metuljcek321
|
Hej, punce! Bil je crazy day - shopping, shopping, shopping, me kar pri srcu stisne, k se spomnim, kolk denarčka je šlo bye, bye, ampak sem pa kupila vse živo za Anjine male prijateljčke, popedenala vse, tko da HALLELUJAH Tomorrow že greva k dvema, tko, da bo fletno, fletno Madam so prišli domov z mini breaka - razpoložena ful, ful, ful, že ko sem jo po telefonu poklicala, sva prav simpatično pokramljali: Jaz: Kako si? Anja: Dobro. j: Kaj delaš? A: Je. J: A ješ? A: Ja. J: Kaj pa? A: Juhico in makarončke. J: Oooo, pridna. Kdo je pa zraven tebe? A: Ati. Ati je ... J: Kaj si pa danes delala? A: Igrala. Igrala. Gledala zajcke, .... Itd. ... ma, da se ti zjoče srce od simpatičnosti, no ... res je blo kjut ... sem potem tko čakala & pogledovala skozi okno, kdaj bosta prišla domov, da sem skor heksenšus fasala Za welcome home sem ji spekla palačinke ("Ne bo juhice Anja, palačinke bo - mmmmm, dobre "), pa kupila sem ji mini set za kuhanje. Se ji je odklopilo, je skuhala za cel teden ------------------------------------- Almera, superca je blo pokramljat s tabo, vedno si kul sogovornica. Morava kmalu ponovit. Si dobila, kar si iskala? populis, sem te pogrešila, pa potem izvedela, da sta s tatkom sama in mal izkoriščata skupne trenutke. Kako je blo na hribolazenju? Pa mala miss v varstvu? Je imela apetit? Ma, na slikcah izgleda tak iskriv cukerček, da bi jo kar k sebi stisnil in objemal, pikica mala simpatična, tale Lara-raketa naša netki, poročaj še naprej, kako se bosta odločila. nanka, kako je blo? 3jemi, to pa so sanje. Mirno noč ti želim danes! zimska, ste zdravi? Majuška, kaj ustvarjaš? Aleksandrov ušesek je OK? (al je to že ful v past tensu - sem rahlo izgubila časovno predstavo, k sem tolk v šusu brala po dopustu ) glugluglu, kako kaj pri vas? Sta še sama s tamaučkom? A veš, da sem se prejle že skoraj zmenila za meeting s frendico v petek v Logatcu (!) - bi še k vam lahko skočili - a je morala žal skenslat, ker gre z malim nekaj nujno v Lj. Too bad. Zdaj čakam odgovor ene druge frendice, pa potem vidim, kaj in kako. Ti sporočim. hd, si že back to normal? Je popustil učinek "substance"? Kako je blo na jadranju??????? rebeca, kje si? Okolica že dobiva svojo lepo obliko/podobo? Sem zihr, da bo drop-dead gorgeous Kako je kaj naša dopustnica neboglasnica? So v redu? Upam, da si uspe odpočit naša bejba. -------------------------------------- Gledam atletiko & se počutim skoraj tako, kot da zraven telovadim. It feels good. PS: A se vidi, da