|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
20.7.2010 22:59:56   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: živa

amazonka, škoda, ker te ni doma, bi danes šla v knjižnico in še na kavo user posted image .

živa

Uf res škoda, but, če boš naslednji teden še doma, te zvrcnem za kavo. Dokler sem še v Šiški, potem bom mogla Nax (al kako je že zdaj po novem, čen čen) fehtat.
Aja in Nax, a pol bova šli kdaj na kafe al neuser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.7.2010 23:01:45   
amazonka3
Pa še čestitke Anajrim in Petrci za promptno javljanje.
Petrca je 100 posto na C oddelku, upam, da jo crtljajo.
Anajrim, uživaj doma in pazi nase.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.7.2010 10:16:46   
živa
amazonka, sem doma, ampak z vsemi tremi razbojniki, tako da bi šla na kavo kam, kjer bi se ta velika dva lahko malo zamotila (pesek, igrala, tlakovci/beton, brez avtov v bližini, karkoli takega).  Pokliči.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.7.2010 10:56:45   
pupa*81
no super, zdej k me 2 dni ni blo ste se pa razčvekale, pohvaljene user posted image user posted image

amazonka tnx za info o kampu! upam da se ne bomo skuhali na sopari user posted image ja super bi blo če bi ji nohte res jih strigla v mojem spanju user posted image bi mogoče mal manj švicala zraven user posted image sam tej punci nenormalno hitro nohti rastejo user posted image na kolk dni jih ve (aj lov slovenščina) strižete?

Aglaia sram te bodi, fuj in fej k ji rito v jezeru pereš! lej da te ne bodo oglobili za onesnaževanje jezera user posted image user posted image user posted image

anajrim fajn da je šlo hitro! sm vesela da je bratec navdušen nad malčkom! lepo se cartajte! user posted image

candy bravo Oskar za pridobljene grame! ja naša je tud neučakana, k se spomne da je lačna mora bit takoj in zdaj, k čene se deremo, mama se pa smeje zraven user posted image baaaaad-mama user posted image ja o nekem jakem ritmu lih ne bi user posted image sej niti ne vem točno kdaj, k je šlo postopno... od oka recimo da nekje pri 2,5 mesca je začela hodit spat med 7 in 8 zvečer, ob polnoči sm jo še enkrat podojila, pol je spala do jutra... no ja, to je blo velikokrat tudi 5 zjutraj user posted image zdej lahko polnočni obrok spusti pa ji nč ne fali. v bistvu po svoje ritem ustvarjaš ti (s sprehodi, ipd.)

kiwa naj ti pomagam pri iskanju navodil za spanje otroka (by Aglaia): celo nosečnost je kavo pila! user posted image

petrca čestitam za Niko! pa upam da si ti vredu... in da boš praznovala rd doma! user posted image

nč, grem strižt nohte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.7.2010 14:14:28   
Kiwa
pupa*81, hvala za nasvet. Sem tudi jaz spila eno kavo na dan, očitno premalo user posted image .

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.7.2010 8:27:35   
anajrim
Na hitro da malo napišem kako smo!

Dojimo se če spi na 3 ure...če je buden pa od 1.5h do 2.5h...bo kar ok,,,je pa zelo malo buden...ponoči je 2x kar pa je tudi super...drugače smo fino...meni so hormoni nehali nagajat...ker bi prej cele dneve samo jokala...hvala bogu je sedaj ok...Nik je priden...včasih išče pozornost...

Danes pride patronažna pa da vidimo kako smo kaj napredovali s težo...

Lep dan vsem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.7.2010 12:14:50   
pupa*81
hej hej!

ne boste uganle kjera me je danes obiskala, teta s krvavca user posted image user posted image sm bla pa čist paf user posted image meni je še prezgodiiiii, pa v nedeljo gremo na morje itak user posted image user posted image user posted image je pa zanimivo, da sm jo dobila skor do dneva natančno, kakor bi jo mogla dobit lani k sm zanosila user posted image ja, eno leto nazaj smo jo pa ne-pričakovali user posted image joj, kolk časa je že to nazaj! no glavno da je meni veselje zdej pokvarlo k gremo na morje, ane user posted image mi kar piha iz ušes, še to se manka da jo bom 10 dni imela, pol bom kr znorela user posted image user posted image user posted image

nč, čaw, grem jst kuhat mulo user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.7.2010 14:49:47   
živa
pupa, jaz tudi ne vem, ali imam še čiščo ali že drugo user posted image , ker mi je enkrat vmes precej lilo - ampak še ni mesec dni od tega ... Sem že razmišljala, ali naj kličem G? Ker v prvo in v drugo je bil kako leto mir ... Kadarkoli se mi vlije, me svinjsko boli glava, tako da je zagotovo kaj s hormoni.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.7.2010 10:19:51   
Anonimen
Guten Morgen!

