|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
1.8.2010 8:41:21   
Jessy
Jutro!!!

Sicer ne vem, zakaj sem se včeraj hvalila, da smo dje spali, ker je bilo danes spet vse po starem naprej. nekje od 6h naprej se je zame noč končala, čeprav sva vstala ob 7h. Ob 6h je bil lačen in posledično takrat ne spim, potem pa ga nisem upala prelagati v zibelko, ker bi bilo v momentu konec s spanjem, zato je spal pri meni, jaz pa skoraj ne, ker sem imela premalo prostora, pa kar nekam vroče mi je ratalo. Jah, no, pol je bila pe že 7, ko me je začel z roko udarjati po hrbtu. Se mi pa zdi, da bo on vsak čas zaspal.

Tjasa27, že pol leta?!?!? WAW!!! user posted image user posted image user posted image  joj, kako hitro gredo ti meseci. Čez pol leta bom šla že v službo! user posted image
Gluten sem jaz uvedla že prav kmalu, ko sem začela. Najprej sem med sadje umešala baby piškote. Druga stvar pa pšenično zdrob med zelenjavno juhco. Tudi kruh namočen v mleku je že dobil, sam ni bil prav navdušen nad izbiro hrane. user posted image  Aja...pa makarončke in kuskus tudi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
1.8.2010 12:21:40   
Jessy
user posted image  Spet ni nobene nikjer! user posted image

Pravkar sem mu skuhala kurjo juhco z zelenjavo. user posted image  Sem dala kuhat obrezano kost piščančjega hrbta in ko je bilo kuhano, sem dol postrgala kar nekaj mesa. Zraven sem dala kuhat korenje, kolerabo, košček paprike, bučke in 4 strokce stročjega fižola. Od tega sem zmiksala meso, fižol in papriko, ostalo sem pretlačila. Skuhala sem za kar nekaj obrokov, ker bom po ideji Valen dala v skrinjo. Za zakuho pa bo danes dobil riž, ki se tudi že kuha. Mislim, da bo ravno kuhano, ko se bo zbudil in bo lačen. user posted image

Popoldne gremo na skutni štrudelj k mojim staršem, kjer bom dobila tudi blitvo, da si jo bom spravila v skrinjo in bo mali papcal!!! user posted image  Pa mi tudi, no! user posted image  Edino Neja je ne mara. user posted image  Za Tobijo pa še ne vem. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 1.8.2010 12:22:38 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
1.8.2010 22:07:10   
Anonimen
jessy, naš ze zmer ob 6h zbudi, ampak to meni ni več noč-še prej k se je ob 5h zbujal mi je blo super dolgo,zdej je pa še boljšuser posted image Spat gre ob 9h, tko da je to 9 ur spanja v kosu-sam ti tamalga verjetno ponoči še dojiš a ne?

Mi smo preživeli prijetno popoldne z mojimi starši, bratom in sestro, ki sem jih povabila na kosilo in smo se prov super imeliuser posted image -tamali je pa tud užival v družbi. Jutri gremo moja mami jst in tamal na bazen-pomoje bo  spet uživancija.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
1.8.2010 22:20:48   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

jessy, naš ze zmer ob 6h zbudi, ampak to meni ni več noč-še prej k se je ob 5h zbujal mi je blo super dolgo,zdej je pa še boljšuser posted image Spat gre ob 9h, tko da je to 9 ur spanja v kosu-sam ti tamalga verjetno ponoči še dojiš a ne?

Jp! Dojim, dojim in tudi ponoči na 3-4 ure! user posted image  Kar ne pozabi, da bi kakšnega lahko izpustil. Se zbuja točno kot urca.

Super, da ste tako lepo preživeli dan!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   [Brisano sporočilo]
1.8.2010 23:00:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.8.2010 9:34:49   
Jessy
Moram malo pojamrati! Kakšna nora noč!!! user posted image  A je kakšna luna, al kaj? Se mi je zbujal na vsako uro in pol ali na 2 uri in vsakič je moral jesti. user posted image  Z dudo ni bil zadovoljen! Groza! Sem mislila, da se mi zmeša! Sem posledično kot povožena s tankom. Upam, da je zaključil s takšnimi podvigi.

