|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
3.8.2010 20:39:00   
aleunam
A se beli tudi vam fajn vidijo? user posted image

Malo preglejte seznam, ker sem na hitro preletela par strani in komot kaj spregledala, sploh ob vseh dobrotah in tisti kavici z priboljškom user posted image .

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.8.2010 21:56:17   
lottyka
Punce rabim nasvet oz. izkušeno mnenje istih ki že imate kakšnega od prej. Torej konec Novembra imamo enega Abrahama v familiji in bo praznovanje na veliko, v gostilni z bendom in vse kar spada zraven. Nekje ene 40-50 ljudi. Glede na to, da bo naš mali/mala star/a nekje mesec dni, mogoče še kakšen teden manj ali mislite da bomo lahko šli vsaj pogledat malo tja? A je to vseeno prekmalu za kamorkoli it user posted image ? Ne znam si predstavljat koliko si že kaj mobilen pri 1 mesecu. A mi lahko katera pove svoje mnenje, da vem  kaj pričakovati oz. kako se odločiti, ker bomo zaradi rezervacij morali prej povedati prisotnost, pa res pojma nimam. Je pa ožja žlahta, tako da bi šla vsaj na večerjo, če se da. Drugače bomo pač odpovedali user posted image . Kakšno mnenje kako se odločit?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.8.2010 22:04:01   
kapesanta
lottyka vi kar pejte, boš tam vidla kako mu/ji bo pasalo - naš je bil tak zaspanec, da je vedno in povsod spal, neglede na hrup in dogajanje okrog njega.
vozički - nam je pa štarcunar pobegnil na dopust in ko pride bomo že mi na dopustu, tako da gremo vplačai šele septembra user posted image
v četrtek ali petek grem pa še jaz pogledat, če ste kaj pustile v trgovinah user posted image , grem kupit kej za našo bejbo - po inventuri stvari, ki jih imam doma moram kupiti še kakšen body na preklop pa kakšen debelejši pajacek ki se zapenja med nogami (mam samo takšne ki se ne, pa se ne obnese najboljš)
v četrtek bom pa probala do svojega g da končno določiva PDP, da ne bom več neznanka na seznamu user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.8.2010 0:07:16   
ljubljana
lottika
boš videla kako bo z otročkom, zame je bilo problematično vedno to, ker običajno nekateri starejši ljudje ne znajo gledat otročka z razdalje ampak silijo vanj, ga morajo prijeti za roko in ga od blizu pogledati. Glede na to, da je pa to čas, ko razsaja največ viroz in okužb se na tvojem mestu ne bi udeležila skupinske večerje. Poleg tega sem imela pri enem mesecu tudi rada mir, brez tega da nekaj moram, ker tako želi žlahta. Glede spanja ni problema večinoma otroček do tretjega meseca le spi in je. Meni se zdi bolj problematična vsiljivost brez občutka. Pa ne, da so vsi taki ampak nekateri pa res nimajo meje. Jim je treba včasih direktno povedat pa so potem čisto užaljeni. Najbolj se boš odločila, če boš v tistem obdobju prisluhnila sebi in se ne boš obremenjena s tem, da moraš iti ker si 3 mesece pred porodom rekla, da boš prišla. Že v naprej povej tistemu, ki zadevo organizira, da boš prišla, če se bosta z otročkom počutila dobro. Naj bo to tvoje edino vodilo pri udeležbi.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 4.8.2010 0:09:02 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.8.2010 6:18:24   
simonmojca
Jutro user posted image

ljubljana hvala za info. glede 3D ultrazvoka, moram razmisliti če bi šla (šla bi, ker mi una na morfo. ni nič povedala, zaradi cene in sponina) user posted image  je že reku, da ne bo šel user posted image  ampak ga zastopim (je malo paranojičn glede uz-škodi user posted image , poleg tega pa pravi, ko je gledal kaj je to, da so kot vesolci in da si ne upa-ker ga gleda... user posted image , da če bom jaz šla se bo probal ukorajžiti in pol na cd pogledat doma user posted image ) kaj naj rečem imam paranojičnega deca user posted image , pa pol bi koga sabo vzela pa ne vem koga (mami je na morju še vsaj 1teden, pol grem pa že jaz na dopust počas) no ja bom že

aleunam joj kok so user posted image simpatični, sploh se jih ne morem nagledat user posted image

no ja grem do konca skuhat user posted image  za nas in še ena za vas user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.8.2010 7:23:32   
nadinne
Jutro.

