Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:45:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:48:20
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:48:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ti se pa kar reži ja...jaz pa od sekiranja na dnu Podpis. .Samo res,Saraya,kak ti znese tak dolgo čakat...jaz bi verjetno že enih pet testov naredla Čer! in podpis
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:49:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:51:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kje je URL v UKC? Tukaj sploh ne enjadem,ce katera kaj ve,prosim za pomoc zdaj ugotovila,da sem imela zemlejvid lj ukc URL je v isti stavbi kot očesni,greš pa mimo stolpnice,tista nova stavba na levi strani! Je pa kr v pritličju spodaj,pa varnostnika imajo,tak da lahko tam vprašaš,kam moraš it.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:52:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Oddelek za urologijo se nahaja na 13. in 14. etaži kirurške stolpnice UKC Maribor. Ambulantno dejavnost izvajamo v dveh ambulantah, ki se nahajata v pritličju MFT III. Tole mislijo v pritlicju stolpnice? Jaz,trola,pa zamenjala z ušesnim!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:52:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro...zdaj si grem kavico skuhat...mali se z avtki veselo igra....preziveli uspesno prvo noc brez plenice Bravo škratek Super. Bravo! Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:53:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya milomast...kaj pa taka tuga tukaj zadnje dni Jaz ravnokar kavico pijem...male se igrata....M ima danes nek svoj čudn dan...je prej tako ipiko trajblala,da si je skoraj zob izbila,je kar curljala kri iz njenih ust...ampak ni odnehala skuhala sem rižoto z kurjim mesekom...tak da danes ne bo zame kosila ..si bom naredila kumarce s kislo smetano in sendvič vprašanje...: kako je z vpisi otrok v vrtec sredi leta...a je možno? Ja,samo je odvisno od prostih oddelkov!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:53:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ti se pa kar reži ja...jaz pa od sekiranja na dnu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:54:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ti se pa kar reži ja...jaz pa od sekiranja na dnu Podpis. .Samo res,Saraya,kak ti znese tak dolgo čakat...jaz bi verjetno že enih pet testov naredla Čer! in podpis saj mi ne znes, samo mi je res škoda tistih 6 eurov za brezveze...če se pa realni rezultat pokaže šele ob izustankov menstruacije
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:55:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya milomast...kaj pa taka tuga tukaj zadnje dni Jaz ravnokar kavico pijem...male se igrata....M ima danes nek svoj čudn dan...je prej tako ipiko trajblala,da si je skoraj zob izbila,je kar curljala kri iz njenih ust...ampak ni odnehala skuhala sem rižoto z kurjim mesekom...tak da danes ne bo zame kosila ..si bom naredila kumarce s kislo smetano in sendvič vprašanje...: kako je z vpisi otrok v vrtec sredi leta...a je možno? Ja,samo je odvisno od prostih oddelkov! to ja...ampak...a lahko otroka vpišem med letom...za primer,če se kaj sprosti v določenem vrtcu...?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:55:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:56:34
|
|
|
|
arabela*
|
pa kaj serjejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjee citiranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:56:47
|
|
|
|
ly117
|
Matcar eno vprašanje zate. Ker imam namen jutri nekaj kupit za mojega Lumpa pri vas me zanima če morem že stat pred osmo tam, ali lahko pridem malo bolj pozno. No saj vem da ne moreš vedet kolk jih bo kupovalo za , ampak vseeno kaj gre ta roba pri vas hitro. Ker v H vem da se ob 8h prerivajo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:57:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj vem da no normalno, ampak sem mislila, da mogoče kaka fora po porodu... mogoče pa jo imam še namesto tebe hmm..saj res...verjetno kaj zarad poroda...samo vseeno se mi zdi pretirano dolgo....pikolina...meni še čišča ni tolk časa trajala ne vprašaj...vsak dan jo čakam,pa je še ni... ...do jutri počakam,pa kupim...maledve pa ne vem po kakem naključju ves čas trovita da bi rade imele še dva bratca ma štrik okol vratu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:57:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo Katy je falila tu gor...Pa naj kdo rece,da ni res Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 20:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
v Mullerju prodajajo otroške bodije 5 komadov za 5 eurov
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:00:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Čer elevitka. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:00:29
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...ob devetih oddam otroke...pol pa počasi pridem k P
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:01:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya milomast...kaj pa taka tuga tukaj zadnje dni Jaz ravnokar kavico pijem...male se igrata....M ima danes nek svoj čudn dan...je prej tako ipiko trajblala,da si je skoraj zob izbila,je kar curljala kri iz njenih ust...ampak ni odnehala skuhala sem rižoto z kurjim mesekom...tak da danes ne bo zame kosila ..si bom naredila kumarce s kislo smetano in sendvič vprašanje...: kako je z vpisi otrok v vrtec sredi leta...a je možno? Ja,samo je odvisno od prostih oddelkov! to ja...ampak...a lahko otroka vpišem med letom...za primer,če se kaj sprosti v določenem vrtcu...? Saj pravim,da lahko,samo če je prosto doiš takoj,drugače pa te dajo na čakalno mesto in te obvestijo,takoj ko se sprosti.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:01:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya v Mullerju prodajajo otroške bodije 5 komadov za 5 eurov Aja.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 21:02:28
|
|
|
|
elevitka
|
ku*c mene pa noben nau pogrešal če me mesec dni ni na spregled saraya kaj pa v primeru če menze ne bo in bo test pokazal + ? nebi mela več otrok?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok shodil?uršula83pred 9. mesecem (
12%)
pri 10. mesecih (
15%)
pri 11. mesecih (
15%)
pri 12. mesecih (
22%)
pri 13. mesecih (
15%)
kasneje (
21%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!