|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
4.8.2010 12:46:50   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
Aja, točno, ti se še poročiššššššššššššššš iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Mi tudi gremo v soboto na poroko....Mogoče pa šopek ujamem....s tem bušijem.....se mi bodo vse umaknile, ko bo akcijauser posted image user posted image user posted image . Pazi nosečka prideeeeeeeeeeeeeeeee....bejžiii straaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn !!!!!!

O, to pa ni fer, vidva sta dva. user posted image  Saj ne, ti si kar izbori svoje. user posted image

Drugače pa glede tega, da 3 mesece ne bi šla nikamor - OK, če je kaj narobe z zdravjem user posted image  ali pa v prevelike družbe, rugače pa se jaz npr. božični večerji z domačimi ne bi odpovedala. Bomo sicer videli kakšna bo takrat situacija, ampak ne vidim razloga, da ne bi šla med domače. Problem je le ta, da bo zima in najbrž kar nekaj prehlada. Na abrahama pa mogoče jaz tudi ne bi šla. Nekatere imate jesensko-zimske user posted image  doma, kako ste bile glede tega? Pa kdaj prvič na sprehod z vozičkom (in user posted image  v njem user posted image )?

Brinceljka, jaz sem šla v Puconce (MS) k dr. Čopijevi. Moram reči, da sem zelo zadovoljna z njenim odnosom do naju z user posted image  in tudi z delom. Mogoče je cena malo previsoka, 45€ v LJ se mi zdi idealno. Slikic je 20, kvaliteta takšna kot vidiš par postov višje. Posnetki pa so ful kratki, jih je mislim, da 6. Si jih moram enkrat skup zlepiti, da bo daljše. Posamezen posnetek je dolg par sekund, a dovolj, da vidiš gibe. user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
4.8.2010 12:48:13   
lottyka
zori prekopiraš vse kar je pod "koda za forum (s predogledom)" in prilepiš tu v odgovor.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
4.8.2010 12:49:42   
aleunam
Zdaj me pa res zanima kaj bo prilepila... A slikico iz 3D? user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
4.8.2010 12:52:08   
zori82
user posted image zgleda da ne bom nič prilepla ker piše da neki trenutno ne dela.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
4.8.2010 12:56:49   
aleunam
Da poskusim jaz (in nam naredim lušte user posted image )

user posted image

Gre, mogoče je bilo samo trenutno. Poskusi še enkrat. Pomembno je, da ko prideš tako daleč, kot si prej opisala, kopiraš drugi link in potem DOVOLI DOSTOP. user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
4.8.2010 12:59:31   
zori82
to mi napiše ko dam kopiraj
Zaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišča trenutno ni mogoč. Prosimo, odpravite se na stran 'about:config' in vrednost 'signed.applets.codebase_principal_support' nastavite na 'true'.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
4.8.2010 13:17:06   
simonmojca
pol pa pejdi namesto Firefoxa na Intrenet Explorer, Modzilla marsikej blokira kar Explorer ne in obratno.
Jaz imam ravno zaradi tega na vseh rač. oboje inštaliran in skačem iz enga na druzga user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
4.8.2010 13:49:49   
Soncchhek
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Drugače pa glede tega, da 3 mesece ne bi šla nikamor - OK, če je kaj narobe z zdravjem user posted image  ali pa v prevelike družbe, rugače pa se jaz npr. božični večerji z domačimi ne bi odpovedala. Bomo sicer videli kakšna bo takrat situacija, ampak ne vidim razloga, da ne bi šla med domače. Problem je le ta, da bo zima in najbrž kar nekaj prehlada. Na abrahama pa mogoče jaz tudi ne bi šla.

ja pri nas bo ta božična večerjica ca. dve uri vožnje od nas doma....in potem en kup ljudi, pa vsi prespijo v enem stanovanju... niti nimaš zasebnosti+ prostora zase...gneča kot vsako leto in tja mi z enomesečno bebico res ni za it.
eh, itaq bo zima pa 2 m snega pa bomo doma na toplemuser posted image .

ma nisem jaz mislila da nisi 3 m mobilen....pač vsak po svoje.... meni so te majčkene bebice taki boščki....pa ko vidim kdaj kirga v nakupovalnem centru al pa kje....joj....ne zdi se mi kar takoj že pravi čas da gre vsepovsod.
drugače pa jaz tudi upam da nam dojenje zalaufa, potem res ni problem it nikamor.

aleunam, packa ....s tole slikco pice...no jaz sem si jo lih kar privoščila....domačo.....za moje seveda klasika....zame polnozrnata moka in zelenjava....

joj meni skače bebica po mehurju danes....hm...grem nardit eno stojo na rokahuser posted image user posted image user posted image japajade..

lep dan punce !

