amelie
|
Čer! Mali spi, jaz pa sem prišla malo pozdravit, potem pa pod tuš in spat ... Včeraj smo imeli krizo z uspavanjem, ker je soseda prišla ob desetih zvečer težit za keš za čistilko, ki je bil v njenem nabiralniku, ker se nama je zdelo nekulturno, da bi v nedeljo zvečer ob devetih zvonila pri njej ... Pa pravijo, da smo mladi nevzgojeni. V glavnem - mali je glih zaspal, ženska začne trkat, psa v luft, mali pa tud ... Pol se pa ni več mogel umirit. Nekaj časa se je igral, potem jokal, pa čebljal in spet jokal. Pomoje je bil v tisti fazi, ko se sam ni več mogel umirit. Sva se mogla kar oba potrudit, da sva ga uspavala. GH - jaz sem nameravala začet s korenčkom, ker ko je imel pes popolnoma razžrto črevesje, je bila to edina zelenjava, ki jo je prenesel. Tako da sem imela vedno v mislih, da je korenček nežen do črevesja in bomo z njim začeli. Potem pa dalje. Je pa res, da v kombinaciji z rižem zapira - to psu pripravim, kadar ima težave. Pa ne se zgražat, da s psi primerjam - dokler otroku ne dajem briketov in kosti za jest, je vse okej A sem že kdaj rekla, da komaj čakam GH?? Ker res komaj čakam! agha, upam, da te prst ne boli preveč ... Jaz se dostikrat poškodujem v kuhinji. Samo jaz sem itak štor Glede dopusta - jaz obožujem in priporočam otok Murter. S kopnim je povezan z nekajmetrskim mostom , ogromno je sprehajalnih poti, glede nastanitev pa se tudi dosti najde. Midva sva našla lep apartma s kuhinjo in pogledom na morje, kjer dovolijo tudi pse, kar je zelo težko dobit, tako da se bo zagotovo našlo tudi kaj za vas, če bi želeli it na Murter. Plažic je pa dosti, seveda tudi s senco. Upam, da se vam bo obnesel športni del! Jaz bi rada do konca meseca malega spravila v športni del, da nam ne bi blo treba košare na morje vozit ... Se kar trudi glavico držat zadnji teden, tako da nam mogoče uspe. aprilčica, a tebe je tud muha nervirala? Jooooj, ne vem, če me lahko kaj tako ziritira kot muhe ... Ko se odloči, da se mi bo usedla na obraz, to počne tako dolgo, dokler ji ne uspe. Pa to brenčanje, pa kar zmrazi me, ko se zaleti v mene ... grrr Upam, da najdeš ustrezno črpalko. Jaz se z Aventovo matram, ampak pomoje zato, ker ne morem sprožit s črpanjem izcejalnega refleksa in vedno načrpam samo tisto prednje mleko, ki ga pa tud ni neskončno dosti. Druge jo pohvalijo. Ampak v tvojem primeru bi ti najbrž roka odpadla ... Žiga se tud skoz doji. Nobenega reda ... Zato komaj čakam GH!!! Mah, že vidim, da me bo mali zafrknil in ne bo želel jest ... Čeprav ni glih ful navezan na joško oz. če ga je treba kaj potolažit, joška nima te moči Pikica, čestitke za tretjo mini svečko! dacy, ajej, bogi Aleksei in njegove glasilke Super, da se nič ne da motit - mali je res pravi dobrovoljček aprilski hrošček, hvala za informacijo o glavi/fizioterapiji. Res lepo, da sta hčerkici ponudila varen, topel dom in lepše življenje, čeprav verjamem, da vama ona nudi še več ... levinjica, a ste šli na kremšnite na Bledu? tintin, mi smo z družino pogosto hodili na Zbilje, ko sva bila z bratom še mala. Sva bila res navdušena ... Zdaj nam je malo daleč, ampak bom malega sigurno kdaj peljala. Mi smo se tudi včeraj malo potepali, sicer po bližnji okolici, ampak smo bili kar 4 ure na terenu. Na koncu so me že ful noge bolele, stanovanje je ostalo nepospravljeno, ampak sva se z mojim strinjala, da je bilo bolj koristno, da smo preživeli dan na zraku ... Mali je hitro zaspal, tako da pričakujem zgodnje bujenje in moram it čim prej spat. Lahko noč!
|