|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
23.7.2010 0:39:41   
Rosca79
Čer...
Mož ha, ha, kozo jauser posted image
Sem vaju s Klemnom pa v prvo rundo na morju imela za upanje, ko si rekla da se mu je na morju odštofov solzni kanal in evo da se je tudi naši dečviuser posted image
Mi imamo tud deuterja pa ga ati nikakor ne more prehvalituser posted image
no uživajte vi v A ostali septembrčki pa kjerkoli pač steuser posted image
lepo nočkouser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.7.2010 20:45:20   
lean
Dober večer

rosca user posted image  super za kožo, držim pesti da bo tako ostalo.

mož lepo da si se oglasila iz A, vidim da uživate na polno pa user posted image . Mi smo zdaj ta drugi dan iz tega obdobja, jaz zmer pravim še dobro da mam mlek v joškah, tako vsaj ni na tešče, ko ne more jest. Se je zdaj ko je kašljala prav videlo, da je komaj požirala, jo je očitno grlo bolelo in zato ni hotla jest.

sasek pa jaz kar zaupam zdravnikom, se zmeraj držim navodil. Je res da obstajajo tudi bolj slabi, ki potem kvarijo ugled ostalih, ampak to se najde v vseh poklicih. Glih enotni si pa ne morejo biti, saj so tudi zdravniki individualne osebe s svojim mnenjem, je pa njim toliko težje, saj so odgovorni za zdravje in življenje svojih pacientov. 

Smo pa tudi mi dočakali desetko, smo naši punci kupli poganjalca in je tako navdušena. Ga imamo kar odzunaj na dvorišču na travi, in je super, ker ne gre prehitro. Zraven pa dela brm, brm user posted image . Drugače se ne spomnim nič novega, ne vem, če sem že povedala, ampak odzun je že sedmi zobek.
Bom nalimala fotko, saj bi video pa ne znam user posted image .

čili, mateja upam da uživate na morju in da je to razlog da se nič ne oglasita.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.7.2010 21:23:51   
lean
evo

user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.7.2010 23:01:41   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: lean

evo

user posted image

Oj!

Neva je pa orngi dečva. user posted image  Ima mami doger mlekec. Naš je tudi bolj zalit. Je mehek kot putrček. Se je lepo stiskat. Samo za nosit pa ni ravno fajn. user posted image

Jaz sem že tudi razmišljala o poganjalcu. Bo verjetno kmalu aktualen. Ali se že kaj vsede nanj.

Mož: Uživaj v planinah. Jaz jih prav pogrešam. Smučanje pa še bolj. Letos očitno ne bo nič s pohodništvom. Z Ažbetom ne moremo iti na nek vzpon, ker ne zdrži dolgo v nahrbtniku. Žal tudi nimamo Deuterja. Smo dobili enega za darilo(Kilimanjaro) od Ažbetovega strica, tako da iz vljudnosti ne moremo kupiti Deuterja. Če bi kupovala sama, bi zagotovo vzela Deuterja - verjetno bi skušala dobiti rabljenega, ker je nov zelooooo drag.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 604
24.7.2010 21:17:28   
mateja8
Ojla.........................
celo večnost vam nisem nič napisala, sem pa prebrala, da me pogrešate. Lepo, da me niste pozabile.user posted image

Mi smo doma in ne na morju, vendar mi preprosto zmanjkuje časa za pisanje. Žiga je itak cel dan aktiven in mam bajto v razsulu, ker se večino dneva skrivamo pred soncem.

Da o Viti ne govorim. Kobaca 100/h, povsod vstaja, pikira direkt na glavo, če vidi odprta vrata že leti ven. Celo stanovanje je njeno in zdaj osvaja že stopnice, da bi lahko raziskala še več. Ker imamo kletno stanovanje imamo vrata iz dnevne sobe za ven in ko vidi, da so odprta že leti in je takoj zunaj. Iz vseh rož v sobah mi zemljo ven skrpa, pa liste potrga in seveda jih takoj nese v usta. Pa zemljo tut. user posted image  
Spanje je tudi malo na stranski tir postavila. Zvečer gre spat okoli 21h in spi do 7ih, s tem da je čisto sigurno 2x žejna vmes. Saj ni čudno, ko pa je bilo te dni tako vroče in čisto normalno da je bla žejna. Drugače pa je v teh vročih dneh spila skoraj liter na dan. Js ne vem kam je dajala, je pila k žolna. Sej je fajn da velik pije. Sem vesela.

