|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
5.8.2010 10:16:24   
Jessy
Aaaaaa,Lunka, kaj res?!?!?!? Jaz sem pa mislila, da imaš roj. dan...pa še tako lepo torto sem poiskala!!!!

A kar gospa postaneš? user posted image user posted image user posted image Super, super!!! Saj zdaj se spomnim, da sem enkrat zasledila, ,da se poročiš med tednom. Upam, da boste imeli lep dan, da vas ne bo namakalo preveč!

Zoey, vidim, da tudi tvoja noč ni bila ravno čudovita! Eh, ti mulci so taki posebneži! Punčke so bolj pridne, kot zgleda!
Ja, ja, banance pa teknejo!
Branke sploh ne bom več brala, ker čisto preveč spijo! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
5.8.2010 10:23:53   
Anonimen
ja,ja, definitivno je neki s to luno, ker današnja noč je bila spet polomija. Začne navijat ko pri norcih, pol je pa zjutraj in celo dopoldne toooolk zaspan da je siten ko ne vem kaj-btw zdle že spi tko da sem vsaj mal frejuser posted image .

Jessy hvalauser posted image -tolk čupav kot sem bila jst še zdaleč niuser posted image

lunka: vso srečo!!!user posted image Midva tudi planirava za naslednje leto ohcet, pa se nikakor ne moreva spomnit kako bi naredila. Če bi naredila tisto klasično poroko bi bilo na poroki 120 gostov, in to samo sorodnikov (do bratrancev in sestričen sva rekla da bi vabila), ker imava po obeh straneh ogromno sorodnikov, pa je too much keša to-ki ga pa nimava in zdaj tuhtava kako bi naredila da bi naju prišlo cenejeuser posted image

zoey: boga, se mi prov smiliš s tem vstajanjemuser posted image -dobro, da imaš še kej energije, ker st bi pomoje samo padla.

Glede čupce...je bla pa frizerka kar moja mami, ki drugače ni frizerka ampak vzgojiteljica, pa je nas že vse tri strigla ko smo bili majhni, tko da sem ji kr zaupala. Nejc je kr užival, je samo čudno gledal kaj nas je zdej kr naenkrat tolk okrog in ga vsi buljimo in se mu režimo, po glavi mu pa mašinca pa škarje lezetauser posted image . Je pa zanimivo, da je imel ob rojstvu rjave laske, potem pa vse svetlejše, zdej ko smo mu pa tiste od rojstva postrigli je pa skor blond-hmmm po komu že? midva sva oba temnauser posted image ...aja pa mene je lih moj prepričeval naj ga končno že ostrižemouser posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.8.2010 10:54:53   
t_anja
Joj tud pr nas je bla ta noč pestra. Ob 2.30 taka lakota, da ni blo za zdržat in mi spi do 5.30...pa mal čajčka, duda spi do 6. pa potem papanje ob 7. In kotalikanje, petja tolk kot še ne....dokler ni bla ura 10. Sm ji dala malo riževih kospičev pa je bla tolk tečna, da ni mogla nič. Sm jo samo spat dala in igračko v roke in je takoj zaprla učke. Jst pa tud slabo spim...pomoje se pozna, ker nimave družbe user posted image saj bo sam da še ta popoldne mine...

lunka1 - vse lepo vam želim. Pa da bi bil dan čimlepši. Midva sva se tud poročila sred tedna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri 4,5 že sedi? naša je glih danes tolk stara pa nit prbližno še ne sedi. Se kar zvije. Jo mam še vedno pr sebi v naroču. Zdaj je njena akrobacija kotalikanje na trebuh (iz leve strani). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nosečka24 - tale Nejček je res cortek. Zdaj ko ima novo frizurc je čist drug. Saj laski se bodo še spremenili. jst in tamau sva mela tud čist blont, ko sva bla majhna zdaj pa veš kakšne mam. Tud naša pikica ima laskou glih za vzorec. Se mi zdi, da je mela po rojstvu bolj temne, zdaj pa ma svetle in na vrhu kar en puhek. Je kot en pišček user posted image .