No,pri meni ni nic dobrega, ker me je postar zbudil ob 8 in mi totalno dan unicil. Otrocic pa hvalabogu ne odreagira na zvonec (4x je pozvonil! wtf?) in se vedno spi.

Itak pa nic ne klobasate, tako da nimam kaj za komentirati. Razen pupe, ki me je totalno sokirala, da je ze dobila menstruacijo. To pomeni, da je tudi ovulacija ze, a ne? To pomeni, da teoreticno lahko spet zanosim, a ne? To pomeni, da lahko drugo leto maja/junija spet rodim? Ne se hecat!!! Ce zdaj zanosim, me useka kap na mestu. Pa bo moz brez zene in otrok brez mame. user posted image user posted image
Ok, panicarim ceprav se nisem dobila menstruacije ampak me skoz pomalem nekaj spika v jajcnikih pa mozoljasta sem kot najstnica. Upam, da to ni to. Btw, a kera uporablja menstrualni loncek? Kako je blo vstavljati to stvar po porodu?

Amazonka, Tomaz zgleda dabesticen v resilnem jopicu! Samo mala glavica se mu ven vidi. Ti pa tudi zgledas super! Kaj je z vami junijkami, da ste takoj fit? Jaz morem pa na pilates hoditi pa svicati tam. user posted image Ceprav mi je ful dobro (vedno bolj!). Pa pridem domov tako prijetno utrujena, da tudi otroka ne morem skopati. Se dobro, da imam tako super moza.

Speaking of. Candy, jaz najprej nisem dobila nic daril. Pa tudi ne balonov in rozic. Pa tudi ne napisa na vratih. Potem pa se mu je kar naenkrat utrgalo. Vmes sem imela se rojstni dan pa se obletnico poroke sva imela. Tako, da sem teoreticno dobila za vsako stvar eno darilo. Zdaj sele vidim kako me je nategnil. Jaz sem pa mislila, da je tako ponosen name, da sem rodila. Bedno user posted image
Kako je Oskar? Pa ti? A bos kaj hodila do zrca? Jaz bi sla ful rada ta njihov nov lokal (LP al kaj je) sprobat, ker je bojda ful kul. Pa bi sla rajsi s tabo in Oskarjem, kot pa z celim racunalniskim centrom tja user posted image

Kiwa, kako je mala Gaja? Spi? Sicer pa to zbujanje na 3 ure ni prehudo. Jaz imam kolegico, katere sin se med polnocjo in 6 zjutraj doji 5x (5x!!!!). Mene bi kap. Aja, fora. Pravi da je ta najbolj priden ponoci med vsemi tremi otroci. Nocem niti vedeti kaksna sta bila prejsnja dva user posted image

Kaj se? Aja, Petrca, cestitke se od Cojke!! Je na morju in nima interneta. Niti mi ni treba govoriti, da se ima super fino fajn, a ne? Pa se Marjanaj je prisla na obisk in sta se s tortiljami basale ... sploh ne bom nadaljevala kaj se vse delajo, ker bom cist rdeca od zavisti.
Kako si pa ti? Pa Nika? Kako je bila pa tvoja mami ponosna, da je pravilno napovedala?

Bo dovolj, glede na to, da nimam "nic za povedati" user posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
23.7.2010 11:27:45   
Anonimen
Ziva ... sokirala si mojega moza. Mene pa tudi user posted image user posted image
Torej, kdaj gres z nama s Candy v LP? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
23.7.2010 23:55:44   
živa
Aglaia user posted image . S čim pa sem vaju tako šokirala user posted image ?

