khurde
|
jutro katrinka, hvala malecka, IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca bambinca za vrtec. khurde, jaz ga za Benjamina prvo leto tudi nisem dobila, naslednje leto sem sicer dobila, pa sem se odločila,da bomo kar lepo vsi 3 doma na porodniški, evo v tretje je pa najprej dobil Benjamin, in ko sem Benjamina vpisala, je tudi Timotej lepo napredoval v čakalni vrsti, tako da smo nekje julija/avgusta končno prišli na vrsto, pa še blazno srečo sem imela, da je ena mamica odpovedala točno v tisti enoti, kamor so dali Benjamina. benika, bambinca, khurde - petek dopoldne potem, lahko tudi v Kamniku, Toskana, Črni gozdiček, Veronika, Marjanca... kej več kafičev/slaščičarn pa ne poznam. Samo potem pa ne grem mimo Tosame . Sem mislila, da ste bolj iz ljubljanskega konca, ker mimo Tosame peljem, kadar grem iz Kamnika v LJ čez Volčji potok -Količevo-proti Domžalam in od tam na avtocesto. Za Katja& Alen in ambient pa še ne vem kje je. Kamnik po 3 letih približno že poznam, Domžale so mi pa še španska vas. jaz sem zdaj dala prijavo še za nov vrtec na perovem, samo tut malo razmišljam, da bi jo kar doma imela. pa tut ni ful velik šans, da bomo dobili. dala bi jo zaradi družbe, po drugi strani, pa je ne bi dala, ker bo ful na knap - pdp imam ca. 2-3 tedne pred odprtjem, malo zaradi bolezni, ampak to itak ne moreš vnaprej vedeti, koliko bosta zbolevala, pa tut zaradi organizacije vsega - uvajanje, vožnja tja in nazaj (najverjetneje bi mogla sama za to skrbet)... jaz lahko v petek dopoldne v K. slaščičarn se pa izogibam sladkorna toskana je ok, edino lahko je precej zasedena (zunaj), če je lepo vreme. v marjanci je večinoma prazno, kavarna tut kar nezasedena. pol je še pod grad, svetilnik, obvoznica, kup pajzlov, počas se pa že res neha katja in alen je na isti cesti kot tosama, samo proti centru/lidlu/hoferju