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
5.8.2010 11:00:05   
branka81
če sva pa midva z atijem zaspanca,more bit tud mala heheuser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
5.8.2010 11:03:16   
branka81
MORAM SE MAL POHVALIT...MOJA PRINCESKA BO 27.AVGUSTA V REVIJI MOJ MALČEKuser posted image user posted image user posted image KOMAJ ČAKAM,DA VIDIM SLIKICE...SAM UPAM,DA NE BOJO DAL ŠE MENE ZRAVEN KER GLIH NISEM FOTOGENIČNA HEHE...BRAVO NAŠA ALINAuser posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
5.8.2010 11:35:15   
Jessy
Branka, tudi midva sva oba zaspanca, pa drugi otrok tega očitno ne ve! user posted image  no, samo, da vam špila!!! Si lahko res srečna! user posted image

Nosečka, a veš, da pri nas tudi noben od naju ni blond (no, jaz sem, a umetna), Tobija pa ima skoraj bele laske.
Pa prejšnji dan sta imela dva, skoraj črnolasa starša, fantka, ki je bil popolnoma bel. Meni so bili tako luštni! user posted image
Pa, ko smo že pri tem...midva tudi nimava modrih oči, imata pa oba najina otroka modre. user posted image  Dedujejo tudi bolj nazaj. Pri nas očitno po najinih starših, kjer so blondinci in modrooki. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
5.8.2010 12:15:43   
lucika
lunka1, en prekrasen dan vama želim! pa srečno na poti naprej seveda!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
5.8.2010 13:39:08   
branka81
res sm srečna,da je mala zaspanček..sej tud tebi privoščim veeeeeeeelik spanja..zdej smo ble  pr kolegici na kavici,smo pršle domov in sm malo podojila zdej pa že spančka,jz pa hitim kuhat,kr kmal pride ati in bo lačen,pa tud jz sm že....user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
5.8.2010 13:45:33   
Jessy
Branka, a menjava user posted image user posted image  za ene par mesecev? user posted image user posted image user posted image

Saj podnevi meni tudi lepo spi, ponoči pa kar neka lakota posega vmes. Danes mi že drugič spi in do večera bo vsaj še 1x spal, morda tudi 2x, če to rundo ne bo prav dolgo spal.
Sem že poskušala, da sem povlekla budnost, ampak nisem prav nič profitirala, le mučila sem ga. V bistvu zanj ni nič važno, ali gre spat ob 19h ali pa ob 22h, v vsakem primeru bu zjutraj ob 6.30 pokonci, ponoči pa lačen. user posted image

Nič...se bo treba sprijazniti, ni druge.user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
5.8.2010 14:01:21   
lucika
moj mali je tud že spal celo noč, do svetlega...zdaj pa spet nekaj štrajka. ampak sva se nekak navadila leže dojit, ga priklopim in zaspiva dalje. ampak, mi smo komot, z malim sva v svoji sobi, imava 160 posteljo in tudi če sva skupaj, spiva ko kralja. pol ga pač priklapljam, dokler je lačen. navadno zaspi nazaj, vcasih se nekaj pogovarja, ampak se ne dam, jaz lepo odmeditiram dalje...ko sem pa dojila sede, ko je še rabil nočne obroke, se mi je pa motlo od zaspanosti... zdaj pa vem, da lačen ne vem kak ne more bit, samo malo mu pa paše dotankat...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
5.8.2010 14:05:36   
plamen
Bravo Alina za manekenske vode, kmal je začela tale bejba user posted image user posted image

Jessy - naš Tristi ne sme videt tvojega posta da so punčke bolj pridne za nočno spanje, da se ne bo premislil, da ker je fant lahko razgrajauser posted image .

Ta dva dni sicer sem vstala ene 4x ampak samo na sprehod. "x sem dudo dala, 2x me je pa hecal in ko sem do sobe prilomastila je že spal. Me heca še v spanjuuser posted image . Ob 6.30 je pel jošk in pol ob 9h budnica, ker sva bila zmenjena z Nežo, pa ga je tokrat ona na cedilu pustila. Jah, kar naj vidi kake so bejbeuser posted image .

