|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
3.8.2010 22:41:29   
Anonimen
Aha.
Saj mogoče ste o tem že govorili...ampak me je začelo šele zdaj zanimat .user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.8.2010 22:44:28   
Kerensa*
Čas je že bil! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.8.2010 11:42:15   
malilump
Nič novega?

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.8.2010 17:16:09   
kuzma
Danes sem pogledal link, ki je naveden v Oni in preletel forum; moja ugotovitev; debata je bila odprta z namenom najti žrtev, ki si bo upala tvegati in vpogledala v bazo podatkov, kar je sicer nezakonito. Dvomim, da ima taxi dispečerka toliko časa, da hodi po sestankih in se srečuje z vodji zavodov, CSDjev, kontaktira ambasade itd., slogovno predobro piše in navaja fakte... po mojem gre za kvazi raziskovalno novinarstvo, ki se ga dotična novinarka poslužuje, da bi prišla še do kakšne info, da bi nagovorila koga k vpogledu v podatke (EMŠO), si dviguje branost...
Skratka, moje mnenje je, da je Kerensa gospa N.V.; not OK, vse vas vleče za nos, še dobro, bi vam bilo prijetno, če vas nekdo javno razgalja po forumih, pa vpletena posvojitelja..... To mi sploh ni všeč, upam, da bo Nataša Pirc Musar ustavila konje. Pa brez zamere, to je le moje mnenj, saj smo na forumu, mar ne?

p.s. na urad pa nisem posredoval, da me ne bi kdo v naprej po krivem obdolžil

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.8.2010 17:24:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kuzma
Skratka, moje mnenje je, da je Kerensa gospa N.V.;

user posted image user posted image user posted image

Kiks stoletja user posted image

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.8.2010 17:25:45   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Skratka, moje mnenje je, da je Kerensa gospa N.V.;

Kiks stoletja user posted image

haha, jaz sme se tudi krohotala zraven... Kerensa, da res nimaš kji kje kakšne nove službe? novinarske recimo?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.8.2010 17:38:21   
maja1488

Danes sem pogledal link, ki je naveden v Oni in preletel forum; moja ugotovitev; debata je bila odprta z namenom najti žrtev, ki si bo upala tvegati in vpogledala v bazo podatkov, kar je sicer nezakonito. Dvomim, da ima taxi dispečerka toliko časa, da hodi po sestankih in se srečuje z vodji zavodov, CSDjev, kontaktira ambasade itd., slogovno predobro piše in navaja fakte... po mojem gre za kvazi raziskovalno novinarstvo, ki se ga dotična novinarka poslužuje, da bi prišla še do kakšne info, da bi nagovorila koga k vpogledu v podatke (EMŠO), si dviguje branost...
Skratka, moje mnenje je, da je Kerensa gospa N.V.; not OK, vse vas vleče za nos, še dobro, bi vam bilo prijetno, če vas nekdo javno razgalja po forumih, pa vpletena posvojitelja..... To mi sploh ni všeč, upam, da bo Nataša Pirc Musar ustavila konje. Pa brez zamere, to je le moje mnenj, saj smo na forumu, mar ne?

In je nalašč s tem namenom nabila preko 12.000 postov user posted image user posted image

Karensa...sam ti maš res preveč časa  user posted image user posted image

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.8.2010 18:01:00   
*miska.mcc*
no, pol pa ok kuzma....ce ti tako pravis! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.8.2010 18:10:14   
Klemy82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vic dneva! Brez zamere, kuzma, ampak raziskovalno novinarstvo pa tebi ne leži ravno!

