Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 10:28:40
|
|
|
|
petrušk_
|
bravo bravo rok!!!! ja super, kar na tavelki pojstli....pa nč te ni zbudu k je vstal
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 11:32:10
|
|
|
|
Čebel@
|
dan se na hitro javim-moje počutje je čist na psu...Hana pančka,jaz grem pa tudi malo počivat ker me vse tišči za vse ki jih potrebujete
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 11:50:31
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... Sva bili s Tiso pri P...trebušna viroza.....čine nima več, driska pa kar še..tko da bova še kar malo doma....MOžek je šel zdejle do zdravnice... Tarja pa veselo razgraja v vrtcu.... Hvala vsem za pikepoke.....res... katjuša...revčki.....čimprejšnje celjenje vam želim Simonakr..kako te je lepo brat, da se imaš fino ne dopustku...uživaj.... Baki...kako si?..o jej....razumem, da je vse to skupaj ena živčna vojna...ta država nas vleče v propad...ni čudnga , če se v vrhu na veliko zapravlja...mi...mi pa plačujemo njihov luksuz in napake....resnično upam,da se stvar čimprej razreši, da vsaj veste kje ste in kako ste....potem pa še eno luštno službico za naprej..... sjmm....he he ...jst sem v ler dala danes...kaj me briga...otroc so pošlihtani...to je pa tut to Urša-...thx for the kofi.... KOlumbo....waw...to je pa res neprecenljivo....bravo Rok!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 11:50:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan se na hitro javim-moje počutje je čist na psu...Hana pančka,jaz grem pa tudi malo počivat ker me vse tišči za vse ki jih potrebujete
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 12:58:34
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy naj se Tisa in možek čim prej pozdravita in držim pestke, da se vedve s Tarjo ne nalezeta čebela počivaj in se pusti razvajati, še malo pa bodo tudi te začetniške "radosti" nosečnosti minile Tamika lepo te je brat uživaj s svojimi kralji še zadnji mesec počitnic A za Tristana si dobila vrtec? Petrušk lepo te je brat Kolumbo uvau kok je bil Rok priden kar tako naprej. A ste Maju tud že sestavili novo postelco? Pa slikice čakamo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 13:00:59
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo imeli tako na izi dopoldan. Možek je posesal stanovanje, pomivanje še sledi . Pa ene obiske smo imeli tko da je bilo prav luštno. Smo tudi kosilo že pojedli in kuhinja se že šajna . Sedaj še Žigec zaspi in mam jaz pavzico - bom šla malo knjigo brat. Likanje pa zvečer.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 13:09:48
|
|
|
|
sjmm
|
Maj spi...sm mislila, da bom kej nardila dopoldan...nč, nada, zero...se me je mali držal k klop...ok, je treba prvo bolezen pregurat, pol bomo pa glancal zdej spet kuham špinačno juho...je bla prejšnji teden taka senzacija, da je treba ponovit vajo...sam sm spet kupla sam 1 paket špinače...pa že zadnč je blo mal mal....moj mi skoz pravi, da naj se že navadim bol na veliko skuhat sm včeri eno roladico spekla iz 6 jajčk....namazala kr z domačo marmelado....potresla s sladkorjem v prahu...sem jo zrezala....še dobr d sm krajčke probala...ker potem k sm naslednič pršla u kuhno....prazn krožnik...sm že mislila, da mamo kake miške pri hiši....Maj sploh za probat ni dobil, revček...tko, da zdej že gledam une ta velke štedilnike k majo tud pečico velikooooo no, grem še kej postorit, dokler je mir...pa en kapučino bi sedu
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 13:26:42
|
|
|
|
petrušk_
|
čebela ni kej, to pa je sladkih , misl sam na to kaj te čaka na koncu te poti ajvy... za tiso...sj bo minil...vse mormo dat skoz urša...hvala.. .pa vi ste res čist na turbo...sesal pa kuhal, pa pospravlal pa še obiske mel sjmm...al bo še cajt glancat...mene že 14 dni cunje pa tla čakajo :) no ja sj ni tko hudo.... ja ruladico pa lepo iz 2 mas, pa v dva pleha pa bo tud kej za majčija pa zate ostalo.... špinačna juhca...njamiiii...midve z evo jo obožujeva, oči pa žal ne mara špinačke....sj boš pa mal več greska dala pa jo bo dost
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2010 13:48:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2010 13:49:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 13:51:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA še zate .....a si pomislna d je treba mal jest čist po mal pa skos sej skos meljem ......pa hvala vsem za pikepoke
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 13:58:43
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Petrušk a že kuhaš u tanovi kuhni uuuuu si se pa razpisala jjaaaa valjda.....itak da kuham...vse dela k norc - superca je.... le glej da slikaš....pa prlimej sj bo u moravcih glih tko fletn...pa še prijetno s koristnim, pa je.....šime se je že aklimatiziral?? ta tvoj šime je tud skoz leteči, k moj, ane