Danes je bil bučkin dan in je jedeluser posted image . Prvo žličko je ven vrgel in mi pokazu tako faco da sem mislila, o pa smo tam... No naslednja mu je bila že bolj všeč in je komaj nehal. Pa še mal mlekca povrh, poln energije za valanje po tleh in sedaj sladko pančka. Zvečer pa bom pol kašice dala na žlico, pol pa še pol po flaški pa malo bolj redko, da ne bo lih pred spanjem cela akcija.

lunka1 - uživajta v vajinem dnevu in se imejte še naprej tako radiuser posted image pa kako slikico a neuser posted image

Tale Nejc je pa res zdaj pravi fantek. JAz Tristija še nisem ustrigla, bo pa verjetno počai treba, predvsem sprednje k ima že pravi frufru. GA pa tata zvečer na irokezo počeše jaz se pa zjutri trudim to mal poglihatuser posted image . Pri rojstvu je imel čisto temne laske, sedaj svetlijo pa na rdečo včasih potegnejo.
Jaz sem v familiji tut izjema, z modrimi očmi in svetlimi lasmi, ostali pa na temno vlečejo. Jah po babici semuser posted image

zoey - cukr vedno pomaga!!! Jaz te zelo podpiramuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.8.2010 14:20:46   
Tjasa27
oj!

no če je dons luna na banija očitno + vpliva user posted image user posted image user posted image  včeri sta ga babi in dedi čuvala, sva šla z dragim na večerjico in je zaspal šele ob 22. sem mislila kok bo dolg spal ampak gospod je bil že ob 5 pokonc. in jz sem se zbudila z vročino, groznim grlom in zamašenim nosom user posted image user posted image user posted image  no pol sem ga previla ker je bil pokakan in nahranila in je zaspal do 9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  potem je pa spal še od 11 do 13 30 user posted image user posted image  in jz seveda z njim. sem pa že vedno čist povožena se bašem s coldrexi in angali pa nič. upam da ne bom malega nalezla.

nosečka - lušn je vaš nejček

lunka - vse lepo na skupni poti

plamen - a ti si drug teden doma al greš na morje?

kljukec - če bom zdrava može v pon

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
5.8.2010 14:27:45   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

oj!

no če je dons luna na banija očitno + vpliva user posted image user posted image user posted image  včeri sta ga babi in dedi čuvala, sva šla z dragim na večerjico in je zaspal šele ob 22. sem mislila kok bo dolg spal ampak gospod je bil že ob 5 pokonc. in jz sem se zbudila z vročino, groznim grlom in zamašenim nosom user posted image user posted image user posted image  no pol sem ga previla ker je bil pokakan in nahranila in je zaspal do 9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  potem je pa spal še od 11 do 13 30 user posted image user posted image  in jz seveda z njim. sem pa že vedno čist povožena se bašem s coldrexi in angali pa nič. upam da ne bom malega nalezla.

plamen - a ti si drug teden doma al greš na morje?

Bravo Bani, fant upošteva moje želje za tvoj RDuser posted image . Plamen je drug teden domauser posted image , se zmenimo?

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
5.8.2010 14:37:01   
Jassika
nosečka24 ker modelček, take vaš Nejko, pravi frajer user posted image . Ko boš najdla idejo kako izpeljat poroko v takem obsegu čim ceneje, jo prosim deli z menoj, ker imava tudi midva najožje družine 150 ljudi in bolj malo cekinčkov in tudi iščeva način kako pridit do poroke, ne da bi zato jemala kredit (pa ga itak zej ne moreva ker sva zapufana še za stanovanje in avto user posted image ).
lunka1 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj maximalno in predvsem veliko sreče na skupni poti.

branka
čestitke mali princeski, si jo bomo ogledali, upam da pripopaš link gor user posted image .

In pa še, da jaz tudi malo pojamram user posted image , pišuka naš cvergelj se od začetka uvajanja GH najprej redno ponoči zbuja 1-2x user posted image user posted image user posted image . Sem bila prepričana, da je zato, ker svo ga vsak vikend k staršem od user posted image vozila na dolenjsko in sva mu ritem zmešala, potem sem krivila vročino..... No, na koncu nič od tega, user posted image pa se še kar zbuja. Pa tako lepo je 3 mesece že spal celo noč user posted image Upam, da se čim prej odpravi tole amnezijo in se spomni kako je bilo nekoč user posted image .
Drugače pa sem imela danes servis pri svoji G in ko je debata nanesla na to, da bova z user posted image kmalu začela delat na novem user posted image , je rekla da naj kar eno leto počakava, medtem pa naj se znebim vseh odvečnih kil, ki so ostale, da ne bo potem v 2 user posted image joj user posted image . user posted image no, me je kar malo zamorilo, čeprav vem da ima prav.
Pa P.S. najini starši imajo vsi rjave oči, jaz tudi, moj zeleno-sive, user posted image pa sinje modre.... le kje jih je najdu?

