|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
27.7.2010 8:35:46   
Alex01
Diplomca miruje oz čakam nove naslove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
27.7.2010 8:45:29   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Mi smo bili junija v Meredi, plaža se mi ni zdela ok, morje umazano, tako, da smo hodili prav v Novigrad na plažo, ki pa je bila super.

Mi smo bili lani, pa smo bili zadovoljni. Kopat se itak nismo hodili tam k je kamp, ampak stran, da drugi konec. Voda je bila pa tudi čista.

Bomo videli kako bo letos user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
27.7.2010 12:28:45   
Mala_princeska
Daaan :-)
Kaj več zvečer napišem, sem v službi.....psttt ;-)

Samo na hitrco: a ima katera od vas črpalko za mleko odveč - za posodit ali pa za prodat??? Kolegica, ki ima 3 tedne starega tigrčka doma jo rabi.
(s cunjicami sem pa rešla, sem našla kar v štacuni in je blo prav fajn za user posted image  nabavljat)

Lep dan, pa se beremo zvečer....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.7.2010 14:49:09   
vaney
mala princeska...sem šla glih pravi čas Dolenjke brat...jaz sem pa glih včeraj gledala svojo črpalko in gruntala, da jo moram na bolho dat. Je pa od Tomme Tippee-ja, kupljena konec februarja, nova, uporabljena samo 3x, ker sem potem takoj naslednji dan dobila elektronsko. Ima vse zraven. Če te zanima, sporoči. Lahko tudi na zs.

Drugače pa smo mi ok, bili smo na morju v Šibeniku, uživali 100 na uro, avgusta gremo za par dni še v Klenovico. Anže uživa v vrtcu, Daša pa raste kot konoplja, stara je 5,5 mesecev in ima že 2-3 obroke goste hrane, je kot velika.

Uživajte v poletju.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.7.2010 17:31:56   
Mala_princeska
Vaney daj mi please na ZS napiši telefonsko, pa te bo kolegica poklicala....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.7.2010 14:13:57   
kaminek
živka, hvala z članek.

pač, vsak otrok je drugače. ampak se takoj že vidi, ali grize zaradi "žlehnobe" ali pač spoznava okolje.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.7.2010 14:52:03   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

živka, hvala z članek.

pač, vsak otrok je drugače. ampak se takoj že vidi, ali grize zaradi "žlehnobe" ali pač spoznava okolje.

naša grize zaradi žlehtnobe..in takrat dobi po ustih..ne me narobe razumet...nihče je ne butne na "gobec" ampak jo samo malo potapkamo da ve, da to ni prav....zaenkrat se počasi izboljšuje, a še vedno hoče na ta način uveljaviti svojo voljo...del vzgoje pač, za moje pojme...

drugač pa, ...evo mene, totalno sk.ozlana, vročina 38,8...vse boli, kot da bi me nekdo dodobra stepel s kolom...adijo pamet, ne pomnim kdaj sem bila tako švoh...a sej bo...za otročke se vse potrpi...pa babi pomaga pa oči tut...

včeraj je naš mali MArk Ian praznoval svojo mini drugo svečko, očka pa kar tapravo...bila sta prava frajerja...

lepo bodite, uživajte v sončku in senčki...pa se tipkamo...

aja, princesi...drugače mam jst tut črpalko, samo če si se že z vaney zmenla, pol je itak okidoki... :)

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
29.7.2010 7:25:27   
kaminek
rea, koš user posted image , da se čim prej pozdraviš. šit je to, ko ti kej sfali, okol tebe pa otročki. hočeš pomagat, pa včasih kr ne gre. sej zato so pa babice in možekiuser posted image user posted image

naši se je rana dobro zacelila, ampak brazgotine pa še ima, tko da ji zvečer in zjutrej na očiščen obraz namažemo z bepanthenom. pa upam, da se ji ne bo poznal. ja, nekako je treba otroku dopovedat, da ne dela prau. je del vzgoje. user posted image  

oskrba rane kot posledica ugriza: z vlažno, bolj grobo brisačo ali krpo orenk zdrgnemo mesto ugriza, tko da otrok začne že od tega drgnjenja jokat. tko globinsko očistimo rano, ker lahko da ima otrok, ki je ugriznil, kakšne bakterije v svoji slini in lahko okuži rano. prav tako to pomaga, da kmalu izgine oteklina in modrica se skoraj da ne pojavi. nato pa se rano namaže z antiseptičnim mazilom kot npr. bepanthen. tko delajo v vrtcu pri sestri od mojga moža in pravijo, da je dobro preverjen receptuser posted image user posted image

dons že četrtek, ju3 petek in zopet vikend. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

v torek ima patricija cepljenje, ker ga pri rednem pregledu niso mogli opravit zaradi viroze.

