|
RE: Mama, kje si? 5.8.2010 18:15:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuzma Danes sem pogledal link, ki je naveden v Oni in preletel forum; moja ugotovitev; debata je bila odprta z namenom najti žrtev, ki si bo upala tvegati in vpogledala v bazo podatkov, kar je sicer nezakonito. Dvomim, da ima taxi dispečerka toliko časa, da hodi po sestankih in se srečuje z vodji zavodov, CSDjev, kontaktira ambasade itd., slogovno predobro piše in navaja fakte... po mojem gre za kvazi raziskovalno novinarstvo, ki se ga dotična novinarka poslužuje, da bi prišla še do kakšne info, da bi nagovorila koga k vpogledu v podatke (EMŠO), si dviguje branost... Skratka, moje mnenje je, da je Kerensa gospa N.V.; not OK, vse vas vleče za nos, še dobro, bi vam bilo prijetno, če vas nekdo javno razgalja po forumih, pa vpletena posvojitelja..... To mi sploh ni všeč, upam, da bo Nataša Pirc Musar ustavila konje. Pa brez zamere, to je le moje mnenj, saj smo na forumu, mar ne? p.s. na urad pa nisem posredoval, da me ne bi kdo v naprej po krivem obdolžil Spoštovani gospod "kuzma"... tako, kakor ste me pa Vi danes nasmejal, me pa že kar nekaj časa nihče ni. Na RR sem od 23.04.2005 - to je prvi podatek, ki bi tudi Vam lahko povedal, da nisem gospodična/gospa Nika Vistoropski. Ona takrat namreč sploh še ni bila novinarka, kolikor je meni znano (če se motim, s pa opravičujem). Drugo - razlog odprtja teme je jasno naveden že v prvem postu, torej ste temo resnično samo preletel in še zdaleč ne prebral. Kaj Vi verjamete in česa ne, je seveda druga stvar. Tretje - vpogled v CRP sploh ni tako težka zadeva, v kolikor poznate prave ljudi. Jaz dostopa nimam, tiste pa, ki ga imajo, ga uporabljajo na lastno odgovornost, česar se tudi same zavedajo, saj so dovolj izobražene (če ne bi bile, niti ne bi delale na delovnem mestu z dostopom do CRP). Jaz nisem nobene direktno prosila, naj pogleda v CRP, sem pa jasno napisala, da če ima katera možnost in "jajca", bom podatka vesela. Rezultat je jasen. Četrto - moj čas je MOJ čas, "gospod kuzma". Koliko ga imam, kdaj ga imam in za kaj ga trošim, je moja osebna stvar in glede tega nisem nikomur dolžna polagati računov, v "primeru Džovane Rodič" pa sem se sama in prostovoljno odločila, da bom ta podatek delila z javnostjo. V kolikor tudi glede tega dvomite, Vam svetujem, da temo še enkrat ne samo preletite, temveč tudi preberete, si ob tem izpišete imena in priimke, e-maile in lokacije vseh ljudi in ustanov, katere sem kontaktirala in nato tam preverite, ali se jih res. Da Vam olajšam iskanje - povsod sem se predstavila s svojim pravim imenom in priimkom in to ni Nika Vistoropski. Peto - visoka branost teme? Lagala bi, če bi rekla, da me ne veseli. Seveda me, saj to pomeni, da ljudi zgodba zanima in da imamo s tem več možnosti, da najdemo Džovani - živo ali pokojno. Šesto - po 5-ih letih na RR me pozna tako ali drugače najbrž kakšna polovica forumašic in verjemite, da ne boste našel niti ene, ki bi Vam rekla, da sem Nika Vistoropski. Nenazadnje nimam niti želje, kaj šele potrebe po tem, da bi bila novinarka. Očitno ste tudi članek v Oni samo preletel, drugače bi opazil, da sta sloga pisanja Nike in mene popolnoma drugačna. eveda pa še vedno lahko mislite, da je ime Nika Vistoropski moje "novinarsko ime" - v tem primeru Vas javno sprašujem, kje je moja plača za delo pri prilogi Ona? Ne bi se je namreč branila. Za konec , "gospod Kuzma" - to je le moje mnenje.
|
|
|