|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
26.7.2010 22:01:31   
Anonimen
naš že tud veselo papca GH, pa nisem striktna kar se tiče časa uvajanja ene jedi, mu pripravim kar je pri roki. Dans sva midva jedla recimo za prilogo zelenjavo na sopari in sem seveda potem njemu brokoli in korenček speštala in je jedel, zadnjič recimo od zelenjave ravno nič nisem imela pri roki in sem mu na hitrico banano pretlačila, jedel je pa tudi že grozdje, ta zgodnja malo bolj kisla domača jabolka...skratka ne kompliciram. Tamali pa zaenkrat tudi vsa živila ki mu jih dajem dobro prenaša, pa priden je, ker se je fino na žličko navadil, pa požira že dobro, na začetku je vse še z jezičkom ven rinil, zdaj pa lepo malo po ustih povalja in lepo poje dol.

Dnevi so bolj sveži kot prejšnji teden, zato je bil danes oblečen v dolge hlače in rokave in seveda nogavičke, ampak problem je bil, ker nikakor nisem našla kakšnih dolgih hlač ki bi mu bile še prav (no, potem sem nekje ene izbrskala)-morem mal v šopinguser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.7.2010 22:12:35   
branka81
vi ste pa že pridni z gh,jz sm moji zadnjič prvič dala mal za probat fruteka-jabolko,da vidim kak bo,pa je take smešna face delala ampak je pojedla par zličk..ma sej počas ji bom tud jz začela uvajat hrano na žličko...zdej pa že pridno spančka moja princeskauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.7.2010 22:19:59   
strumf
čav punce. me ni bilo en teden gor, pa vidim da ste se lepo razpisale.

manjkala pa sem zato, ker sva bila s pikico v bolnici. v ponedeljek popoldne je dobil vročino, pa smo jo uspešno zbijali do jutra, ko je bila zopet 40. smo šli zdravniku kjer je ugotovil vnetje sečil in drito v bolnico. tam so ga čisto spikali je bil tako bogi, je samo jokal pa spal. vročina ga je ful uničila. je dobival antibiotike na 6 ur. danes so naju poslali domov, vročine že nimamo več od četrtka, pa tudi je sedaj čisto stari matevž nazaj. sem komaj čakala, ker je bilo veliko otrok z drisko, pa sma se mogal bolj v sobi držat.

mali je bil zelo priden, in je začel zelo lepo glavico sam držat. imamo pa danes 4.mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . popravila bom tudi mere, ker gre naš poba že na 74!!!! mamo pa kar 8200g. so mu sestre v bolnici rekle buhteljček, ker je tako lepo zalit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.7.2010 22:21:35   
strumf

nick
IME
rojstni datum

mere ob rojstvu (g * cm)

Tjasa27
user posted image  URBAN
28.1.
2445 * 46

4. mesec: 7880 * 64
5. mesec: 8500 *

W.W.
user posted image  OSKAR
11.2.
2840 * 49

3. mesec: 5700 * 62
4. mesec: 6000 * 65

Valen
user posted image VALENTINA
20.2.
2620 * 45

Čmrlika
user posted image  LUKA
21.2.
3080 * 49

3. mesec: 5950 * 60,5

sara2007
user posted image  ZARA
22.2.
4500 * 55

3Sonček3
user posted image SANJA
23.2.
2060 * 43

3. mesec: 4800 * 54,5
4. mesec. 5800 * 59

Jassika
user posted image  OSKAR
24.2.
3215 * 50

3. mesec: 5500 * 59
4. mesec: 6200 * 63
5. mesec: 7000 * 66

Lakaya
user posted image  TARA
25.2.
2910 * 51

3. mesec: 6300 * 61

rožca26
user posted image  ELA
27.2.
3380 * 52

3. mesec: 5860 * 62
4. mesec: 6380 * 65

7lina7
user posted image  LUKA
28.2.
3100 * 51

3. mesec: 6000 * 60,5
4. mesec: 6950 * 65

Jessy
user posted image  TOBIJA
2.3.
3550 * 54

3. mesec: 6750 * 62,5

lorelaj
user posted image  MINA
3.3.

