|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
2.8.2010 23:20:30   
Andromeda
Eh, sem prehitro stisnila potrdi user posted image

V glavnem pošiljam še pikapok, da bo Tanja kmalu zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj nam je štekal računalnik, ker je mož nov operacijski sistem dal gor, potem ga je še popravljal itd, pa nisem mogla do računalnika pridet... Vikend smo preživeli takole: v soboto smo pšli dopoldne v stari del mesta na kavico in tržnico, potem smo malo pospravljali itd, v nedeljo pa smo šli v Tamar - smo šli peš od parkirišča pri skakalnicah, ker z avtom se več ne da naprej, čeprav nekateri nesramneži tega sploh ne upoštevajo...Daria smo imeli v vozičku, malo je pa hodil, saj traja v 1 smer hoja cca 1 uro.
Sem se hotla še malo razpisat, pa se mi takooo user posted image , bom jutri kaj več povedala.

Lahko noč!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.8.2010 7:50:49   
onur
Dobro jutro.

Popoldan sem na hitrco spucala avto znotraj, pol sva šle pa s tamalo pohajat z vozičkom po trtah. Smo naredile kar en dober giro. Pa prideva domov, pa se malo oddahneva, pa se tamala skoplje sama v voziček, usede in pravi gremo. Pa smo šle še en manji giro, nato kopanje in spanje.
Danes pa gremo pogledat od sošolke s faksa bebico, v Novo Gorico.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo slišati, da je Tanji boljše.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.8.2010 8:02:38   
Andromeda
Dobro jutro!

Jst bom pa za en kofe poskrbela:

user posted image

Mi smo že od 6.40 pokonci, nam je pa včeraj med sprehodom zaspal v vozičku (to pa zato, ker je čez dan samo slabe pol ure spal, prav tako v vozičku), ko smo prišli domov, sem ga preoblekla in položila v posteljico, pa niti trznil ni. Še dobro, da je za večerjo pojedel lonček sladoleda user posted image

Danes imajo moj mož in njegova brata trojčka rojstni dan in gremo popoldne na postrvi na Smlednik. Btw - mož se še vedno ni uspel pogovorit s svojo mamo, ker ga ona nič ne pokliče, on pa nje tudi ne bo. Res "čudovita" babica, da niti ne pokliče in vpraša kako je njen vnuk! user posted image Nič, grem Dariu družbo pri iranju delat, potem pa greva na sprehod. Za danes je dež napovedan, upam, da so se vremenarji zmotili user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.8.2010 12:07:50   
Bethany
Andromeda, v Tamar ste šli z vozičkom?? user posted image To se pa namatraš s porivanjem ane? Je tak razrit teren... Mi smo šli kr z rukzakom, itak je zdržala not samo čez najhujši teren na začetku, pol pa "doj doj doj!" (prevod: dol!) In smo šli tri četrt poti peš s praznim rukzakom, cca 1h in 15 min smo rabili do cilja. Elina je presenetila s pridno hojo in potem imela še dost energije za tekanje po travniku pri koči, na poti nazaj pa po 10 metrih v rukzaku zaspala ko top. user posted image user posted image

Je pa res luštn sprehod do tja, ane? Podobno kot v Robanov kot.

Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.8.2010 12:10:55   
pomar*ANČA*
hej punce!! kako ste? kaj je novega?  vidim, da ste še vedno pridne in še vedno čvekate...

pri nas nič posebnega, gal pridno raste, kjub temu da nič ne je:) , jaz imam spet novo službo, in po novem sem gospa...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.8.2010 13:45:42   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Andromeda, v Tamar ste šli z vozičkom?? user posted image To se pa namatraš s porivanjem ane?

V bistvu se je namatral mož...je reku, da raje voziček 5 ur rine v klanec po kamnih kot 10 minut Daria v ruzaku nese user posted image ...Dario ima nekje 13 kg in če imaš težave s hrbtenico, ni ravno mačji kašelj ga nesti takole. Dario sicer rad hodi, samo kaj, ko gre vedno v svojo mser, ki je kot nalašč obratna od cilja user posted image

pomaranča
- lepo, da si se oglasila, lahko bi se večkratuser posted image Čestitke za poroko. In kje si sedaj v službi?