"Službeno kavo" sem že sprobala, je ok user posted image .  Itak moram po eno knjigo v službo, pa se lahko dobimo. Ampak ne vem, če bo šlo pred septembrom, ker z vsemi tremi mulčki na kavo izgleda tako, kot da oni z užitkom kofektajo, jaz pa se "igram" z njimi user posted image  - mislim glede na to, da greš ti vmes na dopust, pomoje ravno takrat, ko sta moja razbojnika spet na počitnicah ...

Drugače nič posebno novega, smo spet vsi doma.

Lp,

živa 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
24.7.2010 11:03:29   
petrca2507
Pozdravček vsem skupaj. Midve sva končno doma user posted image

Vidim, da vas je Masha pridno obveščala o vsem.

Vam napišem, kako je vse skupaj potekalo, potem grem pa malo počivat:
Začelo se je z manjšo krvavitvijo v soboto dopoldan. Ker nisem vedela, kaj to pomeni, sem se šla pokazat v P, kjer so mi rekli da gre za čep in da se MV mehča. Kolegova mami mi je priporočala, da grem v miru domov in čakam na redne popadke. Prvi popadki so bili v noči iz sobote na nedeljo, ampak ni bilo tako hudo, da bi mogla letet. V nedeljo se je blaga krvavitev tekom dneva nadaljevala. Ponoči pa so bili popadki že močnejši, ampak sem do jutra počakala (moj dragi je tako lepo spal, da ga nisem hotela budit user posted image  ). Zjutraj sva si še vzela čas za zajtrk, jst sm poklicala svojo G, da me ne bo na pregled, ampak greva v P.
V P sva prispela ob 7:45 in celo večnost čakala na sprejem. Po sprejemu so me poslali na CTG, kjer je bilo spet treba čakat. Ob 10:30 končno pridem na vrsto za CTG, kjer so se risali manjši popadki. Sledilo je čakanje na ginekološki pregled v triaži. Tukaj je šlo malo hitreje. G me je pregledala in rekla "ja čestitam, vi ste odprti 4cm, kar preoblecite se, gremo rodit". V vmesnem času sta bila kolega in njegova mami že obveščena o vsem in me je dr. Cerarjeva pričakala v pritličju ter me skupaj s sestro pospremila v 1. nadstropje. Mal sva poklepetali, potem je pri meni sledilo klistiranje, ona pa je v tem času rihtala porodno in poiskala babico.
V porodno (dobila sva klimatizirano Mercatorjevo) sva prispela ob 12.20, kjer so me priklopili na CTG in beležili popadke. Ker od jutra nisem nič jedla, sem dobila flašo vitaminčkov v žilo (babica se je zafrkavala, da je cedevita). Ker se popadki niso stopnjevali, so mi okoli 13h dali umetne, malo čez 14h pa je prišla še anasteziologinja, ki mi je naštimala Ultivo (me je spraševala, če ne bi raje vzela EA) ter mi razložila kako deluje, kako se dozira, ... In potem se je začelo. Popadki so se stopnjevali, vsak naslednji je bil daljši, jaz pa sem bila s pomočjo Ultive v sedmih nebesih. user posted image  
Na uro nisem imela več časa gledat, tako da ne vem točno, kdaj je Ultive zmanjkalo in smo čakali anasteziologinjo (ki je v sosednji sobi vodila CR dvojčkov) na nov odmerek. To čakanje je bilo eno najdaljših v mojem življenju. Popadke sem komaj predihavala, bila sem vsa mokra, od bolečin sem napol tulila.
Ko je bila glavica že čisto pri "izhodu", so me odklopili od vseh cevk. Pri iztisu sem se kar dobr matrala, saj mala ni in ni šla ven. Jaz sem jih vmes spraševala, če ima tako veliko glavo, da ne gre, al kaj je narobe. Menda sem se skoraj 2 uri matrala z iztisom glavice. Mala je najprej rinila ven z obrazom, potem so jo obračal, ob 19:30 pa je končno pokukala z glavico na svet. So me vprašal, če jo bom pobožala, mene pa je že tako bolel vse, da sem jim rekla, nej jo samo hitr ven potegnejo. Sledil je še iztis teleščka in tako je bila ob 19:40 uradno rojena.
Ko sem jo dobila na trebušček, so se mi seveda ulile solze, potem pa me je od izčrpanosti in napora začelo tresti. Malo so izmerli, stehtali, potem pa jo pustili pod lučko, saj se je pri meni malce zakompliciralo. Ko je bila porojena posteljica, so jo pregledovali in ugotovili, da nekaj ni OK. Spomnim se, da je kar naenkrat v porodno priletelo 6 oseb (4 sestre, zdravnica in anasteziologinja), na posteljo so namontiral nogice, postelja se mi je od riti dalje podrla, mojega dragega pa so prosili, da zapusti sobo. Po skoraj uri in pol sem se zbudila, dragi je sedel na kavču z malo v naročju, mene pa so priklapljali na cevke. Dobila sem 3 enote krvi in še 2 drugi flaši infuzije. Povedali so mi, da posteljica ni bila v celoti porojena, hkrati pa sem začela krvaveti. Izgubila sem 1,8 litra krvi. Ko so mi priklopili prvo enoto transfuzije sem jim rekla, da sem si že tekom preteklih let delala zalogo (sem redna krvodajalka) in da ni bilo zaman. Vsi so se mi smejali, saj so bili veseli, da sem se kljub vsemu še pripravljena hecati.
V porodni smo počakali, da so se flaše transfuzije izpraznile, potem pa so me pripravili na prevoz na oddelek, kamor sem prispela okoli polnoči.