girl79
user posted image  NEŽA
4.3.
3020 * 51

3. mesec: 6280 * 63

Lenči_
user posted image  MARUŠA
5.3.
4060 * 52

3. mesec: 7400 * 62
4. mesec: 8260 * 69

Balka
user posted image  EMA
6.3.
2850 * 52

3. mesec: 4200 * 56

Branka81
user posted image  ALINA
6.3.
3180 * 51

3. mesec: 6000 * 61
4. mesec: 6600 * 65

zoey
user posted image  ARNE
9.3.
3610 * 53

3. mesec: 6080 * 64,6
4. mesec: 6810 * 69,2

lucika
user posted image  EVAN
10.3.
4520 * 55

3. mesec: 6900 * 65,6
4. mesec: 7520 * 66,5

plamen
user posted image  TRISTAN
11.3.
2800 * 50

3. mesec: 7100 * 62

vekybel
user posted image  MARSEL
11.3.
3480 * 52

nosečka24
user posted image  NEJC
15.3.
3545 * 52

3. mesec: 6515 * 63
4. mesec: 7200 * 67,5

NM
user posted image  NIKA
16.3.

3680 * 53

3. mesec: 5920 * 60,5

lunka1
user posted image  JULIA
17.3.
4080 * 55

3. mesec: 7400 * 64
4. mesec: 8300 * 66

Maja.Gal
user posted image ZOJA
18.3.
2900 * 49

*pupsa*
user posted image  LEA
19.3.
4160 * 53

branka28
user posted image  ŽANET
20.3.
3530 * 51

3. mesec: 6580 * 61

pikapolonica80
user posted image  ALJA
20.3.
3050 * 50

3. mesec: 6200 * 66

ursa_p
user posted image  LAN
22.3.
3670 * 51

t_anja
user posted image  ANA
22.3.
3880 * 54

3. mesec: 7280 * 64
4. mesec: 8000 * 68

Lenčy
user posted image  ALEKS
24.3.
3370 * 50

3. mesec: 6030 * 61

Strumf
user posted image  MATEVŽ
26.3.
4480 * 54

3. mesec: 7200 * 63
4. mesec:  8200 * 66

Zvezdici
user posted image  TIJA
26.3.
3740 * 51

Meti.v
user posted image  JAN
31.3.
3420 * 52

3. mesec: 6910 * 62

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
27.7.2010 8:41:11   
Jessy
Dobro jutro!

Sem že od 6h budna, Tobija pa je pravkar zaspal za svojo prvo kitico, jaz pa sem si privoščila čokolino, pozneje pride še kavica na vrsto. Danes upam, da kaj prej kot ob 14h.user posted image
Po obrazu je že drugič dobil pikice in sumim, da od cvetače, zato mu jo nekaj časa ne bom ponujala.

Branka, reakcija tvoje deklice pri GH je čisto po pričakovanju. Na začetku so nad okusom zelo presenečeni in se pačijo. ko Tobija dobi nov okus, ga strese kot bi ga elektrika. user posted image  Ti kar lepo počasi, pa bo. Se ti pa na začetku ne splača ponujat frutkov, ker jih boš samo proč metala, ker ne pojejo še toliko.

Strumf, smola za zdravje!!! Nič ti ne zavidam infekcijske. Dobro vem, kako izgleda, ker sem bila 2x z Nejo tam in upam, da ne bo več treba. Si vsaj imela posteljo? Jaz sem prvič preživela 4 dni na lesenem stolu, da sem imela podpludbe po stegnih od njega. Popolnoma nečloveško. Ker zadnji dve noči nisem več zmogla prespati na stolu, sem si na tla pogrnila bundo in zaspala na tleh in sem potem zaradi tega staknila adeno virus. Ehhh....v drugo sem pa dobila pomožno ležišče in sem uživala.
No, samo, da je bolje!!!!