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
5.8.2010 14:55:12   
lucika
barva oči se spreminja. nas tavečji je imel živo modre do 6 meseca, zdaj pa tak zelene, da so že skor rjave...

tamali ima pa čisto nedoločljive. sive, na trenutek plave, na drugega zelene, take res fejst svetle...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
5.8.2010 15:15:09   
branka81
hvala,alina k zagleda fotoaparat se kr smejkat začne,k da ve da se bo slikala..to ima po atiju on se rad fotka...res sm ponosna na malo,bo lep spominček....
glih pridemo iz dopusta in kupt revijo jupiiiiiiiuser posted image

jessy-hm za kak dan bi zamenjala,da se ti naspiš hehe....kaj pa veš mogoče bo pa drugi moj otroček-ko bo,ravno kontra od aline,bom pa jz mal spala....ma važn da so zdravi otročki,pač so še dojenčki kdo bi jim zameriluser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
5.8.2010 16:59:13   
Tjasa27
oj

z banijem sva še eno uro odšlefala - ma to je zdej pa že skor kičasto! user posted image  sem pa vsakič ko se zbudim bolj povožena user posted image  upam da bodo koldreksi kej prijeli.

Plamen - zgleda da te bani res uboga user posted image  drugač pa sem mislila se v torek oglasit pri vas, ker imamo fizio pa bi prišla z banijem na zgodnjo kavico? če vama seveda ni tu mač prezgodaj, da bi pristrašila okol 8 15 k vam????? če vama je prezgodaj čist razumem pa lahko pridemo kakšen drug dan? ker v istemu dnevu se ne bi gor pa dol vozila. a prideta v pon v kljukca?

zoey - upam da si se vsaj čez dan kej naspala, pa en objemček zate

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
5.8.2010 19:00:35   
Anonimen
Nejc se vsem zahvaljuje za pohvale...sej veste da so moški bolj občutljivi glede frizur kot pa me-no, vsaj pri nas je takouser posted image

jassika: midva sva že čist na koncu z idejami kako izvesti poroko za toliko oseb. Sva potem že mislila samo do stricev in tet povabit, pa bi bila potem brezvezna žurka ker nebi bilo nič mladih, tko da to odpade. Midva sva rekla da narediva ornk poroko in povabiva vse, ali pa se na hitro poročiva samo v ožjem krogu, ker imava tudi še velik stroškov za stanovanje, moj avto bo treba menjat...skratka ni dinarčkov, pa samo ena plača ker sem jaz še študentka...bomo vidli.

barva oči in las: no, mogoče pa Nejc dobi clo rjave učke in lase, ker moj brat je imel tako barvo las kot jo ima on, zdaj je pa vranje črn, učke se pa tko al tko še spreminjajo. Od kolegice sinko je imel do 1,5 leta modre, zdaj ima temno rjave...pa sej sploh ni važno, samo da e zdrav moj sine in bo vse OK.user posted image

A se je kateri zgodila kakšna reakcija na določeno hrano ki jo uvajate?
Danes zjutraj je naš mali za dopoldansko malico jedel ringlo slive in jih je pomlatil kot za šalo, za kosilo je jedel korenček, potem se je pa začel nenormalno jokat, da ga sploh kakšno uro nisva mogla ustavit. Vmes je kakal najprej trd drekec, na koncu pa driskouser posted image , potem sem ga nekako uspavala in zdaj spi...sumim da ga je nekaj zvijalo...

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
5.8.2010 19:29:25   
lorelaj*
Lunka, čestitke za poroko! user posted image

Tjaša, Plamen, jaz bi vas in tamalčkote tudi že fuuuuuul rada videla, samo se bojim, da mi pred morjem ne bo zneslo. Imamo že čisto nabasan urnik (hehehe, počasi razumem upokojence, ki nimajo nikoli časa). Ampak po 23. avg. moramo pa nujno na kakšno šetnjo in kavico, če ne se naši mulčki sploh ne bodo poznali, vraga.

