|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
4.8.2010 23:36:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz nikoli nisem imela problemov z vidom...celo preveč super je bilo vse...sedaj...odkar se redno na rač....pa postaja slabše.Najbolj opažam, da me oči bolijo,ko pišem v temi...oz tipkam...kot npr.sedaj....ko nimam lučke prižgane, pa ko blešči od monitorja....kriza nouser posted image

Meni so pa nosečnosti in porodi zgleda malo popravili vid,sem prej dosti več problemov imela...računalnik pa res uničuje vid

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
4.8.2010 23:40:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

moj smrkavec se je v vrtcu prilagodil tip-top,doma pa še vedno z muko ubogauser posted image

tako kot A..v vrtcu vse uoga, doma pa nič...najhuje je pospravljat....danes sta me namučile,da sem bila čist hinuser posted image  V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
4.8.2010 23:41:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

P:S: Kaj pa kaka kava? Naslednji teden,pa se lahko za popoldan zmenimo,da lahko še Rubin pride!

lahko...ampak v četrtek ne bo šlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
4.8.2010 23:43:11   
arabela*

Marian Keyes je v romanu Suši za začetnike ustvarila tri like, v katerih se boste skoraj zastrašujoče lahko prepoznali …

Tri ženske na robu sreče -- ali pa morda živčnega zloma? Prva je Lisa Edwards, uspešna in ambiciozna urednica ženskih revij, ki za nagrado za svoje delo pričakuje premestitev v svetovljanski New York, toda namesto tega jo nenadoma pošljejo na deževno, zakotno Irsko …
Druga je vestna in organizirana pomočnica Ashling Kennedy, ki si dela skrbi glede vsega, od premalo izrazitega pasu do pomanjkanja moških v svojem življenju. Celo za nekaj grižljajev surove ribe ne zbere dovolj poguma …
In še Clodagh Kelly, Ashlingina najboljša prijateljica že od otroških let. Clodagh že ima svojega princa, pa tudi dva prikupna otroka in prelepo hišo; skratka vse, kar si od nekdaj želi Ashling. Vendar Clodagh ni zadovoljna …
V katero smer bodo zakorakale?

hvalauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
4.8.2010 23:43:57   
arabela*
M spet jamra......user posted image ...zakaj,zakaj,zakaj.....odgovora pa od nikoder........?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
4.8.2010 23:44:42   
sami0804

moj smrkavec se je v vrtcu prilagodil tip-top,doma pa še vedno z muko ubogauser posted image

tako kot A..v vrtcu vse uoga, doma pa nič...najhuje je pospravljat....danes sta me namučile,da sem bila čist hinuser posted image  V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislimuser posted image

Zdaj veš,zakaj se veselim vrtca kot mali froc...user posted image Da bo od osmih zjutraj pa do dveh popoldan stanovanje podobno bivališču.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
4.8.2010 23:49:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya  V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislimuser posted image

S. je itak mislila letos začet s cicibanovimi uricami,ampak ker res išče družbo otrok,sma jo dala kar redno v vrtec.
Tvoja  M. se mi pa še vseeno še zdi mala za vrtec user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
4.8.2010 23:55:31   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya  V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislimuser posted image

S. je itak mislila letos začet s cicibanovimi uricami,ampak ker res išče družbo otrok,sma jo dala kar redno v vrtec.
Tvoja  M. se mi pa še vseeno še zdi mala za vrtec user posted image

ja...zdaj bo dve stara ta mesec...user posted image ...ma saj zato ja...da bi jo vsaj do treh let pregurala,pa potem dala...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.8.2010 23:56:11 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
4.8.2010 23:57:19   
arabela*
sem prebrala prspevek...oz temo o Rubin....groza....kaj se jim vse dogaja...upam,da porihtajo nekak žeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.8.2010 0:08:50   
arabela*
nič...grem proti postli...nočkabočkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.8.2010 0:10:19   
sami0804

Nočka Sarayauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.8.2010 8:29:34   
sami0804

Dobro jutro user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš,
ker k tebi pride samo tisto,kar ti je namenjeno!

V svojem življenju igrate glavno vlogo
in ne dopustite si,da vam jo odvzamejo.

Življenje-to niso dnevi,ki so minili,
temveč dnevi,ki smo si jih zapomnili.

Sprijazni se s svojim življenjem.
Sprejmi ga takega,kot je.SEDAJ!
Da ne zgrešiš še tistega drobca sreče,
ki čaka nate.