Zadnje dni sem imela pestro saj jutri praznujemo 2 v 1. Žigov 6. rojstni dan in Vita ima Sveti krst. Bomo imeli pestro in veselo. Kaže, da bo pa tut vreme kar v redu. Ne bo prevroče pa tut dežja ne bo.

Se mi bo zdaj tempo malo umiril, pa bom kaj več napisala, pa kako slikco prlimala.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.7.2010 1:13:29   
Rosca79
Oj,
Lean: hvala za take lepe željeuser posted image joj si tudi jest to želim!
Pa bravo Neva, že čist rasturauser posted image pa že tolk zob ima...ma superuser posted image

Sasek79: najbolj fajn je imeti takšno srečo, da deuterja dobiš od kakšnih sorodnikov, pa da je še fajn ohranjenuser posted image kolk je fajn imet take sorodnikeuser posted image

Mateja: vam želim en krasen in nepozaben danuser posted image Ko se spomnim Lucijinega krsta se mi zdi že mala večnost do tjauser posted image kako gre hitro čas...

Zdej pa hitro šibam spat, imamo v avtu že vse nabasan in zjutrej samo še mi hop not in na morje. Upam da bo dosti volje in denarja da ostanemo kakšna dva tedna.
Lepo se imejte tudi viuser posted image
čav čav

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.7.2010 21:07:23   
lean
Dober večer

mateja sigurno ste se lepo imeli danes, Vita je ziher zgledala kot mala princeska user posted image . Čimprej prilimaj kakšno slikico. Pa glede rož, jaz sem jih raje vse ven odnesla, sem ni dalo nonstop kregat user posted image . Cvetličarka pa mi je še povedala, da je to za rože zelo zdravo, samo na sonce jih ne smeš postavt.
Žigecu daj lubčka za šest svečkuser posted image .
Pa bravo user posted image  za Vitin napredek. Naša punca je zdaj končno po dolgem času le začela ploskat, ji nikakor ni potegnilo user posted image  pa poleg mama je začela ponavljat tud ati, če ji rečeš naj ponovi. Novo je tudi to, da je začela stat nekaj minut brez oporeuser posted image .
Smo pa samo še jutri doma, potem pa tudi mi šibamo na enotedenski oddih user posted image . Rosca malo sem prepozna, zdaj ste že na morju, uživajte nujno dva tedna user posted image

sasek naše punce se vse prime, še najbolj pa mlekec user posted image . Zdaj že uporabljamo pleničke 4+ user posted image . Za nosit je tud meni pretežka, še dobro da obožije voziček ali pa tricikel.
Glede poganjalca, nanj se še ne vsede, jo pa midva posadiva nanj, ona dvigne nogice in jo furava po dvorišču. Se ji zdi super. Ko ga boš pa kupovala pa Ažbeta vzemi kar sabo pa sprobajta velikost poganjalca. Naši punci so tile, ki so zdaj v akciji premajhni, so ful lepi, sam kaj ko imamo veliko dečvo in je tako dobila E.T.-ija user posted image .

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.7.2010 21:54:39   
TuBoLina_86
no, se vam še jaz malo oglasim.... berem vas redno, ampak pisat se mi pa neda user posted image

no, pri nas nič novega.... hodimo po 4, postavljamo se na 2, če najde koga, ki ga prime za rokice in ga začne voditi, mu ni spasa user posted image user posted image user posted image potem bi samo hodil pa hodil.... če ga pa daš na rit, pa se dere ko sraka user posted image user posted image user posted image pri meni ve, da nebo dosegel svoje, in za sekundo neha, najraje pa mantra babico.... ona pa mu vse ustreže sam, da nebo jokal.. in pol hodita po hiši gor in dol.... včeraj sta hodila celih 10 minut, non stop, neprekinjeno.... je spal celo noč, kak velki user posted image user posted image user posted image

vreme je super - ne prevroče, ne prehladno....

lean - bi se lahko dobile na kavici? ni prevroče v avtu za naše malčke....

smo prejšnji teden nabavili prikolico za kolo.... smo danes bili na daljši turi.... vse ok, ko prideva domov,  ga hočem vzeti ven, in vidim da spi.... mu je bilo lepo...

sem vas hotela vprašat - a dajete kaj malčke na kahlico? kaj pa kravje mleko? je že katera probala dajat?