tolk zaenkrat, grem se k delu spravt.

aja, je tko fajn zdej, k ni na AC take gužve, hitr pridm v Lj.user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 8:26:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
29.7.2010 14:08:42   
Alex01
rea - en koš user posted image  da čimprej ozdraviš in si nabereš novih moči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3785
29.7.2010 16:41:49   
cukr07
Zunaj dežuje, jaz pa pakiram za na morje in sploh ne vem kaj naj vzamem sabo, se počutim glih tako kot da grem prvič na morje. Itak bom pol stvari preveč sabo vlekla. user posted image

Upam, da bo Lenart priden med vožnjo, ker se bomo kar nekaj časa vozili, zadnje čase mu pa vožnja ne diši kaj preveč.

Rea, držim pesti, da se hitro pozdravite.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
30.7.2010 7:18:18   
kaminek
cukr: želim vam lep dopust, pa sej, če bo mali preveč bil glasen, se pa večkrat ustavite. naju je patricija presenetla; vožnje v eno stran je bila dolga 5,5 ur in takoj za mejo pri zg je zakinkala in spala skoraj do cilja-20 min prej se je zbudilauser posted image . tko, da sva jo kr gledala. za nazaj pa je tud spala, sam kakšne 2 ure. pa je tud mal potečnarla, ampak sm jo zamotla in je blo vse ok. glede pakiranja mi je pa nekako znano user posted image . letos sm zase vzela tko mal, da bi lohk v merkatorjevo vrečko stlačla, za tamalo pa sm napokala mal več, ker nikol ne veš, pa tud na dopustu ne bom glih ribala njene stvari. en mali kufrček je imela. in to je blo to.

peteeeeeeeeeek, jes, jes, jes,....., pa še dž, prau paše. ob takem vremenu sm je jst tko fajn učila za kakšne izpite. mi je prau sedlo. user posted image

no, pozdravčke vsem

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
30.7.2010 8:02:32   
Alex01
Jutrouser posted image

Petekkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO vsem, ki se odpravljate na dopustuser posted image user posted image

Mi pa čez dober tedenuser posted image user posted image

Mejte se!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
30.7.2010 20:08:02   
cukr07
Evo stvari so spokane v avtu in čakajo na naš odhod.
Lenart že spi, kot da bi vedel da bo moral zgodaj vstat.user posted image

Lepo se mejte in se tipkamo čez en teden.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
30.7.2010 21:08:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Srečno in lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
30.7.2010 22:18:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

živka, hvala z članek.

naša grize zaradi žlehtnobe..in takrat dobi po ustih..ne me narobe razumet...nihče je ne butne na "gobec" ampak jo samo malo potapkamo da ve, da to ni prav....zaenkrat se počasi izboljšuje, a še vedno hoče na ta način uveljaviti svojo voljo...del vzgoje pač, za moje pojme...

drugač pa, ...evo mene, totalno sk.ozlana, vročina 38,8...vse boli, kot da bi me nekdo dodobra stepel s kolom...adijo pamet, ne pomnim kdaj sem bila tako švoh...a sej bo...za otročke se vse potrpi...pa babi pomaga pa oči tut...

včeraj je naš mali MArk Ian praznoval svojo mini drugo svečko, očka pa kar tapravo...bila sta prava frajerja...

lepo bodite, uživajte v sončku in senčki...pa se tipkamo...

aja, princesi...drugače mam jst tut črpalko, samo če si se že z vaney zmenla, pol je itak okidoki... :)

Rea hvala enako, tudi naša grize.....user posted image  pa jo ravno tako malo potapkam, da ve da to ni prav, ma vam povem sem čist obgrižena po rokah user posted image

Se podpišem pod lepe želje za zdravje.....Rea a lots of ladybugs :-)

Čestitke malemu in atiju :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
30.7.2010 22:19:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Srečno in lepo se imejteuser posted image

Se podpišem, čeprov sem te zamudila......upam da ste srečno preživeli pot in da že uživate ob morčku :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
30.7.2010 22:20:27   
Mala_princeska

Mejte se!

