Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 9:50:13
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Zajtrk popapcan, zdej pa madam gleda risanke. sjmm, ma, a tebi se zdi milupa kašica iz 5 žlic premalo za Maja??? Ker jst Gaji nardim kašico vedno iz 4 žlic, včasih sploh ne poje vsega, ker tega full rata...5 žlic si ponavadi dam zase... čebela, ja slikice...Mamo malo foto maniakov v familiji, pa te slej ko prej okužijo... surf, to pa ni blo lepo od tebe, da nisi v NG pršla...H meni bi na kafe pršla pa bi blo! Veš za naslednjič!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 9:55:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve sva si naštimale otroške pesmice in pospravljava jst sem pa včeraj cociije pekla pa sta mi tamala dva ze za zajtrk pol zmazala in zdej spet pečem pa kruh bom spekla že imam vse zamešano sam čakam da se kekseki spečejo pol dam pa kruheka v pečico.... za kosilo bo pa boranja in svež kruh
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 9:58:43
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm očitno res niso dnevi za zakonce vsaj mi2 imame smolo...... moj se dela k da nič ni me lupčka nagovarja z lubi.... jst pa hladna ne morem včeraj sma skočla v vitanje za uro in pol in sma odtok v kuhinji zrihtala.... vsaj neki aja pa lovila sma se to je bil smeh v zadnjih 2 mesecih da me je trebuh bolel vsaj neki..... sej sem rekla kaj si kej sosedje mislijo sma tekala okol kopalnice se pravi hodnik- kuhinja- dnevna in spet hodnik se da fino v krogu tekat sem rekla da sem misla da bosta sam otročka tu tekala ne pa da boma mi2 tudi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 10:11:03
|
|
|
|
kayica24
|
no vidiš Katjuša, potem pa le ni vse v tako velikem razsulu..Saj bo... Naj gre trmica čimprej vstran, da se boš lahko prepustila možeku...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 10:37:18
|
|
|
|
Katjusa
|
kayica o vsem ne morem tule govorit zakaj se mu ne morem prepustit so eni čudni razlogi o katerih pa nebi..... upam, da se bo uredilo... sej drgač mi2 vse dneve OK funkcijonirama in se pogovarjama sam.... ufff težko je razložit..... sej bo mal sem žalostna zato mi je včeraj tisto lovlenje kr pasalo.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 10:51:23
|
|
|
|
sunny24
|
Pa kej se vse skrivate? katjusa, naj se stvari z dragim čimprej pošlihtajo!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 11:16:43
|
|
|
|
SURF
|
Sunny...sem študirala nate,včeraj ko sem imela v mislih da nebo takole vlivalo ok,drugič sto procentno!!!!Ker pot nas bo še gotovo nesla tja,ali pa malo nižje med Ajdovce ... Katjuša- . Aja,si vprašala kdaj gremo na morje...11 pa do 18 Majchy-uživata tudi v pospravljanju Sjmm-vreme Imam še par vprašanj..pa bom kasneje...ker čmrla me podi z računalnika...sitko utrujen................
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 11:28:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-uživata tudi v pospravljanju sej nisva kej veliko naredili oz. je spet podobno stanje kot je bilo prej Hana je pojedla sadno malico-je med drugim tudi borovnice jedla in ima čist vijolične prste in ustnice .....zdej že pančka ....mene pa že cel dopoldan full trebuh boli
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 30.7.2010 11:29:00 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:09:21
|
|
|
|
SURF
|