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.7.2010 23:25:58   
lean
Oj

evo mene še nahitro pol pa spat, je treba ob dveh ustat.

tubolina za kavico se lahko zmenive čez en teden, ko pridemo nazaj user posted image .

na kahlico bo naša dečva šla šele naslednjo leto takšnega časa, razen če ne bo prej pokazala zanimanja, kravje mleko zaenkrat uporabljam samo za kuhanje, za pit ga bo dobila en teden pred vrtcem.

sasek user posted image  da ločitev ne bo prehuda in da se bo Ažbe dobro počutil v vrtcu.

punce fajn se mejte, pišite kaj, ker drugače ne bo nič za brat user posted image . Se tipkamo čez en teden razen če pridem do neta user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 609
28.7.2010 8:09:49   
sasek79
Dobro jutro!

Tukaj gor je pa res bolj bogo. Smo vse bolj dopustniške. Jaz se te dni ponovno ubadam s čeveljčki za našega škrata. Sem bila v treh trgovinah in so me povsod "posiljevali" s cicibankami. "To so najboljši čevlji, primerni za prve korake. Imajo oblikovano stopalo in skratka vse kar mora čevelj imeti." Meni se ne da razlagati, da to ni to. Rada bi čevelj, ki je primeren za prve korake in je hkrati primeren za zunaj, za hladne in deževne dni. Želim, da ima podplat. Sedaj imamo Pedipedove sandalčke in so super, samo za jesen pa se mi pedipedke za zunaj ne zdijo primerne. Ali ima katera izkušnje s čeveljčki. Povrhu ima naš fant tako široko in visoko stopalo, da mu nobeden čevelj ne gre gor. Za enkrat še nisem našla supergice, ki bi mu jo lahko obula. Za vrtec moramo kupiti tudi copatke. Tudi tu imam probleme, ker ne vem katere copatke so dovolj široke. Imamo ene Jinwood, pa se mi zdijo kar malo ozke, po dolžini še ima fore.

Ali ima katera kakšen predlog. Po forumih sem zasledila, da so dobri tudi Superfit in Elefanten čeveljčki. Menda so mehki in imajo raven podplat. Kakšna izkušnja???? Rada bi izkoristila te razprodaje, če se bo dalo kaj dobit. Tile čevlji so namreč ubijalsko dragi. Mogoče ste na privat forumu že kaj obdelale to temo in bi lahko katera kaj napisala. Tam je nekaj naprednih septembrčkov. Verjetno kateri že tudi sam hodi. Mogoče Vid? user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 610
28.7.2010 8:17:55   
sasek79
Tiste, ki ste na dopustu , uživajte in se kmalu kaj javite.

Kravje mleko: Jaz mu ga še nisem dala. Mislim pa, da mu ga bom v parih dneh, ker gre kmalu v vrtec. Tam bo dobil Alpsko mleko in verjetno še marsikaj (svinjino, pašteto, hrenovke,...). 

Drugače pa so pri nas noči še vedno katastrofa. Vztajanje vsako uro in še kaj vmes. Ima še vedno samo dva zobka (spodaj).  Ne vem kako bom v prihodnje to furala. Porodniška se mi izteče 10.8.2010 user posted image  Dogovorila sem se še za dva tedna dopusta. Vrtec uradno štartamo naslednji teden. Ažbe si bo vzel še en teden dopusta, v času mojega dopusta pa se bova uvajala. 

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.7.2010 9:58:09   
tulpek
Sasek, ti bom kopirala iz našega foruma, upam da ti bo kaj pomagalo. Glede hrane v vrtcu, kamor gre naš, se grejo eko vrtec in imajo neke standarde glede prehrane in le ta ne vključuje stvari, ki si jih naštela, mleko je pa iz mlekomata. To mi je zelo všeč, ker nisem pristašinja paštet, hrenovk, svinjine...

MOŽ:

Fiziološki čeveljci: mišljeni so čeveljci, ki se prilagajo, oblikujejo po nogi in nimajo trdih, že oblikovanih podplatov, opetnikov, ipd, skratka za čevelj, ki čimbolj posnema naravni stik (boso nogo) in služi zaščiti stopala (in nikakor ne opori, kot so pisali včasih). Večina dobrih usnjenih čeveljcev je fizioloških: od Elefantna, Robeeza. Pediped, Gucio, Naturino, Superfit, Chicco, pa **** no-name čeveljcev.