Nosečka24, tudi jaz ga že drugi dan oblačim v dolgo zgodaj zjutraj in zvečer, ko smo še zunaj. Včeraj sem ga dala v kratek bodi, nogavičke, čez vse to pa en plišast pajac, ker je tudi Tobija prerastel že vse bombažne dolge hlače. Danes imam namen pregledat cunje v kleti, če se tam najde kaj primernega, drugače pa bo treba kaj takega kupiti, saj proti jeseni bodo večeri vedno hladnejši. Kakšna trenirka bi zagotovo prišla za prav.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
27.7.2010 8:59:03   
branka81
jutrooo...kavicaaaa mmmmmmmm.....sej ne mislim kupovat frutkov,bom ji kr jz nardila doma kašice in podobno,čeprav so tud meni frutki dobri hehe,me je zadnjič moj kr gledal k sm ga zmazala u minuti...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
27.7.2010 9:05:17   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

jutrooo...kavicaaaa mmmmmmmm.....sej ne mislim kupovat frutkov,bom ji kr jz nardila doma kašice in podobno,čeprav so tud meni frutki dobri hehe,me je zadnjič moj kr gledal k sm ga zmazala u minuti...user posted image

user posted image  Ja, to je pa druga reč! user posted image  Jaz jih nikoli nisem hotela jesti. V bistvu nobene hrane nisem jedla za otroki, ker tisto samo redi. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
27.7.2010 9:14:16   
branka81
hehe sej vse kar je dobr redi...men so vsi tok razlagal kak bojo šli kg kr dol ko bom dojila pa glih ni tko...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
27.7.2010 9:23:11   
Jessy

hehe sej vse kar je dobr redi...men so vsi tok razlagal kak bojo šli kg kr dol ko bom dojila pa glih ni tko...user posted image

A dej, no! A tudi tebi ne grejo? user posted image user posted image user posted image  Sam je to res zanimivo, ko so vsi tako pametni in modrujejo, kako bodo kg-ji kar sami dol leteli, ampak pri meni pa kar nič od tega!?!?! user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
27.7.2010 9:24:23   
Jessy
Ženske, kavico sem spila! user posted image

Če bi jo še katera....user posted image

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
27.7.2010 9:27:09   
lunka1
dobro jutro, babn'ce!

za mano je že plodno (pridno) jutro, če lahko tako rečem. sem šla v moje novopečeno stanovanje, celega presesala, zdejle pa sem popila kavico in pojedla skutin zavitek. zdaj nafutram še malo in gremo na sprehod. je treba do cvetličarne pogledat za šopek za poroko, ki jo imava čez 9 dni... mater je drago!!! sem pa čisto zaljubljena v moje novo gnezdece in komaj čakam, da se vselimo... čeprav je kar nekaj stvari še za popravit, ampak bo že. letos sigurno user posted image user posted image

moram pa pohvalit mojo malo žabico, je spala ponoči v kosu 8,5 ur. od 20h do 4:30. me je skoraj kap zadela, ko sem videla, koliko je bila takrat ura. rekord, ni kaj, upam, da bodo odslej vse noči take. verjetno je pripomogla tudi ohladitev ponoči, kaj pa vem...

kako jih imate oblečene ponoči? mi smo imeli doslej pižamice s kratkimi rokavi in nogicami, včeraj sem ji pa dala s kratkimi rokavi in dolgimi hlačkami, pa čez rjuhico in dekico. in se mi zdi, da je imela kar mrzle rokice (rokice, ne dlani), tako,da danes dobi pižamico z dolgimi rokavčki.

GH - mi sicer goste hrane še nismo dali, sem ji pa naredila nekaj žličk sokca iz korenčka, ji dala dva dni zapored, nato pa iz jabolčka. in jabolčni ji ni bil nič kaj všeč, je kar jokat začela, korenček pa ful. se mi pa zdi, da jo je sprememba ful "pognala", ker je imela oba dneva tak pritisk, da je bilo treba posteljnino menjat user posted image user posted image
Saj bi ji ful dala že kakšno kašico, ampak bom še vsaj en mesec dajala samo sokec za okus, po par žličk, ravno toliko, da se okusov navadi... se mi zdi, da še vedno jeziček ven daje, sploh zdaj opazim, ko se doji, da bradavico prav poliže od spodaj navzgor. iz česa (in kako) še lahko napravim sokec?