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
4.8.2010 13:54:34   
zori82
uh pa mi je ratalouser posted image
aleunam in simonmojca hvala

evo prve hlačke ko sm kupla zadnič

user posted image

pa še kompletek za iz P

user posted image

slikce iz 3D bom pa dala malo kasnej, ker jih še morem naredituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4284
4.8.2010 14:04:12   
simonmojca
jej men je ta beli všeč - itak če ima pa uhle user posted image  (že zato je meni una moja kravica bolj všeč user posted image )
sem gledala iz flisa pajacke - čebelice, ose (črn- rumene, pa ima namesto uhelčkev, tipalke user posted image )

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
4.8.2010 14:18:55   
zori82
kje si pa gledla te pajacke? js sm tega kupla v h&m

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
4.8.2010 14:43:48   
coach
Hojla, vsem user posted image !

Vas veselo prebiram, a kaj ko potem zmanjka časa, da bi odpisala. Danes sem pa malo gledala glede Šole za starše v Ljubljani. in sem našla ta razpored:
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf
prvi tečaj se začne šele 29. septembra! To pomeni, da bomo vse me, ki bomo v LJ, istočasno tam, če bo sploh za vse prostor... Lahko greš še kam drugam v LJ ali je edino tu, v stari porodnišnici?

Pa še ta cuker test me zanima, v katerem tednu ste ve, ki ste ga že šle delat? Jaz sem v 26. T, pregled imam 12.8., pa mi na prejšnjem pregledu ni nič rekla, da moram iti to delat... Saj to je obvezno, ne?

Upam, da kaj več v prihodnjih dneh, pa veliko lepih slikih prilepite še gor, ker tako poživi forum (čeprav se mi včasih začnejo tako cedit slineuser posted image ), pa tudi tisti malečki na seznamu so tako cartkani... user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
4.8.2010 14:58:55   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

aleunam, packa ....s tole slikco pice...no jaz sem si jo lih kar privoščila....domačo.....za moje seveda klasika....zame polnozrnata moka in zelenjava....

Ti si jo vsaj jedla. Kako pa si narediš pz testo? Ko sem se jaz prehranjevala po Montignacu, je bilo testo iz pz moke, vode, soli in kvasa. Včasih mi ni uspelo, včasih je... Gor pa najraje čebulo, papriko, paradižnik, kak česen, začimbe... Brez sira in klobas. Je pusto, a takrat smo bili pridni pri prehranjevanju in se je na kg fajn poznalo (v minus).

Zori, lep bel kompletek, pajacek pa tudi. user posted image

Coach, meni je G na pregledu v 23 t rekla, da med 24. in 26. tednom moram v laboratorij in tam dam kri. Šla sem točno na dopolnjen 25. teden. Mogoče pokliči, pa boš vedela točno. Sicer pa veš, da majo G različno prakso, sploh po tem vsem kar berem v naši temi.

Neposredna povezava do sporočila: 4288
4.8.2010 15:02:26   
flik
lottyka naj še jaz nekaj dodam glede mobilnosti z 1-mesečnim user posted image : moja izkušnja je taka, da ni tak problem dojenček kot sama ženska ;). Čeprav je res, da s takim malim jaz glede na čas, ki ga navajaš, ne bi hodila na take variante - kup ljudi, virusi ipd. No, želela pa sem reči, da je precej odvisno tudi od tvojega počutja. Super za vse ženske (upam, da boš med njimi), ki so po 3 tednih fit in oh in sploh mobilne. Sama žal nisem imela te sreče - vneli so se mi šivi (in teh ni bilo malo)... po 3 tednih sem šla sploh prvič ven, pa še to sem se komaj vlekla... itak me je še vse bolel, sedenje je bilo muka...

Taka je bila pač moja izkušnja in upam, da bo sedaj v drugo bolje ;). Definitivno pa se bom raje pazila (kakor se ob enem 2-letnem korenjaku lahko) in črtala vse, kar ne bo nujno user posted image .

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
4.8.2010 15:07:19   
ljubljana
Moje poročilo z 3Duz:
Bilo je super, dobila 6 posnetkov, fantoma je bilo na koncu že dolgčas in ju je bolj zanimal stol za preglede kot pa zaslonuser posted image
drugače se je pa naša punca danes spet pokazala in potrdila, da je punca, je bilo tako očitno za videt. Se je praskala za ušesom, smejala do ušes, mahala, brcala...... Smo se nagledali in uživali. Priporočam tudi ostalim.

