|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
29.7.2010 22:13:48   
glugluglu
zimska, ja dežek paše ponoči, čez dan pa sploh ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.7.2010 22:14:45   
netki
populis....pašman je tudi zelen otok, letos smo to odkrili, no vsaj tam kjer smo bili mi, popoldne senca na plaži...senco se nasploh da najdit....če je pa skor 40 stopinj je pa tko povsod svinjsko

Neposredna povezava do sporočila: 1752
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 22:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
29.7.2010 22:15:31   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

zimska, ja dežek paše ponoči, čez dan pa sploh ne.

tud čez dan....če nimaš doma dva tečkasta otrokauser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 22:16:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1755
29.7.2010 22:17:05   
netki
almera....ja mal pa res tuhtam, sam rezervirala bom pa mesec dni prej user posted image pa povljana je bla že letos v izboru, tko da sem mela naštudirano

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
29.7.2010 22:33:27   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: netki

inigo....a si ti mene skenslala iz frendov na fb?user posted image

ne ne neeeeeeee! sm tisti račun deaktivirala... imam novega. sm mela ene problemčke user posted image pa je blo treba začet na novo. če me kera nima, sam dodajte, vas bom poklikala user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 22:37:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 22:41:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1759
29.7.2010 22:42:43   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kaj še tukaj naložim fotke od skakanja po lužah?

ijaaaaaaaaaaa! we love photos! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 22:46:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 22:48:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1762
29.7.2010 22:59:19   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: netki

inigo....a si ti mene skenslala iz frendov na fb?user posted image

meni tudi javlja če hočem bit frendica z njouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne mara naju user posted image user posted image user posted image

to pa res neeeeee! zdj sm vas nekej dodala... dejte me poiskat no...

Neposredna povezava do sporočila: 1763
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 0:14:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 0:14:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.7.2010 6:58:10   
3jeMi
jutro!

kako kej?

samo kavico si skuham pa be back user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.7.2010 7:19:31   
3jeMi
evo, kofica skuhana... se hladi...

metuljcek... kakšna čveka je tvoja Anja... user posted image ... telefonski pogovor pa sploh, pri nas ga samo v roke prime in dirka po stanovanju, sogovornik na oni strani pa vpije v slušalko... čeprav zdaj je kar precej začel govort, najraje sklanja... očiju, avtom, manici... jp, po ta novem sem manica... no way, da bi sine rekel mami ali mamica... ampak oči ga je pa nažical, da pride in reče mamUUUUUUUU...user posted image

japanke s štunfi... se mi zdi, da je danes pravi dan za tako obutev user posted image

naši slavni... ka pa vem... pri naših ne vem, če bi pri kom dol padla, ajde mogoče, če bi mi Jan Plestenjak rekel dober dan user posted image ... še pri svetovno znanih ne...

mojcek... lepo praznujte in vse najboljše Živi!!!! user posted image user posted image

almera... tudi vi uživajte in upam, da bo res lepo prekrasno sobotno jutro... user posted image

zdaj grem pa tudi jaz pogledat, če je inigo tudi meni na FBju ušla... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 30.7.2010 7:24:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.7.2010 7:27:01   
3jeMi
ej, sej sm vedla, da je še prezgodi zame... user posted image

majuska... k frizerki na dober čvek, pa še cca 10 cm las in nekaj ojrov sem tam pustila... pridem domov in mi sine reče teta... user posted image

nosečka maja je ok... ne vem zakaj se noče nič tu oglasit, ker bere pa zihr... pred kratkim je imela dneve, ko je hotla it kar rodit user posted image ... Lara je pa na spidu, čveka tristo na uro user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 8:05:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 8:51:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
30.7.2010 9:01:15   
3jeMi
jutro, populis... user posted image user posted image user posted image  za prespano noč... ma, tale dežek je superca za to...

n. maja ima rok septembra, tako, da nima kaj zdaj rojevat user posted image ... sva se pa slišali ravno v ta najhujši vročini in ji čisto verjamem, da bi šla tisti moment najraje rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image  Lara pali na malo starejše, a... do not panic... naš Lovro tudi gleda starejše punce, pa kar lupčke pošilja user posted image ... jaz sem pa tam pa okoli 5. leta govorila, da se bom s svojim bratom poročila (9 let starejši)... ja, no, če je bil pa fejst fant, zdaj pa fejst dec user posted image  

sva pa tudi midve z neboglasnico že govorili... zaključek... do nadaljnega se ne pogovarjava, ker vedno, ko čvekava je dež... res... user posted image ... in če čmo, da imajo kaj od dopusta, sva "skregani" user posted image
joj, kolk se mi nič ne da... se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje ob 9h zjutraj še v pižami... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
30.7.2010 9:22:36   
Majuska
Jutro,

uf kakšno jutro ... dež za znoret, Aleksander se je malo prekmalu zbudil, ampak na srečo je rade volje še malo poležal ... sva s kolegico vseeno rinili ven, sva morali nujno dobiti kofi user posted image

zdaj pa veselo na delo, preden mi (spet) odnese glavo. Že vidim, da bodo tečke pri nas ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
30.7.2010 9:37:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image user posted image  Lara pali na malo starejše, a... do not panic... naš Lovro tudi gleda starejše punce, pa kar lupčke pošilja user posted image ... jaz sem pa tam pa okoli 5. leta govorila, da se bom s svojim bratom poročila (9 let starejši)... ja, no, če je bil pa fejst fant, zdaj pa fejst dec user posted image  

midva z bratrancem sva to nekaj cajta govorila user posted image user posted image

joj, kolk se mi nič ne da... se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje ob 9h zjutraj še v pižami... user posted image

jaz sem bila nazadnje za vikend user posted image   bejbi, za koliko si se pa ti ostrigla???

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
30.7.2010 9:44:10   
netki
jutro

aurora....jutr pa zarja pride, ne? Kako so mel vreme, bl za kozlat, a ne? Naša dva sta sicer za krku in je bl tko tko, mi je kr mal hudo...cel let čakata na ta teden dopusta, ki niti ni tko pocen, pol pa vreme vse zje.be user posted image user posted image user posted image
Sicer pa tko kaže da je konc poletja za letos?!?!?!? drug teden nam obetajo 19 stopinjuser posted image

inigo...sej se mi je zdel da je blo neki tazga...te bom dodala user posted image

aha...pa vidim da ima tud neboglasnica probleme z vremenom....ah šit no

nosečka maja....kdaj ima dan D?

populis....zdej smo še pod utisom morja in že delamo plane za drugo leto, na kaj bomo bolj pazili, kaj bomo dodali, kje.....ampak verjem da bo isto, ko se bo treba odločt, bo tema spet

Se vid da mam cajt, mam kofi tajm, tamaladva pa risanke....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
30.7.2010 9:58:18   
3jeMi
še zmeri v pižami... majkemi to je zame praznik user posted image ... sem začela malo pospravljat, pa sem raje kar nazaj na kavč zalegnla... praznik praznik praznik user posted image

majuska... glih toliko imam še dolge, da si lahko naredim en tak mini čopek... rahlo čez ramena, prej sem imela pa že kar čez pol hrbta... samo se tako kravžljajo, da ni bilo vidt prave dolžine... jah, summer edition user posted image

čuj, netki... kje pa ti vremensko napoved gledaš?... nedelja, ponedeljek spet hot... potem pa malo manj, pa ne dosti manj... http://vreme.zurnal24.si/slovenija/

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......