Barika:
Pa tudi ciciban softy program.
za doma pa zokne z abs podplatom

Jullie:
.pa froddo ima tudi softy program..

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 612
28.7.2010 14:39:00   
Mož*
Živio, se spet malo javljam iz hribov. Klemen vsak dan opravi turo in pade kakšen 2-tisočak; na ledeniku je zapadlo kakih 40 cm snega, dobil je tudi smučarski 2-delni kombinezon, saj se gibljemo po področjih z okoli 0-minus 5 stopinj.
Spi pa: katastrofalno; že 3 dni izključno priklopljen.
Je pa vsak dan večji drobižek, suhe, tanke nogice, še vedno ima okoli 8,5 kg. Tudi zizoman je še vedno. Uživajte!

A ja, še malo glede čeveljcev: novi softy Ciciban je spet peklensko trd. Všeč so mi tudi Pedodles, pa kakšni Kanz, poleg vseh že navedenih.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 28.7.2010 14:40:28 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 613
28.7.2010 15:46:37   
sasek79
Tulpek in Mož: Hvala za odgovor. Včeraj sva preizkusila ene Superfit, ene Ciciban Softy in ene Froddo. Vsi trije so se mi zdeli zelo podobni in ne kaj preveč mehki, pa še visoki so bili (taki gojzarčki). Sem imela občitek, da sem ga dala v en kalup in da je kot robot. Upam, da bomo našli kaj bolj udobnega. Koliko parov čevljev pa otrok potrebuje za vrtec oz. na sploh. Ali so eni dovolj, ali je bolje, da ima vsaj dva para - poleg copatk seveda?

Tulpek: Pri nas ne moremo izbirati med različnimi vrtci, ker sem iz manjšega kraja. Kolikor vem je kuhinja za OŠ in vrtec ista, torej je tudi jedilnik enak. Na začetku bom bolj pozorna na jedilnik, da bom videla kaj jejo, če se bodo pojavili kakšni izpuščaji in alergija. Drugače sem se pa sprijaznila, da če je za ostale otroke hrana vredu, bo tudi za našega morala biti. Bom poskušala čim manj komplicirati. user posted image

Mož: Kje si kupila Deuterja? Razmišljamo, da bi ga vseeno kupili. Kje se jih dobi najceneje. Rabljeni se zelo malo prodajajo, pa še to moreš imeti srečo, ker takoj grejo. Katerega imaš ti - II ali III. III je verjetno kar težak za nosit. Mi verjetno ne rabimo III, ker ne bomo hodili po zelo izpostavljenih vrhovih - zajle, klini, krušljivi vrhovi. Ali mogoče veš kakšna je bistvena razlika med II in III?. Kako je z udobnostjo nošenja. Tega, ki imamo sedaj ni prav nič prijazen za "šerpo".

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 614
28.7.2010 15:55:13   
tulpek
Sasek, pri nas tudi ni izbire user posted image user posted image user posted image user posted image je to edina možnost user posted image .

Pošlji mi mail na zs, pa ti pošljem nekaj o teh nahrbtnikih. Tako iz glave: razlika je v blazinici, na katero lahko da mali glavo, boljša streha, ločeno dežno pregrinjalo... detajlov se ne spomnim več. Mi imamo 3koin lahko celo js 2 uri nosim malega not, če ni preveč hrib.

Dobi se pa za cca. 180 nov, če veš, kje kupit.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 615
28.7.2010 20:55:56   
altaja

Verjetno kateri že tudi sam hodi. Mogoče Vid? user posted image

Jaaaaa, Vid hodi user posted image user posted image user posted image

In ravno danes se mu je odprlo. Do zdaj je naredil par korakov, s tem da se ni sam spustil opore.. danes se je pa spustil in šel. Sicer ga še malo zanaša, vmes naredi krajši postanek če je pot predolga, ampak gre. Zaven se pa tako smeji - še dobr da ma ušesa, ker drugač bi šla usta okrog in okrog user posted image

Mami pa ponosna. Pa vesela sem, ker je shodil bos.. čeveljčki so pri nas več ali manj za off road in okras.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.7.2010 21:21:49   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Verjetno kateri že tudi sam hodi. Mogoče Vid? user posted image

