|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 9:38:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
28.7.2010 9:42:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

ajde dosta više od mene, idemo na ŠG, čawuser posted image

ma itak si mogla malce notr prenest user posted image   lepe slikce, se vidi, da je Lara uživala na polno user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.7.2010 9:51:02   
netki
punce hvala k mi svetujete, opominjate......user posted image user posted image user posted image

ne sej po tej ceni ne bova kupila, to ziher, upava na barantanje al pa nč.....preverjala pa tud nisva še nč kr še nisva tolk delč, če bi se že odločila bi imela s seboj strokovnjaka

Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 9:57:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 11:30:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.7.2010 12:06:56   
3jeMi

user posted image

user posted image  

kakšna frajla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.7.2010 12:09:29   
3jeMi

Ful mi je žal da smo Ribiča Pepeta zamudili. Kje bi našla program kje nastopa , 3jemi, ti k si pr koritu maš kak link ?

user posted image  ej, jaz sem ga najdla zgolj po slučaju, sploh ne vem kaj mi je bilo, da sem šla malo po Lumpijevih straneh pogledat in je tam pisalo... na www.ribicpepe.si je pa bolj malo... ta ribič pepe je v civilu tak umetniški človek (http://www.ribicigor.com/cv.php , pa še na isti dan praznuje kot naša GR) in se mi zdi, da mu internet glih ne gre, ne vem pa kdo mu ureja stvari in so ali pa niso napisani datumi nastopov... tako, da ga vedno bolj ponesreč ujamemo user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 28.7.2010 12:18:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1682
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 12:47:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 13:30:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.7.2010 20:20:06   
glugluglu
u ste zgovorne, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.7.2010 20:48:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

u ste zgovorne, user posted image

sorči user posted image

sem imela večerjo, zdajle 5 minut za RR, potem tuš, kasneje nameravam preleteti moje ustvarjanje ... potlej bi se pa že spodobilo iti spat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.7.2010 21:16:19   
nanka
Večer, mi smo nazaj, bilo je super, vroče, morje noro toplo, Metuljčica bili smo v Zambratiji. Sama mivka, punci sta uživali, žal mi je samo da nisem vzela senčnika, ker me je sonce grelo direkt v glavo, posledica je glavobol.

Žal mi je da se nismo utegnili ustavit pri Neboglasnici, ker se nam je mudilo domov, sem morala peljati Natko v laboratorij, da dobim potrdilo za v vrtec, ker njena zdravnica odhaja na dopust ( pa mula ni otla lulat v lonček, kri je dala brez joka, ko bi morala pa lulat je znorela, tako da bom jutri zjutraj lovila lulanje in ga pred službo odnesla tja).

Jutri pa služba, počasi si pa res že želim dopusta, pa ga še ne bo tako kmalu, res sem že utrujena.

Zmatrana do konca, letim proti postelji,
nočka.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.7.2010 21:23:59   
metuljcek321
Hej, punce!

Bil je crazy day - shopping, shopping, shopping, me kar pri srcu stisne, k se spomnim, kolk denarčka je šlo bye, bye, ampak sem pa kupila vse živo za Anjine male prijateljčke, popedenala vse, tko da HALLELUJAHuser posted image  user posted image  user posted image  Tomorrow že greva k dvema, tko, da bo fletno, fletnouser posted image

Madam so prišli domov z mini breaka - razpoložena ful, ful, ful, že ko sem jo po telefonu poklicala, sva prav simpatično pokramljali:

Jaz: Kako si?
Anja: Dobro.
j: Kaj delaš?
A: Je.
J: A ješ?
A: Ja.
J: Kaj pa?
A: Juhico in makarončke.
J: Oooo, pridna. Kdo je pa zraven tebe?
A: Ati. Ati je ...
J: Kaj si pa danes delala?
A: Igrala. Igrala. Gledala zajcke, ....

Itd. ... ma, da se ti zjoče srce od simpatičnosti, no ... res je blo kjut ... sem potem tko čakala & pogledovala skozi okno, kdaj bosta prišla domov, da sem skor heksenšus fasalauser posted image

Za welcome home sem ji spekla palačinke ("Ne bo juhice Anja, palačinke bo - mmmmm, dobreuser posted image  user posted image  user posted image "), pa kupila sem ji mini set za kuhanje. Se ji je odklopilo, je skuhala za cel tedenuser posted image
-------------------------------------

Almera, superca je blo pokramljat s tabo, vedno si kul sogovornica. Morava kmalu ponovit. Si dobila, kar si iskala?

populis, sem te pogrešila, pa potem izvedela, da sta s tatkom sama in mal izkoriščata skupne trenutke. Kako je blo na hribolazenju? Pa mala miss v varstvu? Je imela apetit? Ma, na slikcah izgleda tak iskriv cukerček, da bi jo kar k sebi stisnil in objemal, pikica mala simpatična, tale Lara-raketa našauser posted image

netki, poročaj še naprej, kako se bosta odločila.

nanka, kako je blo?

