Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:13:48
|
|
|
|
glugluglu
|
zimska, ja dežek paše ponoči, čez dan pa sploh ne.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:14:45
|
|
|
|
netki
|
populis....pašman je tudi zelen otok, letos smo to odkrili, no vsaj tam kjer smo bili mi, popoldne senca na plaži...senco se nasploh da najdit....če je pa skor 40 stopinj je pa tko povsod svinjsko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 22:15:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:15:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu zimska, ja dežek paše ponoči, čez dan pa sploh ne. tud čez dan....če nimaš doma dva tečkasta otroka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 22:16:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:17:05
|
|
|
|
netki
|
almera....ja mal pa res tuhtam, sam rezervirala bom pa mesec dni prej pa povljana je bla že letos v izboru, tko da sem mela naštudirano
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:33:27
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki inigo....a si ti mene skenslala iz frendov na fb? ne ne neeeeeeee! sm tisti račun deaktivirala... imam novega. sm mela ene problemčke pa je blo treba začet na novo. če me kera nima, sam dodajte, vas bom poklikala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 22:37:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 22:41:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:42:43
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kaj še tukaj naložim fotke od skakanja po lužah? ijaaaaaaaaaaa! we love photos!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 22:46:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 22:48:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 29.7.2010 22:59:19
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: netki inigo....a si ti mene skenslala iz frendov na fb? meni tudi javlja če hočem bit frendica z njo ne mara naju to pa res neeeeee! zdj sm vas nekej dodala... dejte me poiskat no...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 0:14:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 0:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 6:58:10
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! kako kej? samo kavico si skuham pa be back
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 7:19:31
|
|
|
|
3jeMi
|
evo, kofica skuhana... se hladi... metuljcek... kakšna čveka je tvoja Anja... ... telefonski pogovor pa sploh, pri nas ga samo v roke prime in dirka po stanovanju, sogovornik na oni strani pa vpije v slušalko... čeprav zdaj je kar precej začel govort, najraje sklanja... očiju, avtom, manici... jp, po ta novem sem manica... no way, da bi sine rekel mami ali mamica... ampak oči ga je pa nažical, da pride in reče mamUUUUUUUU... japanke s štunfi... se mi zdi, da je danes pravi dan za tako obutev naši slavni... ka pa vem... pri naših ne vem, če bi pri kom dol padla, ajde mogoče, če bi mi Jan Plestenjak rekel dober dan ... še pri svetovno znanih ne... mojcek... lepo praznujte in vse najboljše Živi!!!! almera... tudi vi uživajte in upam, da bo res lepo prekrasno sobotno jutro... zdaj grem pa tudi jaz pogledat, če je inigo tudi meni na FBju ušla...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 30.7.2010 7:24:36 >
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 7:27:01
|
|
|
|
3jeMi
|
ej, sej sm vedla, da je še prezgodi zame... majuska... k frizerki na dober čvek, pa še cca 10 cm las in nekaj ojrov sem tam pustila... pridem domov in mi sine reče teta... nosečka maja je ok... ne vem zakaj se noče nič tu oglasit, ker bere pa zihr... pred kratkim je imela dneve, ko je hotla it kar rodit ... Lara je pa na spidu, čveka tristo na uro
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 8:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 8:51:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 9:01:15
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro, populis... za prespano noč... ma, tale dežek je superca za to... n. maja ima rok septembra, tako, da nima kaj zdaj rojevat ... sva se pa slišali ravno v ta najhujši vročini in ji čisto verjamem, da bi šla tisti moment najraje rodit Lara pali na malo starejše, a... do not panic... naš Lovro tudi gleda starejše punce, pa kar lupčke pošilja ... jaz sem pa tam pa okoli 5. leta govorila, da se bom s svojim bratom poročila (9 let starejši)... ja, no, če je bil pa fejst fant, zdaj pa fejst dec sva pa tudi midve z neboglasnico že govorili... zaključek... do nadaljnega se ne pogovarjava, ker vedno, ko čvekava je dež... res... ... in če čmo, da imajo kaj od dopusta, sva "skregani" joj, kolk se mi nič ne da... se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje ob 9h zjutraj še v pižami...
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 9:22:36
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, uf kakšno jutro ... dež za znoret, Aleksander se je malo prekmalu zbudil, ampak na srečo je rade volje še malo poležal ... sva s kolegico vseeno rinili ven, sva morali nujno dobiti kofi zdaj pa veselo na delo, preden mi (spet) odnese glavo. Že vidim, da bodo tečke pri nas ...
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 9:37:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi Lara pali na malo starejše, a... do not panic... naš Lovro tudi gleda starejše punce, pa kar lupčke pošilja ... jaz sem pa tam pa okoli 5. leta govorila, da se bom s svojim bratom poročila (9 let starejši)... ja, no, če je bil pa fejst fant, zdaj pa fejst dec midva z bratrancem sva to nekaj cajta govorila joj, kolk se mi nič ne da... se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje ob 9h zjutraj še v pižami... jaz sem bila nazadnje za vikend bejbi, za koliko si se pa ti ostrigla???
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 9:44:10
|
|
|
|
netki
|
jutro aurora....jutr pa zarja pride, ne? Kako so mel vreme, bl za kozlat, a ne? Naša dva sta sicer za krku in je bl tko tko, mi je kr mal hudo...cel let čakata na ta teden dopusta, ki niti ni tko pocen, pol pa vreme vse zje.be Sicer pa tko kaže da je konc poletja za letos?!?!?!? drug teden nam obetajo 19 stopinj inigo...sej se mi je zdel da je blo neki tazga...te bom dodala aha...pa vidim da ima tud neboglasnica probleme z vremenom....ah šit no nosečka maja....kdaj ima dan D? populis....zdej smo še pod utisom morja in že delamo plane za drugo leto, na kaj bomo bolj pazili, kaj bomo dodali, kje.....ampak verjem da bo isto, ko se bo treba odločt, bo tema spet Se vid da mam cajt, mam kofi tajm, tamaladva pa risanke....
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 30.7.2010 9:58:18
|
|
|
|
3jeMi
|
še zmeri v pižami... majkemi to je zame praznik ... sem začela malo pospravljat, pa sem raje kar nazaj na kavč zalegnla... praznik praznik praznik majuska... glih toliko imam še dolge, da si lahko naredim en tak mini čopek... rahlo čez ramena, prej sem imela pa že kar čez pol hrbta... samo se tako kravžljajo, da ni bilo vidt prave dolžine... jah, summer edition čuj, netki... kje pa ti vremensko napoved gledaš?... nedelja, ponedeljek spet hot... potem pa malo manj, pa ne dosti manj... http://vreme.zurnal24.si/slovenija/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......