Jessy
|
Zoey, jaz imam aventovo črpalko, a na žalost imam sposojeno, tako da ti ne morem dati. Vem pa ne, kod se dobijo deli. Drgač pa tudi mene zanima, zakaj si mleko še pumpaš? Drgač pa super, da dečkotu ni nič hudega, pa držim pesti, da ne bo pljučnica. Ko jo je Neja imela (je bila že večja), je full hitro dihala, pa izdih je podaljšala, da se je prav slišalo, da se matra. Kljukec: za petek name raje ne računajte, ker moj dragi praznuje roj. dan, pa bi bilo fajn, da mu kaj spešl pripravim. Sicer še ne vem, kaj, ampak še kujem plane. Plamen...tudi ti nikar ne delaj skomin s takimi urami, ki so čisto neprimerno!!!! Se mi samo kolca po dnevih, ko smo bili še trije, saj sem včasih tudi ob 11h vstala, ker je Neja tudi zaspanka....ehhh....ja...... Girl, krasno za Bohinj in Bled, pa še Neža se je dobro odrezala! Spanje na trebuhu...sem že sprobala, pa se mu skoraj sfuzla, če se ponoči tako obrne. Podnevi mi je samo enkrat tako zaspal in je tudi dobro spal, ampak od takrat dalje je to zanj nočna mora. Saj obstaja še upanje, da bom še kdaj dlje spala...enkrat čez 10 let. ...to sem vam pisala skoraj 2 uri, ker me je enkrat en otrok rabil, drugič drugi......