|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 8:56:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 9:01:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 9:10:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
29.7.2010 9:14:57   
Majuska
Jutro,

evo me ... nekam čemeren dan imamo danes, ampak bo že. Mi paše, da ni prevroče, sem lahko vsaj nove balerinke obula user posted image

popoldne bomo šli morda do Lumpija, če bo res deževalo.

Pridne bodite!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1704
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 10:44:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.7.2010 10:59:39   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz jambram kako se doma nič ne je, v vrtcu pa obvezno repete hoče user posted image user posted image user posted image ... pa mi reče moj oče: Jah, lubica, doma ima vsa hrana isti okus. user posted image  Pa saj sama veš, da je "pri sosedih" vedno boljše za jest kot doma. user posted image ... a bejž no...

naš tudi kruha doma noče veliko glodat, v vrtcu pa ja, pa ko se vsedemo v avto bi on žemlco... user posted image ... ej, nič jasno, nič!!!!

je pa glista, še nismo na 12 kg prilezli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 14:34:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 14:43:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.7.2010 14:45:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

TIA IN LAN - VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN! LEPO PRAZNUJTA!

vseeeeeee najboljše!!! user posted image ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.7.2010 14:46:27   
3jeMi
... drgač pa niste resne... user posted image user posted image user posted image

... grem pa k frizerki na en čvek... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.7.2010 15:00:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... drgač pa niste resne... user posted image user posted image user posted image

... grem pa k frizerki na en čvek... user posted image

samo na čvek? user posted image

... ej kakšen dan - rihtam drugim potovanja, namesto da bi sama kam mrknila ... zunaj pa dež, da me kar mine user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.7.2010 15:57:28   
nanka
Tia in Lan vse najboljše za 2. rojstni dan, veliko daril vama želim, user posted image user posted image

mamicama pa en velik šopek user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.7.2010 16:22:31   
metuljcek321
user posted image G'day.

Uf, kakšen dež. Zjutraj sva šli k frendici na čvekec (darila za tamaučka odlična, tko da sem obviously včeraj dobr nabavla - bravo, jaz), naju je mogla pol z avtom domov zategnit, k je tko lilo. Za popotnico je Anja dobila 2 ogromni vreči jesensko-zimskih oblačil - tko lepih, da sem samo gledala. Ma, res krasno. Zdaj se je naval darovalcev oblekic itak izredno skrčil - prej, na začetku - je to laufalo sto na uro, zdaj pa se tu in tam še najde kdo, ki ima kaj, česar ne rabi več. Je tud pri vas tako?

Mala je bla naspidirana, dež ji je dal krila, očitno ... zaspala nekaj čez 3 šele - dio mio, sem samo debelo gledala. Ob 5-ih pridejo prijatelji na obisk, očitno bo princess takrat glih blagovoljila vstat in nas razveselit s svojo prisotnostjouser posted image

OMG, a kar tko, al kaj, hruškica ... jaz pa nisem nikoli probala ... a sem čist za luno? Jadranje se bere SANJSKO, čista 10ka (se mi kar mal pokolca - midva sva nekoč mal jadrala - imela 3 jadrilice, tko čist ljubiteljsko in zlo na easy, privez v Bernardinu - uf, kje so ta leta .... long gone, je blo pa lepo, lepo, lepo ... ej, pa kolk sem bla takrat rjava - OMG, sem glih zadnjič fotke gledala -. neverjetno - zdaj sem jogurt)!! Moravci - 10 points as well. In vau, kako velik tatu - sem že pozabila, kakšen je. A podaljškov nimaš več v laseh? Kako pa aparat? Men ta mala vsako jutro zobe prečekira (čez noč imam snemnega notri) & komentira: "Mami ima paparat, Anja nima paparatuser posted image "

Umpa, aha, me je vmes prešinlo, da sem ZIHR zbrkljala "summer edition," zdaj, ob koncu komentiranja, pa ne ... hja, mea kulpa, bojo pa še 1x spremenili, da jim ne bo preveč dolgčas med počitnicami. Kako si ti? Luka? Kaj dogaja? Nekam nezgovorna si ... pripravljaš presenečenje? Upam, da si OK! A si kaj govorila s Tinky - kako je njena mala Maja? Kdaj gresta domov? So v redu? Kako big brother?