Glede mobilnosti, morda je bilo narobe razumljeno, ne da nisi mobilen, seveda si mobilen, z majhnim novorojenčkom sploh ni problema hodit okrog ker večinoma samo je in spi pa če je lačen ga podojiš. Problem je odnos okolice, vsiljivost in užaljenost. Vsaka mama ima pa drugačen prag tolerance.

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
4.8.2010 15:38:05   
D0aisy
Še moje poročilo iz morfologije:

Detece je ful veliko, obsek glavice je npr. za dva tedna večji kakor je po mojih tednih. Res, da sva tudi midva kar velika, vendar vseeno.
So kateri popravili PDP po morgologiji? In kdo to stori ? Drugače je pa vse OK, vsi organi so lepo vidni, težki je okoli 700 g in že z glavico navzdol. Vem, da se to še lahko spremeni, čeprav upam da se ne bo.
Šola za bodoče starše je bila pa vsaj prvič dolgočasna. Predavateljica je ful zavlekla vse skupaj in vsako stvar 3×povedala. Sva z mojim med odmorom kr pobegnila :)
Uživajte pupe!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
4.8.2010 15:43:22   
tejci1981
Pozdravljene!

Včeraj se mi ni dalo vkapljat rač, ko sva prišla domov,....smo imeli spet neurje, zato poročilo oddajam danes user posted image

Na pregledu je blo fino user posted image user posted image user posted image user posted image sma čist not padla z mojim!
Dr. Lukman se je 100% potrudil in se z nama ukvarjal celih 45 minut. Vse je pregledal, kot na morfologiji,...... smo šteli prstke na nogah, pa lulčka gledali user posted image
Smo imeli kar srečo, ker se je mali kar pokazal, malo se je začel potem sicer skrivat, pa glavico tiščat v steno posteljice, pa ga je G malo "zrukal" da se je spet pokazal, samo pol sem jaz dobila brce nazaj, namesto G user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Dobila sva 34 slikic na ključ, posnetka pa nobenega, tri slikice pa nama je sprintal.

Evo vam prilepim mojega luleka:

user posted image

Popravek za seznam - naslednji pregled 24.8 (oprosti za napačne info Aleunamuser posted image )

Danes sem šla po dopustu spet delat,.....jojjojojojojojojojoj kakšna muka, se mi zdi, da mi je vse falilo..........najbolj pa postelja user posted image

Aleunam - lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala za lušte z pico user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi mene zanima pz testo za pico - Soncchhek

Ok - to je to!

Lep dan še naprej!

Grem lubiju kosilo skuhat do konca!

< Sporočilo je popravil tejci1981 -- 4.8.2010 15:50:24 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
4.8.2010 16:15:50   
Soncchhek
aleunam, bodi tiho. Meni pica dvigne sladkor v višave...tako da klasične sploh ne smem....pri tej moji pz pa tudi prekoračim....ampak to si res privoščim enkrat na dva meseca če....danes sem jo jedla drugič in mislim da ne bom več. Pač narediš normalno testo le da daš polnozrnato moko, vodo, sol, kvas.....in to je to....ampak brez kvasa je to umetnost in danes sem ga malo dodala... gor pa zelenjava....Mah zanič je...nič kaj dobra.....sem rajši brez kot pa da tole premlevamuser posted image .
Drugače sem pa prej delala pice vedno pol-pol moke....pol bele, pol pz....tisto pa pride mnjami....ne glede na nadev.
tako da...pica zame odpade do nadaljnjega.

Iiiiiiiiiiiii zorika kire cunjiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image !!!
Jaz tudi komaj čakam...še ene 2 tedna pa dobim podarjenje cunje za fantka in doma sortiram cunje za punčko ki jih že imamo shranjene od nečakinjeuser posted image .
Pa da vidim kaj bomo rabili...kar vseuser posted image .

iiii kire 3d slikce.....
vredno premisleka...

zdaj pa šc dol z neta ( danes dežuram).....delat.
aja...pa ko kaj pišete meni komot napišete Sonček...sak vemo da gre zame...kot sem rekla že enkrat sem morala sonček evropejizirat....ker je že nekdo pod tem imenom prijavljen...pa sem dala vse te cccccccc pa hhhhh pa tako dalje.

