|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
3.8.2010 10:20:19   
nenka7
eva2001, po moje naredijo tud po naročilu... sam res groza, da nimajo no!! v glavnem, jaz bom verjetno sestro poslala v to štacuno mal šnofat, pa ji bom naročila, če bo šla, da povpraša še za tvojo številko, pa ti sporočim, če bo kaj izvedela, sicer ti bodo pa po moje odgovorili na vprašanje... ma to je res smotano, no, da ni ene same samcate stvari, pa ok, če bi iskala zdej neko hudo čudno barvo, bi zastopila, črna je pa res tkoooo običajna, da kar  ne morem verjeti... upam, da kaj najdeš. mi je pa jasno, da če ne drugega, da vsaj po netu lahko brskaš, če si skos ležečki. sicer si pa že kar precej sama zrihtala, tako da je to kar fajn user posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
3.8.2010 10:48:20   
Izabelina
doberdan!

do zdej so me vsako jutro zbudile brce u rebra, dans pa nič... in sm mal zaskrbljenauser posted image sm pa včerej začela 34 teden...
zdejle sledi pospravljanje, potem dobim obiske, tko, da mi ne bo dougčas...

tiste, k ste na klepetu se dobr načvekejte, z nekaterimi se vidmo jutr na MŠ, k je tokrat ne bom zamudila, niti ne bom vn hodila in delala šundra ( me je potem še lulat tiščal pa si nism upala vn, ko sm prej tak kraval delala)... user posted image

pridem pa dans sigurno še kej na okrog user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.8.2010 11:00:57   
bambinca
eva a Baby centr nima takega modrca?

Nenka hvala za komplimentuser posted image user posted image user posted image a veš kako gre to pri meni: gledam okrog in si mislim 'aha, tole bi bilo pa fino nardit predno grem' in če takrat zraven ni mojega, da bi to naredil, naredim pač samauser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.8.2010 11:00:57   
Klemcy
krči v mečih - mene nič več ne matrajo, pa že lep čas ne pijem več magnezija. Finta je v tem, da ko se zjutraj hočeš pretegnit, lahko komot pretegneš tut nogo, ampak v tistem trenutku potegneš podplat navzgor, torej obratno kot ga držijo baletke... v glavnem meča morajo bit fajn nategnjena, da ne pride do krča. Odkar sem to zvedla, zdaj vedno dam nogo v tak položaj, takoj ko začutim, da se približuje krč. Pa tudi če že zagrabi, potem s tem raztegom hitro izgine. Res neverjetno.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
3.8.2010 11:02:55   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

krči v mečih - mene nič več ne matrajo, pa že lep čas ne pijem več magnezija. Finta je v tem, da ko se zjutraj hočeš pretegnit, lahko komot pretegneš tut nogo, ampak v tistem trenutku potegneš podplat navzgor, torej obratno kot ga držijo baletke... v glavnem meča morajo bit fajn nategnjena, da ne pride do krča. Odkar sem to zvedla, zdaj vedno dam nogo v tak položaj, takoj ko začutim, da se približuje krč. Pa tudi če že zagrabi, potem s tem raztegom hitro izgine. Res neverjetno.

jaz se pa ravno pretegovat ne smem, pa pridem "skoz" brez krcev.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.8.2010 11:13:12   
eva2010
Modrček za dojenje - ne bambinca, na njihovi spletni strani nisem našla nobenih modrcov za dojenje, ali pa nisem prav iskalauser posted image  Čakam odgovor od Alisa trgovine. Očitno sem naletela na "mission impossible"user posted image  al pa mam ogromne joške in nisem po jusu user posted image

< Sporočilo je popravil eva2010 -- 3.8.2010 11:14:19 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.8.2010 11:24:23   
limonita
Nadka, tale tvoja situacija je pa res bedna. Glede brisa za streptokok - v Zdravstvenem domu v Celju ga dela dr. Darja Gašperlin Dovnik. Cena brisa je 35 €, so pa ta teden menda na dopustu, tako da pokliči v ponedeljek - mislim, da imajo v ponedeljek popoldan - tel: 03/54-34-434.

Čaj iz malinovih listov se dobi tudi v Sanolaborju. Če ga nimajo ga pa naročijo.

