|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
25.7.2010 18:33:28   
amazonka3
Petra, vse naaaaj naj, pa da se bi čim prej zacelila !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa, tudi tebi čestitke in čimveč dobre jote user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.7.2010 20:51:17   
pupa*81
hvala vsem za čestitke!

petrca tudi tebi vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

evo, spakirano je, natankano je, zdej pa spat, zgodi zjutrej pa na morjeeee! končno! uživejte tudi ve (hihi) pa čimveč čvekajte! čaw!

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.7.2010 22:36:23   
candy24
Uuuuuuu srake praznujejo! user posted image

Vse najboljše petrca in vse najboljše pupauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.7.2010 23:14:37   
candy24
Dober večer!

Pri nas je vse po starem. Oskar je še vedno zelo priden, tu in tam ga malce zvije - še zdaleč pa ni hudo! Pa danes je dopolnil prvi mesec. Ponoči vsak dan dlje spi v kosu - včeraj je podrl svoj osebni rekord in spal 6 ur skupaj. Še zdaj ne morem verjet. In tudi podnevi veliko spi. Danes sva skupaj spala od osmih zjutraj pa do treh popoldan; vmes sem ga samo enkrat podojila in previla. Potem pa smo šli do centra na kavo. Drugače pa smo zadnje dni imeli full obiskov, ki so predvsem mene zelo izčrpali. Sploh včeraj - na obisku so bili hkrati moji in od B starši. Bilo je res super, ker sem danes "bogatejša" za ducat nasvetov. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.7.2010 0:45:18   
candy24
Zdaj sem šla brat za nazaj...

Tudi jaz bi rada tri zvezdice! user posted image Btw, opazila sem, da imam najmanj objav med vami. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa

candy, super, da vama gre vse tako dobro. Kako pa kaj racmanke, se obnesejo? Si že uničila pralni stroj ?

user posted image user posted image user posted image Ne, še vedno deluje. Drugače pa se lepo obnesejo.

živa, Aglaia - kava je še aktualna? Jaz bi fuuuulll šla! user posted image Je že skrajni čas, da začneva z Oskarjem hodit kam dlje, kot samo 500 m od bloka.

anajrim - kako si kaj? Ti hormoni še vedno nagajajo? user posted image Jaz se še nisem uspela rešiti te nadloge... user posted image

petrca - zmagala si!!! Dobra si, da si tako stoično prenesla tako težek porod. Pa še to, tudi jaz sem imela babico Marušo pri porodu. A ni ona zakon? Je tudi tebi prinesla "dva deci merkatorčka"? user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.7.2010 9:38:29   
Masha_M
Vse naj naj še pupi! Z enim dnevom zamude sicer, ker smo imeli včeraj en lažni alarm in krajši izlet do porodnišnice. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.7.2010 10:37:58   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: candy24
petrca - zmagala si!!! Dobra si, da si tako stoično prenesla tako težek porod. Pa še to, tudi jaz sem imela babico Marušo pri porodu. A ni ona zakon? Je tudi tebi prinesla "dva deci merkatorčka"? user posted image

Ja, Maruša mi je prinesla "dva deci merkatorčka" user posted image . Pol so se pa hecal, da je cedevita. Menda so imel tud kasnej, k sm bla jst že ornk pod vplivom Ultive, zanimive pogovore. user posted image  Jst se itak v tem času nič ne spomnim, ker sem bila "pijana", kot še nikoli v življenju. Se mi je skoz samo smejal.

Tiste, ki ste bile šivane: koliko časa je trajal, predn so se vam šivi zacelil in ste lahko dokaj normalno hodile? Mene je včer tko ščipal, srbel in cukal, da sem komaj sedela (kljub šlaufu) in hodila. Dnevno grem po 5x do 6x pod tuš, danes pa sem začela še s hladnimi obkladki.

www.petrca.net

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.7.2010 10:39:13   
Masha_M
Jaz sicer še nisem bila deležna te radosti "šivanja", me pa samo zanima koliko šivov si sploh dobila?

Neposredna povezava do sporočila: 408
26.7.2010 11:11:07   
petrca2507
Huh...a veš da ne vem točn. Sploh nism vprašala. user posted image   Kolikor uspem potipat, je 1 ali 2 zunanja. Za notranje pa ne vem. Oteklina pri desni ritnici je velika za riževo zrno. Sliši se mal, ampak kljub velikosti dobr cuka in ščipa.