LP

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 4.8.2010 16:16:38 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
4.8.2010 16:19:07   
lottyka
tejci res lepa slikca.

glede mobilnosti mislim da razumem sedaj. Tako da sem se odločila da naju pač verjetno ne bo. Za božič pa mislim da bova šla k tašči na večerjo, ker to so pa itak bližnji ki imajo bebiko itak že prej po rokah. Torej ni problem mobilnost ampak ljudje okoli. No ja, če bomo preživeli sedaj teh pol leta bolniške, bomo pa še mal potem potrpeli brez skakanja okoli. Samo da bo bebika zdrava. Pa jaz tudi seveda. Verjetno bom res tudi sama še utrujena, na to prej še pomislila nisem. Hvala vsem za pomoč.

coach, mislim da si gledala termin za zgodnjo nosečnost. Mislim da je pravi termin 9. Septembra, če greš Septembra.

zori pajacka sta pa oba lepa. Sploh beli je prav poseben.

zdej grem pa mal na sprehod, je prav lepo hladno zunaj.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
4.8.2010 17:51:45   
simonmojca
no pa smo nazaj
nohti groza user posted image  pa imam roza konice user posted image , že lansko leto me je nahecala, da sem imela roza-ker grem na dopust (ne maram roza drugače in me samo pred dopustom naheca user posted image )

na netu sem gledala pajacke (raje ne kupujem več, ker sem že toliko veliko bodijev dobila za prve 3mesece, da ne rabim nič več kupit-še moje bodije, ki sem jih jaz nosila, jih je mami shranila in vzdržvala in so prav tipi top user posted image )

tale mi je všeč user posted image  ose pa ne najdem več, sem pa tudi druge zanimive našla user posted image
http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Cow-Snowsuit/dp/B002GOONOM/sr=1-147/qid=1276517456/ref=sr_1_147/279-4643724-8868451?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42843041&mcb=core

jaz res nisem čist gla..a user posted image  všeč so mi cune, ki imajo uhle user posted image  kakor da ni otrok ampak žival user posted image  no ja sej bo boljše sem našla tudi 2oblekci za čist mejhne user posted image , sam kaj ko ne vem spola user posted image , no ja kot sem že napisala nič ne kupujem, kar kupim mora biti od 6mesecev dalje user posted image

tole sem tudi gledala najde se pa full robe
http://www.woolworths.co.uk/unisex-sleepsuit-bib-and-hat-set__/702928574.prd?browseToken=%2fb%2f12452%2fs%2fmostrelevant%2c1%2fo%2f6&trail=12472-12452&prdToken=/p/prod2633178-sku5986512

http://cgi.ebay.co.uk/STUNNING-BABY-BOY-PRAM-SUIT-%2f-SNOW-SUIT---FIT-0-3-MNTHS_W0QQitemZ190421608573QQcmdZViewItem?rvr_id=119957253590&query=%7Bquery%7D&fitem=190421608573&linkin_id=8057410&mt_id=635&kw=%7Bquery%7D

čestitke vsem za uspešne kontrole in 3D uz

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 4.8.2010 17:55:43 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
4.8.2010 18:07:15   
emma83
Dan,

midva sva se pa odločila, da ne greva na 3D, se bova pustila presenetiti ob rojstvu.

Danes sem z mamo govorila in ona meni a sem že oprala cunjice, ki sva jih včeraj kupile. Lepo ji odgovorim, da ne, ker bi pol itak še enkrat mogla vse delat, ker bi to vse stalo 3 mesece, ona pa meni na to: pa a veš, da moraš vse oprati, da otrok ne sme neopranih cunjic imeti na sebi. Mislim, kot da sem ena frklja, ki ji ni jasno absolutno nič. Pa saj že svoje cunje pred prvo uporabo vse preperem. user posted image

Sem pa ugotovila, da se ful bolje počutim, ko je malo hladnejše vreme, ne zatekam toliko, pa tudi utrujena sem manj.

Nekaj časa nazaj je ena pisala, mislim da lottyka, da je dobila komplet posteljnino v Domžalah (Katja & Alen), z obrobo za posteljico vred, a sem si prav zapomnila, da je bilo okrog 35€? Včeraj sem jih gledala v Baby centru, mi je malo zasoljena cena blizu 100€. Sem pa zdaj gledala na galeb.eu in se dobi komplet za 43,70€, nekje sem pa prebrala (mislim, da pri avgustovkah), da ima ta posteljnina nekakšen vonj, ki se ga ne da odstraniti in da je zelo trda. Kaj pravite?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
4.8.2010 18:31:43   
aleunam
Jaz sem trenutno ven iz obdobja iskanja opreme in oblačil za user posted image . Sem enih 14 dni nazaj pregledala vse, od bolhe, do trgovin, ki so na spletu, zdaj me je pa kar minilo. Nimam še skoraj ničesar, ampak se ne sekiram. Je obdobje zatišja, bo že nazaj prišlo. user posted image  Imam pa obljubljenih nekaj rabljenih oblačil in celo nekaj neponošenih še z etiketo, tako da tudi na to počakamo. user posted image