Alex verjemi en teden boš pa že preživela :-)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
30.7.2010 22:42:21   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mejte se!

Alex verjemi en teden boš pa že preživela :-)user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne dvomim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3794
1.8.2010 7:01:54   
štrumfek
daaaaaaan
zgubljena jaz po dooolgem časuuser posted image user posted image user posted image

Najprej vsem slavljenčkom iskrene čestitke in velikooo smeha, novih dogodivščin in znanj vam želimuser posted image user posted image user posted image

Sploh nevem več kdaj se teden obrne... kar konc ga je... šiht,taja, spat, šiht, Taja, spat, šiht ,Taja ,spat pa je teden okol.....user posted image user posted image user posted image

no da se mal pohvalim naša Taja je SHODILAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdej si predstavljate da moram res skos za njo hodit.....

pri skoraj enem letu ima 9350g in 75cm, pa cepljena je bla... tko da vse BP.
V četrtek pa prazujemo prvo svečko

grizenje... mi mamo tud eno grizliko doma... dobr, da ma samo dva zoba.... jaz ji vedno pokažem, da to ni prav in da se tako ne sme... čeprav naša še rajši ščipa... tko natanko,user posted image da zaboli ko user posted image user posted image
Cukr uživejte na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rea pozdravte se čimpreeeej

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
1.8.2010 7:26:40   
rea27
dobr zjutri - kot pravi naša majch...

hvaaalaaaaa vsem, ki ste mislile name..očitno je malo pomagalo..malo je pa..hmm..ostalo..Imam namreč mastitis..
Imela sem vročino, in to tri dni ni padla pod 39.6 C. En dan sem jo imela kar 41.1 C ! No, kot sem že v mailu jaknik napisala, mi je blo tako slabo, da sem mislila da se mi bo mal sfuzlalo. Fizična bolečina je itak skos prisotna, to nimaš kej, celo telo boli, vsaka najdrobnejša koščica v telesu boli ko pes, mišice kr mal "atrofirajo" ker ležiš ko dila, tako da sem skor ene dvakrat padla z Markom v naročju, potem pa sem obupala in pokliccala na pomoč mojo mami. Ker sem bila resnično KAPUTT! No in..ja, spet smo zahvaljujoč se homeopatiji - spet zmagali. Vročine nimam več, počutim se bolje, malo manj energije imam, a ta še pride. Mali vozeljček je še na dojki pa čisto mali rdeči flekec tut, ampak izginja...uh, presrečna sem!!!!
Ko ležiš tam ko dila in ne moreš svojga otroka prijet v naročje..no, ga primeš a z veliko muko, ker te vse boli ..in ko si takooooo žalosten ko nimaš prave energije se z njimi igrat....ma bljak...sem se kr silila nekaj z Evo igrat, pa risat pa knjigice gledat, ko je pa zaspala sem pa dobesedno dol padla...Marki je bil pa zelo toleranten do mamice...tako da smo preživeli..

Lepo nedeljo vsem....

in Taja - braaaaaavo korenjakinja...welcome to the "walking" club hehehhehehehe

< Sporočilo je popravil rea27 -- 1.8.2010 7:27:54 >

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
2.8.2010 7:39:22   
Mala_princeska
Reja user posted image user posted image user posted image user posted image te  čist razumem....o bolečini in o tem, ko še otroka ne moreš prjet - mene je zadnjič jajčnik tko uščenil, da sem bila čist bljak in kot zanalašč je dragi takrat otroško sobo razmontiral. Še dobr, da je bolečina po 1 popoldnevu minila. En vagon pikepok, dimnikarjev, pujskov,.....da bi mastitis čimprej minil in da se ne vrne - mali user posted image  daj daj cuzi cuzi, da mamico ne bo bolelo.

