|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:24:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, jaz imam spet eno vprašanje: Ste seznanjene s tem pod kakimi pogoji lahko zaprosiš za izredno socialno pomoč? Tisto, ki jo dobiš 2x na leto? Mislite, da če jaz zaprosim, bom dobila? Ne sprašujem za zdaj, ko sem študentka, ampak potem konec leta enkrat. Bi kao navedla, da moram olje za kurjavo kupit. Za ISP lahko zaprosijo vsi,tudi zaposleni.Lahko navedeš bilokaj, s tem da imaš 15 dni čas,da priložiš dokazilo o tem,da si dejansko denar porabla za navedeno stvar! aja? fajn. Ja, to z dokazilom tak vem. Je mama danes rekla, da bo konec leta olje kupla, pa bomo pač na mene račun dali, pa je to to. No, upam. Vsak € prav pride. Zdaj mi še tak gre skozi super, ko imam štipendijo, potem pa...ah, ja v vsakem primeru bomo nekak, ker itak nismo nekaj zahtevni. Ampak kot pravim, vsak € je dobrodošel. Ja,jaz tudi že cel cajt razmišljam da bom dala vlogo noter,pa bom dala za položnice.Jih itak mam tolko,da mi od calunge nič ne ostane. koliko pa je znesek, ki ti ga dajo? najvišji mislim. Ni mi zdaj po netu tega za brskat. Imam preveč dela z RR. Mislim,da je max.300 eur.Bom se pozanimala,pa ti javim,je tašča ravno prejšnji mesec dobila.
|