Jaaaaa, Vid hodi user posted image user posted image user posted image

In ravno danes se mu je odprlo. Do zdaj je naredil par korakov, s tem da se ni sam spustil opore.. danes se je pa spustil in šel. Sicer ga še malo zanaša, vmes naredi krajši postanek če je pot predolga, ampak gre. Zaven se pa tako smeji - še dobr da ma ušesa, ker drugač bi šla usta okrog in okrog user posted image

Mami pa ponosna. Pa vesela sem, ker je shodil bos.. čeveljčki so pri nas več ali manj za off road in okras.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Vid. Se je že začelo. Naši bodo tudi verjetno kmalu za njim. Naš Ažbe veliko hodi ob opori in vse pogosteje sam stoji. Vse manj kobaca. Povsod se postavlja in išče roke, da bi hodil.  Naredil je tudi že sam en ali dva koraka, potem pa pade na rito ali naprej. Mislim, da še ni čisto pripravljen. Še mora malo ravnotežje natrenirati. Včasih kar pozabi, da nima opore. Potem pa ne ve kaj bi naredil. Navadno se vrže na rito. user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.7.2010 16:10:53   
Mož*
Hej, Sašek, imam Deutersa III. Na spletu je objavljena študija vseh nahrbtnikov, upam, da ti bo Tulpek poslala link, ker ga jaz tule ne najdem.
Deuters III ima okoli 3 kg, z otrokom (trenutno 8,5 kg), opremo, stekleničkama, plenicami, ipd. tehta 13,5-14 kg. Je vsestransko nastavljiv, višina pasov, višina-dolžina hrbtišča (na hrbtni strani ima cca 40 cm regulacijkega področja), oporo za glavo, nastavljivo višino sedeža, vgrajeno zaščitno streho, cel kup pripenjališč, skratka meni se zdi vrhusnki in zelo lepo sede. Kot je rekla Tulpek, če poznaš - 180 Eur + strehica 14, sicer pa okoli 240 Eur.

A koliko čevljev' Ne mene spraševat, ker sem čevlje in copatko-fun. Sicer pa, ko bo čisto definitivo shodil, dobi kakšne elefanten ali chicco ali pediped, ene bolj za suho, druge bolj za mokro vreme; kasneje pa visoke superfit goretex škorenjčke.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.8.2010 21:45:42   
sasek79
Pozdravljene!

Upam, da katera še uporablja tale forum.

Midva sva šla danes prvič v vrtec, vendar sva jih samo pozdravila, oddala papirje in povedala, da zares prideva naslednji teden. Ažbe je takoj šel v naročje vzgojiteljice. Peljala ga je med otroke in se je čisto vredu počutil. Je bil nasmejan in vse ga je zanimalo. So mi rekle, da z njim nebi smelo biti problemov pri uvajanju. user posted image  Upam, da bo res zelo na izi, brez joka. Menda je veliko odvisno tudi od mamice. Če je ona živčna in se sekira, otrok to čuti in je privajanje še težje. Kaj več bi lahko Čili napisala o tem, ker je vzgojiteljica. Mogoče kakšen nasvet o uvajanju. Kaj se najbolj obnese? 

Sicer pa - ČILI kje si?????

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.8.2010 22:56:30   
Mož*
No, jaz vsekakor še uporabljam tale forum. Včeraj smo se vrnili s smučanja in hribolazenja, danes ima Klemen 11 mesecev, stal je brez opore dobre pol minute, ker ga je sestra hecala s sesalcem, naredil 2 koraka in dobil peti zob. V vrtec se bo prvič podal po 27.8., ko se njegova bodoča vzgojiteljica vrne z dopusta.
Čas bliskovito mineva.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 620
2.8.2010 23:32:29   
čili
kuku user posted image evo mene!
Smo prišli prejšni teden z morja  zdej pa letam okol ...pa še dva dni sem rabila ,,da vas preberem ker ste tolk napisale user posted image .
Vita Bravo da mamici uresničuješ želje in delaš vragolije.
Super da se je Luciji koža umirila.
Glede uvajanja se jutri razpišem (če bo mali kaj spal ),sem zmatjana danes...
Mislim da večina vrtcev pazi pri sestavi jedilnikov in otrokom ponujajo zdrave obroke.Kadar pa je otrok na kaj alergičen dobi potrdilo od zdravnika in mu kuhajo ločeno.Tako da se glede prehrane v vrtcih jaz nebi obremenjevala...
Sasek držim pesti da se vama noči kmalu umirijo

Moj mali od danes naprej RES hodi. sSam se spusti ,naredi nekaj pijanih korakov,če ga zanaša se ustavi in potem naprej do cilja user posted image .Zelo je vstrajen in mu nekako ni več do plazenja.Razen na neravnih terenih,tam je še previden.
Upam da nisem pozabila kaj nujnega pokomentirat.