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 3.8.2010 13:46:05 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.8.2010 18:01:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Andromeda, v Tamar ste šli z vozičkom?? user posted image To se pa namatraš s porivanjem ane?

V bistvu se je namatral mož...je reku, da raje voziček 5 ur rine v klanec po kamnih kot 10 minut Daria v ruzaku nese user posted image ...Dario ima nekje 13 kg in če imaš težave s hrbtenico, ni ravno mačji kašelj ga nesti takole. Dario sicer rad hodi, samo kaj, ko gre vedno v svojo mser, ki je kot nalašč obratna od cilja user posted image

user posted image user posted image ha, dober je!

... ja, res so že težki, naš rukzak z elino not je že blizu 20 kilam, na srečo se mojmu še da to nosit. Za hojo si je pa kr treba čas vzet, ja... pa dosti potrpljenja z raziskovanjem poti. Mi2 sma elino zamotila, da je šla v pravo smer, z markacijami, da jih je iskala. Pa je šlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.8.2010 7:18:17   
_katja_
Samo na hitro en pozdravček! Mi še vedno uživamo v Bohinju. V četrtek zvečer pa gremo domov. Potem pa preberem za nazaj in komentiram.

Samo user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tanjo!!!

Uživejte!

p
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.8.2010 9:54:19   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Samo na hitro en pozdravček! Mi še vedno uživamo v Bohinju. V četrtek zvečer pa gremo domov.

Uživajte kar se da še tale 2 dneva...pa da bo vreme čim manj nagajalo!

No, dobro jutro še od mene! Dario se je danes že pred 6. uro zbudil, sem kar pihala od jeze, ker sem bila še tako zaspana. In zadnje čase je tako vražičkast, samo gleda, kje bo kakšno lumparijo naredil - včeraj je recimo snel tudi en cokel v kuhinji, ki je pod hladilnikom in ima reže za zračenje...je namreč videl mene, ko sem odprla skriti predal spodaj, pa je še on iskal, na koncu pa kar cokel spulil, pa ga ni enostavni ven pobrati, ker sem potem še jaz poskusila, je res zelo močan fant. Pospravljeno imamo pa itak samo takrat, ko Dario spi, ampak na to sem že navajena. user posted image Sedaj je že tako velik, da odpira vrata in me je zjutraj presenetil, ko sem se tuširala in se je naenkrat pojavil v kopalnici user posted image Zadnjič pa se je tako obešal na vhodna vrata, pa zraven še na ključ, da je le-tega zvil,pa ta ključ niti ni tanek, ampak skoraj jeklen...no, še dpbro, da imamo rezervnega doma, sicer bi ostala cel dan ujeta v stanovanju...Pa opažam, da je odkar smo prišli z morja, malce bolj siten, ne zna se več sam zamotit, kar naprej išče pozornost, pa čedalje manj spi...upam, da nam bo uspelo ujet stare tirnice.

No, sej me spet vztrajno preganja, tudi kave ne morem več spit v miru...

Lep dan!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.8.2010 12:36:10   
onur
Živjo. Pridne čveke, le tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva včeraj pohajale, tatko pa je bil v trtah. Zvečer sva čofotale po banji. Si kar natočim vodo v kado in nato veselo čofotamo, sproti pa se še skopamo. Drugač pa nič posebnega. Andromeda, je pa tudi naša lumpa. Ušpiči kar ni treba in je tam kjer je ni treba tako, da jo je potrebno samo gledat. Spanje je zaenkrat ok, samo malo več časa je potrebno za uspavanje.

_Katja_, kar uživajte. Jaz bi tudi.

Poli*, kako je s Tanjo?

Pomar*anča*,  kaj več se oglasi. Pa čestitke za poroko. Sem videl slike na FB in ste ful lušni.

Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.8.2010 9:04:35   
Bethany
Aaaaaaaaaahhhhhhh, nujno eno kavico! Hitro! Včeraj je bil pa en tak pester večer, kot že dolgo ne:

Ker je bila nagledana bližnja sosedova njiva "okupirana", sva šla iskat nove njive za rabutanje koruze, sredi kolovoza do nje pa sma z Minijem nasedla na skale in blato, nakar sva mogla peš do doma, po terenca in vrv, vmes poklicala pomoč dveh kolegov, da smo minija povlekli, dvignili in porinili iz luknje, hkrati narabutali cel prtljažnik koruze, se končno že skoraj sredi noči odpeljali domov, kjer so se na žaru že greli čevapi in hrenovke, potem pa še koruza, zraven pa cela večlitrska posoda polna Mojito-ja za spraznit. Mah, kul večer! user posted image user posted image
Lekcija: ne rabutajte koruze z nizkimi avti, ki nasedejo na traktorskih poteh! user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.8.2010 11:34:02   
onur

Aaaaaaaaaahhhhhhh, nujno eno kavico! Hitro! Včeraj je bil pa en tak pester večer, kot že dolgo ne:

Ker je bila nagledana bližnja sosedova njiva "okupirana", sva šla iskat nove njive za rabutanje koruze, sredi kolovoza do nje pa sma z Minijem nasedla na skale in blato, nakar sva mogla peš do doma, po terenca in vrv, vmes poklicala pomoč dveh kolegov, da smo minija povlekli, dvignili in porinili iz luknje, hkrati narabutali cel prtljažnik koruze, se končno že skoraj sredi noči odpeljali domov, kjer so se na žaru že greli čevapi in hrenovke, potem pa še koruza, zraven pa cela večlitrska posoda polna Mojito-ja za spraznit. Mah, kul večer! user posted image user posted image
Lekcija: ne rabutajte koruze z nizkimi avti, ki nasedejo na traktorskih poteh! user posted image user posted image

V glavnem, da ste bili na koncu vsi zadovoljni. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.8.2010 11:45:39   
Andromeda
bethany - je bil pa res pester večer user posted image Pa hvala, ker si me spomnila, da je treba it koruzo rabutat user posted image Sva sicer zadnjič z možem hotla it, pa je ravno deževat začelo. Verjetno bomo šli v soboto malo rabutat, če bo vreme. Ker tale avgust ga kar neki biksa.

Jaz sem se pa prijavila na Zavod za zaposlovanje - ker mi niso hoteli na občini vzet vloge za znižano plačilo vrtca, ker če nimam statusa študenta in sem brez službe, moram imet potrdilo od Zavoda, da sem pri njih prijavljena...eh, kr neki. No, danes smo imeli nek informativni motivacijski seminar, kjer smo si naredili zaposlitveni načrt. Smo končali v pol ure, na Daria je pa mož popazil, se je zmenil, da gre kasneje v službo.

Prejle sva bila z Dariem na igrišču, sedaj pa spi, jaz pa si bom privoščila eno:

user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.8.2010 12:28:29   
mojsoncek
hej hej! Na hitro in na kratko...

Vceraj sem Nejca zjutraj peljala cepit, potem je sel pa k moji teti v varstvo, da sem sla vsaj za 4 urce v sluzbo. Imamo (koncno) spet malo guzvice user posted image . No, sedaj smo s cepljenji opravili do sole, vmes pa samo se sistematika pri treh letih.

Drugace pa nic posebnega in nic novega. Je pa danes en tak cudno zaspan dan, zato Andromeda hvala za kavo! Ne samo v virtuali, tudi v reali sem si jo pravkar privoscila user posted image .

ql user posted image

No, se urco in pol oddelam, pa sem opravila za danes. Jutri je pa ze petek user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.8.2010 15:14:08   
Andromeda
No, da delim z vami današnjo vragolijo dneva s strani Daria: po kosilu je, medtem, ko sem nič hudega sluteč pospravljala posodo, splezal na mizo in z nje ptegnil vrečko z jušnimi kroglicami...ki so se razletele vsepovsod naokrog...user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.8.2010 17:56:44   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