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:08:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dAN Rokso spi, Majkl na Tom in Jerry , prej smo iz duplotov nardil eno orto štacuno , pa vse une človečke smo zbrskall, d smo gužvo pred blagajno nardil .....pol je pa sam naenkrat blagajna zginla, jo je zgleda lopov Rokso nekam utaknu, k tko fajn cingla in je ne najdem za noben dnar....pomoje si jo je pod poušter dal Zdele morm še nekak lazanjo načarat, Šime nekje na poti iz Maribora. Ta teden bluzi d ne bo nč z dopustom , d bomo šli druk teden za par dni v Moravce ker bo gor še moja poročna priča k ma možeka Prekmuuurca .......mene ful vleče na morje.....sm mal gledala Umag k Slovenska obala mi je bl bul šit pa še cene so trenutno za kozlat....80 ojro za enga u Bernardinu-hotelu polpenzijon , torej 160 pa še pomoje bi mi Majkla zaračunal 30% in bi dal za eno noč s taksam 2 zelena ojrota....no way...... Ajvy še mal ta velke so za atija, tamale za Tiso...... pa ZATE URŠA uživaj uživaj uživaj SJMM tut za tvojga Majčita pa še mal , če kdo od tavelikih nuca. aja sedežno mamo mi iz vašega koca.....1km stran od tebe čist za cesto LIDO narjena po meri u U čak grem mal pofotkat Petrušk a že kuhaš u tanovi kuhni KATJUŠA še za vas tole poletje je res za en kkkkkkkkk pol pa še k nam na all inclusive
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:39:14
|
|
|
|
petrušk_
|
eeejjjj kdaj pa mihailo pride nazaj?? je pa že dolg ni, ane
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:41:45
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...ja, sva že mela eno od lidota...ful fajn...me je moj včeri spomnu..bova šla v naslednjih dneh mal prečekirat k je tam bliz tud en lušn kafič ...ko bomo sami 3-je...joj, kok mamo planu za teh par dni k ta velkih ne bo...itak bo spet glancanje odpadu...bom mogla mau tvojga k nam povabit upam, da se boste imeli fajn, the best oh in sploh kamorkoli boste šli, itak je najvažnej d ste skupi pa super, da je Roksi tok drnjohcal!!!! petrušk...jz delam tole špinačno brez gresa, sam posebej kockice kruha popečem...sej mislim, da jo bo zadost katjuša...tole obvestilo prenašam z mojga na tvojga...je moj reku....če rabite kako pomoč v stanvanju...malarija, ploščice, knauf, talna obloga...moj je na voljo...kompenziramo...z izdelavo kake fajn spletne strani no, zdej grem pa mladičke nafutrat...k je malo pišče shujšano že vstalo čebelc@...lepo počivaj, Hanči nej te mal zabava, papo malem kej pogrickej..pa bo...sej tud slabosti minejo
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2010 14:43:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2010 14:47:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:52:15
|
|
|
|
SURF
|
oj,oj...še osem dni do dopusta iiiiiiijaaaaaaaaaaaa,bo pasalo Kolumbo mi gremo tudi v Umag...če najdete kej prosto in če se odločte za to varianto,se vidmo,mi smo tam od 11. pa do 18 Faconar tale Roxo . Sjmm-dolžna odogovor....Pocestinca,avtor Benka Pulko....čudovito branje Majchy...no čebela razvajaj se,počivaj in papaj Baki-brez besed sem...tu smo če boš karkoli rabila... ............. hmmmm.....dež se bo kaj kmalu ulil..........
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:53:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša...tole obvestilo prenašam z mojga na tvojga...je moj reku....če rabite kako pomoč v stanvanju...malarija, ploščice, knauf, talna obloga...moj je na voljo...kompenziramo...z izdelavo kake fajn spletne strani opa kaka fajn ponudba ... mu bom sporočila tale tvoj je pa super
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:54:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo DUPLO ŠTACUNA: a so dajal kaj zastonj, da je taka gužva SEDEŽNA ZA SJMM FAMILI K JIH JE VELIK ( se da še vn potegnt tko za spanje SOBICA PANORAMSKA SLIKA MAJKLOVEGA DELA MAJKLOV "KOT" ROKSOTOV KOT Z MOJIM KAVČEM, NA KATEREM S ŠIMETOM PRESPIVA MARSIKATERI DEL NOČI DELOVNI KOT - PREVIJALKA V UPORABI ŽE SKOR 4 LETA svetovno
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:55:03
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo kaka gužva je v štacuni luštna prava otroška sobica surff še mal pa morje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:55:24
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika a bo danes torta?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:56:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pri nas že lije ... upam, da se ne spusti z neba še kaj drugega
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:57:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika a bo danes torta? mislim, da jo bo moja mami kupila... je bilo prevroče za pečt... kremšnitov(torte) pa več ni
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 14:59:52
|
|
|
|
SURF
|
Kolumbo ..superca...tist kavč bo pa imel svojo zgodbo...z naslovom ko te spanec premaga
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.