Valen, ne vem, če se mlečne izdelke že lahko daje. Po moje se jih ne sme še, ampak jaz kar nekam rinem. user posted image  Saj se probam malce ustavljati, pa kar ne uspevam najbolje. user posted image  Mislim, da so po 6. mesecu na vrsti. Ma, jaz mu vseeno dam kakšno žličko kisle smetane v krompir, pa zadnjič par žličk jogurta. Sicer sem mu kupila skutke, a jih kar ogledujem in po moje jih bom to rundo kar Neji dala, da jih bo pojedla, pa bom jaz še malo počakala z njimi. Saj konec koncev imamo zdaj kar dosti izbire s hrano.
Aja...jogurt sem mu dala čisto navaden, s 3,5 m.m., tistega, ki sem ga jaz jedla.
Gluten se po novem lahko uvaja takoj od 4. meseca dalje. Tako mi je rekla v posvetovalnici. So dokazali, da če ima otrok celiakijo, bo reagiral na gluten ne glede na to, kdaj se z njim sreča. Zato se zdaj že od začetka to uvaja. Opozorila me je tudi, da naj ne gledam v trgovini na oznake na embalaži, od katerega meseca naprej so, saj jih še niso zamenjali in so napisane po starem.
Stolček za hranjenje imamo mi od Neje trip trap, a se bojim, da bomo morali kupiti še enega, saj se ona kar noče posloviti od njega. zaenkrat ga hranim v ležalniku, ko pa mi jemo in če sitnari, siga dam na kolena in nas potem gleda, sem pa tja pa še kako žličko hrane dobi v usta. Pa je ves zadovoljen, mi pa tudi, ker da mir. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.8.2010 9:35:29   
Jessy
Pozabila sem povedati, da je danes dopolnil 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.8.2010 11:12:40   
zoey
Oooo, pozdravljene dopustnice, preseljene in vrnjene user posted image
Pa čestitke 5 in 6-mesečniku akrobatu user posted image user posted image
No, v soboto sem počivala, včeraj pa nič več. Mali kašlja. In potem moja mati prijavi, če zaradi prahu user posted image In potem se user posted image splaši in obrne celo spalnico okol, in potem pač nisem mogla ležat in ga gledat. Tako da sem na gospodov dan ornk garala. Dans pa spet komiram, ju3 pa nazaj v svet, dost bo user posted image
Je pa mali spal danes do pol 7h user posted image Zaspal je šele ob pol 10, drugače najkasneje ob 9ih, se še parx zbudil, ker je kašljal, potem ga je pa zgleda ob pol 11h ful nekaj zvijalo in je grozno jokal, pa ga je mamin mlekomat potolažil in potem je model spaaaaal. Zvečer mu dajem zdaj riževo kašico in jo je pojedel iz 80 ml vode, precej gosto. Saj verjetno je bila ta noč izjema, ampak je pasalo user posted image Jessy - tebi pa sožalje za nočko, sem bila tudi jaz nekaj časa na tem ritmu in je ubijalski user posted image Ampak itak se mi zdi da je vsake par dni kaj drugega, tako da upam, da ga bo hitro minilo.
Sem mu postavila prenosno posteljico, pa je že demoliral vse loke in napeljane igrače notri, je pravi divjak user posted image O hranjenju in svinjanju pa tudi ne bi izgubljala besed. Da ga zavijem v pleničko, ne pali več, roke morajo nujno zraven v usta, potem pa povsod okrog, tudi v lase. Zdaj imam že par plenic, rezerviranih za korenček in blitvo user posted image Včeraj sem mu dala korenček pa piščanca, ker je glih babi skuhala, pa ni bilo navdušenja. Mogoče je pa po mami user posted image Komaj čakam, da bo sedel, da ga dam v stolček in ga tam pitam. To so moje skromne želje user posted image Stolčka še nimam, sem pa premišljevala, da bi šla kar po tistega v Ikeo, za kasneje pa trip-trapa, ker ni ful prostora v kuhinji.
Zdaj je mali zaspal, mu grem delat družbo user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.8.2010 16:24:22   
plamen
Aloha mamice!