Jst.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.8.2010 18:15:25   
Kerensa*

Spoštovani gospod "kuzma"... tako, kakor ste me pa Vi danes nasmejal, me pa že kar nekaj časa nihče ni. user posted image
Na RR sem od 23.04.2005 - to je prvi podatek, ki bi tudi Vam lahko povedal, da nisem gospodična/gospa Nika Vistoropski. Ona takrat namreč sploh še ni bila novinarka, kolikor je meni znano (če se motim, s pa opravičujem).
Drugo - razlog odprtja teme je jasno naveden že v prvem postu, torej ste temo resnično samo preletel in še zdaleč ne prebral. Kaj Vi verjamete in česa ne, je seveda druga stvar.
Tretje - vpogled v CRP sploh ni tako težka zadeva, v kolikor poznate prave ljudi. Jaz dostopa nimam, tiste pa, ki ga imajo, ga uporabljajo na lastno odgovornost, česar se tudi same zavedajo, saj so dovolj izobražene (če ne bi bile, niti ne bi delale na delovnem mestu z dostopom do CRP). Jaz nisem nobene direktno prosila, naj pogleda v CRP, sem pa jasno napisala, da če ima katera možnost in "jajca", bom podatka vesela. Rezultat je jasen.
Četrto - moj čas je MOJ čas, "gospod kuzma". Koliko ga imam, kdaj ga imam in za kaj ga trošim, je moja osebna stvar in glede tega nisem nikomur dolžna polagati računov, v "primeru Džovane Rodič" pa sem se sama in prostovoljno odločila, da bom ta podatek delila z javnostjo. V kolikor tudi glede tega dvomite, Vam svetujem, da temo še enkrat ne samo preletite, temveč tudi preberete, si ob tem izpišete imena in priimke, e-maile in lokacije vseh ljudi in ustanov, katere sem kontaktirala in nato tam preverite, ali se jih res. Da Vam olajšam iskanje - povsod sem se predstavila s svojim pravim imenom in priimkom in to ni Nika Vistoropski.
Peto - visoka branost teme? Lagala bi, če bi rekla, da me ne veseli. Seveda me, saj to pomeni, da ljudi zgodba zanima in da imamo s tem več možnosti, da najdemo Džovani - živo ali pokojno.
Šesto - po 5-ih letih na RR me pozna tako ali drugače najbrž kakšna polovica forumašic in verjemite, da ne boste našel niti ene, ki bi Vam rekla, da sem Nika Vistoropski. Nenazadnje nimam niti želje, kaj šele potrebe po tem, da bi bila novinarka. Očitno ste tudi članek v Oni samo preletel, drugače bi opazil, da sta sloga pisanja Nike in mene popolnoma drugačna. eveda pa še vedno lahko mislite, da je ime Nika Vistoropski moje "novinarsko ime" - v tem primeru Vas javno sprašujem, kje je moja plača za delo pri prilogi Ona? Ne bi se je namreč branila.

Za konec , "gospod Kuzma" - to je le moje mnenje. user posted image

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.8.2010 18:36:43   
Kerensa*
Ne morem, da ne bi... user posted image

"Gospod kuzma"... poiščiva lokacijo, datum in uro, ki bo obema ustrezala in se srečajva. Če sem jaz Nika Vistoropski, Vam javno prisežem, da boste lahko do konca življenja jedel in pil na moj račun. Če pa nisem Nika Vistoropski, boste pa Vi plačal tisto pijačo, ki jo bom spila tačas, ko boste Vi ugotavljal, kdo sem.

Deal?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.8.2010 19:10:08   
sonček33
kerensa, samo za tole plačano kavo se ti greuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.8.2010 19:26:05   
Oceania
Kavo? Zaslužila bi si dvojni viski.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.8.2010 20:25:10   
buči
Joj, jaz bi šla pa zraven na kavo, da se malo nasmejim!!!!!