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
3.8.2010 11:26:37   
corfu
V NM stane bris za pregled Streptokopa 15€. Le kako so cene lahko tako različneuser posted image

Jaz bom za modrček pogledala še v Muellerju.

Katere je že delala domače frutke? Rabim eno pomoč user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
3.8.2010 11:29:21   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Katere je že delala domače frutke? Rabim eno pomoč user posted image

jaz.

Pri mojem G je cena za odvzem brisa 40 eur user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
3.8.2010 11:33:22   
corfu
O Archie tole pa je bilo ekspresno javljanje user posted image

Koliko 40€, noro user posted image

No, jaz bom delala breskove frutke in kombinacijo jabolk in korenja iz slednjega delam sokove, ki so odlični, tokrat pa bom naredila bolj gosto-kašasto.

Se pravi ti si olupila in na krhlje narezala breskve, jih dobro prevrela, dodala sladkor, spasirala, dala v vroče kozarčke v pečico, pokrila in to je to? Si še kaj dodajala drugega?

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
3.8.2010 11:41:40   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010

Modrček za dojenje - ne bambinca, na njihovi spletni strani nisem našla nobenih modrcov za dojenje, ali pa nisem prav iskalauser posted image  Čakam odgovor od Alisa trgovine. Očitno sem naletela na "mission impossible"user posted image  al pa mam ogromne joške in nisem po jusu user posted image

ne vem, kako je letos, ampak lani sem jih jaz tam kupovala

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
3.8.2010 11:43:27   
archie

Se pravi ti si olupila in na krhlje narezala breskve, jih dobro prevrela, dodala sladkor, spasirala, dala v vroče kozarčke v pečico, pokrila in to je to? Si še kaj dodajala drugega?

nic nisem lupila. Samo breskve sem narezala na krhlje in jih v malo vode (recimo 1 dcl na 10 l sadja) kuhala toliko casa, da so se zmehcale (cas kuhanja je odvisen tudi od tega, kako mehke breskve kuhas). Dodala sem sladkor, spasirala, nalila v vroce kozarce (predhodno ogrete na 90 stopinj-tudi pokrovcke pri nas grejemo), zaprla, obrnila na pokrovcek in pokrila z brisaco, da so se pocasi hladili 1 dan.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
3.8.2010 11:50:42   
Parižanka
se opravičujem ker vskakujem z dokaj nevmesno temo, ampak me res matra zdele že ene par dni... par dni nazaj se mi je zvečer naredil tak čuden cmok v grlu in vsakič ko se mi je spahnilo, me je zeloooo zabolelo na tistem mestu kjer naj bi bil cmok. to se je drug dan ponovilo, včeraj pa me je to spremljalo cel dan. danes je sicer že bolje, vendar čutim kako me tišči. a mi zna katera pomagat in povedat kaj bi to lahko bilo? hvala punce... user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
3.8.2010 12:25:58   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: eva2010

Zdaj pa moram nabaviti še kakšen moderček za dojenje - preko spleta seveda. Ali mogoče katera pozna kakšno spletno stran kjer bi našla tudi kakšen črn bombažni moderček za dojenje, rabim pa številko 85 D ali pa še malo večjo. Pa ugotavljam, da je to kar problem user posted image  A ni tako, da imamo doječe mamice ponavadi večje prsi, pa da ne najdem črnega modrčka v tej velikosti user posted image user posted image .

No če katera ve za kakšno spletno stran se zelo priporočam, sicer pa uživajte na kavici user posted image  še zame, žal me ne bouser posted image  Se pa bom z veseljem pridružila, ko rodim oz. po po 18. avgustu, če še ne rodim (to je namreč mejnik, ki mi ga je postavila G.

Se še beremo, pa-pa user posted image

No tukaj jih imajo, ampak ne moraš pa prek spleta naročit user posted image

http://www.kepica.si/spodnje-perilo-nogavice-anita-dojenje.html

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
3.8.2010 12:58:49   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: archie

nic nisem lupila. Samo breskve sem narezala na krhlje in jih v malo vode (recimo 1 dcl na 10 l sadja) kuhala toliko casa, da so se zmehcale (cas kuhanja je odvisen tudi od tega, kako mehke breskve kuhas). Dodala sem sladkor, spasirala, nalila v vroce kozarce (predhodno ogrete na 90 stopinj-tudi pokrovcke pri nas grejemo), zaprla, obrnila na pokrovcek in pokrila z brisaco, da so se pocasi hladili 1 dan.