Mi z dopusta. S Tristijem sva hotela še 1 teden ostati, da bi moja starša prišla, pa se je oči poškodoval in letel v bolnico. Tako da sva doma in mogoče gremo konec tedna še nazaj.
tjaša - prebrala sem vse 4 romane, pa še kako križanko rešilauser posted image user posted image . Mali je bil priden, možek pa se je veliko z njim igral.

Danes sem šla v nabavo opreme za GH - beri palerine in žličke, seveda sem še kaj zraven v voziček dala. V sredo pride patronažna in bova začela, zvečer pa že dobiva riževo kašico in mu je všeč.

Na dopustu je odkril visoki C. Ne vem ali misli da njegove igrače tako kaj bolje slišijo ali kaj, ker je to del igre. No pa tut jokat znamo sedaj še bolj pošteno. Parkrat se je ponoči zbudil, šel na piskerčke in zaspal nazaj, drugače pa celo nočko. Je pa prava čveka, pa nasmehe je po plaži talal k za stavouser posted image .

Vsem mini rojstnodnevnikom iskrene čestitkeuser posted image user posted image , mi še 9 dni počakamo, pa tudi praznujemo.
Med dopustom sta se nam rodili dve novi bejbi za Tristija, letos pa čakamo še 5 user posted image v naši družbi.

Danes me čaka še pospravljanje, prah se je 14 dni nabiral, zdaj ga pa podimo iz stanovanja...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.8.2010 22:53:11   
Jessy
Se mi že trže...user posted image  Jedel je ob 20h, čez pol ure zaspal, se zbudil ob 22h in ni nehal jokat, dokler ni spet jedel. user posted image user posted image user posted image  S tem, da mi je ob 20h spraznil obe joški, ker je izpustil malico....user posted image  Jaz ga ne razumem in me je kar strah iti v posteljo, ker vem, da spet ne bom imela nič od noči. SMRK!

Zoey, če boš res kaj mahnila do Ikee, daj kaj vedeti, ker bi ti jaz kaj naročila, pa denar vnaprej dala.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
3.8.2010 9:07:21   
Tjasa27
oj!

jessy - kakšna je bila noč? user posted image user posted image  zate, upam da si vsaj kaj spala.

plamen - kaj pa se je zgodilo očku? Držim pesti, da je vse ok. A Tristi si bo pa kr dve bejbi ubodu, a? Namest da bi še kakšno Urbanu pustu, še posebej zdej, ko je letos bolj naval fantkov user posted image user posted image

Mi smo bili danes že pred peto pokonc, se mi je revež zbudil v takem kričanju že parkrat, da sem ga komaj pomirila. ne vem a je to kriv mal zamešen nosek, a to da se je čist gor zrinil al kej sanja al kaj. nimam pojma. upam da bo kmal boljš, ker mene to čist prestraši.

smo imel pa včeri fizioterapijo in sem zbrala pogum in vprašala kako nam kej kaže, pa je rekla da v redu. pol pa nisem več vrtala. bom najbrž kej več zvedla na razvojni k jo imamo konc mesca. ker ta teta ni glih poosebljena prijaznost in ne zbira preveč besed. nazadnje ni bilo po moje stvari ki bi bila ok. pol pa seveda jz vsa prestrašena povem f. pa je samo zmajala z glavo.

včeri sem urbanu dala za jest melono in banano pa ni bilo ok. zaenkrat je bila ok čist vsa zelenjava pa čisto nobeno sadje, kar sem probala. verjetno bo to pa po men, ker jz tud nisem ljubitejica sadja. sem se v user posted image  prav prisilila da sem vsak dan eno sadje pojedla. odkar je urban pa ne vem če sem pojedla kilo sadja sploh.