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.7.2010 11:19:58   
anajrim
anajrim - kako si kaj? Ti hormoni še vedno nagajajo?  Jaz se še nisem uspela rešiti te nadloge... 

Hej jaz sem super...res veliko mislim nate kdaj bi se lahko videle...ampak nič ne kaže ker imam sedaj doma Nika do 16.8. in z obema pa ne bom naokoli hodila...če pa moj Nika kam odpelje za dlje časa pa te rufnem kar na telefon...ker bi te res že rada videla in malo klepetala...z obema seveda...
Moji hormoni moram rečt da so se umirili...Tadej je tudi zelo priden...ponoči spi v kosu po štiri ali pet ur...oz dvakrat na noč je...
Kratko o nas...res se slišimo in upam da čim prej vidimo...če ne prej pa zagotovo 16.8. user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.7.2010 11:23:33   
anajrim
Petrca - jaz sedaj sicer nisem bila rezana imam pa pet lepotnih šivčkov...so mi včeraj skoraj vsi odpadli...no ja ostalo bo pa danes...torej 12 dni...nisem imela pa težav s hojo in sedenjem....
sem pa pri Niku bila rezana tako kot ti in 14 dni nisem mogla normalno sedeti in hoditi ker me je vse bolelo...to da te ščipa pa srbi pa zateguje...pomeni da se šivi celijo in je vse ok...oz bo hitro v redu...čim prej okravaj....user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.7.2010 17:14:10   
petrca2507
Danes smo imeli prvi obisk patronažne. Je zelo pohvalila Niko, jo pregledala in umila, potem pa pregledala še mene. Imam 10 šivov, od tega sta 2 že odpadla. Maternica se lepo krči, čišča je OK. Morm pa vseen še vsaj do konca tedna počivat.
Pogledala je tudi, kako nama gre dojenje. Nika ima dober refleks, le jaz imam še malo premal mleka, da bi bila ona med dojenjem zadovoljna. Ampak naj bi se tudi to uredilo. Tko da smo zgleda na dobri poti. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.7.2010 17:33:33   
Kiwa
Petrca, mene so šivi boleli 10 dni. 10 dni res ful, 11. dan pa kot da jih nimam, kar čez noč me je nehalo bolet. Sem pa imela tudi podplutbo, zraven me je pa še simfiza (me še vedno malo) bolela. Saj bo hitro boljše! Aja, pa če ni preveč fuj user posted image , jaz sem vedno, ampak res vedno lulala pod mrzlim tušem. To mi je predlagala patronažna. Ker urin vedno znova "škoduje" (bakterije pa še slan je) rani. Ne vem, poskusi, meni je res pomagalo.

Koliko časa pa je še spodaj tak čuden občutek? Ne mislim šivov, ampak tako, ne vem, ne znam opisat.

Fouš! sem tistim, ki pišete, da vam mali spijo po pet ur. Gaja ima vsak dan nočne, ona se zbudi ob desetih zvečer, cele dneve pa prespi, mogoče je kaki dve uri budna user posted image user posted image . Podnevi mi je dolgčas user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.7.2010 23:27:34   
marjanaj
Eno mene! Nazaj z morja. Kolk je bedno tuki v lj user posted image

aglaia najprej četitke za 3 zvezdico user posted image  pa si prilezla do nje, hahahaha....

pa nato še anajrim in petrci za mladi naraščajček! Kolk ste fajn, vidim da se je kar dogajalo. Pa samo dva tedna me ni bilo user posted image  To je pa tako, če si odrezan od sveta in se ne moreš priključiti na svetovni splet user posted image

in pa pupi in petrci še čestitke za r. dan! user posted image  malo pozno, pa vseeno! Lupčka!

mogoče na hitro malo komentarjev:

Šivi so meni odpadli po dveh tednih. Sem komaj čakala. Potem pa sem kar naenkrat opazila, da jih nimam več. Odlično!