Aja novičke.....vikend doma, brez tasta in tašče je bil super user posted image user posted image user posted image  (ni jih bilo doma, sta bila na drugem domu - na vikendu), mislim brez kreganja, ker se tašča zadnje čase samo name spravlja, mi je v petek 10 let življenja požrla, ko mi je rekla, da me NE SME BRIGAT, kam bo ona mojega otroka peljala (Manco) ko sva z Nino imeli zadnje cepljenje. In smo bili lepo ta vikend doma, v soboto smo večino dneva stanovanje pospravljali, pa na en sprehodek šli, včer pa kosilo na Otočcu v restavraciji Tango - ob nedeljah imajo samopostrežno kosilce za 10 EUR in biloje dobro in nasitno user posted image  pol smo šli pa labode futrat, pa domov in mi je uspelo goro cunj zlikat.

Nič zdej pa zajtrk in Nino peljem na počitnice v Mengeš, pol pa šiht.....

Štrumfka te razumem glede službe, Alex naj ti teden brzinsko mine, pa ne preveč komplicirat okoli pakiranja user posted image user posted image user posted image

Živka kje si???

A ima ta teden dopoldne katera cajt, da v mestu pokofetkamo??? Da razbijemo to službeno rutino user posted image  no saj Reja ima pa tudi službo, sam drugačno - z otročki user posted image

Uživajte - otroci kličejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
2.8.2010 7:44:05   
Mala_princeska
Ajej še en problemček okoli prebave naše user posted image
imam občutek, da jo zvija (in da je to razlog nočnega zbujanjauser posted image user posted image ) ker včeraj se mi je revčka tok napenjala ob kakanju, da je vse ven porinilo ob kakanju - mislim da je tok ritko napenjala, da sem vidla njen zadnjik z notranje strani user posted image user posted image user posted image  in ob previjanju mi včasih joka, pa skos bi se samo k men stiskala. Občutek imam, da je kriva prebava, ponoči bi sam na jošku visela user posted image user posted image user posted image  in iz petka na soboto in iz sobote na nedeljo je imela povišano temperaturo - vročino, zbijala sem jo z Daleronom, drugač je pa čist vesela frajerka, jedla dokaj lepo včeraj, hrane ne odklanja - sam občutek imam da jo napenja - kaj bi mogla pri prehrani spremenit???

Nej jo najprej samo malo opazujem (koliko časa) in če bom vidla, da ni bolje k dr.???

Hvala vsem za nasvete.....

Neposredna povezava do sporočila: 3798
2.8.2010 12:41:39   
potty
Hoj, hej, haj....da mal pokukam k vamuser posted image .

Rea - upam, da je bolje...sem ti pa na mail napisala svoje ,,dogodivščine,, z mastitisom. Grrrrruser posted image , sovražim mastitis....grrrrr.

Princeska.....hmmmmm, sicer ne vem kaj vaša malčica papca, ampak vem pa da malčke dostkrat napenja moka. Tista moka, ki jo mamice oz. še najraje babice mečejo v futer za podmet, da zgostijo zadevo.user posted image Jst (in moja mami) zgostujem hrano tako, da naprimer naribam not mal krompirja, al pa mal zelenjave skuham pa speštam in vmešam, včasih dam tudi kako žličko drobtin. Nikol.....ampak res nikol pa ne dajem moke not. To zna tut mene kr hudo napenjat.

Vse dopustnice.....uživejte na morčku, v toplicah, hribih.....oz. kjerkoli že ste in boste. Jst sem tudi danes prvi dan na dopustu....sicer ne gremo nikamor, ker so ene ,,grde,, stvari prišle vmes.

Se vam še kaj javim čez čas....lepo se imejte moje drage dolenjkiceuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3799
2.8.2010 12:44:43   
potty

Diplomca miruje oz čakam nove naslove user posted image user posted image user posted image

Po riti te bom.....glej kako blizu konca si. Hitro po naslov pa akcija.....da bomo potem to konkretno s kako veliko šalco kofeta  zalile user posted image .

Princeska - zate isto velja.....primi se tipkovnice pa veselo na delo.

< Sporočilo je popravil potty -- 2.8.2010 12:45:34 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?