kdo od vas otroško posteljo - skoraj nova, res lepo ohranjena Iles Idrija - Mali princ - medvedek, seveda za tavečje otroke user posted image user posted image user posted image  ne vem kako jo prodat, ker hoče princesa pograd? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

na bolho daj oglas user posted image

jaz je še ne rabim, jaz bom rabila najprej posteljico user posted image

drugače pa danes je zadnji delovni dan v tem mesecu tega leta....juheeeeeeeeeej......jutri pa dopussssssssssssssssst user posted image

joj, jst ne morem nobenih hlač več zapet user posted image  bo treba it kej v šoping. user posted image
kje majo kakšne ugodne reči za nosečnice? HM, C&a?

vem da tle pr nas u bršljinu so ful drage cote user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.7.2010 8:10:47   
Alex01
Dober danuser posted image

5ra8- jaz ima dvoje hlače - ene kavbojke (iz popka) iz ene take poletne hlače (H&M), pa eno majčko roza , gor piše pridem julija. Če želiš, ti dam. Če ne za drugo, boš imela pa za doma. Številka pa mislim da 42.

kaminek - naš Alex je eno  obdobje, ko je bil že 3 leto v vrtcu tako grizel, da me je bilo kar groza ob treh ga it iskat.  Doma je redko koga ugriznil. Kaj naj naredim ob treh? Ga kregam za 5 ur nazaj user posted image . In potem sem se pogovorila z vzgojiteljico, naj ga imajo malo bolj "pod nadzorom", ker smo ugotovili, da se otrok z grizenjem brani. In naj ukrepajo sproti. Sva se pa tudi midva z user posted image  en teden (takoj po tistem, ko se je pojavil problem grizenja) vsakodnevno pogovarjala z njim glede gizenja in smo približno po enem tednu ta "naval" grizenja "rešili" .  Se je še vedno zgodilo, da je koga ugriznil ampak ni bilo 10% toliko kot prej.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.7.2010 8:14:06   
vesna_b
jutro punce

petra, jaz sem bila zadnjič v C&A-ju, pa so mel full lepe stvari. sicer znižano pa ni blo nič...
sem mal učke vrgla, ker... bi tud jaz že spet kaj takega kupila, sam ne morem še... he he he

mi je bla full všeč ena kiklca iz jeansa (29,99€ al tle nekje)
ma jaz sem v prvi nosečnosti tam kar nekaj stvari kupila...

princeska - kako velika pa je tvoja postelja? mi mamo namen kupit pospeljo, sam ne še čist taveliko - nekaj vmes...

čauči

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 27.7.2010 8:15:01 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.7.2010 8:16:11   
Alex01
5ra8 - user posted image user posted image user posted image user posted image  za dopust. Blagor ti user posted image . Mi pa naslednjo sobotouser posted image user posted image user posted image .

princesi - mi imamo tudi namen na zimo preuredit oz na novo naredit  pohištvo za otroško sobo (žal imamo samo eno). In bomo videli, kako bo to šlo skupaj, en pubertetnik in en majhen fantič user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
27.7.2010 8:19:05   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

5ra8- jaz ima dvoje hlače - ene kavbojke (iz popka) iz ene take poletne hlače (H&M), pa eno majčko roza , gor piše pridem julija. Če želiš, ti dam. Če ne za drugo, boš imela pa za doma. Številka pa mislim da 42.

u a res bi dala? Boš povedala, da ti dam saj nekaj  €, ker vem da te stvari niso poceni. user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
27.7.2010 8:23:42   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

u a res bi dala? Boš povedala, da ti dam saj nekaj  €, ker vem da te stvari niso poceni. user posted image

Podarim ti. Samo če ti ne bo prevelikouser posted image . Pa mislim, da imam še eno modro majčko (sicer sta obe z dolgimi rokavi, roza tudi), ki ima gor slikco fantek ali punčka (tudi iz popka). Samo zmenit se morava kdaj? Mi smo do petka v Br. Kdaj greš ti na morje? Lahko se pa zmeniva tako, da če bo pri tebi kdo doma, da prinesem mimogrede, ko bomo šli kaj na sprehod čez vikend, pa boš potem probala ko prideš domov.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.7.2010 8:27:00   
5ra8

Podarim ti. Samo če ti ne bo prevelikouser posted image . Pa mislim, da imam še eno modro majčko (sicer sta obe z dolgimi rokavi, roza tudi), ki ima gor slikco fantek ali punčka (tudi iz popka). Samo zmenit se morava kdaj? Mi smo do petka v Br. Kdaj greš ti na morje? Lahko se pa zmeniva tako, da če bo pri tebi kdo doma, da prinesem mimogrede, ko bomo šli kaj na sprehod čez vikend, pa boš potem probala ko prideš domov.

Ni panike. Se bova zmenili po morju. Ne nosi domov, ker doma še ne vejo user posted image
jih bo kap user posted image user posted image
Jaz pridem 8.8. z morja, takrat se bova dogovorili pa bom prišla en dan do tebe user posted image  številka pa mislim da bo prava. Hlače mam jst 40, kakšne tudi 42 user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.7.2010 8:27:08   
Alex01
5ra8 - kam se odpravljaš na morje?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:27:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.7.2010 8:29:06   
Alex01

Ni panike. Se bova zmenili po morju. Ne nosi domov, ker doma še ne vejo user posted image
jih bo kap user posted image user posted image
Jaz pridem 8.8. z morja, takrat se bova dogovorili pa bom prišla en dan do tebe user posted image  številka pa mislim da bo prava. Hlače mam jst 40, kakšne tudi 42 user posted image

Ups, potem pa res ne bom nosila domov. Bi bilo lepo, da zvejo od vaju, ne od mene user posted image user posted image user posted image
Mi gremo 7.8. na morje , vrnemo se pa 14.8., pa smo par dni doma, potem pa gremo še od 19.8 do 22.8.
Ti pošljem mojo številko na ZS

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
27.7.2010 8:29:21   
5ra8

Mareda user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
27.7.2010 8:31:38   
Alex01
živka - HVALA

Bom prebrala, saj imam še enga user posted image , ki ga še čaka vrtecuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:31:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.7.2010 8:32:18   
Alex01

Mareda user posted image

Superuser posted image . Mi pa tisti zadnji termin v Novigarduser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.7.2010 8:33:27   
5ra8

Mareda user posted image

Superuser posted image . Mi pa tisti zadnji termin v Novigarduser posted image

Naaaah....škoda da ne prej user posted image  

Pol gremo pa septembra še za 4 dni u Nerezine. Sem kar rezervirala user posted image

Ej Alex, kako diplomca? user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.7.2010 8:33:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

To je pri Novigradu?

Ja user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
   [Brisano sporočilo]
27.7.2010 8:35:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?