Majuška, super za ustvarjanje, Aleksandrov ušesek in lajkanje mojih romanov - he, he, mogoče bi mogla pa tele moje povzetke enkrat objavit - tko kot, k zberejo kolumne in hopla z njimi v knjigo

Danes v Lady prvič videla Natalijo Verboten nosečo - lep trebušček je, se mi zdi kar konkreten že  glede na dejstvo, da naj bi dete prišlo na svet konec novembra. A, še to - včeraj pa sva z Almero v živo videli Saško Lendero & family  .... sem bla kar navdušena - men je to kul. Joj, če bi živela v LAju - men bi se najbrž kar mešaluser posted image  Speaking about Saška - danes pa prebrala, da je Saša Einsiedler rojena na isti dan kot Anja (15. 7. torej) ... opala ...

levinja, kako pike pri mali? Je bolje? Kaj je potem bilo?

3jemi, ženske postajamo nevarne, popadljive - ja, kar naj se nas bojijo tipčki, ni kaj. Kdor je šef, je šef (pa makar slab).
Almera, user posted image  za izhode z možekom ... keep up the great rhythm.

populis, kaj je blo malčici, da se je zbudila in jokala? Upam, da bo danes ponoči OK.  Naša je vstala ob pol enajstih zvečer & rekla: "Vstala sem že" - sva jo ignorirala, zaprla vrata, ugasnila luč v dnevni in čakala, da mrkne nazaj. Se je šel moj tuširat & slišim, kako mala ob točenju vode komentira: "Ati kaka. Kaka ati." ..... tišina .... "Ati se umiva" ..... tišina ........ "Ati se kopa. Kopa se" .... bum, good night .... Hja, kdo bi vedel.

O, ti drekec pekec za žulj, no. Ful zoprna zadeva. Da ne zmrzneš, svetujem tako mega kombinacijo:
user posted image

roza Lukauser posted image  user posted image  user posted image , sem se narežala, tud 2x sem šla prebrat, če si res napisala LUKA, al je kakšno dekliško imeuser posted image  Mi smo tud zdaj našo Marto mal bolj spodobno oblekli - svakinja mi je vrnila mini cunjice, k sem ji jih posodila za malega (itak je sumo proti naši Anji, k je bla majhna & mu je vse premajhno) - tko da smo 50ke ponucali za punčko (aha, Almera, glih včeraj sem lepo stestirala, k si mi svetovala, da je to glih dojenčku prav - preverjeno drži - thanks!). Populis, lepe slikce - vse.

neboglasnica, naj vas greje ljubezen v teh hladnih dneh.

rebeca, tole s hrano mi je znano - zdajle 2 dneva pri tašči in tastu je ni blo treba nič vprašat, če bo kaj jedla - je prišla in se napokala. Danes zjutraj pa vstane, da bo Čokolino (oz. skoz je Čokolešnik, ampak jaz zmeraj rečem Čokolino, k tud ta mala tko govori) ... anyway ... ji pripravim, pravi: "Ne bo Čokolino." Hm, kako prosim? In ga ni - 2 žlici in je to to. Uspela je pojest malo juhice + eno palačinko z Nutello (ja, okus ima dober), za potem imam še makarone z mletim mesom in grahom (grah obožuje - "Grahek bo, grahek bo" & ga lovi z žličko, proti koncu obroka pa v desni drži žlico, z levo pa grahke pobira in jih nosi v usta) - tko da menda bo kaj to jedla. Vmes je padel še kos kruha in to je to. Ful malo, trebušček pa kot balonček. Očitno je bla na počitnicah grajska ponudbauser posted image

3jemi, sam žemljica je pa res super - jaz bi jo tud lahko anytime, anyplace, anywhere jedla (a ni to tud komad?). Čist razumem vašega fantiča, kako je s tem. nosečka Maja - kako se imajo?

praznovalčka, happy 2nd birthday!!!! Zažurirajta, naužijta se vajinega dneva do konca! flower, kako je zdaj Lan? Se je stanje normaliziralo? Poročaj!