Takole, to je moja dolga porodna zgodba, ki žal ni najlepša in upam, da nisem katere ustrašila. Pri meni je prišlo do daljšega poroda, ker sem imela ozko maternico. Mala pa je bila že prenizko, da bi delali CR.
Rehabilitacija je potekala dobro, bila sem na C oddelku, kjer so bili vsi presenetljivo prijazni do mene (mogoče zaradi kolegove mami user posted image  ), tako da sem se imela kar lepo. Mala je bila skoz pridna. Imeli sva težave z dojenjem, saj jaz dolgo časa nisem imela niti kapljice mleka, tako da je bila hranjena na flaško. Šele v četrtek (dan pred odpustom) se je pokazalo nekaj kapljic in sem hodila na črpanje na 3 ure. Sestre in zdravnica sta mi svetovali da nadaljujem s črpanjem na 3ure dokler ne bo več mleka in ga zaenkrat kar kombiniram z dodatkom. Nika se zbuja na približno 4 ure, pridno poje svoj obrok, malo gleda okoli in telovadi, potem pa zaspi.

Jaz sem trenutno pri mojih starših na Igu, kjer imam all inclusive ponudbo. user posted image   Pa še z mojim dragim imava več časa zase in malo, tko da bova uživala, če so se nama ponudili. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.7.2010 12:05:37   
anajrim
O PETRCA...VAŽNO JE DA STA ZDRAVI DOMA...se mi pa kar smiliš da se je tako kompliciralo vse skupaj...upam da sta sedaj ok in vama želim čim več uživanja en z drugim...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.7.2010 12:47:28   
petrca2507
Z Nikico je bilo že prej vse OK, jst sm bla pa nekaj časa boga. Sploh prvi dan po porodu, ko sem lahko samo ležala. Priklopljena sem bila na različne flaše infuzije, da bi si čim prej opomogla. Do večera smo prišli tako daleč, da sem lahko par minut sedela, ne da bi se mi vrtelo. V sredo zvečer pa sem celo s pomočjo sestre uspela it na WC.
Zdej sem tud jst bolš. Mal me še bolijo šivi, ampak je vedno bolje. Med porodom mi je babica povedala, da me bo prerezala, pa sem ji menda rekla da nej nardi kar hoče, samo da mala pride ven. user posted image

aglaia...sem ti pozabila napisat, da ti samo še 3 posti mankajo za novo zvezdico. user posted image

Pa pozabila sem se zahvalit vsem za čestitke.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.7.2010 13:34:02   
Anonimen
Hej.