petrca z dojenjem pa ne obupaj. Kar poglej nas stare babe ko že nekaj časa dojimo. Skoraj vsaka je med tem že mislila, da ji je zmanjkalo mleka in psihirala (a ne aglaiauser posted image ) pa se je vse dobro izšlo. Jaz sem šla celo kupit Aptamil, da sem bila bolj pomirjena, pa še vedno čaka v kotu zdaj že malo prašen. user posted image  Čeprav sem ravno ta teden (ko sem bila v FKK kampu in sem tako imela čast večkrat na dan v špeglu videti svoje mlekomate) premišljevala, da bi pa jaz nehala dojit, ker so se joške po treh mesecih in pol že zmanjšale na originalno velikost in niso več taaaako velike. Pa se bojim, da mi jih bo mali izcuzal do konca, če bo šlo tako naprej. Moja sestra je oba svoja mulca dojila celo leto in ne da ima zdaj čajne vrečke, nič nima! V minus ji tolče! Še bradavic se ne vidi. Tudi modrca ne more več oblečt. Pa mi je dala svoje modrce, ki jih je imela med dojenjem, pa so mi vsi preveliki user posted image  Joj sem zabluzila. Ne me poslušat. Dojenje je fino. Jaz še kar vstrajam. Mogoče sem pa preveč škrta da bi kupovala AM? user posted image  Who knows...

kiwa meni se zdi da sem imela še cel mesec po porodu tak čuden občutek tam doli user posted image  Pa še kar malo me je sramna kost bolela, tako čudno, kot da bom vsak čas dobila vnetje mehurja. Ko sem šla lulat mi je bilo zelo neprijetno. No in potem je tudi to minilo. Sploh ne vem kdaj.

Babuške, HB se niste v teh dveh tednih veliko razpisale, tako da mi je še kar uspelo za nazaj prebrat (malo površno sicer). Kako pa smo se imeli pa mi na morju in kako je zdaj Tibor nova zvezda Plavalne zveze Slovenije pa vam zaupam drugič. Zdaj pa grem malo vodoravno. Mi je kar slabo ko pogledam po stanovanju kako je vse nametano in vsi kupi še čakajo da jih nekdo (!) pospravi in opere. Ah brezveze, kar voljo zgubim če pogledam naokoli. Po moje se bom na poti do postelje vsaj ene 3 x prekucnila čez kakšen kup. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.7.2010 12:02:38   
petrca2507
kiwa...meni najbolj paše it pod tuš lulat. Pa naj se sliši še tako "fuj". user posted image   Zato sem napisala, da grem najmanj 5x na dan pod tuš. Zvečer poskušam it čim kasnej pod tuš, ker sem ponoči preveč zalimana, da bi se še tuširala. Mala se mi ponavadi zbudi le 2x (okoli 1h ali 2h in potem okoli 5h ali 6h) in takrat grem potem še na WC.

marjanaj...z dojenjem ne mislim obupat. Kolega mi je v nedeljo prinesel recept za Tametil (vzbodbuja nastanek mleka) in vsak dan pridno vzamem 2 tabletki. Malo pa tud vsakič pristavim in šele potem dodajam.

Včer sm v album dala par slikc. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.7.2010 12:20:28   
anajrim
petrca-pri sivih sem se jaz vsakic ko sem lulala umila v bideju... Je hitreje... Ce imas to moznost priporocam. Aja pa ful so lepe slikce...

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 416
27.7.2010 15:50:03   
petrca2507
anajrim...žal nimam te možnosti. Sicer mi pa tuširanje kar paše. Že zaradi dojenja so mi priporočali hodit pod topel tuš. Tko da bom zaenkrat kar tako prakticirala. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 417
29.7.2010 10:09:56   
candy24
No, pa se bom jaz tokrat pogovarjala sama s sabo! Napisala bom vsaj par stavkov, da pridemo spet na prvo stran. Sem mislila, da je nekdo ukinil temo, ker je najprej nisem našla. Lol. user posted image

Sem zadnjič prebirala "Mariborčanke" (one so že pri 12. delu user posted image ), pa so se ravno menile, da so "ljubljanske srake poniknile". Ne vem no, če je bila uporabljena točno ta sintagma, ampak nekaj v tem stilu pa je ena od njih napisala. Če katera od Mariborčank to bere, jo lepo pozdravljam. user posted image Upam, da res ne bomo poniknile. Stanje dolgčasa je verjetno samo trenutno, ker so/ste vse odšle na dopust. user posted image Sicer pa, ženske so face, tako da po mojem ne bodo zamerile mojega "opravljanja". A ne? user posted image  user posted image

Mi smo ok. Včeraj smo šli malo naokrog. Ven jest, ker se meni ni dalo kuhat in malo v šoping. Potem pa še na sladoled v Zvezdo! Bilo je fino! Danes pa že od zgodaj zjutraj perem. Meša se mi že. Mali pa že od osmih spi! marjanaj ti si že oprala? user posted image Daj povej zgodbico o Tiborju in njegovem plavalnem podvigu. Mene zanima!