Čebela(bom zdej tako pisala,čeprav se bom še ziher kdaj zmotla )Moja mišola je tudi jedla borovničke,potem sva se pa nekaj objemale vmes in vse razsule po tleh...štoraste ...zdele še pomalca in gre ajo,ajo... Sva šle na en tak mini sprehodek...pa se je za nazaj dol vsedla in ni hotla it naprej,je kazala,da jo škorenjčki tiščijo pa pogledam in res ...tako da se je važička nazaj na rokah šlepala kar naenkrat je vse,ma vse prerastla Imam nekaj vprašanj za vas,prosim za kak nasvet... @ Še vedno prekuhavate vodo za AM? Nekak se mi zdi da ni treba,ker jo tudi drugače pije,je pa izvirska,kontrolirana..bi jo mogla vseeno?Sem sedaj kupila tistega od Novalac(vaniilja)3...za probo...ker bom na morju tega uporabljala,drugače pije domačega...kako pa na morju prakticirate to z AM...vodo prekuhate,jo kupite???? @Recept za kokije prosim,Katjuša ti jih tak glih pečeš,pa so m izadišal sem potem zgrešila vse skp,ker nisem takoj kopirala. @Katero kremico uporabljate za malčke na morju,poleg tiste SENCA ??? oooo...nekaj sem še hotela,pa zdele ne spomnem...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:10:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-uživata tudi v pospravljanju sej nisva kej veliko naredili oz. je spet podobno stanje kot je bilo prej Hana je pojedla sadno malico-je med drugim tudi borovnice jedla in ima čist vijolične prste in ustnice .....zdej že pančka ....mene pa že cel dopoldan full trebuh boli počivaj mami...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:11:33
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-uživata tudi v pospravljanju sej nisva kej veliko naredili oz. je spet podobno stanje kot je bilo prej Hana je pojedla sadno malico-je med drugim tudi borovnice jedla in ima čist vijolične prste in ustnice .....zdej že pančka ....mene pa že cel dopoldan full trebuh boli počivaj mami... Se podpišem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:14:08
|
|
|
|
SURF
|
...ja Sjmm...glede knjig...ja js jih tudi jem pa še dišijo mi Rada berem ma vse...se pa prej pozanimam o čem,zakaj in na kak način v nosečnosti sem prebrala ogromno popotniških knjig,priporočam Pocestnico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:14:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Čebela(bom zdej tako pisala,čeprav se bom še ziher kdaj zmotla )Moja mišola je tudi jedla borovničke,potem sva se pa nekaj objemale vmes in vse razsule po tleh...štoraste ...zdele še pomalca in gre ajo,ajo... Sva šle na en tak mini sprehodek...pa se je za nazaj dol vsedla in ni hotla it naprej,je kazala,da jo škorenjčki tiščijo pa pogledam in res ...tako da se je važička nazaj na rokah šlepala kar naenkrat je vse,ma vse prerastla Imam nekaj vprašanj za vas,prosim za kak nasvet... @ Še vedno prekuhavate vodo za AM? Nekak se mi zdi da ni treba,ker jo tudi drugače pije,je pa izvirska,kontrolirana..bi jo mogla vseeno?Sem sedaj kupila tistega od Novalac(vaniilja)3...za probo...ker bom na morju tega uporabljala,drugače pije domačega...kako pa na morju prakticirate to z AM...vodo prekuhate,jo kupite???? * jz doma vodo prekuhavam..še vedno..za am...sem take ziher sorte, tudi pije prekuhano in ohlajeno, na morju pa sem ustekleničeno samo segrela @Recept za kokije prosim,Katjuša ti jih tak glih pečeš,pa so m izadišal sem potem zgrešila vse skp,ker nisem takoj kopirala. @Katero kremico uporabljate za malčke na morju,poleg tiste SENCA ??? * jz sm imela od bubchen30, pa just in mustela za sončenje....je pa zelo temne polti..tko, da je bil kar dosti na sončku, seveda s klobučkom na glavi oooo...nekaj sem še hotela,pa zdele ne spomnem...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:16:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...ja Sjmm...glede knjig...ja js jih tudi jem pa še dišijo mi Rada berem ma vse...se pa prej pozanimam o čem,zakaj in na kak način v nosečnosti sem prebrala ogromno popotniških knjig,priporočam Pocestnico ...moj pravi, da bi lahk njega kdaj mal prežvečla tko k knjige žvečm bom probala ...se da še avtorja dobit??