Danes je super dan. Z malo sva spale do 12! Kar hrbet me boli od vsega tega spanja. user posted image

Ziva, saj ves s cim si me sokirala user posted image
Drugo leto bom pa verjetno tudi jaz blizje vam v sluzbi, pa bomo veckrat v LPju viseli user posted image

Drugace pa lahko pokomentiram samo petrco. Najprej, hvala za opomin za zvezdico. KONCNO!! user posted image user posted image
Potem pa se enkrat cestitke za Niko in cestitike tebi za pogum med tezki porodom. A so hoteli CR narediti? Sem vam rekla zadnjic pri ljubljanskih noseckah, da je takrat cist vseeno ce te rezejo ali pa se ti na trebuh mecejo, samo da gre to dete ven. Res si pogumna in prava mamicka, da si to zdrzala in tako dobro prenesla. Naslednji porod bo lazji! user posted image
Tale Ultiva pa dobiva privrzenke med ljubljancankami. Ampak ker ti je je vmes zmanjkalo, zdaj ves kako sem jaz rojevala cele 4 ure. Pa se enkrat se je potrdila moja teza, da je dopoldanski prihod v porodnisnico beden. Najprej te 4 ure pacajo do porodne, da prides tja ze ves zmatran, potem pa se tam itak cas ustavi in je vsaka minuta dolga tri ure. Sem pa imela tudi jaz Mercatorjevo 4, pa Mali Misek tudi. To pa so veze. Meni tiste zoge niso nic pomagale, en popadek sem tako predihala, potem me je pa minilo do zivljenja user posted image
Tudi mleko bo prislo. Sprosti se, veliko jej, pij in pocivaj. Pa super za Niko, da ze od zacetka spi 4 ure. Cez kaksen mesec bo kot nasa Zoja. Bos vidla.
Ko bos imela kaj casa, se se kaj javi. user posted image

Masha, zdaj si pa ti na vrsti. Sem ravno danes razmisljala, da smo od srecanja pri Sputniku ze vse rodile. Samo se tvojega Zaboncka cakamo. Joj, jaz sem ze ful nestrpna, ker me zanima kako mu bo ime user posted image
Pa andrazk ga ze tako tezko caka, da mi vsakic malo srce zaigra ob njegovih statusih. Mali ga pa ne poslusa ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
24.7.2010 14:03:59   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Masha, zdaj si pa ti na vrsti. Sem ravno danes razmisljala, da smo od srecanja pri Sputniku ze vse rodile. Samo se tvojega Zaboncka cakamo. Joj, jaz sem ze ful nestrpna, ker me zanima kako mu bo ime user posted image
Pa andrazk ga ze tako tezko caka, da mi vsakic malo srce zaigra ob njegovih statusih. Mali ga pa ne poslusa ... user posted image
Tudi jaz ga že ZELO težko čakam. Sploh ker vem, da ima zdaj že baje krepko kot 3 kile in pol in da je popolnoma razvit in da bi mu bilo zunaj že prav fajn. :) Sploh zdaj, ko se je malo shladilo. Pa vse je že oprano, zlikano, spakirano za v P, okrašeno itd. itn. :D Mislim, da bom vseeno rabila it na en kofe s tabo, ker je zaenkrat še vse mirno. Se spomnim Cojkine štorije, ki je 14 dni naokrog hodila brez štoflčka. :D

Petrca: Tebi pa samo še enkrat čestitke in *thumbsup* za hitro okrevanje. Kar naj te razvajajo, da bosta z malo potem kmalu lahko mobilne, se same rihtale in se bodo stvari odvijale tako, kot bo vama pasalo. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
24.7.2010 14:43:52   
petrca2507
aglaia...ja, bi delali CR, pa je bilo prepozno. Ko so mi v porodni zmerli medenico, je kar tišina nastala. Vseeno pa sem vesela, da mi že prej niso povedali, da ne bo najlažji porod in se bo treba pomatrat. Babica Maruša je me je ves čas zabavala in vzbodbujala. Dokler je Ultiva dobr držala, sem se počutila kot na eni ornk žurki. Sem jim celo rekla, da tkole pribita še nikol nism bla in da mi morjo dat mal tega za domov. user posted image
Trenutno sploh ne razmišljam o naslednjem porodu. Ko je Nika prišla na svet, sem menda mojmu rekla, da je tole najin edini otrok. user posted image
Aja...mene so rezal in na trebuh pritiskal. Pa mi je blo res čist vseen, samo da pride končno ven.

Masha...men so tudi napovedovali večjega otročka, pa poglej, kako malo dete je prišlo na svet. Napoved je bila vsaj 52cm in teža med 3600 in 3800. Na koncu pa je bila velika 50cm, imela 3440g ter 34,5cm obsega glavice.