Kiwa jaz imam še vedno čuden občutek tam spodaj. Zato me je kar strah prve resne intime... Bi že, ampak si ne upam. Pregled pri G pa imam komaj 12. avgusta. Jao, bogi moj... user posted image  

Imam pa eno vprašanje. Čiščenje noska. Najprej sem mu čistila nos z vatko in fiziološko - tako, kot mi je pokazala patronažna. In se mi je zdelo, da na takšen način ne spucaš skoraj nič... Najverjetneje sem imela prav, ker je zdaj problem v tem, da predvidevam, da ima Oskar še kar zabasan nos. Občasno tako hrka (ne najdem drugega izraza! Kje je zdaj pupa? user posted image ) in se vsaj sliši tako, kot da ima zabasan nos. Zato sem mu nos poskušala očistit s fiziološko in pumpico na vdih od dr. Gorkića (Physiodose). In rezultat? Nič nisem spravila ven! Popolnoma nič! Je to možno? Zdaj pa ne vem zakaj: ali zato, ker nima zabasanega nosa in njegova mati samo halucinira; ali zato, ker mu jaz tistega nastavka nisem potisnila dovolj globoko v nos. Če si pa ne upam! Kako globoko ve date ta nastavek v nos? Ali jim čistite noske vsak dan s temi pumpicami? Skratka: HELP! user posted image

Zdaj pa še eno vprašanje za vse vas dojilje! Ali vam tudi ena dojka tvori več mleka kot druga? Pri meni je namreč tako, da se v desni tvori manj mleka. Leva pa je tudi že na pogled malce večja. Je to normalno ali imam samo jaz tako čudne joške do koroške? user posted image

Pa pogrešam vse, ki se že par dni niste javile... Javite se! user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 29.7.2010 10:10:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 418
29.7.2010 11:32:06   
Kiwa
Candy, prav fino te je brati user posted image A si ful vesela trenutno? :)
Jaz imam pregled šele 17.8.! Tako da še skoraj en mesec ne bo nič. Sicer pa je tudi mene kar malo strah, zaradi šivov. Ti jih nisi imela ane? Zakaj si potem ne upaš?

Čiščenje noska: jaz ji vsak dan dvakrat ali večkrat očistim s fiziološko in vato. Pa ji vedno kaj ven potegnem. Danes je bil celo malo krvavo, sem ji vato preveč not potisnila user posted image user posted image Gaja tudi hrka (najboljši izraz), ampak ne vem, če je to od zabasanega noska. Pri njej se itak vidi, če ima kaj not.

Jaz imam pa desno joško večjo user posted image Ampak to že od nekdaj. Sem čisto nesimetrična user posted image user posted image . Samo se mi pa ne zdi, da bi bilo v njej več mleka. Mogoče pa, ne vem.

Mi smo včeraj končno dali delat osebno za Gajo in jaz, BUDALA, sem podpisala njo user posted image (elektronski podpis)! Se je vsaj gospa na upravi nasmejala user posted image . V ponedeljek imamo pediatra, potem pa mislim, da bomo šli kar na morje. Saj ne vem, če mi je to ok...Gremo namreč k fantovim staršem. Saj so ful ok, samo meni gre kar na živce, ko stokrat na dan njegova mami pove, kako je to lepo dete, poglej kako premika rokice... Ma sem smotana, saj vem. Samo prijazna je. Ah, če bo bedno, bomo šli pa po enem dnevu domov. Sem ji itak že povedala, da ne vem, če bi prišli, ker sem jaz še vedno čustveno nestabilna user posted image . (saj sem bila res ful!)

Upam, da neha dežvat, jaz bi šla na sprehod. Sva bili že zjutraj pa naju je dež ujel.

