nenka7
|
joj, sploh nisem vedla, da je s fantki in kožico tak problem... no, mi tudi pričakujemo tako da so mi tele vaše izkušnje prav fajn sedle v uho, upam, da pri našem ne bom kaj narobej delala... sicer pa sem danes končno oddala projekt v službi in sedaj do pol 12h počivam ni šefa, pa je prav fletno... v ponedeljek gremo pa še enkrat na UZ pogledat malija, pa da vidimo, če je vse ok, upam da bo vse BP pa po tabelcah, kot je blo do sedaj... za seznam, NP imam 19.8. tudi jaz sem pogledala tole ponudbo v lidlu, pa se mi zdi, da imajo samo za dojenčke tam do 6m, to pa v večini vse imam in me bo moj zadavil, če še kaj privlečem moški mislijo, da ima dovolj, če ima 5 pelnic pa 2 majčke, 2 žabice in eno jopčko... da pa lahko vse skupaj polula, pobruha ipd., to pa njegov najbrž ne bo a ne?!?!? včasih mi je prav hecen, ko se razburja, da imava preveč robe že sedaj za otročka, čeprav je meni jasno, da nikoli ni preveč... ah ja, sej bo videl, ko mali pride na svet, da to ne bo glih dovolj, pa bo potem sam hodil po nakupih, če bo potrebno... vložki - tudi jaz imam namen vir 80 imeti, če bo pa kriza, bom pa moža v sanolabor poslala, pa mi bo te kupil, k ste jih priporočile, sej itak ga pošljem samo z navodilom, da naj prinese vložke za porodnico, tam mu bodo že prave prodali, po moje je pa tko dovolj en zavitek za prve dni, potem pa po potrebi pač... a nobena ne bo šla rodit na jesenice? archie, boš šla ti v kranj, pa ti benika tudi verjetno? sicer pa prebiram tele sezname kaj v P nesti zase in za pa upam, da bom imela dovolj zanj za obleči, bomkar kaj več vzela, za vsak slučaj, če bo mraz, kot je recimo danes, čeprav meni full paše... moja sestra je pa na morju, pa ima menda morje med 16 in 20 stopinj!?!?
|