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:20:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-uživata tudi v pospravljanju sej nisva kej veliko naredili oz. je spet podobno stanje kot je bilo prej Hana je pojedla sadno malico-je med drugim tudi borovnice jedla in ima čist vijolične prste in ustnice .....zdej že pančka ....mene pa že cel dopoldan full trebuh boli čebela a se teb zdi da si majchy? očitno vsi pogrešamo majchy počivaj malo... verjetno se matarnica širi..... mene je v drugi nosečnosti bolj bolelo kot v prvi.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:22:45
|
|
|
|
sjmm
|
Majči je pomalical...mu sadno skuto + banana + 3 piškote...sej mu kr gre zdej pa s ta velkima fantoma ene avte gleda na motors tv...itak...so čist not padl jz sm že na pol kosilo prštimala...dons bo špinačna juhca, pa ena taka popečena enolončnica iz pora, pelatov in fižola...potem se a popeče v pečici...kao prebranec...sam lažje in bol simpl....pa eni polpetki ..zelenjavno sojini...jih bomo kar v žemljico nabasali, pa kak list solatke zravn in mau majonezice....no, glih nekalorično ni, sam bo že ......Maj bo itak po moje bol na juhci, čeprav ima razne polpetke ful rad...bomo vidl aja, moj se je že skuliru...me je prej poklicu...dons bol kmalu pride, pagreva na kak kofetek, sicer z Majčijem...itak nimava varstva....sam je bil kr prijazen in zgovoren...torej so se oblaki že mau odpodil...jz pa itak ne kuham zamere...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 12:40:07
|
|
|
|
Čebel@
|
surf.....sej te jaz tudi še vedno kličem salt ......jaz imam za Hano od musttele(že lani sem jo imela) in je res super.....vode jaz ne prekuhavam več-na morju sem pa jo....AM ima samo še za 2x za zvečer pol bo pa tudi zvečer dobivala alpsko mleko sjmm.......sej počivam ......o packa si mi lušte s polpeti naredila ......uživajta na kofetku katjuša.....a se ti ne zdi da je še prekmalu za širjenje maternice? ....prav tko me boli,kot da sem se preveč najedla
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 13:01:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Čebela(bom zdej tako pisala,čeprav se bom še ziher kdaj zmotla )Moja mišola je tudi jedla borovničke,potem sva se pa nekaj objemale vmes in vse razsule po tleh...štoraste ...zdele še pomalca in gre ajo,ajo... Sva šle na en tak mini sprehodek...pa se je za nazaj dol vsedla in ni hotla it naprej,je kazala,da jo škorenjčki tiščijo pa pogledam in res ...tako da se je važička nazaj na rokah šlepala kar naenkrat je vse,ma vse prerastla Imam nekaj vprašanj za vas,prosim za kak nasvet... @ Še vedno prekuhavate vodo za AM? Nekak se mi zdi da ni treba,ker jo tudi drugače pije,je pa izvirska,kontrolirana..bi jo mogla vseeno?Sem sedaj kupila tistega od Novalac(vaniilja)3...za probo...ker bom na morju tega uporabljala,drugače pije domačega...kako pa na morju prakticirate to z AM...vodo prekuhate,jo kupite???? @Recept za kokije prosim,Katjuša ti jih tak glih pečeš,pa so m izadišal sem potem zgrešila vse skp,ker nisem takoj kopirala. @Katero kremico uporabljate za malčke na morju,poleg tiste SENCA ??? oooo...nekaj sem še hotela,pa zdele ne spomnem... vode ne prekuhavamo in nekje od 8 meseca pijemo mleko iz tetrapaka..... za sok uporabljam vodo iz pipe... nikakor ti ni treba več prekuhavat itak se to priporoča nekje do 1 leta.... recept je od Urše: cookiji 100g jedilne čokolade 75 g masla ali margarine 75g rjavega sladkorja (lahko tudi belega) 150g moke 1 jajce ščepec soli ščepec vanilijevega sladkorja žlička pecilnega praška Čokolado sesekljamo, da dobimo majhne koščke. Maslo in sladkor zmešamo, da dobimo gladko maso. Jajce razžvrkljamo v drugi posodi, mu dodamo sol in vanilij sladkor, to potem postopoma prilivamo k masleni masi in neprestano mešamo. Dodamo še moko s pecilnim ter koščke čokolade. S čajno žličko oblikujemo majhne kupčke in jih položimo na pekač - naj bo kar nekaj prostora med njimi ker zlezejo narazen. Pečemo 10 min utk pri 180 stopinjah. jst jajčke ne razžvekljavam posebej.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 13:02:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 13:02:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....a se ti ne zdi da je še prekmalu za širjenje maternice? ....prav tko me boli,kot da sem se preveč najedla ne mene je začelo bolet že ko sem pričakovama M se poravi v 4 tednu...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 13:06:57
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo je bolj zapleteno..... ne gre se za to da kompliciram...... neki čudni občutki me dajejo.... verjemi, da bi se ful rada pa ne morem sam nebi o tem tle na netu pisala že itak preveč pišem.......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 13:08:41
|
|
|
|
Katjusa
|
aja kolumbo držim pesti za zdravje pa za € špar ima akcijo za lego sam moreš najprej točke zbirat mislim, da je 10€ ena točka pol pa jih menda rabiš 20 za 30-50% popusta za določen model.... al neki takega
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 13:14:24
|
|
|
|
Katjusa
|
grem mal na kavč k mi glih otročka spita.... sem imela delovno dopoldne.... in čaka me pestro popoldne..... komi čakam spet mal poletja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 14:38:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan kakšen mir in tišina .... 3 kralji na počitnicah pri moji mami , Tristan pa spi
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 30.7.2010 14:40:49 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 30.7.2010 14:40:36
|
|
|
|
TAMIKA3
|
bomo videli kdo bo zdržal dalj časa 3 KRALJI : BABI pobiram stave
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 30.7.2010 14:46:12 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.