Ah joj...men se tako user posted image ! Pa še sreda je! user posted image  Joj kdaj bo petek...imam občutek da imam vsak dan manj energije in da sem bolj zmatrana...pol pa še tole vreme user posted image

No dost jamranja user posted image  Neki me zanima...tale 3D UZ v Lj me tako mika...a je možno da se spol prikrije? Ker ga nočem izvedeti in se bojim da bi bilo preveč očitno in bi sama videla kaj je. No itak moram še mojega malo pobarat kaj misli...sam 45€ je res ugodno!

Jaz sem kupila en kompletek za user posted image  v številki 62 nežno rumene barve...manjkajo samo še žabice pa majčka za spodaj oz. body. A bo to preveliko? Mislim za domov iz porodnišnice? Men se sanja ne koliko je otrok velik takrat...ko gledam cotke mi je vse grozno majhno ali pa veliko user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.8.2010 8:33:21   
aleunam
Jutro!

Hvala za čudovito kavico, kmalu jo bom tudi jaz pila.

Simonmojca, zanimivo moško razmišljanje. user posted image  Midva pa sva šla ravno zato na 3D, da se je tudi moj nagledal user posted image . In ko sem ga videla, kako zadovoljno je opazoval v ekran, kakšne iskrice je dobil v očeh, sem vedela, da mu je bilo vredno 90€. user posted image  Drugače pa ne vem kako delajo ostali G, ta najprej v 2D označi del telesa in ga potem pokaže še v 3D. Torej, če se spol ne vidi v 2D, ga ne boš videla. Če ga nama ne bi izrecno pokazala, ga ne bi opazila (ampak nama ga je samo v 2D, a ni dvoma user posted image , da je user posted image ).

Pa še dve naši slikici:
user posted image

In ena z rokicama pred obrazom (to je ves čas počel) user posted image
user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.8.2010 8:36:28   
škorpijonček_
Ljubljana...hvala za link...sem se kr naročila zdle, imam že danes user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.8.2010 8:50:58   
škorpijonček_
Luštne fotkice...alenaum.

Simonmojca...jst bi tud eno takšno kavico...kje najdeš tako lepe slikce.
Glede vnetja...meni je tudi se mi zdi full morje pomagal...pred morjem sem imela probleme, imela svečke, pol se kopala in sedaj je že dober mesec mir. Na bazen pa tudi mene težje spraviš...ziher bi kaj fasala.
Lottyka ti si tud tak ˝usekana˝ na pralne praške in mehčalce user posted image ...jst tud kr menjavam, mora bit ene 5 mehčalcov, da se prehitro ne navadim vonja, sedaj pa bo tud za bebo kakšen, sicer že zdaj uvajam Ornel Babysoft, pa še neke nežne za otroke.

Hijacinta welcome again user posted image .

Gremo še mal delat...pol pa prej via Ljubljana...user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.8.2010 9:02:07   
simonmojca
škorpijonček_ da ne boš mislila, da jih sama delam user posted image , v googla vtipkam kavica in pol kar najde izberem in prilepim user posted image . Sem prelena, da bi se sama hecala in delala take mojstrovine user posted image .

ah kaj je pa danes user posted image  dan, da se mi  pa res nič ne da - komaj čakam, da ura odbije 14h, potem pa iz službe pa na manjše razvajanje - si grem nohte zrihtat pred dopustom user posted image  jupiii

Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.8.2010 9:15:29   
obcinarka
opa, lepoooooo razvajanje.. no dan najprej, jaz mam pa kar precej dela v službi, k me pol ni 14 dni, pa vseeno vas morm pozdravit, čeprav se še kar švercam pr vas...
midva včeri kupla eno bolj toplo kapco, pa en plišast pajacek in kupla sem neki tetra pleničk, pa olje zase... sanosan mam al kak že piše in strij zihr ne boooooo.. hahahahahahauser posted image user posted image
aleunam... tole pa tak nežno zgleda, da.... joj bi gledu kar in kar..
praški?' sm tud jaz ekspert, kar kupujem pa menjam... joj babnce kk smo zapravljive..
mene pa tale naša bejbica še kar žgećka po trebuhu, to me tak srbi, da vam ne znam poveat, ampak bolj kot ne po levem delu trebuha... torej le kako je naštimanna?'
čakam več kot zaslužen dopust, res, pol pa takoj mrfologija in ja upam da se nam pokaže kaj se skriva, ker zdej me pa že cunje matrajo... sploh ne štekam tistih k pravjo, da cunj še pa nimajo... jaz se pa ne znam vzdržat!!!!
no, grem spet enmal delat, vmes pa vas pofirbcam..user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.8.2010 9:18:32   
škorpijonček_
Simonmojca ...saj vem user posted image ...sam dober pa vseen zgleda.
Joj kak fajn...greš mal uživat...jst zadnje čase full iščem kakšno masažo za nosečnice...pa mi je 55€ v Laškem za 50minut mal dragouser posted image . Drugače grem pa jst tud nohteke uredit konec meseca, da bo kakšna lepa slikca s poroke user posted image  (ko slikajo samo rokce).
Se ti zdi zaspan dan...jst moram potrkat...spim prav fajn...nobenih zbujanj zadnje čase...me pobere kar za celih 7 ur...upam, da čimdlje.

Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.8.2010 9:27:40   
aleunam
Jaz spim kakšno noč kot user posted image , včasih pa se obrniti ne morem. Takrat šibam odtočit, pa je boljše. user posted image

Občinarka, greš kam na morje?

Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.8.2010 9:39:40   
ljubljana
Ja kaj a bomo vse danes :-))
škorpijonček kdaj si pa naročena? Jaz sem ob 13:30, hijacijta ob 13:50.
obcinarka ne se sekirat mene moja bejba tudi samo po enem delu trebuha brca.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.8.2010 9:49:58   
simonmojca
blagor enim za spanje, pri meni pa mehur ne zdrži do jutra user posted image  vsaj 1x moram vstat.
Pa še jutranja sem ta teden tako, da ob 5 sem že pokonc, no ja še jutri potem pa petek in sem frej zaradi kontrole user posted image  jejjjjjjj.

Jaz se bom pa v septembru razvajala user posted image  grem v sanny studijo, ker mi je user posted image  predragi lansko leto oz. za novo leto dal darilo-BON jupiiiiiiiiiiiiiiiiii tako, da že intenzivno gledam kaj vse bi si privoščila user posted image  (gledam mesaže, sem gledala da bi izkoristila bon za telovadbo za user posted image -sam me zaradi nizke posteljice malo skrbi. Tako, da sem se odločila za razvajanje, razvajanje) mi user posted image  skoz naprej meče, da nič ni dobro kar mi kupi, ker nočem izkoristit (ker še vedno nisem izkoristila - 1leto mi pa velja bon, do 18.12.2010) jaz pa šparam in šparam, da bom buši res že imela tako velik, da ne bom  mogla hodit in se bom šla razvajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.8.2010 9:50:31   
severnica77
Pozdravljene,

samo na hitro posredujem link za izračun verjetnosti barve oči otroka, ker se mi zdi luštna zadeva:

http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.8.2010 9:54:28   
obcinarka
JAAAAAAAAAAAAAAA. greva z mojim+našo bejbico ki dans žgečka na polno... v barbarigo, mamo tam službeni apartma in je prav fin mir, pa tišina.... kopava se v stari barbarigi, tam je pa noro dobro-črički, škržati, ena gostilna-+tista s plastičnimi stoli hahahaha in daleč nč... no kakšen vinotoč... je cenovno ful ugodno, ker pač renovirava hišo, pa še bejbica prihaja in sva zadovoljna...
ampak bom pa tud mal doma, da kej postorim okrog vogalov...
trenutno sm pa lačnaaaaaaaaa že drugič dans!!!!!!!
svetujete kaj?? do kosila ob 12 ne bom vzdržla.
lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.8.2010 10:05:15   
škorpijonček_
Ljubljana .... 14:10 user posted image ...bom obe vidla, ker bom ziher tam kaj prej user posted image .

Za jest...hm...jst bi zdle kak fajni marmeladni rogljiček, sam vem, da eden ne bi bil dovolj user posted image .

Simonmojca pol pa le čimprej izkoristi.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.8.2010 10:20:05   
Soncchhek
hojla.

jaz še vedno premišljujem glede 3d.....čez 2 tedna, v 27tem tednu imam pregled pri G, če mi takrat ne bo delala Uz....potem si bom pa plačala 3d.....bi bilo fajn malo user posted image videt.

nekatere že razmišljate v čem boste prinesle štručko domov oblečeno....jaz imam tak debelejši bel kompletek, v katerem smo z bolnišnice domov prinesli tudi nečakinjo. če bo prevelik pač zavihamo rokave....nič  zato.

zoknčki pa....meni so tud najbolj priročni pleteni copatki...moja mama jih dela...pa če bo čas...se jih še jaz lotimuser posted image .

jaaaaaaaa lepe so te bebice ki muvajo v seznamčku...