zoey - včerj je naš spal celih 20 minut. čim sem dala na krožnik se je zbudil user posted image  in bil cel popoldne neznosen zarad premal spanja. no je pa pol vsaj zvečer lepo zaspal.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
3.8.2010 9:32:59   
Jessy
Glede na to, kako slabo se je začela noč, je bilo na koncu kar ok. Prvič je potem jedel ob 2.30, pri hranjenju sem zraven zaspala in se zbudila čez 2 uri. user posted image  Ko sem ga hotela dati v njegovo zibelko, se je prebudil in odločil, da ne odneha, če ne dobi nove porcije hrane, zato sem ga priklopila in je jedel, nato pa dal mir skoraj do 6.30h. user posted image  Mi je bilo prav luštno!
Zdaj spet spi, jaz pa tu tičim, pa posodo bi morala zložiti iz stroja in umazano not, pa ne upam rožljati, da se bo naspal, saj spi v dnevni, ker Neja se še ni prikazala iz sobe. Drugače bi ga nesla tja.

Tjasa, sočustvujem s teboj, ker moraš tako zgodaj vstajat. user posted image  Meni je že naša ura ubitačna. Sem prej pogledala v Nejino knjigo, ki sem jo izpolnjevala, ko je bila dojenček, in sem videla, da je pri tej starosti vstajala ob 8h!!!! OB 8h!!!! Aaaaaaaaaaaaaa.....kaj je s temi fanti!?!?!?

Mene pa full jezi, ker ne najdem računa od mikrovalovke, ki nama je crknila, pa še 1 leto ni od nakupa!!! user posted image  Zmerom vse spravimo na isto mesto, a tega računa kot nalašč ni tam. user posted image user posted image user posted image  Sem obrnila skoraj celo bajto, pa nič. user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
3.8.2010 10:25:04   
branka81
uu se mi kr smilite mamice,moja punčka pa pridno aja od 21-7h brez prebujanja,dans smo celo do zdej bli u postelji in dremuckal hehe...zdej bo pa kavica pasala,mala pa že čaka da jo ati pelje vn na sprehod...lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
3.8.2010 11:40:06   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

uu se mi kr smilite mamice,moja punčka pa pridno aja od 21-7h brez prebujanja,dans smo celo do zdej bli u postelji in dremuckal hehe...zdej bo pa kavica pasala,mala pa že čaka da jo ati pelje vn na sprehod...lep dan vsemuser posted image

Branka, ne delaj mi skomin s spanjem! user posted image  Jaz bi tuuuudi!!!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
3.8.2010 12:27:00   
branka81
hehe,sorry ne bom večuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
3.8.2010 13:24:04   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

hehe,sorry ne bom večuser posted image

user posted image  Pridna, pridna! user posted image

Jaz sem pa končno zrihtala račun! Sem pisala na Mimovrste, od koder sem jo naročala in mi bodo poslali kopijo računa! Jeeeee!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.8.2010 14:06:57   
lunka1
No, mi smo imeli spet razburljiv vikend... že tretjič smo bili pri dežurnemu,,, je Julia dobila tako zatečenega in vnetega učka, da je izgledalo, kot bi jo nekdo udaril po učku...čisto rdeče, je jokala, da je še nisem slišala tako jokat... potem pa smo dobili kapljice in mazilo, in je bilo že naslednji dan bolje.

mi kar napredujemo z GH, ampak zeeeeeeeeeelo poooooooočasi... do zdaj sem ji dala sok iz korenčka, jabolka in lubenice, potem pa banano, kuhano cvetačko in danes kuhano bučko... seveda vsak dan nekaj, ne skupaj. in ji je bila valda banana najboljša, nad današnjo bučko pa ni bila prav navdušena...

riževa kašica - me zanima, kako jo delate? tam piše mleko in voda... jaz bi dala samo z vodo... a je to okej? a se lahko notri kakšna zelenjavica zmeša? joj, me čaka še cel doktorat iz tega, tako je fajn dojit, jaz bi kar skoz to hehe