Spanje: ma, sem že napisala, kolikokrat smo danes vstali, pa sem vse zbrisala. Me je bilo preveč groza, ko sem videla tako črno na belem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
5.8.2010 20:11:41   
girl79
čao mamice user posted image ,

Ja tudi pri nas je bilo tako, da sem rekla da to jutro ni naš dan user posted image user posted image user posted image   Smo vstali že ob 6.45 s tem da smo imeli še 2 vmesna postanka ponoči...tako da upam da je bila res luna to noč, ker toliko naših bejbijev ni spalo... Ja tokrat je Neža Tristana skenslala za sprehod, ker je tako hitro vstala da je bilo treba iti bolj zgodaj na sprehod, pol smo pa dobili še taščo in tasta na obisk, tako da je bilo dvojno veselje user posted image user posted image

No sicer jo moram pa prav pohvalit, da zadnje čase večkrat zaspi ne da bi jo morala nosit ali dojit ali kaj drugega in tudi sicer več spi čez dan in je verjetno tudi zaradi tega potem bolj dobre volje user posted image user posted image user posted image

Sicer pa čestitke lunki1 za porokouser posted image user posted image pa user posted image user posted image vsem, ki ste bolane, pa user posted image user posted image user posted image vsem da bo danes noč malo daljša in z manj prekinitvamiuser posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
6.8.2010 9:13:38   
3Sonček3
a lahko dam že jušne krogljice ji za jest? Kruha vem da še ne ene 14 dni tko da napolni 6 mesecev, kok je pa s krogljicami? Da bi se saj mal bl najedla.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
6.8.2010 9:46:35   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

a lahko dam že jušne krogljice ji za jest? Kruha vem da še ne ene 14 dni tko da napolni 6 mesecev, kok je pa s krogljicami? Da bi se saj mal bl najedla.

Zakaj pa kruha ne sme? Gluten se uvaja od 4. meseca dalje in kruh je gluten, prav tako jušne kroglice. Tako, da lahko daš oboje.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
6.8.2010 10:17:02   
branka81
dobro jutro,dans pa ima naša princeska 5 mesecevuser posted image ,kok gre hitr čas...še mal pa bo konc porodniške hehe,bo treba službo iskat joj joj....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
6.8.2010 10:34:05   
Jessy
jutro!

Danes praznuje tudi moj user posted image , zato mu pripravljam boljše kosilo, jutri bo pa itak piknik. user posted image

Branka, tudi vama čestitke za peto mini svečko! user posted image user posted image user posted image

Meni že zmanjkuje idej, kaj vse ponuditi mojemu čmrlju za obroke. Se mi zdi, da več ali manj jemo isto. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.8.2010 11:46:15   
t_anja
Joj pr nas je bla spet pestra noč. Ana je zaspala okol 21 h in se zbudila okol 1 ponoči. spila malo čajčka in zaspala nazaj do 2.30 z orng lakoto. Potem pa spala do 5 in se začela premetacvat, obračat ampak ko sem jo pobožala zaspana....ne vem kaj jo matra. Sm se z mami menila in rekla, da ji je morda premalo samo mleko za zvečer in sem ji dala kosmiče pred spanjem pa ni blo nič bolš. Smo šli že skor na 5 obrokov zdaj smo pa spet na več kot 6. user posted image user posted image Le kdo bi vedu. Kaka pa sigurno več kot 2x na dan. Prej (pri samem mleku) mi je 1x na 3 dni. Tako da se je vsaj to uredilo. Kaj jo matra, da ne spi pa ne vem. Zobki pomoje še ne....al kaj jst vem. Mogoče ma sam tako obdobje, da rabi več. user posted image

Branka81 in Jessy čestitke user posted image za mini RD.

3Sonček3 a boš te jušne krogljice pretlačila v juhci al kako? Potem lahko v bistvu otroku damo vse  za jest sam mal mormo bit vseeno pozorni, da ne pride do kakšne reakcije. Čez kakšno leto bo pa spet druga pesem user posted image

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?