No, da delim z vami današnjo vragolijo dneva s strani Daria: po kosilu je, medtem, ko sem nič hudega sluteč pospravljala posodo, splezal na mizo in z nje ptegnil vrečko z jušnimi kroglicami...ki so se razletele vsepovsod naokrog...user posted image

itaq user posted image

In se moja "vragolija"... zjutraj, ko sem stimala kafete, kakave in mleko, mi je iz rok padla vrecka kakava. Seveda se je streslo po celi kuhinji, tako da sem spilala cistilko se preden sem prisla do prve kave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.8.2010 22:00:07   
onur
taq In se moja "vragolija"... zjutraj, ko sem stimala kafete, kakave in mleko, mi je iz rok padla vrecka kakava. Seveda se je streslo po celi kuhinji, tako da sem spilala cistilko se preden sem prisla do prve kave

Ma raje to, kot pa da ti pri steklenem vrču odpade dno ko greješ čaj in povrhu tega je noter še med. To je bilo pred časom pri meni, ravno tako pred službo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem počasi v mižule. Tatko dela, Petja spi. Dan preživet v redu. Delala sem do 17, ker sem bila dežurna. Možek in Petja sta si popoldan zakuhala mineštro, je Petja igrala kuharja in veselo mešala. Potem pa smo po računalniku gledale in poslušale pesmice, se ji zdi ful zanimivo. Steče v kabinet, zapre vrata za sabo, spleza na stol in čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.8.2010 11:59:47   
Andromeda
Halo, kje pa ste vse danes?user posted image

Mi2 sva šla že ob. 9.-ih ven, ker se je malce jasnine naredilo, sva se sprehajala med nekimi njivami in na koncu še nekaj koruze narabutala user posted image ...Sedajle miško spi, jst pa kuham fižol, bom naredila pasulj s klobasami, za Daria pa imam še nekaj bolonjeze omakce od včeraj, pa bom samo še makarončke skuhala.
Včeraj popoldne smo imeli kar močan naliv, smo slabo vreme izkoristili za nabavo fasunge, tako, da bomo čez vikend samo po kak kruh in meso za juho stopili...

mojsoncek
- tudi meni, ko se kam mudi, mi uspe takrat kaj prevrnit, polit, raztresti, sem glede tega zelo štorasta. Najraje pa kaj raztresem ravno tisti dan, ko vse tipi topi posesam in pomjem po tleh...po možnosti ravno pol ure po tem, ko sem vse lepo "zglancala" user posted image

Nič, grem malo pospravit, popoldne pride še moj bratec na obisk. Za vikend nimamo nobenih planov, jutri bomo bolj doma, za nedeljo pa še ne vemo. Samo upam, da se ne bo hotla tašča naslikat, ker je čedalje bolj čudna. Z mano se pogovarja le še preko Daria, ga nekaj sprašuje, meni pa se zdi trapasto, da kaj odgovarjam, ko pa vendarle ne sprašuje mene, pač pa njega, ki je svoja osebnost, a ne?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.8.2010 13:49:18   
onur
Živjo.

No jaz sem pa danes skoraj 500 km naredila. Sem bila službeno v Vukovsekm dolu - malo naprej od Maribora in sem že nazaj. Sedaj pa delat do 17.00. Zvečer bomo morda šli na otvoritev vaške domačije, odivsno kakšno bo vreme oz. razpoloženje.
Za vikend, pa gremo s Petjo do naših (možek dela cel dan), da vidimo žlahto, ki pride iz Francije.

Neposredna povezava do sporočila: 1819
7.8.2010 15:40:43   
onur
Naj vam danes postrežem s sladkim.

user posted image

Kaj ni nikjer nobene. No, jaz sem v službi, ker sem dežurna. Petja in tatko pa uživata doma. Drugače pa nič posebnega. Kakšne copate moram nabavit za tamalo. Pa psička bomo dobili, samo se mora najprej zvalit - psička ima 10.8.2010 rok, pa bomo videli kaj bo. Bo pa iste pasme kot prejšnji - pirinejski planinski.