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
3.8.2010 14:10:31   
zoey
Oi!
Jao, danes sva jedla ob pol 5h in potem nisem mogla več zaspat user posted image Itaq bi morala vstati sredi noči, ker sva imela ob 7.30 že pediatra, ampak ob pol 5h je pa le malo huda user posted image Sva šla pokazat tole kašljanje, pa je vse ok. Sicer je rekel, da so tudi pljučnice, ki se pokažejo čez kak teden in potekajo brez vročine, ampak zaradi samega kašlja pa ni panike user posted image V bistvu je treba samo opazovat dihanje, če se ti zdi, da je kaj narobe. Potem sva pa zabluzila celo dopoldne, tako da je bil otrok ob jutranjo kašico, potem mu grem pa še za kosilo narest bučko in jabolko user posted image Mama, kaj ti ni jasno user posted image No, saj nekaj je pojedel, se mu je pa potem uprlo in je demonstrativno stiskal ustnice user posted image Sem mu potem še malo ovsenih kosmičev umešala, pa mi je sporočil, da to je pa še bolj zanič user posted image Nekaj ni bučkar, tale moj fant user posted image
Tjaša - sožalje za kosilo. Vidiš, ne smeš viset za kompom user posted image
Sva se pa s Tjašo malo za Kljukca v petek ogrevale user posted image Bi pa dopoldanesko varianto usekale, jaz imam popoldne bizi. Še katera interesentka? Jessy, hitro ukuhat nekaj za dragega, pa hopla v Logatec user posted image
Zdaj se pa moj Joško spet nekaj upira spancu user posted image Ni lahko biti Arne, vam rečem user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.8.2010 14:12:09   
plamen
Sinka sem dala spat, najprej na računalnik, pol pa po tleh pomiti.
tjaša - oči je padel s plate na beton, cca 2,5m visoko. Je stopnice za na podstrešje montiral in stopil nanje pa bam... K sreči jo je dobro odnesel, mal razbita glava, črna in zatečena rit, pa mal odrgnin. Raje ne pomislim, kaj bi lahko bilo. Z banijem se bosta pa že za bejbe zmenila, ni panikeuser posted image .

spanje - mi imamo tudi kar srečo, lepo zaspi ob 21:30 do ene 6h, poje in danes sva spala do 9:45, je spet prespal sprehod z Nežo, ki je bolj zgodnje sorte.

Jessy - dobra si s temle vstajanjem. Če je treba je treba a neuser posted image .

Ste že full pridne z GH, mi štartamo jutri in pol vam bom ziher spet kaj težila, čeprav ste že 5x napisaleuser posted image . Se že v naprej opravičujemuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
3.8.2010 14:50:57   
girl79
čao mamice user posted image ,

Mi smo jo pa v nedeljo mahnili na izlet na gorenjsko in sicer na Bled in Bohinj in je bilo prav super user posted image . Sem se malo bala kako bo z dojenjem, ker je naša čist ta prava firbčna baba in jo zanima prav vse, tako da zadnje čase mora biti čisti mir in tišina pri dojenju, sicer takoj spusti joško in pogleda kaj se dogaja user posted image user posted image . Ampak ni bilo panike, so bili lokali vedno noter čisto prazni in sem se šla usest v en kot pa sva bili hitro fertik....ampak kar je pa najlepše je pa to da je potem spala od 22.00-7.30 neprekinjeno, potem se je pa zbudila in sem jo podojila pa dala v svojo posteljo - sem bila prepričana da je bilo to to od spanja za ta dan, pa sem šla samo nekaj v kuhinjo in ko pridem nazaj frajerka spi in je spala še do 9.30 user posted image user posted image ...... No saj moram priznat da imam kar malo slabo vest ko to pišem, ko pomislim na tjašo kako zgodaj mora vstajat ali pa jessy ko mora ponoči tolikokrat dojit.... ampak malo sem se mogla pohvalit nekomuuser posted image No samo v info, naša Neža spet lepo spi odkar smo jo pričeli dajati na trebušček spat in res spi prvo rundo veliko dlje kot prej, prej se je ponavadi zbudila že okrog 1ih, zdaj pa prej kot ob 4ih redkokdaj....mogoče za probat Jessy??

