khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: tpmc IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 ja, je kr točno. meni piše v materinski 1954 g, tukaj mi naračuna 1918 g. a je pri tvoji pupiki vse ok glede teže? kot pravim.. meni ni povedala ne velikosti ne teže, tako da zdaj sama gruntam. Tu sem pa zasledila stran ki naj bi bila dokaj približna in vam vsem ki so povedali teže prosim če me malo naravnate - ali je točno ali ni, itd :) jaz sem si tukaj zračunala da je danes moja pupika (jutri začnem 35t) težka 2276g. Zdaj če pravite da ni nekega velikega odstopanja potem je približno toliko težka.. men v prve ni nikoli teže gledala. zdaj mi jo zarad sladkorne. danes sem 32 5/7, teža 1790 g - predtem tudi ni nič napisano, da bi kdaj merila, je samo za glavo, želodec in trebušček meritve delala (spet zaradi cukra). kaj pa če v ono spletno stran vpišeš ac in bpd ti pride teža podobno kot so ti rekli, torej 1790? ;) pride mi toliko: 1936.81 mah, veš, s to težo je itak tako, da če bereš po raznih forumih, vidiš, da se velikokrat zmotijo od pol kile do cele kile... da napovedujejo gromozansko dete, pa pride ven čisto povprečne teže in da napovedujejo suhca, pa ima malo nad povprečjem na koncu. jaz tega nikol nisem gledala, sem v prvi nosečnosti, čisto na začetku, nekaj glede HC, AC in FL nekam vnašala, pa sem se samo sekirala zaradi "čudnih" rezultatov, tko da se zavestno upiram gledanju in primerjanju, ahaha