Poli*, kako je Tanja?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
7.8.2010 16:52:07   
Andromeda
onur. hvala za tole sladico...joj, se mi takp lušta po nečem sladkim, pa 1. se mi ne da pripravit in 2. tudi, če bi se mi dalo, nimam nobenih pametnih sestavin doma...Takoel, da nam bom sedaj kar s Planico s čokoladnim sladkim grehom postregla.

Vreme je pa za popi***!!! A je to sploh kakšno poletje! Grrrrrrr, sem besna kot ris, že 3. vikend zapored je totalno čudno vreme, zjutraj pa me je tako zeblo, pa še meglo smo imeli user posted image Pomlad je zamujala, poletje je zamujalo, jesen pa je očitno prišla več kot 1 mesec prezgodaj! user posted image user posted image

No za vse ljubiteljice kokosa, likerja itd, pa prilagam link za eno pijačko user posted image : http://www.kulinarika.net/recepti/7122/napitki/kokosov-liker/

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.8.2010 16:53:24   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Poli*, kako je Tanja?

To pa tudi mene zanima. Upam, da je že bolje deklič.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.8.2010 9:08:34   
mojsoncek
Jutro punce!

Za zacetek ena kava ali dve...

user posted image

No, pri nas je spet vse po starem. Mladinca sta sla zjutraj v vrtec in moram rect, da sta se oba kar razveselila. S sabo sta nesla nove copatke in jih takoj vsem razkazovala user posted image

Andromeda, se strinjam s tvojim opisom vremeskih razmer in letnih casov. Tudi mene vcasih malo jezi tole... ampak prav kaj dosti se pa ne pustim motit, ker itaq nimamo nobenega vpliva na to in je skoda energijo trostat za take zadeve.

Za sredo sem se narocila k frizerju, ker so zaceli ta sivi laski spet ven sekat, pa je treba cimprej uredit zadevo user posted image

Sicer pa pri nas nic novega in posebnega... sedaj pa veselo na delo...

Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.8.2010 12:18:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Andromeda, se strinjam s tvojim opisom vremeskih razmer in letnih casov. Tudi mene vcasih malo jezi tole... ampak prav kaj dosti se pa ne pustim motit, ker itaq nimamo nobenega vpliva na to in je skoda energijo trostat za take zadeve.

Načeloma se tud jst ne obremenjujem preveč z vremenom, ampak nas že 3 tedne takole heca in smo že 3. teden prestavili kopanje na Blejskem oz. Bohinjskem jezeru, se ti lahko le še scufa od besa user posted image Pa čez teden je vreme še kar OK, za vikend se more pa obvezno "posrat"...No comment...

Joj, Dario je pa danes taka sitnoba, pa izsiljuje me za popent, zadnje čase se zbuja ob 6.30, ne glede na to, kdaj gre spat, potem mi pa med deseto in pol enajsto za 1 uro zaspi in to je vse, v tem času ravno v miru kaj pojem, spijem kavo, na hitro pospravim, za učenje pa zmanjka časa. Ko je zbujen, pa ves čas zahteva mojo pozornost, sitnari in takoj izsiljuje, če ni kaj po njegovo. Seveda se ne pustim izsiljevat, mu anjprej mirno in odločno razložim zakaj tako in tako in ne tako, potem ignoriram njegove izpade, ampak on vztraja in vztraja, trmast je too much...No se že po meni obeša, sem mu baby TV prižgala in imela mir pičlih 5 minut, Zjutraj sem šla na občino odnest vlogo za znižano plačilo vrtca, pa k urarju in potrgovinah, Dario je večino časa prespal v vozičku, ko sva prišla pa domov, se je pa lepo zbudil. Zdej pa res morm it, da ga malo animiram...

Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.8.2010 12:21:02   
Andromeda
Mislim, da mu tudi trojke izraščajo in je tud zato tako siten. So vašim malkom že zrastle trojke in kako so se takrat obnašali? Sem namreč slišala, da so trojke in petke največji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......