Emma, saj veš kakšne so mame. user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
4.8.2010 18:47:31   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Jaz sem trenutno ven iz obdobja iskanja opreme in oblačil za user posted image . Sem enih 14 dni nazaj pregledala vse, od bolhe, do trgovin, ki so na spletu, zdaj me je pa kar minilo. Nimam še skoraj ničesar, ampak se ne sekiram. Je obdobje zatišja, bo že nazaj prišlo. user posted image  Imam pa obljubljenih nekaj rabljenih oblačil in celo nekaj neponošenih še z etiketo, tako da tudi na to počakamo. user posted image

Sma že dve taki :))))

Danes smo imeli mali športni dan in sem sedaj utrujena,...
napišem jutri kaj več,...
grem počivat

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.8.2010 18:50:53   
emma83
Meni se tudi ne da nič več nabavljati ampak je bilo to mami za dušo včeraj; tečna sem pa sama sebi, ker sem kar okorna že ratala, bog ne daj, da se kam nizko usedem, to je cel postopek, da se dvignem pokonci. Danes sem bila na kavi in smo sedeli zunaj na takih finih nizkih kavčih, to je bila cela komedija user posted image , ko sem jaz vstajala.
Naslednji vikend pa morava še stanovanje prebeliti in mi je to resnično tako odveč, da si sploh ne predstavljate, kakšen mesec nazaj sem pa komaj čakala vse to ampak kar se mora ni težko a ne?

Moja mama ponavadi ni taka kot je bila danes, zato me je malo iz tira vrglo, ker ve, da vedno poskrbim, da je vse tako kot je treba.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.8.2010 19:22:59   
škorpijonček_
Hej, hej,

evo pa še mene s poročilom 3D. Naš fantič se je spet odločil, da nam bo kazal hrbetuser posted image , po vseh obratih...ležanju na desnem in levem boku, se je kasneje vseeno odločil sodelovati, pa smo nardili 4 čudovite filmčke. Jej kak obrazek, nosek, ušeska, nogice, rokice, prstki...vse je tako lepo in živo. Sem rekla mojemu, da se mi zdi, da je meni bolj podoben user posted image , sam lulčka ima pa ziher po njemu user posted image . Je bil pa že na glavico obrnjen, hrbtenico ima pa vedno v mojga bušija naslonjeno, zato pa čutim vedno samo nežne brcike. Pa čist je bil v lunco skrčen...no na koncu pa je še enmal pomahal...kao papa, se vidmo kmalu user posted image . Dr. Toff Jovan je zelo prijazna in lepo vse razloži, poleg tega je pa tako ugodno, da tiste ki oklevate kar pokličite...ne bo vam žal. Ima pa omejitev koliko pacientov lahko vzame in dela samo ob sredah po 13:30, stane pa 42€. Sem pa izkoristila tehtnico tam in priznam...šla sem gor 7 kiluser posted image , sem bila kar presenečena. Aja, pa spoznala sem Ljubljano, mlada in prijazna mamicauser posted image .

Emma...tudi moja mama je še pri mojih letih vedno ¨mama¨ in še vedno me ima za kakšno frkljo, no menda se bo tole z bebico kaj spremenil...sam drugače je pa super mami, tako vesela zame, že kar dela plane in prav veselo se ponuja, kak mi bo malega kdaj poahtala, da o atiju sploh ne govorim, mu gre kar na jok, ker je končno tudi njegova hčerka doživela ta čas, da bo lahko on dedi njenemu otročkuuser posted image .
Sva bila pa z mojim še v BC...pa sem vidla eno posteljico v živo, je sedaj v akciji 99,00€...pa sem rekla mojmu, da tole je pa ceneje,kot da se peljeva v Ikeo po ono za 80€, pa še bolj stabilna se mi zdi. Poleg tega imajo tudi nek fajn jogi, za katerega mi je zatrdila, da bi moral zdržati cel čas preživetja otročka v tej posteljici. Pa še pralni je, cena 78€ (cca). Tko, da bomo verjetno kar tole nabavli.
Pa še prstane smo šli pogledat, ker mormo neki nataknt, preden se potetoviramo user posted image . Še 26 dniuser posted image .

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?