-....- ajde, pičim jaz pripravit narezek za obiske ...  lepo bodte ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.7.2010 18:23:20   
glugluglu
Tia in Lan VSE najboljše!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

ZEEELO lepe slikce od vsehuser posted image

metuljcek
, jutri (če bo vse posreči) grem po službi in ko poberem še Tiana direktno po Marka in Nino na Kolpo in pridemo v soboto.
Ta teden je tašča pri nas, pazi Tiana, jutri zjutraj gremo pa vsi v Lj.
Jaz sem pa glih premišljevala, da me sploh ne gane, če kakšnega znanega vidim, kakšnih še spoznam ne. Sicer jaz osebno nobenega takega ne poznam, ampak so pa kakšne povezave s kakšnimi (na primer bivši sošolci, sosošolci..pa še kaj.)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 19:07:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.7.2010 20:17:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, super za ustvarjanje, Aleksandrov ušesek in lajkanje mojih romanov - he, he, mogoče bi mogla pa tele moje povzetke enkrat objavit - tko kot, k zberejo kolumne in hopla z njimi v knjigo

zakaj pa ne? mislim da bi se prav lepo bralo, ker vedno tako lepo povzameš vse, kar napišemo user posted image   zadevo preimenuješ v "Julije", pa je user posted image

Danes v Lady prvič videla Natalijo Verboten nosečo - lep trebušček je, se mi zdi kar konkreten že  glede na dejstvo, da naj bi dete prišlo na svet konec novembra. A, še to - včeraj pa sva z Almero v živo videli Saško Lendero & family  .... sem bla kar navdušena - men je to kul. Joj, če bi živela v LAju - men bi se najbrž kar mešaluser posted image  Speaking about Saška - danes pa prebrala, da je Saša Einsiedler rojena na isti dan kot Anja (15. 7. torej) ... opala ...

je zanimivo vedeti, s katerimi slavnimi si delimo RD, a ne? Jaz si ga recimo delim z Balaševičem,  pa z Dalijem user posted image

O, ti drekec pekec za žulj, no. Ful zoprna zadeva. Da ne zmrzneš, svetujem tako mega kombinacijo:
user posted image

O kolk sem se nasmejala ob tej fotki user posted image   a veš, da je to počel en kolega, ko je hodil na balkon, na mraz kadit? Za crknit!!! user posted image user posted image

-....- ajde, pičim jaz pripravit narezek za obiske ...  lepo bodte ...

... mirne duše se lahko ustaviš še v naši jedilnici user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.7.2010 20:40:51   
Inigo
helou babe žabe! user posted image ker je že to prajla?

hruška- luškane fotke! dj pokaži še kako z jaranja user posted image

kajenje - sj ne bote verjele... ampak jst še cigarete nism probala user posted image user posted image nikoi me ni niti vleklo, nikoli me ni zanimalo... pa nism. pa niti najbrž ne bom. mi ful smrdi.

populis - ma Lariki se prav vidi kak živc je. vidim ji u očkah kk kravžla živčke! user posted image

aurora - a veš... se kj nekako strinjam z možekom. kr počakte jo user posted image

mi gremo pa v soboto na morje. hruška, se bomo kj slišal, kr bomo vse do 8.8. dol. mormo it na kako pivičko! user posted image

jst sm pa zadnjič vidla pr nas družino Mandič - Zemljič na koncertu Jinxov (sta bla mulca zraven, namest, da bi bla u postli user posted image ) in družino Poles na igrišču včeraj. je Brin tamali na glavo vsul pesek. joooooooj kok mi je blo nerodno! user posted image user posted image Peter se je sicer režal, mala čudn gledala, jst rdeča kot rak, Brin pa tak krohot... user posted image

punce, a je že bla kera z mišom v bumbar parku u MB?

< Sporočilo je popravil Inigo -- 29.7.2010 20:44:16 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 20:55:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:00:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:02:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:03:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:04:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:05:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1723
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:07:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 21:08:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......