škorpijonček_
|
Hej, hej, evo pa še mene s poročilom 3D. Naš fantič se je spet odločil, da nam bo kazal hrbet , po vseh obratih...ležanju na desnem in levem boku, se je kasneje vseeno odločil sodelovati, pa smo nardili 4 čudovite filmčke. Jej kak obrazek, nosek, ušeska, nogice, rokice, prstki...vse je tako lepo in živo. Sem rekla mojemu, da se mi zdi, da je meni bolj podoben , sam lulčka ima pa ziher po njemu . Je bil pa že na glavico obrnjen, hrbtenico ima pa vedno v mojga bušija naslonjeno, zato pa čutim vedno samo nežne brcike. Pa čist je bil v lunco skrčen...no na koncu pa je še enmal pomahal...kao papa, se vidmo kmalu . Dr. Toff Jovan je zelo prijazna in lepo vse razloži, poleg tega je pa tako ugodno, da tiste ki oklevate kar pokličite...ne bo vam žal. Ima pa omejitev koliko pacientov lahko vzame in dela samo ob sredah po 13:30, stane pa 42€. Sem pa izkoristila tehtnico tam in priznam...šla sem gor 7 kil , sem bila kar presenečena. Aja, pa spoznala sem Ljubljano, mlada in prijazna mamica . Emma...tudi moja mama je še pri mojih letih vedno ¨mama¨ in še vedno me ima za kakšno frkljo, no menda se bo tole z bebico kaj spremenil...sam drugače je pa super mami, tako vesela zame, že kar dela plane in prav veselo se ponuja, kak mi bo malega kdaj poahtala, da o atiju sploh ne govorim, mu gre kar na jok, ker je končno tudi njegova hčerka doživela ta čas, da bo lahko on dedi njenemu otročku . Sva bila pa z mojim še v BC...pa sem vidla eno posteljico v živo, je sedaj v akciji 99,00€...pa sem rekla mojmu, da tole je pa ceneje,kot da se peljeva v Ikeo po ono za 80€, pa še bolj stabilna se mi zdi. Poleg tega imajo tudi nek fajn jogi, za katerega mi je zatrdila, da bi moral zdržati cel čas preživetja otročka v tej posteljici. Pa še pralni je, cena 78€ (cca). Tko, da bomo verjetno kar tole nabavli. Pa še prstane smo šli pogledat, ker mormo neki nataknt, preden se potetoviramo . Še 26 dni .
|