3jemi, to pa so sanje. Mirno noč ti želim danes!

zimska, ste zdravi?

Majuška, kaj ustvarjaš? Aleksandrov ušesek je OK? (al je to že ful v past tensu - sem rahlo izgubila časovno predstavo, k sem tolk v šusu brala po dopustuuser posted image )

glugluglu, kako kaj pri vas? Sta še sama s tamaučkom? A veš, da sem se prejle že skoraj zmenila za meeting s frendico v petek v Logatcu (!) - bi še k vam lahko skočili - a je morala žal skenslat, ker gre z malim nekaj nujno v Lj. Too bad. Zdaj čakam odgovor ene druge frendice, pa potem vidim, kaj in kako. Ti sporočim.

hd, si že back to normal? Je popustil učinek "substance"?user posted image  Kako je blo na jadranju???????

rebeca, kje si? Okolica že dobiva svojo lepo obliko/podobo? Sem zihr, da bo drop-dead gorgeoususer posted image

Kako je kaj naša dopustnica neboglasnica? So v redu? Upam, da si uspe odpočit naša bejba.

--------------------------------------
Gledam atletiko & se počutim skoraj tako, kot da zraven telovadim. It feels good.

PS: A se vidi, da

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.7.2010 21:26:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Večer, mi smo nazaj, bilo je super, vroče, morje noro toplo, Metuljčica bili smo v Zambratiji. Sama mivka, punci sta uživali, žal mi je samo da nisem vzela senčnika, ker me je sonce grelo direkt v glavo, posledica je glavobol.

aha, sem glih kucala, k si se javila

lepo, da ste preživeli fajn dan

aaaa, Zambratija - tam je pa baje prima za tamaučke, mivka in touser posted image  user posted image  sva lani tud stanovanja tam gledala, 300 m od morja & je bla to prva postavka, k jo je posrednik izpostavil - odlična plaža za otroke, .....

spočij si, služba ima pa zdaj itak čist drugačen vidik - NDČ, draga moja, NDČ ... zdaj bo vse drugač, boš vidlauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.7.2010 21:28:21   
metuljcek321
.... a se meni samo zdi, al je summer edition spet odfrčal v nebo?

... bom počasi odfrčala še jaz - čaka me fuuul za zlikat - vse morske zadevščine ... let's go ...

mejte se

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 22:33:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 22:33:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 22:49:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1693
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 22:53:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1694
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 23:02:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 23:05:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.7.2010 23:06:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, kaj ustvarjaš? Aleksandrov ušesek je OK? (al je to že ful v past tensu - sem rahlo izgubila časovno predstavo, k sem tolk v šusu brala po dopustuuser posted image )

Ehh, mi je že skoraj glava počila od idej, ki so se nabirale notri, pa sem jih malo morala spraviti na papir - figurativno seveda, ker je vse na kompu user posted image   kot rečeš ti - it feels good, very good user posted image user posted image

Aleksandrov ušesek je zdaj OK, nasrečo je to res v past tensu user posted image   hehe, a veš da imam zadnje čase samogovore v angleščini? Najbrž indijanski, pa se nič ne sekiram ... user posted image

super je brati tvoje poste, sem jih pogrešala  user posted image

HD, super slikce si dala gor, me veseli da ste imeli krasen dopust user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1697
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 23:26:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 23:44:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.7.2010 7:56:14   
3jeMi
jutro!

madona, a mi bo uspel prebrat al ne user posted image user posted image user posted image

evo tole sem pa le uspela prebrat...
http://moskisvet.com/clanek/rubrika/samo_za_zenske/zenske-so-vse-bolj-agresivne-in-napadalne.html

user posted image

mi smo... rana ura zlata ura, je "rekel" Lovro in začel klicat: Očiju, očiju... potem se je pa pri manici crkljal user posted image

ga. metuljcek... user posted image  šoping...

hd... user posted image slikice in user posted image  jadranje...

neboglasnico pa menda full zebe, ji je že pol kampa znosilo deke itd. ... p.s. samo ji noben noče povedat, da ima klima tudi gretje, pa da lahko to vklopi user posted image , itak pa samo njo zebe user posted image

glede na to, da me zdaj čaka še kar nekaj branja in pisanja na službenem področju, grem... vas berem kasneje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......