Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 21:38:49
|
|
|
|
arabela*
|
uživam ob že drugi lučki in skodeli čipsa s rdečo papriko in smokijem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 21:40:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uživam ob že drugi lučki in skodeli čipsa s rdečo papriko in smokijem Jaz si pa grem zdaj nabasat čokoladni sladoled.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:02:38
|
|
|
|
arabela*
|
grem gledat izgubljeni spomin
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:06:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar 50c na knjigo. in mene spet ni bilo tam Po moje so vsako nedeljo tam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:07:04
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Vas grem prebrat!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:12:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:16:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 sami hvala Ni za kaj Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:20:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ČER! eno pitanje.... a ve kera (ko ima otroka v vrtcu) ali rabim potrdilo oz. priporočilo od pediatra za sprejem v vrtec.... sem danes nekaj slišala da brez tega ne morejo otroci v vrtec, pa bi rada samo preverla preden kako noro P. butnem (pregled krvi itd...)? ker v vrtcu mi noben nič ni rekel da bi mogli kaj imet. Brez pregleda otroka ne moreš dat v vrtec,kolko vem . Greš pa k P. in samo poveš,da ste prišli na pregled za vrtec. no to sem htela vedet al to drži al ne... da ne bom kake tumaste zinla jutri tam. Imava cepljenje in posvetovalnico, in sem mislila da še to rešimo obenem. Kri in vodo je tud treba dat al sam splošni pregled malčka? Pa še blato.Majboljše,da ga imaš kr zraven,ko bota šla tja!.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:23:54
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem bla danes polno zasedena.Spala itak spet nič,zahvale gre Maksu in Saš-u.Pol je blo treba v štacuno.Lea in Maks celi dan rausala ko zmešana za vsak drek.Pa ni da ni.Popoldan pa smo šli na kolesa,pol pa v EP pa k svakinji na kafe.Saš-a sem za spremebo k tašči peljala,da bo maks malo več doma.Zaj pa sem tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:26:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ČER! eno pitanje.... a ve kera (ko ima otroka v vrtcu) ali rabim potrdilo oz. priporočilo od pediatra za sprejem v vrtec.... sem danes nekaj slišala da brez tega ne morejo otroci v vrtec, pa bi rada samo preverla preden kako noro P. butnem (pregled krvi itd...)? ker v vrtcu mi noben nič ni rekel da bi mogli kaj imet. Brez pregleda otroka ne moreš dat v vrtec,kolko vem . Greš pa k P. in samo poveš,da ste prišli na pregled za vrtec. no to sem htela vedet al to drži al ne... da ne bom kake tumaste zinla jutri tam. Imava cepljenje in posvetovalnico, in sem mislila da še to rešimo obenem. Kri in vodo je tud treba dat al sam splošni pregled malčka? Pa še blato.Majboljše,da ga imaš kr zraven,ko bota šla tja!. Kam ga pa daš? Saj vem smešno vprašanje, samo tam verjetno dobiš kako posodico.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:27:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ČER! eno pitanje.... a ve kera (ko ima otroka v vrtcu) ali rabim potrdilo oz. priporočilo od pediatra za sprejem v vrtec.... sem danes nekaj slišala da brez tega ne morejo otroci v vrtec, pa bi rada samo preverla preden kako noro P. butnem (pregled krvi itd...)? ker v vrtcu mi noben nič ni rekel da bi mogli kaj imet. Brez pregleda otroka ne moreš dat v vrtec,kolko vem . Greš pa k P. in samo poveš,da ste prišli na pregled za vrtec. no to sem htela vedet al to drži al ne... da ne bom kake tumaste zinla jutri tam. Imava cepljenje in posvetovalnico, in sem mislila da še to rešimo obenem. Kri in vodo je tud treba dat al sam splošni pregled malčka? Pa še blato.Majboljše,da ga imaš kr zraven,ko bota šla tja!. Kam ga pa daš? Saj vem smešno vprašanje, samo tam verjetno dobiš kako posodico. Lahko jih v lekarni kupiš.Jaz še tudi moram to porihtat ta teden.To so tiste male flaškice,ko jih običajno dajo v lab.