metuljcek321
|
G'day. Uf, kakšen dež. Zjutraj sva šli k frendici na čvekec (darila za tamaučka odlična, tko da sem obviously včeraj dobr nabavla - bravo, jaz), naju je mogla pol z avtom domov zategnit, k je tko lilo. Za popotnico je Anja dobila 2 ogromni vreči jesensko-zimskih oblačil - tko lepih, da sem samo gledala. Ma, res krasno. Zdaj se je naval darovalcev oblekic itak izredno skrčil - prej, na začetku - je to laufalo sto na uro, zdaj pa se tu in tam še najde kdo, ki ima kaj, česar ne rabi več. Je tud pri vas tako? Mala je bla naspidirana, dež ji je dal krila, očitno ... zaspala nekaj čez 3 šele - dio mio, sem samo debelo gledala. Ob 5-ih pridejo prijatelji na obisk, očitno bo princess takrat glih blagovoljila vstat in nas razveselit s svojo prisotnostjo OMG, a kar tko, al kaj, hruškica ... jaz pa nisem nikoli probala ... a sem čist za luno? Jadranje se bere SANJSKO, čista 10ka (se mi kar mal pokolca - midva sva nekoč mal jadrala - imela 3 jadrilice, tko čist ljubiteljsko in zlo na easy, privez v Bernardinu - uf, kje so ta leta .... long gone, je blo pa lepo, lepo, lepo ... ej, pa kolk sem bla takrat rjava - OMG, sem glih zadnjič fotke gledala -. neverjetno - zdaj sem jogurt)!! Moravci - 10 points as well. In vau, kako velik tatu - sem že pozabila, kakšen je. A podaljškov nimaš več v laseh? Kako pa aparat? Men ta mala vsako jutro zobe prečekira (čez noč imam snemnega notri) & komentira: "Mami ima paparat, Anja nima paparat " Umpa, aha, me je vmes prešinlo, da sem ZIHR zbrkljala "summer edition," zdaj, ob koncu komentiranja, pa ne ... hja, mea kulpa, bojo pa še 1x spremenili, da jim ne bo preveč dolgčas med počitnicami. Kako si ti? Luka? Kaj dogaja? Nekam nezgovorna si ... pripravljaš presenečenje? Upam, da si OK! A si kaj govorila s Tinky - kako je njena mala Maja? Kdaj gresta domov? So v redu? Kako big brother? Majuška, super za ustvarjanje, Aleksandrov ušesek in lajkanje mojih romanov - he, he, mogoče bi mogla pa tele moje povzetke enkrat objavit - tko kot, k zberejo kolumne in hopla z njimi v knjigo Danes v Lady prvič videla Natalijo Verboten nosečo - lep trebušček je, se mi zdi kar konkreten že glede na dejstvo, da naj bi dete prišlo na svet konec novembra. A, še to - včeraj pa sva z Almero v živo videli Saško Lendero & family .... sem bla kar navdušena - men je to kul. Joj, če bi živela v LAju - men bi se najbrž kar mešal Speaking about Saška - danes pa prebrala, da je Saša Einsiedler rojena na isti dan kot Anja (15. 7. torej) ... opala ... levinja, kako pike pri mali? Je bolje? Kaj je potem bilo? 3jemi, ženske postajamo nevarne, popadljive - ja, kar naj se nas bojijo tipčki, ni kaj. Kdor je šef, je šef (pa makar slab). Almera, za izhode z možekom ... keep up the great rhythm. populis, kaj je blo malčici, da se je zbudila in jokala? Upam, da bo danes ponoči OK. Naša je vstala ob pol enajstih zvečer & rekla: "Vstala sem že" - sva jo ignorirala, zaprla vrata, ugasnila luč v dnevni in čakala, da mrkne nazaj. Se je šel moj tuširat & slišim, kako mala ob točenju vode komentira: "Ati kaka. Kaka ati." ..... tišina .... "Ati se umiva" ..... tišina ........ "Ati se kopa. Kopa se" .... bum, good night .... Hja, kdo bi vedel. O, ti drekec pekec za žulj, no. Ful zoprna zadeva. Da ne zmrzneš, svetujem tako mega kombinacijo: roza Luka , sem se narežala, tud 2x sem šla prebrat, če si res napisala LUKA, al je kakšno dekliško ime Mi smo tud zdaj našo Marto mal bolj spodobno oblekli - svakinja mi je vrnila mini cunjice, k sem ji jih posodila za malega (itak je sumo proti naši Anji, k je bla majhna & mu je vse premajhno) - tko da smo 50ke ponucali za punčko (aha, Almera, glih včeraj sem lepo stestirala, k si mi svetovala, da je to glih dojenčku prav - preverjeno drži - thanks!). Populis, lepe slikce - vse. neboglasnica, naj vas greje ljubezen v teh hladnih dneh. rebeca, tole s hrano mi je znano - zdajle 2 dneva pri tašči in tastu je ni blo treba nič vprašat, če bo kaj jedla - je prišla in se napokala. Danes zjutraj pa vstane, da bo Čokolino (oz. skoz je Čokolešnik, ampak jaz zmeraj rečem Čokolino, k tud ta mala tko govori) ... anyway ... ji pripravim, pravi: "Ne bo Čokolino." Hm, kako prosim? In ga ni - 2 žlici in je to to. Uspela je pojest malo juhice + eno palačinko z Nutello (ja, okus ima dober), za potem imam še makarone z mletim mesom in grahom (grah obožuje - "Grahek bo, grahek bo" & ga lovi z žličko, proti koncu obroka pa v desni drži žlico, z levo pa grahke pobira in jih nosi v usta) - tko da menda bo kaj to jedla. Vmes je padel še kos kruha in to je to. Ful malo, trebušček pa kot balonček. Očitno je bla na počitnicah grajska ponudba 3jemi, sam žemljica je pa res super - jaz bi jo tud lahko anytime, anyplace, anywhere jedla (a ni to tud komad?). Čist razumem vašega fantiča, kako je s tem. nosečka Maja - kako se imajo? praznovalčka, happy 2nd birthday!!!! Zažurirajta, naužijta se vajinega dneva do konca! flower, kako je zdaj Lan? Se je stanje normaliziralo? Poročaj! -....- ajde, pičim jaz pripravit narezek za obiske ... lepo bodte ...