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
27.7.2010 9:30:46   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

A dej, no! A tudi tebi ne grejo? user posted image user posted image user posted image  Sam je to res zanimivo, ko so vsi tako pametni in modrujejo, kako bodo kg-ji kar sami dol leteli, ampak pri meni pa kar nič od tega!?!?! user posted image

Joj, meni tudi še stoji na +4. Ampak sem pogruntala zakaj (tudi..). Sem pila razredčen sok iz bezga cel ta čas. In sem ga spila v povprečju 5 litrov vsak dan. Na kar zadnjič gledam embalažo in gor piše, da 1 deci vsebuje 304 kcal - torej jaz ga razredčim na 1 liter, kar je še vedno 304 kcal. Če pa ga spiješ toliko kot jaz, je to 5 * 304 = 1520 kcal user posted image user posted image user posted image  Valda, meni pa kile nikamor... Pojedla tudi nisem ne vem kaj več kot prej, pa tako sem govorila, da ker dojim, da lahko pojem 500 kcal več kot prej... No, zdaj sem skenslala tisti malinovec in sem samo še na vodi.

Aja, pa še trebušnjake sem začela delat. Sicer so bolj kvazi trebušnjaki, ker me še hrbet boli, pa malo se še bojim zaradi šivov po carskem rezu, ampak jih kar naredim 100 vsak večer pred tv ( 30 + 30 + 40).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
27.7.2010 9:33:20   
lunka1
Jessy - ti si imela prvič CR, ane? a so ti zdaj pri Tobiji dali kakšno možnost imeti spet ponovno CR? Ali je bilo čisto samoumevno, da boš rodila vaginalno? saj meni se še ne mudi, ampak vseeno bi bila rada malo pripravljena, ker namreč ne želim rodit nikakor drugače kot s CR! si ne želim kakšnega presredka šivanega, pa še trebuh imet zašit od prvič.

Branka81 - katerega ginekologa imaš ti? meni so rekle punce z Jesenic, da naj si izberem Tratnjeka ali Bernika, če želim, da bo moja želja po ponovnem CR še najbolj upoštevana.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
27.7.2010 10:32:16   
Jessy
Lunka, jaz sem imela Tobijo vsak večer oblečenega v dolg pajacek, ampak iz zelo tankega bombaža, spodaj pa brez bodija. Res pa je, da ga v vročih nočeh nisem nič pokrivala. Zadnji dve noči, pa ima dolg bodi (malce debelejši) in pajacka brez rokavov, ki se zapenja na ramenih. Pokrit je s poletnim "kovtrčkom", čeprav ga kar hitro zbrca dol in si bo treba omisliti vrečo.

Za sokce ti ne znam svetovat, ker se v to nisem poglabljala, saj mu jih ne dajem.

A samo +4 še imaš? user posted image  Jaz imam od prvega poroda +10 in od zdajšnjega še +10, torej +20 viška. Jp! user posted image  Bom garala, da se jih znebim.
Sokovi so že od nekdaj full kalorični. Prav tako sladke vode! Jaz jih tudi od daleč noč8em videti.