lottyka, joj to je pa čisto po tvoji presoji... jaz osebno vem, da s tako majčkenim dojenčkom ne grem nikamor, smo že povabljeni za božič k tašči in ne gremo, se ne mislim vozit toliko km z mesec staro bebico....oz. nikamor, dokler ne napolni vsaj 3 mesece... tudi če je majčkeno ljudi, vsi potem rinejo v dojenčka, ga prijemajo za rokice  in tako dalje. Vedno bom vesela, da bo kdo dojenčka pestoval....ali pa čuval kakšno urico....ampak tako majčkenega pa še ne.
Se strinjam z ljubljano, presodi sama takrat....boš videla...saj ne rabiš vnaprej.

škorpijonček, ne glej na ceno masaže za nosečnice ! privošči si, pa razvajaj se ! Jaz jo imam kar domauser posted image , mojmu masažno ploščico v roke in gremo....me pa moti, ker pri tem ne morem ležat več na bušiju...ampak sedim...pa se z blazincami založim....pa nisem takos proščena kot sem bila prej.
Aja, točno, ti se še poročiššššššššššššššš iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Mi tudi gremo v soboto na poroko....Mogoče pa šopek ujamem....s tem bušijem.....se mi bodo vse umaknile, ko bo akcijauser posted image user posted image user posted image . Pazi nosečka prideeeeeeeeeeeeeeeee....bejžiii straaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn !!!!!!

ne mi o spanju....jaz se obrnem 100krat na L pa na D pa....sem in tja...najraje bi spala na hrbtu pa sem brala+ še ve ste pisale da ni najbolj ok....

Obcinarka, v Barbarigi se najdejo ful dobre plaže....samo malo moraš peški ali pa z avtekom.....pa potem naprej proti Rovinju....( ne ob kempih....malce naprej)....noro.... joj ti zavidam tale dopust. Lepo  se mej !!!!

Jaz sem tudi vedno bolj lačna....tist želodček, ki se mi je prvo tromesečje skrčil od bruhanja je zdaj že pridno raztegnjen user posted image ....tako da po cuker dieti....sem prej pojedla pol po količini....zdaj pa kar vse....nekako tako. Pa obvezno še večerni obrok, nekje ob 22h....se mi maksimalno oglaša želodček in pojem kakšno sadje, jogurt, pa je ok. Samo da je nekaj majčkenega.

Me pa ful muči sedet za računalnikom...pa bom nekaj časa še morala....dokler ne sfiniširam popravo diplomske....

Lep dan !!!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 4.8.2010 10:22:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.8.2010 10:35:18   
škorpijonček_
Sonchekk sej mam jst tud masažo doma...ni problema, če si zaželim, sam vseeno tisto pravo user posted image . Glede spanja sm tudi jst veliko prebrala, da niti več na trebuhu ni priporočljivo v naših tednih, četudi je še možno, hrbet tudi ne...najbolj priporočajo levi bok. Jst res spim še čist fajn, pa naj kar tko ostane.
Meni pa zadnje dva dni take kolovrate dela naš sine po vampu...očitn je pomagalo, da sem mu nardila mal placa v bušiju, ker imam trenutno super prebavouser posted image . Ravn prav za danes, da bo lahk na 3D kaj videla.
Ja, pa ženim se...pol pa še oreng dopustuser posted image . Ja ti pa le glej, da boš šopka ujela, itak ti ga bodo vse prepustile in ti dale prednost. Lahk ti pa jst svojga pošljem user posted image .
Mi že tud imamo nekaj približno pripravljeno za izhod iz bolnice, pa bo treba še morda kaj dokupt, ker zna bit že kar oreng mrzlo. Za božička pa bolje, da me vabimo žlahto...bo bebica na svojem, pa vseeno mal ljudi okoli, pa še kakšno lepo darilce jo bo pričakalo pod smrečko.
Tudi jst sem nonstop lačna...skoz bi neki grickalauser posted image . Čakam zdle, da mi moj prpelje dozo user posted image .