Uživajte srake! (katera je sploh še tukaj? Odkar sem začela tu pisat, ni več toliko za bratuser posted image Ste vse na dopustu?)

< Sporočilo je popravil Kiwa -- 29.7.2010 11:36:56 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.7.2010 12:36:31   
petrca2507
candy in kiwa...zgleda so srake res na dopustu. Masha pa verjetno predihava kakšne popadke. user posted image  

Jaz sem bila danes dopoldan (oz. do sedaj) prvič čisto sama z malo. Pa sploh ni tako težko. user posted image   Al pa je le Nika tolk pridna. user posted image   Prvič sva se futrali ob 7h, potem sva zaspali do 10h. Od 10h do 11h je bila budna in pridna ter mi pustila, da sem v miru pojedla "zajtrk". Potem je bila že njena ura za hrano. Je pojedla, mal potelovadila v mojem naročju in zaspala. Zdej sm jo dala na kavč in spi dalje. Ne vem, kaj naj rečem...srečna sem. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
29.7.2010 16:26:29   
Masha_M
Masha nič ne predihava, ampak lepo čiča doma in se huduje na mulca, ki si po vsakem naslednjem koraku očitno vzame še en teden za predpriprave. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
29.7.2010 20:04:31   
marjanaj
Uf preden bom jaz prisla nazaj v svoj ritem, bo tudi trajalo. Mi zdaj po dopustu malo manjka casa za vse user posted image

Na hitro samo malo pokumentiram, potem pa naslednji teden, ko bom spet imal malo vec casa napisem kaksno prigodo iz morja. Jup, na zalost (ali sreco - kakor za koga user posted image ) sele naslednji teden, ker gremo ta vikend na Bled. Jutri ze odrinemo. Ni ravno morje, bo pa razvajanje garantirano. Me moj pelje za 2 obletnico poroke in 7 obletnico najine ljubezni. Iiiiiiiiiiii to se slisi ze skoraj pocukrano user posted image . No v bistvu me pelje nazaj na kraj zlocina, kjer smo naredili nasega malega lumpija. Lani sva bila pac sama, letos pa imamo se enega potnika. user posted image

candy jaz imam cist iste mlekomate kot ti . user posted image  Desna je manjsa od leve. In po moje se tam naredi mogoce res malo manj mleka. In se mi zdi da mali lumpi to tocno dobro ve, ker ima vcasih ful probleme jest iz desne. Prav zavraca jo. Ce ga pa dam na levo pa jo pohrusta v hipu.

sex bolj se bojis, slabse bo. Jaz sem tako komplicirala, da je trajalo full casa preden sem dala noge narazen. In rezultat: krava neumna sem. Ker je bilo cisto isto kot prej. Enako lušno. Ah vse je v glavi...

nosek Tibor je tudi hrku. V bistvu ima ze od zacetka zamasen nosek. In uporabljam pumpico na sesalec. Pa si je tudi nisem dolgo upala. Se mi je zdelo cisto prevec za tako malega dojencka. In sem se mucila s to, kjer z usti potegnes zrak. In ne morem verjet, da nisem prej zamenjala. Ker sem Tiborja tako mucila s to za v usta, da mi je vedno jokal kot da ga iz koze vlecem zraven. Ob tej na sesalec pa skoraj ne pisne. Prav pusti mi. Ocitno ga ne moti. Je pa res, da se ne potegne vedno muce ven. Ker včasih jih pac ni not. user posted image  Hrkajo pa vseeno. Imajo pac samo smrkeljcek, ki pa se ga tezje ven potegne.

kiwa kar pejte na morje. Ti ne bo zal. Malo rit namocit. Pa saj, ce tasca hvali Gajo, je vse cool. Ce bi tebe grajala kako delas z njo, bi bilo huje.

petrca, kaj pa ti futras Niki, da je tako pridna? Jaz bi tudi malo tega.

masha user posted image  kar hoduj se na malega. Kmalu ti bo vse povrnil. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 422
30.7.2010 0:11:41   
Anonimen
Hej punce!