Prvič sem imela CR in zdaj bi lahko izbirala, ali CR ali porod. Šteje se, da naj bi vsaj 2 leti po CR ne zanosil, da se vse poceli kot se mora, da lahko potem rodiš normalno. Pogoji za naraven porod po prvem CR so, da imaš svoje popadke, da otrok ni težji od 3500 g in da se lepo odpiraš.
Če si ne bi želela takega poroda, bi lahko imela CR, če tako ti rečeš.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
27.7.2010 13:15:49   
branka81
oj..jz imam Tratnjeka,sam ga bom menjala..sej baje kot ginekolog je stručko,sam pristopa pa nima,ap tud nč se ne morš z njim pogovorit,,jz sm bla ssicer sam enkrat pri njemu kr prej sm hodla v krško,kr sm se šele lani preselila na jesenice.Bernik je baje fajn...user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
27.7.2010 13:40:10   
branka81
jz sm se med nosečnostjo zredila za 12kg in sm en mesec po porodu vse dol zgubila jupiiiii..zdej pa sm že dobila nazaj 3kg in to vse na trebuh...telovadit se mi ne da, se pa full sprehajamo...res pa je tud da včasih preveč sladkarij pojem..če so pa tok dobre mmmmmmmmm...grem hitr kosili skuhat,pikica mi pa spančka...lep dan mamiceuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
27.7.2010 21:42:20   
zoey
Ojla!
Joj ta mraz, takoj čutim grlo user posted image Samo da me še bolj ne zvije, pa se ne bom pritoževala. Mogoče je pa psiha na delu, ker imam ju3 zobarja user posted image Še prej pa greva z malim v Kranjsko Goro, po dopustnici. Mmmm, je blo lušno, ko smo bili sami doma user posted image Včeraj sva ga dala v taveliko banjo, s ful vode, pa je bil spet čist na izi. Ni mu bilo kriza, nekega hudega navdušenja pa tudi ni bilo. Pa taka riba user posted image Drugače se pa zabavamo z GH user posted image Zjutraj zdaj dobi kašico z mojim mlekom in skoraj vsak dan povečam za 10 ml mleka. Pa vsak dan kaj novega pogruntam user posted image Najprej sva se futrala v postelji, tako da sem ga imela na stegnih, pa je na veliko telovadil zraven. Pa sam bi držal žličko. Druga roka pa nujno zraven v usta. Potem pa povsod, po meni, laseh, kar je dosegel. Sem uvedla prisilno pleničko (ala prisilni jopič) user posted image Tako da ima zdaj roke pod pleničko. Seveda še zmeraj najdejo pot do ust s pleničko vred, samo to mu ni tak filing. Danes sem ga pa še preselila v voziček in mislim da smo zmagali user posted image Za kosilo pa sva poskusila korenčkov sok, surov nariban korenček in kuhano bučko, pa je bilo vse nein, danke. Ga ruka kot da bi bil na štrom priključen, pa take face dela, da me pobira zraven. Danes sem mislila it na krompir, pa se je kavica zavlekla, pa sva šla potem še k cimrčku domov na klepet, pa je pikanogavička skuhala korenček in je šel v promet user posted image Mogoče je pa samo družbo potreboval user posted image Potem je pa tud mama drgnila, da je flekce stran spravila user posted image
Voda v telesu mi pa še kar vztraja user posted image Tako da ne gojim nekih simpatij do tistih, ki jamrate zarad 2 al pa 4 kilc user posted image Jaz imam samo Jessy rada, ker je moje kategorije user posted image Bejba, kdaj greva spet h Kljukcu praznovat user posted image
Za ponoči je bil v kratkem pajacku pa s pleničko pokrit, zdaj ko se je pa ohladilo, je pa spet v dolgem + kovtrček. So malo prehude temperaturne spremembe tole user posted image
Lunka - ko sem si jaz delala sokce, mi je bil ful dober korenček-jabolko-pomaranča, pa korenček-jabolko-breskev, pa pesin domač je bil tudi njami. Načeloma lahko delaš sok iz vsega, ma ne vem kaj bi bilo za user posted image ok. Pa najlažja varianta je sigurno sokovnik, je pa to enga pucanja user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
27.7.2010 22:00:45   
Anonimen
Kile...nebi o tem...bom modro tihouser posted image

GH...brez skrbi...naš se je skoraj davil, pa tiste izraze kot da bi mu šlo grozno na bruhanje je delal, pa se nisem dala in zdej tudi že manj jezička ven poriva in lepše pogoltne dol hrano. Danes je jedel kolerabo in krompir kuhano in zmiksano v kašico. Je pojedel kar dosti tega.

Oblačenje: jst ga isto kot ti jessy dam ponoči v bombažni pajacek z dolgimi rokavi in pokrijem z poletnim kovtrčkom, pa ga začuda ne zbrca dol, ker mu očitno paše- prej je vse zbrcal dol ko je bilo vroče, kljub temu da sem ga samo z rjuhco pokrivala.

sokovi...jih ne maram-bljek, HB imam najraje vodo.

naš je dons zaspal mal čez deveto uro, ga premikava nazaj na bolj zgodnje odhode v mižule, tko da sem prej frej-zdej pa na netu visimuser posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.7.2010 8:46:12   
Jessy
Jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako fajn bi bilo, ko bi naš dečko zvečer šel pozneje spat, npr. ob 22h in ne ob 20h, in bi zjutraj dlje spal, npr. tja do 10h, ne pa ko se zbudi že kmalu po 6.30, kar je zame še sredi noči. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoey, jaz te imam tudi rada, ker mi delaš družbo z vodo! user posted image user posted image user posted image  Kljukec? Lahko prav kmalu! user posted image