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.7.2010 18:18:52   
pupa*81
petrca bravo! user posted image you go girl! user posted image

ja, sm tudi jst po porodu imela take izjave user posted image sm celo vprašala mamo kako se je sploh lahko odločila za drugega otroka user posted image bogi moj brat user posted image

o napovedih velikosti otročka v trebuhu pa ne bi zgubljala besed, sm jih že nekje drugje, pa je bil pol cel kažin user posted image user posted image user posted image

mi smo nekako spakirali, upam da ne bom otroka pozabla doma user posted image ja, pa nohtke sm ji postrigla, tako da lahko zdaj naprej tlači roke v usta in se slini k en buldog user posted image jo sam zarad sline 2 na dan preblečem user posted image

grem zlagat cune iz sušilca, mogoče se še kej oglasim, drgač pa se tipkamo čez en teden! user posted image čau čau!

Neposredna povezava do sporočila: 393
24.7.2010 21:25:25   
anajrim
Petrca - ti si res prava herojka...čestitke in pohvala za pogum in voljo...dobra si...čim prej okrevaj...da se bomo lahko kaj dobili...

Pupa - uživaj maksimalno...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.7.2010 0:45:51   
Anonimen
Evo jo petstotko!! Zdaj pa ko jo imam, sploh nisem tako srecna. Eh, lazem. Nadsrecna sem! user posted image

In danasnji super dan se je koncal se bolj kot nadsuper!

Detece se je vzorno obnasalo cel dan. Smo sli ven na kosilo, kjer je spala, potem smo sli po trgovinah, kjer je bila budna, ampak je samo gledala lucke na stropu, potem pa najpomembnejsi danasnji dogodek. Z mozem sva sla v kino. Sama!! Tasca in tast sta prisla malo pazit, ampak nista imela nic dela, ker je spala. Ampak point je v tem, da sva sla v kino! Ne morem verjeti. Skoraj me je kap od srece. Najprej sem bila sicer malo zivcna, potem pa sem se cisto vzivela v to "ledig in fraj" zivljenje. user posted image
Sva gledala Inception, ki je kar dolg film, ampak je hitro minilo. Pa film je naddober! Cojka mi je sicer sporocila, da bi mogla se na pivo po kinu, ampak nisva hotela pretiravati user posted image

Jutri gremo na praznovanje 4. rojstnega dneva dvojckov, kjer bo ziher zanimivo in ne vem ce bom kaj gor, zato pa danes se dve cestitki.

Petrci za dosezeno "okroglo" stevilko. Vse najboljse in cimprejsnje okrevanje ti zelim. Pa veliko cartanja z malo Niko.
Pupi pa za "se ne tako okroglo" stevilko vse najboljse in en krasen dopust v troje.
Happy Birthday obema!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
25.7.2010 8:34:19   
anajrim
la...uživajte..[/color].[/color]

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.7.2010 8:36:40   
anajrim
Ja sem hotela napisat tole

Petrca vse najlepše na današnji dan ki je zate gotovo nekaj posebnega...najlepše darilo pa si si podarila sama...malo NIKO!!!
[/color]

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.7.2010 8:38:16   
anajrim
PUPA tudi tebi najlepše želje...pa veliko lepih trenutkov z družino...uživaj na dopustu!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.7.2010 8:41:37   
branka81
čestitke tudi od naju z malo alinouser posted image počivaj in uživaj

Neposredna povezava do sporočila: 399
25.7.2010 10:17:49   
petrca2507
Hvala za čestitke.

pupa, vse najlepše in najboljše tudi tebi. user posted image  user posted image    Uživajte na dopustu in lepo praznuj.

Pri nas je bila danes spet lepa noč. Če bo šlo takole naprej, bom jst čist preveč naspana. user posted image   Moja starša kar ne morta verjet, da je Nika tako pridna. Me zjutraj vedno vprašata, če se je ponoči sploh kaj zbudila. Pa potem jo mami občuduje med jutranjim previjanjem in umivanjem, kako je mirna in uživa. Aja...danes nam je popek odpadel. user posted image
Zdej Nikica čaka svojega dedka (mojega očeta), da gresta formulo stestirat. Jst še ne morm normalno na sprehode, zato jo bo on peljal.

anajrim...čim bom malo bolj pri močeh in sposobna normalno hodit, se zmenimo. Jst komaj čakam, da bom lahko sama šla na sprehod.

www.petrca.net

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?