Dve indijanski pravili za kvalitetno življenje:
1.ne sekiraj se zaradi malenkosti!
2.vse so malenkosti!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.8.2010 8:33:40   
Sacherca
Dobro jutro bejbike user posted image

Skrat tudi drugo noc brez plenice ampak zdaj pa mi je ze cudno...Danes ponoci ni sel nic lulat,zadnjic je lulal vceraj okoli devetih in od takrat niic.Zdaj sva ze skoraj eno uro pokonci pa se kar nic user posted image

Vceraj zvecer gledala Mentalista,vmes vas na hitro prebrala.Potem se malo 1.umor brala pol pa padla v posteljouser posted image
Sušija sem si tudi jaz ze rezerviralauser posted image

Vceraj smo imeli tortilje,danes pa kar sataraš pa pečenko.Ko sem vecraj mojemu rekla,da bo sataras danes,so mu skoraj oke ven padleuser posted image dokler nisem dodala,da bo se meso zraven za njegauser posted image

Prej bi vam morala pisat,dete je pravkar slo na kahlico lulat user posted image

Tudi jaz si zelim spoznati Rubin,Elevitko,Taso,Nebo,Vitabelo user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.8.2010 8:59:39   
ly117
Jutro! user posted image

Spali smo zanič. L je nonstop nekaj jokcal pa se zbujal. Edino tam okoli 6h je uspel zaspat pa sma spala do 8h polše pa pol urce poležavala.
Zdaj pa pijem user posted image , pol pa grema na sprehod do Lidla in da vidim če boma kaj našla za njega.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.8.2010 8:59:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca
Tudi jaz si zelim spoznati Rubin,Elevitko,Taso,Nebo,Vitabelo user posted image

Podpis.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.8.2010 11:37:01   
arabela*
jutro.....vidim ste v polnem čvekuuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se že natrenirala...sva bile tak pridne danes...delale uro in pol...pasalo nenormalno...še sedaj vsako mišico čutimuser posted image
Najedla sem se pohanega sira, pa kumarc s kislo smetano...zdaj pa kavo pijem....potem pa šibam v knjižnico, mi je čtiva zmanjkalouser posted image

katy...kak je zdaj s tabo, kdaj se boš vpisala....tu v Pristanu je res super, pa gužve ni zjutrajuser posted image , pa glede na to, koliko vsega ponujajo, pa še fajn razglediuser posted image user posted image user posted image ....ni dragouser posted image

Kuhala ne vem,kaj bi...nekaj na brzake....otrok tak ni doma....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.8.2010 11:39:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Skrat tudi drugo noc brez plenice ampak zdaj pa mi je ze cudno...Danes ponoci ni sel nic lulat,zadnjic je lulal vceraj okoli devetih in od takrat niic.Zdaj sva ze skoraj eno uro pokonci pa se kar nic user posted image

mogoče slabo pije....pa zato manj?
M pa je taka faca...obvezno gre vedno z A na WC...pa je zraven nje in po novem, ko A kaka...se tudi M v plenico isti čas pokakauser posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.8.2010 11:41:08   
arabela*
Nič..pičim naokoli...se tipkamouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.8.2010 11:55:10   
petea
Saraya,
kako si se odločila glede študija?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.8.2010 12:09:10   
katy83
dan babike.

moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z meneuser posted image , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. user posted image Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. user posted image   Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. user posted image

No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to.
Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.8.2010 12:10:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petea

Saraya,
kako si se odločila glede študija?

ja...želja je...ampak se ne bom podala v pravo...
Bom verjetno šla dalje kar za ekonomista....user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.8.2010 12:11:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan babike.

moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z meneuser posted image , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. user posted image Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. user posted image   Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. user posted image

ojoj....ja meni se je takoj včeraj,ko si napisala, to čudno zdelo....fajn porihtajuser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
5.8.2010 12:12:00   
arabela*
zdaj pa res šibam...ker bo dež počasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
5.8.2010 12:12:14   
katy83

katy...kak je zdaj s tabo, kdaj se boš vpisala....tu v Pristanu je res super, pa gužve ni zjutrajuser posted image , pa glede na to, koliko vsega ponujajo, pa še fajn razglediuser posted image user posted image user posted image ....ni dragouser posted image

tak bi rada, pa vedno kaj pride vmesuser posted image
očitno ne bo nič, pa še moj ma zadnje čase take izmene v službi, da ga itak ni nič doma
mogoče bo po dopustih boljše, kaj te vemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
5.8.2010 12:12:58   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan babike.

ojoj....ja meni se je takoj včeraj,ko si napisala, to čudno zdelo....fajn porihtajuser posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Delo.
пеперутка16

Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?

Po 6 mesecih. (15%)

Po 12 mesecih. (60%)

Od 12 do 16. (10%)

Ne delam. (15%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!