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.8.2010 11:22:23   
brinceljka
aleunam kje sta bila na ultrazvoku. jaz se še odločam ali bi šla, da bi imel še moj nekaj za spomin... zanima me tudi če si zadovoljna s cdjem in posnetki. oz kako izgleda ta cd?

lep pozdrav vsem!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.8.2010 11:46:59   
novemberska
Hej punce!

aleunam jooojjj kok je lep ta tvoj dojenček...kok sladko malo bitjece...ko gledam te 3d posnetke me kar ma da bi tudi jaz šla.
Punce ki imate danes 3d uz v šentvidu pa le poročajte kako zgleda, kolk slikc, pa če kakšen filmček dobite...sem res firbčna k je tko pocen. Če se splača se bom tud jaz naročila.
Zdaj pa moram naprej delat...pa tkoooo se mi ne da....lep dan vsem mojim souser posted image

(odgovor članu brinceljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.8.2010 12:08:57   
lottyka
Dobro jutro vsem,

Evo naročila za 3D in imam naslednjo sredo ob 13.30. Zgleda da predolgo spim, pa ste že zasedle vse današnje termine user posted image . Hvala Ljubljana še enkrat. Delajo pa samo ob sredah 3D, tako da druge dneve ni možno izbirati. user posted image Pa bom tud jaz vidla mojo bebiko malo bolj. Upam pa jaz tudi, da se da spol skrit, ker mene res ne zanima.

Hvala vsem za nasvete, se mi je zdelo da tako enostavno ni. Ne definitivno ne bom vezana da bi nekaj mogla priti ali ne ampak jaz sem tak tip, da se rada jasno izrazim kaj in kako. Ker vem kako je z rezervacijami in tudi jaz rada vedno vem točno število. Me pa itak razumejo da do zadnjega ne bom vedla. Me je samo zanimalo koliko si kaj mobilen z 1 mesečnim dojenčkom, če je sploh kakšna šansa da mogoče pa pridemo. Ampak vidim, da verjetno ne bo nič iz tega user posted image .  Sam da pa nisi mobilen do 3 meseca, to se mi pa zdi kar veliko. Joj koliko se moram še naučiti. Jaz sem si vedno prestavljala da pač napokaš bebiko v avto in greš, spi itak v košari, vmes jo podojiš in previješ, pa je to to, pa kot kaže ni ravno tako. Ah bomo že, saj mi bo po porodu v glavo kapnila vsa modrost materinstva user posted image . Komaj čakam materinsko šolo, upam da veliko tam povejo.

spanje
- Jaz sem ratala spet zaspanka, tko kot prve 3 mesece, sam spala bi še. Zdej komaj da zdržim do 22h-23h pa me že zmanjka. Res pa je da grem na noč ene 2-5x na WC, tko da včasih se tud zbudim in mal TV še pogledam. Pol pa zjutraj potegnem user posted image .

simonmojca ti si kar privošči razvajanje. To včasih prav paše. Jaz sicer hodim že več let vsak mesec na masažo ampak bolj zaradi nuje kot razvajanja (posledice 4 prometnih nesreč, vsi naleti od zadaj), imam pa srečo da moja maserka masira tudi nosečnice, je šla ravno 2 al 3 leta nazaj v tujino na izobraževanje za to in ima kar nekaj nosečk. Zdej mi gre pa za 1 mesec, ravno konec Septembra in začetek Oktobra user posted image v Ameriko na dodatno izobraževanje za predporodno, nosečniško in poporodno obdobje. Tko da bom 1 mesec brez. Mi je pa povedala da tam so velikokrat prisotne tudi maserke med porodom, ker lahko pomagajo omiliti bolečine s pravimi prijemi. Ampak pri nas pa je ne morem s sabo vzet ker je lahko samo 1 zraven. Drugače bi jo kar s sabo na porod vzela pa naj vadi kar se je naučila user posted image . Pa moram reči da mi kar pomaga. Mene najbolj matrajo sedaj noge, imam na desno strani celo 1 mišico omrtvičeno (mnenje zdravnikov da mi pač bebika pritiska na živec) in pa trtica. Tako da sedaj jo imam celo bolj na pogosto kot prej. Pa se kar veliko bolje počutim po masaži, tako da definitivno mislim, da bi vsaki koristilo malo masaže. Tako da škorpijonček privošči si jo, se splača definitivno.

Zdej se pa sam še spomnim kaj bi za kosilo. Me mika kakšen golaž pa testenine zraven. Pomoje bom res kar golaž iz skrinje ven dala.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.8.2010 12:41:06   
zori82
a mi lahko prosim razložite kk prilimam oz. shranim slikco sem goruser posted image user posted image user posted image sem šla na shrani.si zdj se mi je pa ustavlo in ne vem kako naprej (slike so shranjene)...ka pa zdj?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
4.8.2010 12:45:48   
simonmojca
pol pa kopiraš ta drugi link - daš dovoli.
ta link pa prilepiš na RR-tukaj in potrdiš, na shrani si pa si zaključila delo user posted image

user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?