Aha, hvala, no jaz jih bom lupila.

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
3.8.2010 13:06:06   
mala2001
Oj!

Kako kaj... nocojšnja noč je bla obupna! Moj mi je celo noč kradel rjuho in povšter, pol sem se pa razpuser posted image in šla spat na kavč.
Sem pa že danes zlikala za 3 stroje perila in skuhala kosilo. Spet je začela pritiskat vročina in to mi nič ne paše, bo jutr menda bolj sveže.
No, bila včeraj v MŠ, obnovljam znanje, bo menda drug teden bolj zanimivo. Jutr mam pregled in grem še nakupit kozmetiko, ki mi manjka.... bankrot!

Pogrešam mojega malega user posted image user posted image user posted image !user posted image

Bodte pridne!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
3.8.2010 13:35:10   
corfu
mala2001, verjamem da pogrešam svojega malega škratka, ampak izkoristi svoj čas in se malo odpočij, preberi dobro knjigo, uživaj tišino user posted image . No z razliko od tebe bom do 15 v službi potem pa cel dan in večer sama z mojima razgrajačema, sem pa že sedaj utrujena ah...bo že...

Uživaj življenje...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
3.8.2010 13:37:09   
nadka30
punce hay, sedajle sem se spomnila,glede teh vložkov VIR, če je katera včlanjena v dm bonus za nosečke dobi ob včanitvi tudi neke kupone in med njimi sts tudi dva kupona za te vložke VIR, ki jih dobiš ceneje -0,60e. Drugače so v dm 1,49e z tem kuponom jih dobiš za 0,89.user posted image .No jaz sem jih vzela če jih bom pa še več rabila jih bo0m pa kasneje dokupila, no splača se izkoristit.user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
3.8.2010 13:40:39   
nadka30
prej sem pozabila vprašat tiste, ki ste kupile previjalno torbo od Dm kakšna se vam zdi, ste zadovoljne znjo.Eno bi si morala kupit pa za to imam še kupon z popustom, tako da malo razmiščljam da bi si jo kupila.
Punca mnenja prosimuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
3.8.2010 13:44:36   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce hay, sedajle sem se spomnila,glede teh vložkov VIR, če je katera včlanjena v dm bonus za nosečke dobi ob včanitvi tudi neke kupone in med njimi sts tudi dva kupona za te vložke VIR, ki jih dobiš ceneje -0,60e. Drugače so v dm 1,49e z tem kuponom jih dobiš za 0,89.user posted image .No jaz sem jih vzela če jih bom pa še več rabila jih bo0m pa kasneje dokupila, no splača se izkoristit.user posted image

Jaz sem prejšnji teden komaj oddala v Dm-u prijavnico. Kaj dobim po pošti potem te bone?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
3.8.2010 13:52:27   
benika
Oj mačke,

upam, da ste fajn kofetkale.

Meni ni uspelo prit iz enega samega razloga...zaspala semuser posted image Za seboj imam namreč katastrofalno noč. Jakob je celo noč kašljal in se posledično zbujal, mene so dajali popadki, glava me boli že cel dan...skratka sem kot cunja.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
3.8.2010 14:01:25   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Jaz sem prejšnji teden komaj oddala v Dm-u prijavnico. Kaj dobim po pošti potem te bone?

ja kuponi pridejo po poštiuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
3.8.2010 14:03:15   
bambinca

Nadka jaz sem jih vzela prejšnji tedenuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
3.8.2010 14:04:27   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Oj mačke,

Meni ni uspelo prit iz enega samega razloga...zaspala semuser posted image Za seboj imam namreč katastrofalno noč. Jakob je celo noč kašljal in se posledično zbujal, mene so dajali popadki, glava me boli že cel dan...skratka sem kot cunja.user posted image

Benika tisto kavo morva tud še spit, predno katera greuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
3.8.2010 14:14:53   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Oj mačke,

Benika tisto kavo morva tud še spit, predno katera greuser posted image

Kdaj? Hitr povej kdaj maš cajt! Jutri dopoldne?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?