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:31:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kam ga pa daš? Saj vem smešno vprašanje, samo tam verjetno dobiš kako posodico. Lahko jih v lekarni kupiš.Jaz še tudi moram to porihtat ta teden.To so tiste male flaškice,ko jih običajno dajo v lab. Ja vem ja da so male posodice. Hotla sem samo podrobnosti. Ker moram jaz tudi to opravit.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:33:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kam ga pa daš? Saj vem smešno vprašanje, samo tam verjetno dobiš kako posodico. Lahko jih v lekarni kupiš.Jaz še tudi moram to porihtat ta teden.To so tiste male flaškice,ko jih običajno dajo v lab. Ja vem ja da so male posodice. Hotla sem samo podrobnosti. Ker moram jaz tudi to opravit. Jaz jih ponavadi vzemem pri zdravniku za naprej-mam stalno kako v rezervi doma.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:50:50
|
|
|
|
matcar
|
Nič,"vidla" sem vas,zaj pa moram it uho gret,delam zjutraj 2 dni.Pa še nisem nič zaspana. Nočko in lep dan vam želim vnaprej!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 22:57:04
|
|
|
|
ly117
|
Jaz grem tudi spat. No jaz sem pa zaspana. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 7:37:48
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 8:34:59
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro! Zadjnic smo imele debato o elektro.Evo,tudi Maribor bo vrnil vsem odjemalcem...Ampak, a ni zanimivo,sedasj bodo vsa podjetja vrnila preplacano elektriko,dokler pa ni tale Pezdirc al kaj je ze,zacel s svojo akcijo pa ne bi nobena vrnila denarja kljub dokazanim dogovorom.... http://www.elektro-maribor.si/sl/inside.cp2?uid=45E7C6DF-5960-7DA1-AD57-E612A690429F&linkid=news&cid=F03829E5-1FD1-A931-DA05-2337A9B27252 Ata po nocni spi,jaz spijem kavo,greva z malim na britof in v trgovino... Saraya,vceraj prisla na net,videla,da gres nek film gledat..Pa sem sla prestavit program in lepo oblezala na kavcu poleg njega Lep dan vsem zelim!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 9:23:22
|
|
|
|
arabela*
|
jutro spali okej, imel ob sebi v postli obe smrkljici...M me je cartkala ko zmešala...ta naš cartlek.. zdaj pa kavica...potem pa gremo ven, se sprehajat,pa kam igrat,ker bo popoldne tak dež
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 9:23:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya,vceraj prisla na net,videla,da gres nek film gledat..Pa sem sla prestavit program in lepo oblezala na kavcu poleg njega na kanalu a si gledla....fajni j bil
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 12:29:53
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya,vceraj prisla na net,videla,da gres nek film gledat..Pa sem sla prestavit program in lepo oblezala na kavcu poleg njega na kanalu a si gledla....fajni j bil Meni je tudi bil dober. Zadnje pol ure sem pa komaj gledala,malo odprte malo zaprte oci Ampak sem zelela pol konec dobit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 13:46:30
|
|
|
|
arabela*
|
Kak fajn dežek pada...prav paše...tišina, pa odprta okna Bile pa smo kar dolgo zunaj, malo na igralih, pa sprehod, pa v knjižnici...maledve namreč obožujeta knjige Kuham pa krompirjev golaž
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 13:49:48
|
|
|
|
arabela*
|
malo relaksacije....da požene kri po telesu
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 14:01:36
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa mela zdaj urco dremanja poleg L. Zdaj pa grem počasi za kosilo pripravit.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 3.8.2010 14:09:30
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa že skuhala...M spi.. ....z A pa greva knjige čitat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?