Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:11:31
|
|
|
|
Sacherca
|
Dodajam,da se zelim spoznati Rino22 Katy,upam,da zrihtas in da ni kaj hujsega Saraya privosci si miren vecer ja s knjigo in sladoledom v roki. In do kdaj ti malidve zjutraj spita? Kar hitro hodita spat a ne? Leii zelim uzivanje na polno Matcar pa tudi tebi ,da si se odlocila,da privoscis malo manji tempo svojemu telesu Botrca pa itak uziva a ne! Kako pa J. in roka? Rubin pa glede na prebrano res vsa nesreca zadane Ly super za nakup Mali danes ni spal popoldan in je tecen ko driska .Zdaj sibava pod tus in potem se kaksna risanka in spat. Jaz pa potem lepo nadaljujem druzenje z 1.umorom in Mentalistom Moj bo sel prej spat,ker jutri ob 4ih zacne sluzbo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:14:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya privosci si miren vecer ja s knjigo in sladoledom v roki. In do kdaj ti malidve zjutraj spita? Kar hitro hodita spat a ne? danes sta šle maloprej...ker je moj šel na pijačo...drugače bi šle okol osme... Spita pa jutri do pol sedme, ker imamo budilko...pa tud drugače ni panike...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:17:10
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem se že nekaj naučila, če bom imela še enega otroka: *hočem boljši voziček *hočem konkretno previjalno mizo, tako na komodi *ne rabim kengurujčka Tudi jaz sem se naučila nekaj o tem In sicer: - nočem več tega vozička, ampak enega najbolj enostavnega in lahkega, ki se zloži na manjše - tako previjalno mizo, kot jo omenjaš, imam in je res zakon, pa še fajn je, ko ma predale in predal odpreš in maš že vse pri roki - uporaba kengurujčka pa je odvisna od tega, kdaj je rojen.. tako je moje mnenje Midva sva imela vozicek,od katerega smo se komaj letos koncno locili.Je sel v prodajo,ker pac ne razmisljava o drugem otroku,ce pa bo kdaj drugi,bo pa ze prevec let mimo. Imeli smo traxxa marlina...ne morem ga prehvalit...zdaj jih pa itak ne delajo vec.... Fajn vodljiv,vse kole so se dale enostavno odtsranit,zlozi se na malo....Potem sta prisla ena dva z gorenjske po njega in ga v susu kupila. Previjalno pa imamo zidano v kopalnicu..sedaj,ko vec ne previjam malega,gre blazina stran in je fajn velik prostor za zlaganje perila ali pa kopicenje Sem bila noseca,ko sva delala stanovanje in je moj to kar tako enostavno anredil....Super ideja je to bila -njegova . Nas je aprilski pa smo na jesen zelo veliko uporabljali kengerujcka,sem tudi jaz takrat rabljenega kupila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:18:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya privosci si miren vecer ja s knjigo in sladoledom v roki. In do kdaj ti malidve zjutraj spita? Kar hitro hodita spat a ne? danes sta šle maloprej...ker je moj šel na pijačo...drugače bi šle okol osme... Spita pa jutri do pol sedme, ker imamo budilko...pa tud drugače ni panike... No to je tak fajn...Najin pa zaspi okoli pol desetih, danes bo kake pol ure prej.Zjutraj pa do 7.30-8.30. Zdaj,ko sva imava skupaj pocitnice tako.Potem s septembrom pa spat ob 20.30 -7.00
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:23:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya privosci si miren vecer ja s knjigo in sladoledom v roki. In do kdaj ti malidve zjutraj spita? Kar hitro hodita spat a ne? danes sta šle maloprej...ker je moj šel na pijačo...drugače bi šle okol osme... Spita pa jutri do pol sedme, ker imamo budilko...pa tud drugače ni panike... No to je tak fajn...Najin pa zaspi okoli pol desetih, danes bo kake pol ure prej.Zjutraj pa do 7.30-8.30. Zdaj,ko sva imava skupaj pocitnice tako.Potem s septembrom pa spat ob 20.30 -7.00 ma ja...pri nas ni neke razlike...ali jih dam spat ob sedmih ali devetih...ko zaspita..tak spita....pa se zjutraj nič prej ne zbudita....morda le izjemoma
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:24:55
|
|
|
|
elevitka
|
Čer! Katy upam da ni kaj hudega, pa da čimprej mine se strinjam z vami glede nepotrebnih stvari za otroka - voziček bi takoj menjala za enga takega ki se ful na malo zloži, tega smo kupili za okras ker se noče vozit noter - previjalna mizica v komodi - kengurujček smo kupili zastonj tak javila sem se, kufri so spakirani za vikend varijanto morja, upam da bo čez lepo vreme in dete nebo tak vdreno kot je bilo ta teden. Lepo bodite !
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:27:01
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka...uživajte
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:52:23
|
|
|
|
arabela*
|
sem se z sosedom zaklepetala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 20:36:36
|
|
|
|
petea
|
Oj, jaz tudi komaj čakam na jesen, da gredo otroci v vrtec, da bom lahko vsaj nekaj ur v miru kaj naredila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 20:56:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...uživajte Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:09:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:16:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! čer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:18:40
|
|
|
|
katy83
|
čer tudi od mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:20:13
|
|
|
|
katy83
|
Hvala vsem za pikapoke. No, sem bila pri zdravniku, mi je dal ene druge tablete, pa sirup Legofer, ker se mi je zdaj po vsej verjetnosti kar dosti kri poslabšala, glede na to, da sem je dosti zgubila. Skratka sem malo pomirjena, ampak me razkuri to naše zdravstvo , ko te noben ne pogleda prav, ampak te samo filajo s tabletami. Vsepovsod. Upam, da se vse porihta kmalu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:23:16
|
|
|
|
katy83
|
Elevitka, uživajte, pa upam, da boste imeli lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:24:14
|
|
|
|
katy83
|
Pa kje ste vse? Bliska pa ste pobegnile. No, saj jaz tud o tem razmišljam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:24:38
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:26:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? Tu. Sem nekaj računala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:26:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:28:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:34:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:34:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:35:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...uživajte Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:37:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim. Jaz se javljam za cote. Nosim M št zaj,ko sem nekaj kg zgubla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:38:52
|
|
|
|
matcar
|
Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?