Včeraj sem mojemu naročila, da mi je kupil stekleno strgalo, ki mi ga je že pred časom priporočila med. sestra pri pediatrinji, saj zdaj miksam s paličnim, pa se mi zdi, da preveč zmiksa, nekaj koščkovo stane pa še celih, ker je količina še premajhna. Bom danes sprobala, da vidim, kako bo ratalo.
Tudi skodelice Tommee Tippee mi je prinesel, vključno s krožnikom s pokrovom ter žličko. zdaj mi bo lažje tovoriti že pripravljeno hrano s seboj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.7.2010 8:57:45   
Jessy
Zoey, a lahko še enkrat pokukaš v tisto knjižico o prehrani in mi poveš, kdaj se po novem uvajajo jogurti in skutke?user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
28.7.2010 9:02:38   
branka81
jutroo..moja miška se je pa dans zbudila že ob 4h pa sm jo podojila še napol u spanju pol je pa pridno  zaspančkala nazaj do osmih,ampak jz bi šeeeeeeee hehe..ni druge ko vstat..predvčerajšnjim sm bila u baby centru sm šla pogledat za prenosne posteljice k so v akciji,dans ni blo pa nobene več,dobijo pa jutr nove tko da jo grem kupit,da bo mala llahko spančkala ko gremo na dopust al pa k meni u krško.
Dans ji bom probala dat korenčkov sokec za pit,pa bomo vidl če ji bo dober...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.7.2010 11:48:26   
Jessy
Jaz sem mu prej nastrgala jabolko na stekleno strgalo in je super. Se mi je dopadlo, ker je bolj kašasto in ne kot pire, kar dobim s paličnim. Popoldne mu bom tako nastrgala hruško.
Za kosilo mu bom pripravila pire krompir.

Branka, pa ne, da si jo šele ob 4h dojila? Ufff, moj je očitno bolj pri lačnih. Jedel je ob 18h, nato ob 23h, pa ob 2h, 6h in vstal ob 6.30. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.7.2010 11:56:14   
branka81
ja moja ponavad zaspi okrog 21,najkasnej 22h in spi vse do 7h,brez prebujanja,dans pa je bla že lačna ob 4h...zdej smo pršle iz sprehoda in se mal igramo...pa ti kaj lepega počnete?user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.7.2010 12:16:18   
Jessy
Branka, to je pa že luksuz!!! user posted image  Jaz bi tudi take noči! user posted image

Pri nas ne počnemo nič posebnega. Prej smo bili 1 urco zunaj pred hišo, zdaj Tobija spi, Neja gleda risanke, jaz pa kuham, ker pride vsak čas možek na kosilo. Popoldne pa še ne vem, kaj bomo, razen to vem, da moramo do trgovine.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.7.2010 12:38:15   
t_anja
Naša bejba spi že 2 uri. Je popapcala jabolko in banano 90ml in pol še 90ml mleka. Zdaj me pa zanima če lahko jst njej dam že ceu obrok GH za popapat brez mleka. Zdaj delam tako, da ji zjutraj in pred spanjem dam samo mleko tri vmesne obroke pa popapa pol kašce in pol mleka. Sem pa včeraj nardila riž in je vse pomezila. Sem zmešala z jabolčno kašico.  Sliš se čudna mešanca ampak ko gledam kaj vse mašajo v tiste frutke je to še fajn varjanta.

Drgač pa lepo papa GH in bomo zgleda začeli že na mleku šparat user posted image . Sam sem brala v neki reviji, da more 4-6 mesecev star malček dobit vsaj 600ml mleka.

Oblačenje - jst tud našo oblačim v dolge rokavče. Sploh za spat, ker se vedno razbrca in vstajam ponoč, da jo pokrijem. Si morem umislt spalno vrečo. Je pa tud pr nas problem najdt kakšn body primerne velikosti. Sem najdla v eni vrečki 3 bodije še zapakirane z dolgimi rokavčki (obiski kupujejo za naprej) in sem jih že oprala.

Zdaj pa morem it dojenčico pogledat, ker že veselo gruli in se je po možnosti v postelci že za 90 stopin obrnila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v svežem ampak še vedno dovolj toplem vremenu (bolš kot tista neznosna vročina)user posted image user posted image user posted image user posted image

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?