Se vas na hitro pozdravim, ker ne vem koliko bom imela jutri casa, ker se moram res spraviti pakirat, ker drugace ne bomo nikoli sli na morje. Oziroma bomo imeli vsak svojo malo Mercator vrecko. Pojma nimam kaj se spakira za na morje za majhnega otroka. Plenice pa krpice za enkratno uporabo? Pa nekaj za oblect. To bi bilo po moje. Hvalabogu za Marjano in Cojko, da bomo imeli s sabo se igralno podlogo pa previjalno podlogo pa bazen pa fredov obroc pa podlogo za pod lezalke pa .... celo Zojino sobo v malem user posted image

Vidim, da ste vse bolj kot ne dopustniske oziroma zasedene s svojimi cukri. No, nas cuker se je koncno zacel igrati z igrackami. To pomeni, da prijema in vlece za igracke, ki ji visijo nad glavo. Pa uporablja obe roki in noge. Pa med previjanjem se prijema za svoje noge in jih gleda. Hvalabogu!! Sem bila vmes ze na meji oddaje otroka v rejnistvo, ker se ni nic novega dogajalo. Zdaj je pa spet malo zabavna pa sem si premislila user posted image

Candy, po dopustu navalimo na LP!
In ja, joske so asimetricne. Ceprav pri meni je desna ta glavna user posted image

Kiwa, kar pojdite na morje! Nima vam biti kaj hudega. Ampak ne jemlji prevec stvari s sabo, ker nikoli ne ves kdaj bo tasca preterala user posted image
Moja tudi obozuje Zojo in zato sva ji zadnjic lahko brez skrbi prepustila malo, da sva se posvecala drug drugemu v kinu. Zdaj je pa moja mati malo kompetitivna, tako da bo tudi ona prisla malo pazit. In potem spet tasca in potem spet moja mami ... kmalu bo filmov zmanjkalo! A rabi kaksna varusko? Midva prideva vase otroke pazit user posted image user posted image

Kaj se? Nic, grem pocasi. Imam se 100 mejlov in smsov za poslati.

Masha, dobis jutri mejl, ker tole cakanje na vajinega prestolonaslednika me ubija! Pa oprosti za danes. Res nas je zalilo. Mogoce pa je ze samo moje aktivno razmisljanje o imenih (Stef ti res ni vsec? hahaha) vzpodbudilo malega, da pride ven in me nekam poslje kako bi ga poimenovala user posted image Fingers crossed user posted image user posted image

Lepo se imejte vse in se kmalu spet vidimo! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
30.7.2010 9:14:47   
anajrim
Hej punce...oz bolje rečeno mamice!

Mii tudi še nismo na dopustu čeprav bomo drug teden morda kam za par dni odšli user posted image user posted image user posted image

Candy - jaz Tadeju nič ne čistim nska...do sedaj sem ven potegnila eno mucouser posted image
Glede mlekomatovuser posted image pa ja prav imaš pri meni se tudi v desni tvori malo manj mleka kot v levi in je tudi malo manjšauser posted image user posted image user posted image , kajčeš smo pač malo z napako...
Moji šivi - imela sem sicer 5 lepotnih..malo raztrganin---pa sem sedaj opazila da me je tako grdo zašila na enem mestu da imam kar bunko zunaj...se pravi kožo nagubanouser posted image user posted image user posted image

Nisem vsega pokomentirala...moram it se mali dereuser posted image

Jaz bi se resnično kaj videla s katero...samo ne najdem časa tja do 16.8....ker imam še nika domauser posted image

Pridem nazajuser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
30.7.2010 10:07:09   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Masha, dobis jutri mejl, ker tole cakanje na vajinega prestolonaslednika me ubija! Pa oprosti za danes. Res nas je zalilo. Mogoce pa je ze samo moje aktivno razmisljanje o imenih (Stef ti res ni vsec? hahaha) vzpodbudilo malega, da pride ven in me nekam poslje kako bi ga poimenovala user posted image Fingers crossed user posted image user posted image

Eh, nič se ne sekiraj. Imaste svoje obveznosti in svoj tempo. Zelo lepo se imejte na dopustku in *thumbsup* za Zojino aktivnost. user posted image Kakšno grozno ime pa le še ven ustreli. Morda si res še zaželi prit ven, da ti pove svoje. user posted image Vsekakor pa čakam mail... user posted image

Skratka, drage mamice Srakice, jaz se počasi spravljam na pregled h G, da izvem kakšno je spodnje stanje. Upam, da bo naznanil kak napredek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?