|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 8:36:44
|
|
|
|
sami0804
|
Za lažji začetek tedna-smeh je pol zdravja (terapija primerna predvsem za Sacherco in matcar,da bosta čimprej zdravi ) > Včeraj sem sedel v baru in naenkrat začutil, da moram prdniti. Ker je bila > glasba zares glasna in nihče ne bi niti opazil, sem prdce uskladil z ritmom. > Po nekaj pesmih sem se ľe počutil bolje. Zadovoljno sem do konca spil svoje > pivo in naenkrat ugotovil, da vsi zijajo vame. V tistem trenutku sem se > spomnil, da sem posluąal walkmana. Trije podjetniki se prijavijo na javni razpis za postavitev ograje okoli ministrstva za okolje. Najprej pride Hrvat. Premeri ograjo, naredi natančen načrt in postavi ceno. 35.000 evrov za ograjo na ključ: 20.000 za material, 10.000 za delo, 5.000 evrov pa je zaslužek firme. Potem pride na ogled Bosanec. Na hitro vse skupaj izmeri s pomočjo palice, nekaj riše po tleh in postavi ceno. 20.000 evrov. Za material rabim 15.000 evrov, 5.000 evrov pa je stroškov dela. Kot zadnji pride na ogled Slovenec. Ne obremenjuje se z merjenjem, načrtom ali izračuni, ampak stopi k predsedniku komisije in mu šepne na uho: "Moja cena je 220.000 evrov." "Kako, kako? Kako pa ste prišli do tega zneska?" 100.000 evrov tebi, 100.000 evrov meni, 20.000 evrov pa bom plačal podizvajalcu Bosancu. Se vozita Pahor in Janša v falconu čez Slovenijo,pa reče Pahor:"A vržem 100€ dol,da osrečim enega Slovenca?" Janša:"A vrževa dvakrat po 50€,pa da osrečiva dva Slovenca?" Pa reče pilot:"A vržem jaz vaju oba,pa da osrečim celo Slovenijo?" Pa še nekaj (krutih) resnic o moških... - Kdaj veš, da moški ni več seksualno vznemirjen? Ko neha dihati. - Kako zenska občuti izgubo moža? Seksa ravno toliko kot prej, samo daljinec je prost. - Kakšna je razlika med moškim in steklenico? Oboje je prazno od vratu navzgor. - Kaj imajo skupnega - moški in parkirni prostori? Dobri so že zasedeni, prosti so samo še invalidni. - Kakšna je moška pomoč pri domačih opravilih? Dvigne noge da ti lažje posesaš. - Kaj moški ne želi slišati, ko se sleče pred zžnsko? 1. O, kako je ljubek..... 2. Poznam kirurga, ki bi uredil zadevo.... 3. Ampak tvoje noge so tako velike.... 4. A bo zacvilil če ga stisnem ? 5. A sem lahko iskrena s tabo? 6. To razloži dejstvo, da imaš motor.... 7. Če ga polijem, bo mogoče zrasel ? 8. O, Bog zakaj me kaznuješ ? 9. Ampak se vedno deluje, a ne ? 10. Mogoče bi izgledal bolje pri dnevni svetlobi? 11. A te zebe ? 12. Vesela sem, da imaš druge talente.... - Zakaj je Bog ustvaril najprej Adama in šele nato Evo? Za dober končni izdelek, rabiš vedno začetni koncept. - Zakaj moški smrčijo ko ležijo na hrbtu? Ker jim jajca padejo čez ritno luknjo in nastane podtlak... - Zakaj moški masturbirajo? Ker hočejo seksati z nekom, ki ga imajo res radi. - Kaj moškemu pomeni pojem "prava ljubezen"? Erekcija. - Če bi moški imeli menstruacijo, bi se hvalili z velikostjo tampona. (zmagaaa! ;P) - Ko moški zagleda golo žensko, lahko umre od sreče... Ko ženska zagleda golega moškega, lahko umre od smeha! - Ko si moški zaželi iti z ženo na konec sveta.... Si žena želi, da bi tam tudi ostal....
|