Sem bila že ful slabe volje, pa sem se fuuuuuul namesmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.8.2010 20:40:07   
kuzma
Hm, spretni prstki obvladajo več slogov pisanja .... tako da... nisem trdil da imaš enakega kot gospa iz časopisa, mogoče si njena asistentka, sodelavka, karkoli pač.
Ampak namen je enak.... na forumih je polno dežurnih PRovcev, pa marketingašov in pospeševalcev prodaje iz podjetij, ki spremljajo zadovoljstvo uporabnikov in si na ta način sooblikujejo imidž, povečujejo prepoznavnost (razni operaterji, ponudniki storitev, farmacija), pa tudi novinarjev, ki nabirajo ideje za prispevke. S tem ni popolnoma nič narobe;
No upam, da so ljudje tako pametni, da ne bodo dali glave na tnalo zaradi lastne radovednosti in tvegali nepooblaščeni vpogled v osebne podatke, razžalili vpletenih oseb... vse za ceno kvazi radovedne javnosti. Sploh pa glede plače; mislim, da sta kar izenačeni, novinar mora kar garati za 1200 net na mesec (pazi, da ne užališ še koga); mlajčim novinarjem pa je 1000 EUR nedosegljivih (mogoče, če imajo dve službi).
Aja, na foumu si od 2005 praviš? Mogoče si bila takrat še študentka?
Kave pa ne bi hvala, mi je post dovoljšnja socializacija.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.8.2010 20:48:42   
Kerensa*
mogoče si njena asistentka, sodelavka, karkoli pač.

Tudi to nisem. Nikakor nisva povezani. Samo 2x v življenju sva govorili po telefonu: enkrat sem jaz poklicala njo, enkrat pa ona mene.
Aja, na foumu si od 2005 praviš? Mogoče si bila takrat še študentka?

Nikoli v življenju še nisem bila študentka.
Kave pa ne bi hvala, mi je post dovoljšnja socializacija.

Imam kakšno možnost, da te prepričam v nasprotno? user posted image

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.8.2010 21:01:18   
kuzma
Hop Cefizelj pa te mam....

http://www.ringaraja.net/forum/%C4%8Ce_je_katera_od_Vas_pripravljena%25%25%25/m_5254288/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.8.2010 21:02:36   
Kerensa*
Hop Cefizelj pa te mam....

http://www.ringaraja.net/forum/%C4%8Ce_je_katera_od_Vas_pripravljena%25%25%25/m_5254288/tm.htm

Imaš, ja user posted image ... pošlji mi svoj e-mail, pa ti jaz pošljem kopiran e-mail novinarke, ki me je prosila, naj to objavim na RR.

Pa če se še tako trudiš, ti ne bo uspelo... ker NISEM novinarka in ker nisem povezana z nobeno novinarko, niti z nobenim medijem. Razen Ringarajo in Facebookom. user posted image

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.8.2010 21:03:29   
Klemy82
A, dej, kuzma, idi spat.user posted image

Jst.

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.8.2010 21:04:02   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Pusti ga, no, Klemy... prav lušten je s tem, ko poskuša dokazati, kdo naj bi jaz bila. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.8.2010 21:05:01   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pusti ga, no, Klemy... prav lušten je s tem, ko poskuša dokazati, kdo naj bi jaz bila. user posted image

Me prav zanima do kakšnih dognanj bo prišel, na koncu bo še izpadlo, da si ti Đovana!user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.8.2010 21:05:37   
Kerensa*
Me prav zanima do kakšnih dognanj bo prišel, na koncu bo še izpadlo, da si ti Đovana!user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.8.2010 21:14:09   
Kerensa*
Sploh pa glede plače; mislim, da sta kar izenačeni, novinar mora kar garati za 1200 net na mesec (pazi, da ne užališ še koga); mlajčim novinarjem pa je 1000 EUR nedosegljivih (mogoče, če imajo dve službi).

Zakaj pa bi sploh koga užalila? Nikjer nisem napisala, koliko ima kdo plače (od novinarjev), ker ne vem, koliko jo ima. Ti, Kuzma, si trdil, da sem novinarka, zato sem te vprašala, kje je moja novinarska plača (pa kolikorkoli jo je že), saj zaenkrat, kakor vem, dobivam samo svojo, dispečersko. Z veseljem bi imela namreč dve - eno za to, kar delam in eno za tisto, česar ne delam. user posted image

(odgovor članu kuzma)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.8.2010 21:20:14   
Eva*
Slika novinarke  Nika Vistoropski.
Mislim, da ni to Kerensa*....

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.8.2010 21:20:56   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Eva*
Slika novinarke  Nika Vistoropski.

No, prvič v življenju jo vidim. Niti podobna mi ni. user posted image

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......