Nočka punce

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.8.2010 10:56:28   
baby blue
Ku kuc

Tudi mi smo v soboto prišli iz morja... Je bilo prav fino... Lana uživala sto na uro... Čeprav smo šli v soboto ko smo prišli domov takoj k dežurnemu ker je postala hripava... No včeraj smo bili pri pediatru in je ugotovil da ima lažjo obliko laringitisa... K sreči nima vročine in ne kašlja in smrka tako da je možno da bo šlo vse mimo... Sape pa tudi ne lovi v smislu da bi težko dihala... Je pa zdej že malo boljše tud belega jezika nima veče kot je bil včeraj... Pa skoz je vsa razigrana in nasmejana pa dobre volje... Brez predaha user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.8.2010 21:55:49   
lean
Dober večer

evo, smo nazaj user posted image . Sem prišla bolj zmatrana domov kot sem pa šla tja.user posted image  Ni nam ratalo pridet v finale, brata čoln ni ubogal. Bo treba še malo izkušenj nabrat...

Sem vas na hitro preletela in vsa vesela vidim, da se je že začelo, eni so že shodili user posted image user posted image user posted image . Naša že tudi lepo stoji brez opore, samo korakov pa še ne zna narest. Jo pokličeš da naj pride in se prec vrže na kolena in prišiba user posted image . Ampak tole njeno kobacanje je blo v kopališču prav naporno. Kolena ima čisto oguljena od ploščic. Ko je že prvi dan ugotovila, kako lepo se da plezat po ploščicah okrog bazena, smo jo komaj 10 min zadržali v bazenu. Skoz je tečnarila in hotla ven, je blo za popiuser posted image user posted image . Ni hotla bit v nobenem obroču, na koncu smo jih imeli že triuser posted image . Še v fredovem ni zdržala pa se je v njem zmeraj dobro počutla. Hotla je samo plezat in plezat, ob bazenu!
Vmes je pokasirala kar nekaj bušk, tolažila pa se je na desni ali levi kot bi rekla mož.
Spat ni in ni hotla, posledično je bla tečkasta in naporna. Dobila je osmi zobek.
No saj ni blo skoz hudo user posted image , smo se vmes meli fajn, v glavnem smo preživeli.
Ko je zvečer vidla domačo posteljo, je kar vzdihovala od sreče in zaspala v 5 minutah. user posted image  Tako srečne je še nisem vidla it spat user posted image .

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.8.2010 23:16:43   
čili
Ja počitnice znajo bit naporne z malim otrokom. Bomo drugo let že bol uživali najbrž.
Jaz grem jutri še k mojim v kemp za par dni...tam bodo najbrž tudi opraskana kolena in zdelana mami...ampak je treba še malo porodniško izkoristit.

Sasek glede uvajanja ni pravil in je zelo odvisno od vzgojiteljice in njenega sistema.
Pri nas nimamo navade dolgo gledat staršev v skupini user posted image . Otroček je že 3. dan sam vendar so starši kje za ovinkom in s tel. v roki.Tudi če je otoku super na začetku ne podaljšujemo bivanja v skupini. Bolje da gre domav ko mu je še fino in se drugi dan rad vrne...Drugi dan je že malo dlje in recimo v najboljšem primeru je tretji dan ,ko je sam ,že na kosilu.Važno da je počasi in postopno,sploh pa prilagojeno vsakemu otroku posebaj.
Ne vem kaj točno  te zanima in nebi rada nalagala...Vpašaj,če imaš konkretno vprašanje user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.8.2010 23:21:42   
Mož*
Dober večer!
Kako je pa ta naš sin naporeeeeen. Niti sekundo ni na mestu in grize, grize in še enkrat grize, vrešči, se plazi z vrtoglavo hitrostjo... Danes smo se tri septemberke na hitro srečale v SN, pa je vsaka svojega (svojo) lovilauser posted image user posted image user posted image
Jutri gremo spet na morje in kar slabo mi je ob misli, kje vse bo lazil, koliko kamnov bo oglodal in koliko morske vode bo spiluser posted image  Začelo se je (vsaj zame) najnapornejše obdobje, ko otročiček zmore že skoraj vse, ...

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?