Stolček za hranjenje - jaz bom za zdaj uporabljala kar ležalnik, ali pa sedim na kavču in si jo dam na kolena, potem bomo pa nabavili trip-trap...je sicer tudi tisti stolček iz Ikee čisto OK (ga ima prijateljica), pa še full poceni je, ampak je pa trip-trap zelo dolgo uporaben

plamen- Ja je pa Tristan res ratal pravi zaspanček, niti za sprehod z Nežo se mu ne da več bolj zgodaj vstat

lenčy- lepo da si se po dolgem času oglasila in fajn da vam gre OK, pa upam da bo tašča razumela da bi ti pa pasalo tudi kdaj malo mira imeti user posted image

jessy- čestitke Tobiji za 5 mesecev user posted image , pa super nasvet za slinček user posted image

zoey - upam da je tvoje in Arnejevo zdravje že boljše in da ne bo več tako zelo naporno biti Arne user posted image user posted image

tjaša - čestitke Urbanu za prve obrate user posted image , se je tudi Neža obračala najprej samo čez levi bok, potem je pa tudi desnega pogruntala, zdaj je pa itak že prava mala vrtavka in se obrača v vse smeri, čez bok, po diagonali, kmalu bo še čez glavo user posted image user posted image

lunka1- jaz imam riževo kašico tisto Bio od Milupe in ta se dela z mlekom (jaz jo delam kar z mojim mlekom), tista druga od Milupe, ki pa ni bio se pa dela z vodo....tako so vsaj meni v BC razložili

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
3.8.2010 15:05:05   
girl79
uh, sem tolk hitela s pisanjem da sem šele potem opazila da je kakšnega smajlija pozabila dodat (pri plamen user posted image ), pa pozabila poboldat stvari...no o slovničnih in/ali tipkarskih napakah pa itak ne bi, včasih potem preberem kaj sem napisala pa se kar za glavo držimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
3.8.2010 17:21:10   
zoey
En kveščn, če mi katera zna pomagat:
Imam hude težave z mojim Aventovim ročnim molznim strojem user posted image A ve katera, če bi bilo možno dobiti samo delček med stekleničko in črpalko. Imam starejši model Isis črpalke, ki zahteva še uporabo navoja od stekleničke (bel), vendar je zgornji del kompatibilen tudi z novejšim (tko na uč), ki ima v kosu tudi navoj za na stekleničko. Ta del mi je namreč močno napokal in verjetno ne bo več dolgo zdržal. Sem pisala v BC pa Pikapolonico, pa nisem še nič zvedela user posted image Na koga se lahko še obrnem, ker mi možgani ne delajo. A ima katera naslov distributerja, ker sem vse pakunge stran zmetala. Ali pa če katera pozna katero, ki ji je kaj drugega šlo v maloro in ima ta del odveč user posted image user posted image
No, pa hvala pa brez zamere user posted image
Pri nas je pa začel dežek padat, kako romantično je na balkonu, ko mi kapljice ropotajo po strehi user posted image user posted image . Nč, dost romantike, moška sem nafutrala, potem sta se šla pa zleknit, mene pa čaka še kup posode user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zoey -- 3.8.2010 17:22:13 >

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
3.8.2010 19:47:08   
Anonimen
sam neki, a so vaši mali frajerji tud odkrili svoje bogastvo, ker naš se že ene par dni veselo igra s tistim spodajuser posted image heheheheuser posted image user posted image user posted image

Mi smo dons spali od 20:30, pa do 7:30 zutraj, ampak se je enkrat ob 4h nekej rital, sem mu dala dudo potem je pa spal naprej.

GH...mu dajem dopoldne sadje, popoldne za kosilo pa zelenjavo ali kaj podobnega. Recimo dans je jedel bučke in krompir dopoldne pa banano in jabolko. Zadnjič je jedel polento in piščanca...

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.8.2010 20:27:17   
branka81
hm nisi edina k ima probleme s pumpico,sam jz nimam aventove,mi jo je moj že limal tko da zdej drži ročaj ,kaj češ če pa sm pumpala k nora,skor  roka odpadla,zdej pa hvalabogu mala ziza in redkokdaj še pumpam,hm mislim pa da bom glih dans mogla,joj joj pa tok se mi ne da...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.8.2010 21:28:18   
lunka1
zoey in branka81: zakaj pa vidve pumpata? a dodajata gosti hrani svoje mleko?

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?