Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:16:28
|
|
|
|
marta82
|
Katy držim pesti, da bo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:19:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy držim pesti, da bo vse ok. hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:03:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ta knjiga, ki jo je Marta omenjala - POPOLNI IDIOT - med drugim govori tudi o Ikei Ej,še ena knjiga za moj seznam...sem jo prej spregledala Še dobro da je september pred vrati in boš sama doma. A sem grozna mama,če rečem,da komaj čakam?? Se mi zdi,da se stokrat na dan skregata in stepeta Nisi nič grozna mama! kaj sem te jaz potem? Mama,ki preveč dela?? Saj,res,kak si se odločila glede dela v Š.? Si boš vzela kaj cajta na off? Bom dala malo na off,vsaj do sept.,če ne malo dlje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:05:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj preko neta pa nimaš nareto? V Bistrici ja, v Mb pa že sto let nisem bila tak da mislim, da nimam. Ja,pol pa tak maš.So vse knjižnice v slo zajete.Samo moraš tam označit,katero knjižnico želiš. meni pa ni všeč ta cobics al kaj je že Meni pa ji glih to fajn,lahko zbiram knjige,pa jih rezerviram,pa ni mi treba tja letat za podaljševanje....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:08:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem se že nekaj naučila, če bom imela še enega otroka: *hočem boljši voziček *hočem konkretno previjalno mizo, tako na komodi *ne rabim kengurujčka po moje se bo na tem sezanmu še nekaj stvari nabralo Jaz imam kr komodo,pa previjalno podlogo gor.Je pa 60 širine pa 80 dolžine! ma meni pa se ne da stat zraven...se raje razkomotim na postli Jaz sem tudi hitro to opustila,ker sta prej zrasla in jima je že rit čez gledala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:17:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z mene , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega. Jaz tudi.Držim pesti,da bo vse ok!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:18:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem z Maksom malo na uho preden grem delat. Sem dobila sms,da so otroci srečno prispeli v Poreč!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:23:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj preko neta pa nimaš nareto? V Bistrici ja, v Mb pa že sto let nisem bila tak da mislim, da nimam. Ja,pol pa tak maš.So vse knjižnice v slo zajete.Samo moraš tam označit,katero knjižnico želiš. meni pa ni všeč ta cobics al kaj je že Meni pa ji glih to fajn,lahko zbiram knjige,pa jih rezerviram,pa ni mi treba tja letat za podaljševanje.... jaz kar po telefonu podaljšam...če je treba
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:24:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem dobila sms,da so otroci srečno prispeli v Poreč! super...zdaj pa naj Lea uživa 100 na uro
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:27:24
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz že nazaj.....nabavila knjige....Belleruth Naparstek: Šesti čut, intuicije...,pa še sproščanje za otroke...spet malo poučnega branja Ne da se mi nikamor več...pa sama sem in bom kar doma lepo v miru in tišini.... Zdaj grem pospravljat omare.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:45:39
|
|
|
|
botrca
|
Sem dobila sms,da so otroci srečno prispeli v Poreč! [/quote] super
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:46:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z mene , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega. Jaz tudi.Držim pesti,da bo vse ok! jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:51:34
|
|
|
|
botrca
|
Sacherca hvala za informacijo o elektriki . Saraya kaj še nisi naredila testa? Kako se pa počutiš? Ti je slabo? Glede previjanja: dokler nisva kupila sušilnega stroja sem ga imela na previjani mizi v kopalnici (do lanskega decembra), pol pa sem nadaljevala na pojsli ali v spalnici ali v dnevni. Sedim poleg, ker če ne bi umrla od bolečin v križu. Kathy83 hvala bogu, da je T ok
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:52:44
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem uho gret k Janu ki že pol ure spi. Upam, da bom lahko spala z navijalkami. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 13:58:46
|
|
|
|
botrca
|
Aja, nekaj mi povejte kje najdem oni prispevek o Rubin?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 14:12:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kaj še nisi naredila testa? Kako se pa počutiš? Ti je slabo? ma ja...saj to je bil glavni razlog...da sem posumila na nekaj....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 14:12:22
|
|
|
|
ly117
|
No pa sem jaz že tudi doma. Sprehod do Lidla je bil uspešen, dobila vse kaj sem misla kupit za L. Na poti domov sem se pa ustavla pri kolegici in sma pošteni čvek dol vdarle.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 14:15:25
|
|
|
|
ly117
|
Katy tudi jaz držim peste da je vse ok. Ti pa še pošljem nekaj .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 14:29:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z mene , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega. Tudi jaz držim pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 14:30:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega. Malo sem skeptična glede tega,upam,da te vseeno ne bojo samo s tableti odpravili.Pri krvavitvah se ni glih za hecat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 14:39:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem se že nekaj naučila, če bom imela še enega otroka: *hočem boljši voziček *hočem konkretno previjalno mizo, tako na komodi *ne rabim kengurujčka Tudi jaz sem se naučila nekaj o tem In sicer: - nočem več tega vozička, ampak enega najbolj enostavnega in lahkega, ki se zloži na manjše - tako previjalno mizo, kot jo omenjaš, imam in je res zakon, pa še fajn je, ko ma predale in predal odpreš in maš že vse pri roki - uporaba kengurujčka pa je odvisna od tega, kdaj je rojen.. tako je moje mnenje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 19:02:30
|
|
|
|
arabela*
|
čer Otroci spijo...mi jih je pomagal spat spokat na brzake...sedaj pa je komaj na pijačo šel...priden Jaz pa malo še pospravim...pa na netu malo
|
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)
prižgem TV in se malo uležem (
11%)
si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)
čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!